Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 15, 2018 10:08 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Egy nem túl nőies mondatot hallok a nő irányából. Valószínűleg letört a körme vagy a fene tudja. A koponyát a zacskójába vágva sértődötten föláll, és egyenesen ide tart. Ki van akadva, hogy az egyik őr motozás közben egy kis foltot készített a ruhájára. Tipikus. Engem itt mindjárt láncra vernek, ő meg a ruhájával foglalkozik. A mamlaszok nem nagyon akarnak vele foglalkozni. Látszólag a tény, hogy lecicázták, és elzavarták nem igazán tetszett neki. Majd jött a szokásos duma, "beszélni akarok a főnökkel". Mintha elérne vele bármit is. Egy ilyen hely tulajdonosa már több száz ilyen cicamicát lerázott már életében. Az egyik őr nem cécózott, kezét már lendítette is, hogy a nőt egy jól irányzott pofonnal zavarja el. Ha közben másik kettő nem fogott volna le, biztosan arcon rúgtam volna. Hogy lehet valaki ilyen pofátlan? Egy nőt megütni... nyomorultak, kis pénz, és mindent megengednek maguknak. Ám a következő képsorok még engem is megleptek. A csajszi elhajolt a pofon elől, és istenesen herénrúgta a faszit. Szemem szerintem nem is nyílhatott volna tágabbra. Tudtam, hogy elég veszélyes lehet, de arra nem gondoltam, hogy ilyet is tud. Majd mint aki jól végezte dolgát meghív egy italra.
- Igen egy whiskyt elfogadok. - makogtam oda, miközben próbáltam magam a shockból kirángatni. A többi őr kanállal kaparta össze társuk maradványait. Mindeközben a pasas akit kiütöttem, feltámadt hamvaiból, és leült közénk. Az arcán szépen kezdtek körvonalazódni ütéseim helyei. Szeme be volt dagadva, és kicsit mintha be lett volna lassulva. Szuggerált bennünket, de nem láttam az arcán a felismerést. Úgy tűnik a nő ismeri valahonnan. Lehet régi cimborák, mert még egy italra is meghívta. Közelebbről is megnézve nem is tűnik annyira furának a nő. Sőt egészen csinoska. Közben megérkeznek a kért italok, és szürcsölgetni kezdjük.
- Ne haragudj, de megkérdezhetem... - nyeltem egyet, kicsit kínos volt a kérdés - miért hordasz magadnál egy koponyát? - az összes furcsa dolga közül ez tűnt a legeslegfurcsábbnak. Biztos valami fétis, vagy függőség, vagy lehet az elhunyt pasijáé akiről így emlékezik meg, de akkor is durva. A harmadik fél elkezd lentebb csúszni a széken, kezével a pultot támassza közben, háromszöget alkotva fejével. Jól elintéztem, de mentségemre szóljon, hogy nem én kezdtem az egészet.
- Egyébként Zadikel vagyok, örülök, hogy megismerhetlek. - apró mosollyal tudatom vele nevemet. Az őrök közben összeszedték társukat, míg az egyik elvitte valahová a másik kettő befejezte a jelenlévők motozását. Megtalálták az igazi tolvajokat is, akiket egy sötét szobába berángattak elég mogorva arckifejezéssel.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Aug. 15, 2018 8:58 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Totálisan rászállnak a srácra. Már szinte kezdem megsajnálni. Nem láttam jól, de valamit találtak rá, így az érdeklődés irányába még nagyobb lett. Most már tuti nem engedik el könnyen. Nagyban pakolok vissza a táskámba, amikor feltűnik egy ketchupfoltos kézlenyomat a ruhám oldalán.
-Na neeeee...mi a picsa?! - hagyja el a számat egy nem túl kifinomult mondat. Elszáll egy pillanatra az agyam is. Táskába vágom Abrahamot, nem kellene rajta levezetnem a dühöm, de mégis megteszem, szegény koppan egyet a tatyó alján, mégsem lesz baja. Életében is keményfejű férfi volt.
Amikor odalépek, hogy számon kérjem a kéznyomot látom, hogy a srácnál egy órát találnak. Szép és ritka darabnak tűnik, bizonyosan sok pénzt adnának érte a megszállott gyűjtők.
-Khm...elnézést.... - kopogtatom meg a zsíroskezű motozó vállát. Csupán két, két és fél fejjel és vagy 100 kilóval nehezebb nálam a csávóka - oda se neki - mégsem riaszt vissza, hogy kifejtsem a véleményem.
-Figyi, haverkám! - kezdek bele az arcomra erőltetett bájos vigyorral, mert igazából, szívem szerint jól megcsapkodnám.
-Az még valahol "rendben van", hogy megmotozol. De hogy törölközőnek is használsz!!!!! - háborodok fel. Arcán egy leszarom hatású fintor jelenik meg reakcióképpen. Ami azt üzeni: kislány, így jártál!
-Kopj le cica, veled már végeztem. - flegmán felém legyint, hogy takarodjak, más dolga van, majd visszafordul a srác felé és tovább faggatja az óráról. Persze, hogy érdekesebb volt terrorizálni egy srácot, mint az én problémámmal foglalkozni.
-Cica a jó édes... - sziszegem a fogaim között és ökölbe rándul a kezem. Nem is tudom mi bosszant fel jobban, hogy lecicáz, vagy hogy levegőnek néz.
-Beszélni akarok a főnökkel! - akadékoskodom. Nem tágítok, nem és nem! Nem szabadultok meg tőlem ilyen könnyen! Ha ők nem hajlandók figyelni, rám talán a munkaadójuk fog. A másik biztiőr kemény legénynek hiszi magát, gondolja majd ő kezébe veszi az ügyet. Felém legyinti a kezét, hogy lekeverjen nekem egyet, megmutatva ezzel szerinte hol a helyem. A nagylegény nem retten el, hogy nőt verjen. Csakhogy elhajolok. Nem állok én sorba ingyen pofonért. Leútszéliz közben, én meg rúgok egyet válaszként. Kidülledő szemekkel görnyed össze, amikor a cipőm orra betalál érzékeny pontjára.
-Kérsz egy italt? - kérdezem a sráctól, míg a biztiőrök földre rogyott társukat támogatják. Felpattanok a bárszékre és kérek az ananászos vodkás koktélt. A srác meg majd mondja, mi kéne. Közben Behemoth is magához tér. Kicsit meglepve szemléli a világot maga körül. Nehezen feltápászkodik és odazuhan mellém a pultra. Bambán bámul rám. Hunyorog a fiúra is. Látom, ahogy bootol az agya. Ismerősnek tűnünk, mégsem villanunk be neki honnét. Se én, se új ivócimbim. Egyelőre.
-Rég láttalak. Nem változtál semmit. - szúrom oda, majd kérek neki is valami lélekerősítőt.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 3:03 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Zadikel x Belphegor


A táncom alatt néhány alak besurrant a tulaj irodájába, és zsebre vágtak ezt azt. Mivel aránylag gyorsan kiütöttem azt a vadbarmot, nem volt idejük elmenekülni az eltulajdonított holmikkal. Újra ránéztem az előző lányra, és láttam, hogy a biztonságis faszi felé tart, egyértelműen motozásra készen. Hamburgertől zsíros kezével úgy tapogatta végig a nőt, mintha valami csicsás ékszer lenne. A táskájába nyúlva egy koponyát húzott elő. Istenemre mondom először, kurvára meglepődtem. Mit keres egy ilyen csinos nő egy emberi koponyával a batyujában? Valami nem stimmelt. Vagy elmebeteg, vagy nem e világi. Démonoknak szoktak ilyen különös hóbortjaik lenni. Kis konzultáció után az őr felém kezd vágtatni. Látni rajta az elmebaj egyes tüneteit az előző képsorok után. Szigorú tekintettel ránézek, hátha eláll a motozásom gondolatától is, de feszt felém hajt. Hogyan, és legfőképp minek loptam volna el bármit is innen? Még egy rohadt korsót se loptam soha, nemhogy értékes dolgokat.
- Tedd szét a kezed! - parancsolt rám az a mamlasz őr. Látszott rajta az óvatosság az előző pofonjaim után. Biztos azt gondolta, hogy én vagyok a helyi balhézós gyerek, és majd ő jól megmutatja nekem.
- Csak óvatosan! Vannak érzékeny pontjaim. - tettem hozzá miközben felemeltem karjaimat. Elkezdett tapogatni, lábam, majd haladt fölfelé. Semmi. Nem is tudom mit várt. Részegünk közben megunta a padló figyelését, és fölállt. Mikor úgy nézett ki, hogy stabil lesz meglökte a biztonsági őrt. Az leültette egy székre, mondván, várólistás a faszi. Felém fordult.
- A zsebeket! - mordult rám rezzenéstelen arccal. A nadrágzsebemben volt egy kis apró, farzsebemben papírpénz. Kabátom belső zsebébe volt egy kés biztos ami biztos. Az oldalsókkal nem is foglalkoztam mivel tudtam abban nem tartok semmit. Az őr nyúlt volna oda, hogy személyesen nézze meg, mire én elkaptam a kezét, és szavak nélkül közöltem vele igazamat. Másodperc töredéke alatt ott jelent még két őr, és már a zsebemben matatott az egyik, a másik meg próbált lefogni. A nagydarab kopasz őr egy zsebórát húzott ki a bal zsebemből.
- Hát ez meg mi? - kérdezte fennhangon. Én mit sem értettem az egészből, hiszen soha nem teszek semmit oda.
- Az... az nem az enyém. Fogalmam nincs, hogy került oda. - magyarázkodtam, de akkor már tudtam, hogy hiába. A rossz arcú bodyguardok közrefogtak. Most mit csináljak? Nem verhetem meg mindet. Elfutni nem tudok, mert az ajtók be vannak zárva. Isten se segíthet mert lelécelt még évekkel ezelőtt. Nagy bajban vagy Zadikel. Nagy bajban...
Bárpult - Page 2 Original
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 10, 2018 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2"Is there a heaven a hell. And will I come back.
Who can tell. Now I can see.
What matters to me. It's as clear as crystal"

Zadikel x Belphegor

Egy bárban üldögélek, valami kavart koktélt szürcsölgetek és nem túl feltűnően, de figyelem a férfit, ahogy a párpulthoz lép. Már a szomszéd város óta követem, ráállítottak. Sok van már a rovásán. Nem szoktam nyomozósdit játszani, nem az én világom mások nyakába lihegni. Fárasztó egy feladat és én alapjáraton kerülök mindent, ami nagyobb erőfeszítéssel jár. Most viszont nem volt választásom. Régi ismerősöm, volt pár közös ügyünk, és úgy látszik ez a tény feljogosít másokat, hogy átpasszolják a vele járó gondokat. Mi vagyok én? Az anyja? A nővére? Mindegyis. Hisztizhetek, de a feladatot megkaptam.
-Unatkozom. - két ujjal kocogtatom a pohár oldalát, közben laposakat pislogok, majd a szívószállal egy benne úszó citromdarabot bökdösök nagyokat ásítozva. Már azt gondolom nem történik semmi, és újra végignézhetem, ahogy a férfi ájulósra issza magát, mikor felbátorodik és beleköt egy szerencsétlen srácban, aki elég nyomorult képpel iszogat a pultnál, tőle alig egy karnyújtásnyira.
-Na szuper! Behemoth ma részeg kötözködősre itta magát. - forgatom a szemeim, mert már tudom, hogy pár perc és kidől. Programszerűen. A srác távozóra fogná, de a démon nem engedi könnyen, még van mit mondania, de a sok pia megakasztja a nyelvét, és értelmes szó már nem hagyja el a száját. Szavak helyett inkább úgy dönt, hogy fizikai formáját választja a társalgásnak. Megemeli az öklét és a távozó felé suhint, de nem talál. Nem tehetek róla, elnézve a démon bénázását, önkénytelenül is mosolyra húznak ajkaim.
-Pancser. - gondolom magamban és még a fejemet is megingatom közben. De hogy is szokták mondani a halandók? Vak tyúk is talál szeget? Azt hiszem. Behemoth egyik öklöse mégiscsak betalál, ami olaj arra a bizonyos tűzre. A srác ellentámadásba lendül és megsorozza a részeg démont. Ez a kis látványosság, ami a két férfi között zajlik remek alkalmat ad egyeseknek. Mondhatnánk egy könnyen jött figyelemelterelés. A baj csak az, hogy nem tart elég ideig. Páran besurrantak a hely tulajának irodájába, és elpakoltak pár értékes holmit. A verekedő műsor rövidsége miatt arra már nem jutott idő, hogy észrevétlenül hagyhassák el a termet. A biztiőrök lezárják a kijáratokat és egyértelműen a tudomására hozzák a mulatozó társaság számára, hogy most motozás következik. Arra a mondatukra, mely azt próbálja elérni, hogy a tolvajok önként adják fel magukat, nem mozdul rá senki. Az ellenőrzést senki nem ússza meg. Én sem. Előttem terem egy biztonságis és hatalmas tenyerével végigtaperol. Ennyivel viszont még nincs vége. A táskákat is kipakoltatják. Kicsit hezitálva teszem fel a tatyómat az asztalra. A csávó szeme meg kerekedik, amikor a zipzár alól egy koponya kacsint ki.
-Mit keres a táskádba egy fej? - kérdezi kisebb pánikot kapva a férfi. Először is ez egy koponya volt, nem egy fej. De most kezdjem el neki magyarázni mi a kettő között a különbség?
-Abraham. - ennyit fűzök hozzá. Igen, pontosan AZ az Abraham. Az Amerikai Egyesült Államok 16. elnökének koponyája.
-Még neve is van? Te beteg vagy. - tolja a képembe, amit egy könnyed vállvonással reagálok le. Mivel néhány fegyvernek minősülő eszközön kívül mást nem talál nálam, főleg nem lopottakat, ezért békén hagy és az előbbi srácot veszi célba, hogy megmotozza kicsit. Logikátlanul! Ha mindenki szeme láttára itt bunyózott, már hogy az életbe fosztogathatott hátul? Ostobák tudnak lenni az emberek.


Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 6:55 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2Zadikel & Belphegor
Bárpult - Page 2 Large


Egy újabb elcseszett nap vége, amit azzal tölthetek, hogy piálok. Szól a zene nyüzsögnek a mindenféle népek körülöttem. Egy-két nő úgy riszálja magát a táncparkett közepén, mintha valami táncműsorba lennének.  Nyugalommal ülök a bárpultnál egy olcsó whisky felett. Alkalmanként egy-egy ittas alak meglök, de annyira lefoglal a saját nyomorúságom, hogy már fel se tűnik. Figyelem a jelenlévőket hátha valami kóbor angyal véletlenül betéved, és megtudakolhatom tőle, áll-e még a bál a mennyben. Bár nem is értem ennyi idő elteltével minek is foglalkozok ilyenekkel. Pusztán le kéne szarnom az egészet. A nagyfőnök jól kibaszott mindenkivel, hogy lelécelt. Miközben a gondolataim áradatában úszkálok egy részeges alak leül mellém, és belebámul az arcomba.
- Valami... baj van? - kérdeztem tőle fapofával a poharamat bámulva. Éreztem, hogy valami nagyon nem okés a fickóval. Olyan furcsa volt, már az, hogy odajött. Idejét se tudom mióta járok ide, de még egyszer se foglalkoztak velem, csak amikor fizetés nélkül akartam távozni.
- Nem tetszik a képed öcsi! - mormogta a választ bűzlő pofával a képembe. Ekkor már tudtam, hogy ezt a dolgot nem úszom meg passzivitással.
- Hát oké. - azzal a mozdulattal fölálltam lehúztam a maradék italomat, letettem a poharat a pultra, és távozni készültem. Amint elfordultam, az a baromarcú nem a hátamhoz vágta a poharat. Megálltam egy pillanatra ökölbe szorítottam a kezem... vettem egy mély levegőt. Vártam egy kicsit, hátha mond még valamit, de nem tette. Ismét elindultam az ajtó irányába. Az egyik asztalnál láttam egy vonzó hölgyet aki egész idő alatt errefelé tekingetett. Mintha ő küldte volna ide az idegen férfit... alighogy ezt végiggondoltam az előbb említett faszi nekem ront. Erős alkoholos befolyásoltsága miatt könnyedén hárítottam a támadást, de nem állt le, viszont láttam, hogy a csajszinak marhára tetszik a balhé, ezért benne voltam a show-ban. Annyira koncentráltam az idegen nőre, hogy az izomemberünk arcon talált vágni. Nem kellett több az idegrendszeremnek. A következő mozdulataimmal a részeg állatját a táncparkettig püföltem. Több időt pocsékoltam el ezzel mint amit szerettem volna, így hát tovább haladtam nem foglalkozva másokkal. Elég izgalom történt velem ma.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Aug. 09, 2018 6:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 14 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/6
Angyal
5
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
5
Harcos Angyal
6
Vadász
13
Nephilim
3