Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Five Inch Superstar •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 7:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Próbáltam elterelni a két férfi figyelmét az italozásról, ha már itt vagyok, akkor miért ne lehetne hármasban beszélgetni? Mert mindig vannak hülye izomagyúak, akik úgy hiszik, hogy az erőfitogtatás célszerű. Nálam nem, de úgy tűnik, hogy nem lehet Jörgent eltántorítani az ivástól.
Végül csak bemutatkozok nekik, akik követik a példámat. Mikor megtudom, hogy Zadinak hívják azt az férfit, aki valójában sokkal jobban tetszik Jörgentől, akkor beljebb érzem magam. Észleltem, hogy párszor összekapcsolódik a tekintetünk, de semmi mosolyt még nem küldtem felé. Később ez biztosan fog változni, főleg ha megnyeri ezt a vacak marhaságot. Zadi kérdez, amire rögtön válaszolok.
- Most vagyok itt először - nézek rá, aztán csak elmosolyodom. Visszatérek a figyelemeltereléshez, ám cseppet sem jön be a tervem. A két férfi nekilát az ivásnak. Feszült figyelemmel kisérem végig, nah jó, egyáltalán nem vagyok feszült. Halálra unom magam. Akkor ijedek meg, mikor Zadi alatt nagy valószínűséggel összetörik a szék lába, s a földön köt ki. Azon nyomban akarnék neki segíteni, mert baleseti sebészként a sérüléseket el kell látnom, ám utánam nyúl Jörgen, miközben diadalmasan közli, hogy ő nyert. Annyira felidegesít azzal, hogy megint Kiscsinének hív, hogy leszólom őt.
- Menj a francba Jörgen! Egy tapló bunkó paraszt ivóvödör vagy! - aztán váratlan fordulatot vesz az egész, mikor Jörgen magához akar ráncigálni, mint valami csomagot. Próbálok ellenkezni, ám erőfölényben van. Azonban a nap hőse mégis Zadi lesz. Olyan erővel vágja állon Jörgent, hogy annak egész koponyája beleremeg. Valami kislányos nyögés kijön az ajkai közül, míg nem a földre nem zuhan. Mérgemben belerúgok a bordájába, aztán ránézek Zadira. Vagyis néztem volna, ha nem látnám éppen kereket oldani. Gyors lépésekkel indulok a megmentőm után, s odakinn a hűs levegőn tudom csupán utolérni.
- Várj! Várj meg! - szólok, s próbálom megragadni a karját, aztán megkapaszkodok benne, sőt egyszerűen éhes vadmacskaként támadok rá. Egy hosszú csókot adok neki, mert tartom a szavam. S ha már itt vagyunk kettesben, akkor a csók után 3 másodperccel pirulva bejelentem.
- Nos köldökpiercingem nincs, de ha szeretnéd látni a hasam, akkor megoldhatjuk.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


- A nyertes készüljön fel, mert nem kicsi csókra gondoltam. - röppent ki a lány szájából. Azt hittem kiköpöm az italom. Szemeim ismét kikerekedtek.
- Csengének hívnak. - mutatkozott be kedélyesen a nő. Még a neve is szép. Beszarás az egész szitu. Mindenre gondoltam a mai napon csak erre nem.
- Jörgen vagyok Csibém - szólalt meg a vörös. Láttam Csengén, hogy annyira nem tetszik neki ez a megszólítás.
- Zadi vagyok örvendek. - próbáltam komoly, és nyugodt hangon beszélni, ne lássák rajtam az izgatottságot. Percről percre egyre feszültebb lettem. Néztem a lányt, majd Jörgent, és azon gondolkoztam milyen szarul esne nekem is, ha nem én nyernék. Mindeközben az első pár kör már le is ment. Semmit nem éreztem az italból. Nem akartam bámulni, de egyszerűen nem bírtam ki. Majd mikor rám nézett azt hittem ott helybe elégek. Egyre biztosabb voltam benne, hogy én fogok nyerni.
- És amúgy... gyakran jársz ide? - kérdeztem tőle, hátha a gondolataimat kicsit más irányba tereli.
- Jah és a nyertes jutalma legyen még, hogy megfoghatja a köldök piercingemet. - dobta be merészen Csenge. Mondjuk ezzel pont nem csigázott fel annyira, ha valami mást mondott volna lehet, hogy ott helybe összepisálom magam. Közben megérkezett a következő kör. Jelenleg 4-nél tartunk. A fickó leveri az elsőt, láttam rajta, hogy nehezen csúszott le neki, de összeszedte magát. Én is megiszom az elsőt majd, hogy minél gyorsabban túl essek rajta a másik kettőt is. Az utolsónál éreztem mintha a szék nem olyan stabil lenne mint előtte. Ahogy kigondoltam eltört az egyik lába, és a földre huppantam.
- Hahaha én nyertem tökfilkó! - kiáltott fel diadalittasan Jörgen.
- Ácsi! Arról volt szó hogy pia miatt kell leesni a székről nem azért mert eltörik a lába. - fellebbeztem hátha megadja a lehetőséget a folytatáshoz.
- Felejtsd el enyém a Kiscsibe! - mordult rám. Majd megragadta a lány karját - Hol a csókom ciculi? - úgy elkezdte rángatni szegény nőt, hogy nem bírtam nézni se. Láttam Csengén, hogy annyira nem tetszik neki a csúfos bukásom. Életembe másodjára buktam el, és mondhatom ez is esett olyan szarul mint az első. Felálltam, és mikor a fickó húzta magához a lányt nem bírtam magammal, és tiszta erőből arcon vágtam. Szegény még a pultot is megfejelte utána.
- Én nyertem. - csak ennyit bírtam mondani utána. Rápillantottam még egyszer Csengére majd elindultam kifelé szégyenemben...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 5:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Nem törödök egyelőre a vörös szakállas fickó köpködésére, majd a mosdóban lemosom magamról a nyálát. Mivel elég fura helyzetbe kerültem, így csupán nézem az ivó párbajozókat, hogy mikor kezdenek hozzá, mármint inni egy kiadósat. Leülök kettejük közé, ha már olyan okosan kitalálták, hogy én vagyok az ivóverseny trófája. Kicsit mulattat a helyzet, hiszen még sosem voltam ilyen helyzetben.
- Whisky? Citrommal és jégkockával? - teszem fel a kérdést, mert elég különösnek találom a Vörös szakállas ellenfelének ajánlatát. De ki vagyok én, hogy beleszóljak a párbal részleteibe? Nem vagyok bíró, s több ember nincs a közelünkben, hogy ama megtisztelő feladatot ellátná.
- A vesztes állja az italozás számláját ugye? - érdeklődök azért, hogy tisztán megértsem a játékszablyokat. Sosem kellett az életem folyamán versenyt innom valaki ellen. Mivel egyáltalán nem akartam pultosnak beállni nekik, így a rendes pultos maradt, akit ugráltathatnak ital ügyben. Elég gyorsan rendeződik a helyzet, hiszen látom, hogy nekifognak inni, akkor én csupán ennyit közlök velük.
- A nyertes készüljön fel, mert nem kicsi csókra gondoltam. - pajkosan nézek rá pár pillanatra a vörös szakállasra, majd utána a másikra. S ha már itt járunk, akkor én bemutatkozom nekik.
- Csengének hívnak.  - hallatom a hangom, amikor a nagydarab fickó követi a példám.
- Jörgen vagyok Csibém - szúrósan tekintek rá, mert sohasem szerettem azokat, akik előre kiközösítettek maguknak. Nem tudom megérteni, hogy a férfiaknál, mi ez a kiölhetetlen viselkedésmód.
- Vegyél vissza, még nem nyertél - dobom vissza a labdát, mire az csak morog a szakálla alatt egy sort. Ránézek inkább a másik versenyzőre, aki tetszetősebben néz ki. S nem tudom, hogy miért, de valahogy megfog engem. Tán a kisugárzása, vagy egyéb ok miatt? Nem tudom, de remélhetőleg ki fogom tudni deríteni az este folyamán.
- Jah és a nyertes jutalma legyen még, hogy megfoghatja a köldök piercingemet. - dobom be úgy figyelemelterelésképpen, hátha kizökkenthetem őket ezzel a hazugsággal.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Zadikel & Csenge

Régóta ismerem ezt a helyet. Nyugis zene, komfortos székek viszonylag normális emberek. Szokás szerint a pultnál ültem, és italomat szürcsölgettem csendesen. Leül mellém egy nagy darab, vörös szakállas, enyhén kopasz férfi. Fogalmam nem volt mit akarhat. Nem akartam különösen foglalkozni vele, de ő hozzám szólt.
- A helyemen ülsz! - szólalt fel a fickó. Nem értem... mi bajuk van ezeknek? Tényleg nem lehet manapság egy italt meginni anélkül, hogy belém kötnének.
- Már megbocsáss, de... pont nem látom rajta a neved. - válaszoltam flegmán a faszinak, reménykedve, hátha ez lenyugtatja.
- Hát jó! Akkor küzdjünk meg érte! - kiabálja fennhangon ez a félőrült mit sem sejtve, hogy esélye sincs ellenem.
- Nem akarok megint verekedni, a héten már pár fickót kórházba küldtem. - hiába minden ettől a mondattól se tűnt olyannak mint aki meghátrál. Ugyanebben a pillanatban, egy dögös maca libbent be a főbejáraton. Ahogy illik kicsi rúzs, feszes ruci, meg ilyenek. Eldöntöttem amint a pulthoz ér meghívom egy italra. Káprázatosan nézett ki, a szavam elállt, ahogy megpillantottam. Mint valami kisgyerek a cukros pultnál.
- Nem úgy van az, te fajankó! - vágott a csodálásom közepébe ez a marhaállat. Majd elkapta a lányt és magához ragadta. (Basszus... közelebbről még dögösebb)
-Legyen ivóverseny! S ne csak úgy snassz legyen az egész, aki nyer, az megkapja ezt a szépséget! mutatott a bigére, aki hirtelen azt se tudja mit csináljon.
- Khhm, lehet pár szavam? -tenné föl szegény a kérdést, de a fickó gyorsan leinti.
- Édes, ígyis és úgyis mulatni jöttél nem? Hát most megkapod! - sajnáltam a hölgyet. Ez a vörös csávó még köpködött is beszéd közbe. Undorító... gusztustalan. Tudtam, hogy meg kell mentenem, csak azon gondolkoztam, leüssem, vagy üljek le vele inni. Mind a kettővel sikerem lenne, de lehet a lány megrémülne kicsit.
- Megcsókolom a nyertest. - amikor ezt kimondta kikerekedett a szemem. Nem akartam elhinni, hogy így belement, vagy esetleg nem gondolt bele... mi lesz, ha... a faszi nyeri meg? Így eldőlt, inni kell.
- Benne vagyok, igyunk amíg a másik le nem dől a székről. Aki kidől veszít.
- Jó lenne, ha elengednél, kérlek. - a lány megkérte selymes hangjával az öreget, hogy legyen szíves elengedni.
Leült kettőnk közé, még mindig nehezemre esett, hogy ne bámuljam. Barna haja úgy simult a vállára, mint fátyolfelhő az égboltra. Nyernem kell, nincs mese, csak nem lehet baj... ő csak egy ember.
- Whisky jó? - tettem fel a kérdést, hogy haladjunk. Bár úgy gondolom majdnem mindegy.
-Jó hát. - böfögte rá a választ, vörösen izzó szemekkel az ajánlat után. Szegény ember... ez a legnagyobb öröme, hogy egy szép nő megcsókolja a hót részeg pofáját.
- Körönként mindig egyel többet iszunk. Először egyet, majd kettőt, és így tovább. - vázoltam a szabályokat tovább. A lány nem sietett italért így intettem a pultosnak.
- Két poharat megy egy hűtött üveg Whiskyt! - kiabáltam neki majd mikor ideért elkezdtük.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 8:04 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Zadikel & Csenge

Kikapcsolódás az mindenkinek jár ugye? Nos, én szintén így gondolom, mert elkezdem kicsinosítani magam. Nem viszem túlzásba, csupán ajakrúzst használok, mellé pedig egy dögösebb kicsivel többet mutató öltözet. Nőből vagyok, s olykor szeretem megmutatni, hogy mim van. De csupán próbálkozás szintjén, remélhetőleg teljesen kikapcsolódhatok cserébe. A hétköznapjaim csupán a sebek ellásátsáról szól, mikor egyik sérültről reppenek a másikhoz. Le kell eresztenem a gőzt.
A lakóhelyemhez közel található Five Inch Supertar nevű helyet választom. Még sosem voltam még benn, így nagyon kiváncsi vagyok a hely szellemére. Egy kellemes séta után érkezem meg, s rögtön megfog a tűrhető zene. Nem bömböltetik, mint máshol, így lehet kellemesen beszélgetni egymással. Ez egy piros pont nálam, s ráadásul a pultot próbálom megcélozni. Mikor megpillantom, akkor mellettem egy nagyhangú fickó szólal meg.
- Nem úgy van az, te fajankó! - köpködi a szavakat, mint egy kobra a mérgét. Önkénytelenül ránézek az alakra, aki rögtön kiszúr engem. Csupán felhúzom a szemöldököm, de az alak meglepően gyorsan elkap, úgy, hogy nincs időm tiltakozni. Közelebb húz, aztán így szól.
- Legyen ivóverseny! S ne csak úgy snassz legyen az egész, aki nyer, az megkapja ezt a szépséget! - mutat rám, egyébiránt a domború idomaim felé. Se köpni, sem pedig nyelni nem tudok ettől a hirtelen fordulattól.
- Khhm, lehet pár szavam? - teszem fel sután a kérdést, de a vörös szakállas fickó leint engem.
- Édes, ígyis és úgyis mulatni jöttél nem? Hát most megkapod - kacsint rám, de én inkább összerezzenek egy picit. Kifújom a levegőt, s próbálom beleélni magam ebbe az ivóversenybe, s nem tudom miért, de bedobom ötletként.
- Megcsókolom a nyertest. - a játékba hívó pasi erre mindentudóan néz rám. De vajon mi a helyzet a másik alakkal? Lassan odafordítom a fejem, aztán végigmérem alaposan. Mikor ez megtörtént, akkor a szakállasra szólok.
- Jó lenne, ha elengednél, kérlek. - sóhajtok a végén, majd a két férfi közé leülök. Azt ne várják, hogy én leszek a pincérnőjük, hogy hozzam nekik az italt az iváshoz. Nincs más hátra, mint előre. Várom, hogy lebeszéljék a játékszabályokat, aztán elkezdjenek inni.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 7:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 30 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
4
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7