Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
the breaking point, Mammon & Drake
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Okt. 14, 2018 12:49 am
Következő oldal


***
Lezárt játék


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
33
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 9:00 pm
Következő oldal


Mammon & Drake
Two sides of the same coin.
[You must be registered and logged in to see this link.];">music • szószám: 346 • Credit:[You must be registered and logged in to see this link.];">℘

[You must be registered and logged in to see this image.]A pohár hangos csörömpöléssel jelzi: a falig repült. A tekintetemet egy pontba fókuszáltam. A mozdulatnál nem figyeltem hova csapódik be a koszfészekben talált, egyedüli üvegdarab. Hidegen hagyott. Az egyetlen, ami napok, hetek, hónapok óta leköt az a démon féken tartása. A hányingert keltő hangjának ignorálása. A szavainak elengedése. Hosszasabb hanyagolás után elégtételt jelent a haragja vagy a rövid idő, amíg unalmában békén hagy… azok az órák. Ritka esetben napok, amik a vihar előtti csendet jelképezik. …mint most.
Cass alig két napja ment el. Az okát nem firtattam. Jobbnak ítéltem, ha egyikünk se tudja. Jobbnak, ha légből kapottan szívja a vérem. Könnyebben elviselhetőnek. Tovább bírhatónak. A szája rendre jár. Zsibbaszt. Fáraszt, hogy újra s újra megpróbáljon felém kerekedni. Vagy nem. Kiszámíthatatlan a kérdéskörben és pontosan ez vele a célja: ne tudjam eldönteni mikor játszik és fordul vérkomolyra a kedve. Az órák óta tartó suttogásától, kommentjeitől mostanra befeszültem. Kevés alvást tudhatok a hátam mögött. Kevés ezáltal a türelmem. Folyamatosan fogyatkozott a pohár elhajításának pillanatáig. Befeszített állkapoccsal fojtom vissza az indulatos ingert egy emelt hangszínű Fogd be. kinyögésére. Értelmetlen szavakba öntenem… a gondolataimon keresztül egyből eljut hozzá a lényeg. A szórakoztató lényeg, ami esővízként pereg le róla.
Előre görnyedek a széken. A térdeimre támaszkodva nyomorgatom végig a képem minden egyes pontját. A szemgödreimet különösen. A csevegő beszéd meglététől vagy hiányától függetlenül lehunyva tartom a szempáromat. Erősen koncentrálok rá az agyam módszeres kattogása alatt. A kezemet leengedem. Mindkettőt. Az ép jobbot. A vágásokban gazdag balt. Az asztalon lévő kés munkája rajta valamennyi. A figyelem elterelésem új eszközéé. Másként nem megy. Egy pont túl más nem hat és Cass nincs itt, hogy kiüssön. A rutin beleégett a zsigereimbe. Tudattalanul nyúlok a famarkolatért, a kézfejemmel letörlöm a homlokom gyöngyöző verejtéket, mielőtt elkezdeném a levegőbe dobálni a kiegyensúlyozott pengét. Egyikből át a másikba. Kényelmesen. Ráérősen. A türelmetlenség belülről feszít, de az idegeim a helyükön vannak. Egyelőre igen. Az üveget nem számítom elpattanási pontnak. Természetes gőzkieresztés. Ennyi és nem több. Haszna? Kevés. Visszagondolva… semmi. Pillanatnyi jó érzéssel sem töltött el. A benne lévő víz miatt sem baszdmegelek. Leszarom, mindegy mennyi elfogyasztható tartalékom van még.

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
33
☩ Play by :
Jensen Ackles
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Vas. Aug. 05, 2018 8:59 pm
Következő oldal


***


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3