Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Pult Giphy
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
92
☩ Rang :
Első ark-démon
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 18, 2019 9:28 am
Következő oldal


To Lucifer
Szeretek fejvadásznak lenni, mert bűnösöket kínozhatok és bánthatok kedvemre, a lényeg, hogy még éljen, mikor leadom őket a megfelelő személynek, akik ítélkeznek felette és onnantól minden megoldva. Régebben élveztem, mert tudtam, hogy a pokolban újra találkozom még velük és a végtelenségekig tudom őket szenvedni látni. Ezt rontotta el Amara, az a ribanc, aki közös ellenségünkké lett Luciferrel úgy hiszem. De fel kell mérni, mennyien lehetnek az oldalán és mennyien ellene, hiszen egy isteni erővel rendelkező lényről beszélünk, aki azt hiszi a homokozóba van még mindig. Mikor elhagyom a hotelt, ahol lakunk, akkor mindig a tanácsosomra hagyom, hogy figyeljen Luciferre, mert egy munka sem lehet fontosabb az ő életénél és persze az én rangomnál, hiszen az első ark-démon vagyok, amivel nem szoktam hencegni, sokkal jobb, ha gyengének hisznek és meglepődnek, mikor kiderül az igazság.
A mostani feladatom egy félvér felkeresése volt és kiiktatása, mert apuci úgy gondolja, hogy szégyent hoz rá. Ezek olyan kis piti ügyek, amit nem vállalok el, mert intézze el magának, hiszen ő nemzette. Viszont unatkoztam, mert a bulik, a szép lányok és a pia már unalmassá vált, kell valami változatosság. Egy zubbonyban élt elzárkózva az emberektől, be volt tojva a képességeitől és nem is volt százas, tényleg szánalmas volt, szinte könyörgött, hogy öljem meg, mert senki sem akarja bemocskolni a kezét vele. Ha visszamegyek a megbízómhoz, biztos lehet benne, hogy ezt nem hagyom kínok nélkül. Végeztem szerencsétlennel, majd hazamentem. Nem mostam le még a vérét sem magamról, csak odamentem a pulthoz, hogy töltsek magamnak egy jó kis Ballantines whiskyt. A poharat egyből lehúzom és a pultra vágom. Nem tudom, hogy mivel bosszuljam meg. Vannak démonok, akik vonzódnak emberekhez és ő is biztos ilyen érzelmesebb. Kezd összeállni a fejemben, hogy megfigyelés kell, majd mindenkit, akit szeret elérni, hogy összevesszenek, majd mikor rájön, hogy valaki másnak is köze van a veszekedéshez és bocsánatot kérne, nos, nem lesz kitől, mert addigra halottak lesznek. Ez talán jó lesz és szórakoztató. Legalább nem kell elhagynom a környéket és Luciferre is tudok figyelni. Öntök magamnak még egy pohárral és gonosz mosollyal nézek körül. Reggel van, most fognak még csak felkelni a többiek, akik normális életet próbálnak élni. Mikor meglátom az Ördögöt, akkor előveszek egy új poharat.
- Jó reggelt, mit tölthetek neked? Ki tudja milyen lábbal kelt fel, de ha valakivel beszélgetni szeretne, én mindig meghallgatom. Fordítva persze ez nem működik, amiért már volt, hogy felkaptam a vizet, de tudom hol van a helyem, szóval nem estem neki ezért még egyszer sem, legfeljebb fejet vágtam és magára hagytam.
- Ma este is lesz buli? Ez egy átlagos kérdés, de ebből tudom, hogy itt lesz-e este vagy valami más dolga lesz, ami azt jelenti, hogy követnem kell, hiszen megesküdtem, hogy megvédem és ezt nem is bántam meg. Kedvelem Lucifert, jól szórakozok a közelében, ő a legkegyetlenebb és legrafináltabb, nem hiába ő az Ördög és megannyi démon királya.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Pult Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
775
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 07, 2018 10:20 am
Következő oldal


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 13, 2018 10:59 pm
Következő oldal


Komolyan, következő alkalommal valami lebetonozott csőhöz fogom bilncselni ezt a lányt. Mondjuk az is megfordult már a fejemben, hogy direkt csinálja, hogy bosszantson és van benne valami mazochista alkat, aki a büntetésre vágyik, mert, nos, Salome esetében sme hagyok megtorlatlanul semmit, ha a helyzet úgy kívánja. Démon vagyok, nem vagyok jó. A lány pedig meg szokta kapni a maga "méltó jutalmát" az ilyen akcióiért. Még, ha rövid idő alatt nem is volt olyan sok... de valahogy le kell szoktatnom róla. Addig viszi a korsót a kútra, amíg nem hogy el nem törik, de még a szilánkjait is meggyalázzák, ebben biztos vagyok. És valami azt súgja, hogy megmaradt angyali naivitása ugyan abba a bárba fogja vezetni, amit sorsfordítónak érez. Kiszámítható, de ez még nem is meglepő. Ráadásul, ahogy látom, pirosba öltözve jelent itt meg, mert ahogy végigpillantok a pult mentén, kiszúrom ám. A szerelését én szereztem abból a raktárból, amit másik rejtekhelyként tartok fenn és ahol jó pár "kacat" található, amivel az apokalipszis során nem nagyon akartak semmit kezdeni... például ilyen ruhaneműk is, amit másra nem tudtak használni, kötszernek nem volt érdemes feldarbolni... ott maradt az elfeledt holmik raktárában, amit én pedig éberen őrzök, mert ennyi kell a régi világból azért... szóval kiszúrom az "én" bukott angyalomat, ahogy tetemes alkoholmennyiséggel szemez. Nem lehet még régóta itt, mert még csak üldögélnek mellette. De nem lesz ez sokáig így, én pedig nyugodtan foglalok helyet úgy, hogy rálássak valamelyest. Kissé zavart fejmozgásából észleltem, hogy valami már feltűnt neki, de nem teszem meg azt, hogy odamegyek, majd a hajánál fogva haza hurcibálom mondjuk. Távolról sem... most kap egy kemény leckét az élettől én pedig ezt akkor is végig fogom nézni, ha nem is fog jól esni nekem se. Mert azért a magam démoni módján elkezdtem már hozzá kötődni és... nem is tudom, hogy fogalmazhatnám meg mindezt, inkább egy silány minőségű, tákolt cigarettára gyújtok. Manapság csak ez van. Szívok és fújom a füstöt, hogy aztán szemeim előtt a füstből kibontakozzon a jelenet, ahogy máris két démon kezd neki "udvarolni". Érzik, hogy nem közülük való és ennek örömére nem is tartanak tőle különösebben, tenyereik meg-megfuttatják rajta és megkapja a visszautasíthatatlan ajánlatokat is. Nekem kicsit ökölbe szorul a kezem, de nyugalmat parancsolok magamra. Ebből tanulnia kell. Nem avatkozhatok bele. Még.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 16, 2017 9:48 pm
Következő oldal
Moloch && Salome
Magam sem értem még mindig, hogy mit keresek itt, szemmel láthatólag nekem ez sokkal nehezebben megy, mint kéne vagy csak egészen más dolog zavar.. Persze annak a dolognak nem szabad igaznak lennie, mert nem is kéne kötődnöm semmilyen módon egy démonhoz, főleg nem a bujaság démonához. Nem is értem Lucifer miért nem a tolvajok démonához tett, egész ügyes zsebtolvaj lennék, mondjuk ebben a káoszban nem is nagy dolog már lopni.. DE amikor meghallottam, hogy el kell mennie valahova én kaptam az alkalmon és hát.. ha szépen akarjuk ezt mondani, akkor megléptem vagyis kivettem egy kis pihit az "edzésemből". Már az is kissé fura, hogy ilyen ruhákban kell elhagynom a házat, mert hát ő kicsit javított az ízlésemen, csak én nem vagyok hozzászokva az ilyen kirívó öltözetekhez és ahhoz végképp nem, hogy szinte mindenki figyelmét kiélvezhetem. Most is ez a piros ruha.. De nem baj, valamennyire azért még is jól esett, hogy ennyi ember szépnek tart, még ha én nem is látom magam annak.
Talán meggondolatlanság, talán butaság volt ugyanabba a bárba menni, ami a bukásomat okozta vagy talán mindkettő volt egy kicsit, de a környéken ez az egyetlen jó hely. Semmit nem akarok, csak leülni és meginni egy italt kicsit távol Molochtól, mindössze ennyit szeretnék és remélem, hogy nem fog hamar megtalálni, mert teljesen logikus lenne, hogy nem ide jövök azok után, ami történt.. vagy ez csak nekem lenne logikus? Felesleges ezen gondolkodni, így inkább rendelek egy kör whiskyt és az első két pohár után, inkább egy egész üveggel, majd ott ülök a pult mellett és forgatgatom a poharamat, vele együtt a pia is mozog benne. Egy sóhaj hagyja el az ajkaimat és fenékig ürítem a poharamat.. Már késő lenne megbánni, amit tettem és ha őszinte akarok lenni nem is nagyon bántam meg, végre önmagam lehettem, végre azt tehettem, amit szerettem volna és amire vágytam. Olyan sokáig vigyáztam az emberekre, olyan sokáig csak figyeltem, hogy hogyan élvezik az életét és most eljött az ideje annak, hogy én is élvezzem az életemet, még akkor is, ha nincs sok hátra.
Talán a sors is úgy akarta, hogy megforduljak és megpillantsam Molochkot, de én csak azonnal visszafordulok. - Megérkezett a buligyilkos, remek.. - mormolom magam elé, talán túl hamar is megtalált és nem is tudom, hogy mennyit lehettem egyedül, de szerencsémre nincs mellettem szabad hely, beültek mellém páran.
Nagyon béna • - • Nem számoltam
✖ made by Salome ✖
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 15, 2017 11:47 am
Következő oldal


Hogy őszinte legyek, nem kifejezetten hiányzott a második körös csapáshullám, ami végül New Orleans-t is elérte. Eddig sem volt rózsás itt a helyzet, de csak még mélyebbre süllyedt ez a romhalmaz, amit valaki még városnak mer nevezni... de ez még a kisebb dolog, az sokkal jobban zavar, hogy eltűnt egy kulcsfontosságú alak is, aki Olivia nyomára vezethetett volna. Karnyújtásnyira a megoldáshoz vezető úttól. Szerintem megérthető, hogy miért bosszant ez az egész. Legalább kaptam egy kis plusz munkát még a nyomozás mellé, hogy tényleg ne legyen okom azt mondani, unatkozom. Talán nem is baj, mert a kutatáshoz nagyon nincs így kedvem, hogy önhibámon kívül estem távolabb a céltól. Egyszerűen... unalmas lenne azonnal újrakezdeni. Az új munkám pedig szőke, karcsú, angyali szépség és naiv bájjal van "felvértezve". Ja, és szeret számomra olykor érthetetlen és kiszámíthatatlan dolgokat csinálni. Mint most például. Egy korábbi konditermem romjai alatt van a menedékem gondosan elrejtve (mert a föld alatt lapulnak az igazi kincsek, én pedig huszonhat éve, amikor beütött az első krach, élelmesen felkészültem), de a környékén olykor dúlnak heveny hatalmi csatározások, különösen, amióta a pokol kapui bezárultak. Szóval kimentem rendet tenni, megvédeni a területem, ezt az alkalmat pedig Salome kihasználta, hogy törjön némi borsot az orrom alá és kérésem ellenére elhagyja a menedéket. Mondjuk őt legalább tudtam hol keressem: ott, ahová bukása után is ment. Így kerültem hát ide, Lucifer létesítményébe, melyet az új csapás után elsődleges prioritásként kellett helyre állítani, (nem véletlenül ő az Urunk) így most a "műintézmény" bárjába megyek, hogy ott a pultnál álljak meg. Igazítok kicsit fekete ingemen, míg tekintetem a senkivel össze nem téveszthető jelenséget keresik. - A kis hebrencs... nincs benne veszélyérzet. - mormolom magam elé, majd mintegy magamnak "felelve" megrázom a fejem kicsit. A legrosszabb, hogy nem tudom eldönteni, mit is kezdjek majd vele, büntetés, vagy más legyen a sorsa... valamiért meg tudja zavarni a bukott angyalka a gondolatmenetem, amúgy következetes tetteim. És ez mélyen valahol kicsit tetszik is.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 24, 2017 10:58 am
Következő oldal


Lucifer & Zoey
Egy apa nem csak abból áll, hogy megcsinálja a gyerekeket. Talán mégis...


Válaszán egyszerűen felnevetek. Ha tudná, hogy mennyire igaza van, nem csak a következő állomással kapcsolatban, de azzal is, amit az imént mondott. Az övé vagyok. Pontosabban a kölyke, de ez már részletkérdés. A lényeg, hogy nem kis részigazságokat rejtenek szavai, akár szeretné, akár nem. Persze... Ki ne szeretne engem?
- Azt hiszem, ebben igazad van - teszek is apró megjegyzést.
Kis híján reflexszerűen nyúlok a hátsóm taperoló karjaiért, hogy elvonjam azokat onnan, de megállom. Még nincs itt az ideje, így élvezze ki a perverz, hogy fogdoshat egy keveset. Nem sokáig lesz így, ebben biztos vagyok. Nevét hallva kellemes mosoly ível át arcomon. Közelebb kerülve hozzá akaratlan megérzem férfias illatát, mi akár ismerős is lehetne, ha annak idején tartott volna karjaiban. Kár, hogy egészen más ez az érzés, mint amire kölyökkoromban vágytam. Most inkább ellenszenvet érzek ezzel kapcsolatban, valószínűleg azért, mert tudom, miféle töltetet hordoz ez magában. Nem is lenne vele gondom, ha nem tudnám, hogy ki a fickó. Vagy ha nem az lenne számomra, aki. Csupán egy idegen esetében szíves örömest élnék testi szolgáltatásaival.
- Zoey - felelem röviden, mikor nevemet kérdezi.
Azt hiszem, ennyi elég volt. Ki tudja, mire vetemedne a továbbiakban, s bár a tánc egész kellemes, mégis... Vélhetően nem húzná vele sokáig az időt. Engedve a korábbi késztetésnek, kezeiért nyúlok, eltávolítva azokat hátsómról. Talán meglepi, de nem érdekel. Közben végig mosolygok rá, mintha ez annyira természetes lenne, s lássuk be, minden bizonnyal természetesebb, mint engedni, hogy az apám fogdosson.
- Mit szólnál, ha a Lucifer helyett... inkább apunak hívnálak? - kérdezek rá egyszerűen, remélve, hogy ebből azonnal leesik neki a dolog.
 Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Május 24, 2017 10:23 am
Következő oldal


Na igen nem egy tipikus kezdő lépés a kijelentés amivel táncba hoztam őt, de persze nem is akartam tipikus lenni maximum csak magamhoz képest. Nincs szükségem a bemutatkozásra, hiszen valószínűleg nem lesz nekem több mint egy éjszakás kaland. Az ágyban pedig úgy is kiderült volna legkésőbb a nevem.
- Én vagyok életed következő nagy állomása kedves. – Mondom neki és a derekáról a fenekére csúszik a kezem, és a formás fenékbe markolva húzom magamhoz még közelebb. – De ha a nevemre vagy kíváncsi akkor hívj csak nyugodtan Lucifernek. – Suttogom, a fülébe miközben a nyakába hajtom a fejem és beszívom a nőies illatát. Meg kell mondjam határozottan izgalmas ez a női test. A nagy angyali katasztrófa előtti világ top modelljeit idézi. Nem pedig az éhező rongyos tömegek lapos mellű asszonyait.
Most minden esetre élvezem a dolgokat. Egy jó ital, pörgős zene, és egy modern szépség. Mi kellhet még ennél több? Minden! Még több zene, még több ital, még több ebből a nőből.
- És mond mi a te neved szépségem?
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 10:38 am
Következő oldal


Lucifer & Zoey
Egy apa nem csak abból áll, hogy megcsinálja a gyerekeket. Talán mégis...


A tömeg jól szórakozik hátam mögött. Olykor még az én ujjam is ritmusra jár várakozás közben, vagy épp ütemre kavargat. Lassan kezdem azt hinni, hogy ma bizony nem jön ide. Vagy csak nem szoktam hozzá ahhoz, hogy várnom kell valakire. Általában fordítva szokott lenni, s nem azért, mert annyira pontatlan lennék. Csak egészséges női mértékkel. Mi az a fél óra?
Azon kezdek gondolkodni, hogy megfordulok és a táncolók közé vetem magam szórakozás gyanánt. Keresek magamnak egy-két megfelelő illetőt és elszórakozom, ha már megadatott a lehetőség, ekkor azonban megérzem a derekamra sikló kezet. A koktél piszkálásával leállok és az illető felé fordulok, azzal a szándékkal, hogy lekoptassam, de nem történik meg. Ahhoz túl csábító lehetőség. Ajkaim mosolyra húzódnak, azzal együtt fordulok a pultoshoz, hogy jelezzem merre leszek, de ekkor jelez. Reflexszerűen bökök alig láthatóan az engem kisajátítani vágyó alakra, mire egy biccentés a válasz. Hogy az a... Ez biztosan érdekes lesz.
Engedem, hogy táncba vigyen. Még csak ellenkezni sem ellenkezek, helyette őt figyelem. Alighanem mi vagyunk a legjobban kinéző táncpáros a kócerájban. Nagy kár! A hangulatot azonban még nem szándékozom elrontani. Sőt, hagyva magam vezetni, táncba kezdek az ördöggel. Mint egy elmaradt apa-lánya táncpótlás a gimis "kötelező" helyett. Már ha annyira érdekelne. Az jobban foglalkoztat, mekkorát fog szólni, mikor közlöm vele a jó hírt. "Sötét nagyúr, én vagyok a lányod!" Ez alighanem a Star Wars pontos ellentéte.
- Ki vagy te, idegen? - érdeklődöm közben.
Legalább a nevét igazán megmondhatta volna, hogy ne kelljen kérdeznem. A pasik legtöbbje a bemutatkozással kezdi. Úgy tűnik, ez a klisé sem illik rá, de legalább ízlése az van. Feltéve, hogy nem tudja, ki vagyok. Más esetben eléggé... gáz lenne.
 Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 10:17 am
Következő oldal


Miként is szokták mondani? Az élet habzsolása egyenes út a pokolba? Hehe köszi ez nem fog megtörténni. Éppen csak feljöttem játszani onnan. És Atyám bocsássa meg nekem, de az emberek világánál bizony nincs jobb játszótér. Van itt minden, amit csak egy szorgalmas pokolbéli teremtmény, mint amilyen én is vagyok meg kívánhat. Pezsgés, szex, vibrálás hangos zene és élvezetek garmadája.
Mint mindig a klubban pezseg most is az ünnep az egész helyet betölti a vad pogány tombolás. A zene vad ritmusa a egymást kergető fények a félhomályban. Az emberek pedig erre a ritmusra járják a táncukat ünnepelve az életet mintha nem lenne holnap csak e szent pillanat. Ez is egyfajta szeretkezés és én imádom. Magamhoz veszek egy pohárral a kedvenc whiskymből és a tömegbe vetem magam. Az első pár korty zamata végig árad bennem , és meghozza kedvet, hogy elvegyem azt amit az éjszaka felkínál nekem.
A szemem meg is akad egy igazi gyönyörűségen. A pultot támasztja és a koktélját szürcsölgeti. A nő teste valami elképesztően vonzó. És még fiatal, nem tette őt tönkre az idő sem.
- Te az enyém vagy! – Mondom neki hozzá lépve és mielőtt tiltakozhatna már át is karolom a derekát és magammal viszem a táncoló tömegbe. Szorosan magamhoz szorítom és ördögi jó táncos lévén ördögi táncba kezdek vele.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Márc. 10, 2017 3:26 pm
Következő oldal


Lucifer & Zoey
Egy apa nem csak abból áll, hogy megcsinálja a gyerekeket. Talán mégis...


Még ha tudtam is, hogy melyik városban keressem, sokáig tartott, mire megleltem az apámat. Az emberek idióták. Alkalomadtán ha megkérdeztem egy pasast, hogy merre találom Lucifert, simán rávágta, hogy ő az. Ebből kifolyólag rohamosan megnőtt az Ördögök száma. Szánalmas. Némelyeket még az sem tántorított vissza, hogy közöltem, hogy ő az apám. Más esetben minden bizonnyal bóknak fogtam volna fel, de most? Nem több idegesítő zsákutcáknál. Voltak olyanok is, akik nem hitték el, amit mondok. Csak nevettek rajta. Mégis ki szórakozna ilyesmivel?
Végül pedig eljutottam ide. Elvileg ez az a hely, ahol apuci leledzik, de lehet, hogy csak a nevét örökölte a kóceráj. Akárhogy is, ez az eddigi legstabilabb információm. Nem akartak rám mászni közben, nem nevettek ki és még sorolhatnám. Ráadásul az egyik pultostól van az információ, ki jelenleg is itt töltöget velem szemben. Így azért mégiscsak megbízhatónak tűnik, ha még az állása sem kamu. Ha pedig mégsem, hát kaptam egy ingyen italt. Az is valami.
Olykor jobbra-balra tekintgetek, miközben kecsesen kavargatom az ananászos, egyébként türkiz színű koktélt. A pultos megmondta, hogy jelez, ha megjelenik az említett személy, de mégsem tudok csak úgy nyugton maradni. Mégiscsak az apámról van szó, akivel még életemben nem találkoztam. Egy olyan fickóról, aki elvileg úgy élvezi az életet, ahogyan én is szoktam. Mindenből nagykanállal lapátolva.  Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Okt. 27, 2016 3:40 pm
Következő oldalIsten & LuciferA zene bömböl a kocsimban miközben száguldozom az autópályán és nevetve előzöm ki a kocsikat akik az utamban vannak. Az egyik kezem van csak a kormányon, a másikkal az ajtó tetején kopogtatok az ujjaimmal. A szórakozóhelyemre tartok, ami egyben egy hotel is a megszálló démonoknak és embereknek. Furcsa az, hogy a gyermekeim harmóniába tudnak élni Apám gyermekeivel. Szokott lenni néha egy-két halálozás, de hát azokra ki figyel? Senki.
Egy kis idő után meghallok egy hangot, ami miatt még jobban nevetésre áll a szám. A rendőrkocsi szirénájának hangja, ami azt akarja, hogy húzódjak le az útról, hogy megbüntethessen a benne ülő személy. De az, az én dolgom, nem igaz? Megteszem, a kocsimat az út szélére kormányzom, majd leállok vele és várom, hogy a férfi kiszálljon belőle és hozzám sétáljon.
- Szép estét Uram, mi a probléma? Nézek rá mosolyogva, majd a szokásos dolog jön. Mondja, hogy a megengedettnél sokkal többel mentem. Én erre, csak előveszem a pénztárcámat és számolni kezdem a pénzt.
- Tessék, szerintem ez épp elég lesz. Nyújtom neki oda a fizetőeszközt.
- Uram, maga meg akar vesztegetni?
- Még szép. De nem elég? Csak szóljon. Hozzádobok még egy százast, majd elnevetem magam az arcát látva.
- Emberek... Majd közelebb hajolva hozzá a szemébe nézek, teljesen belefúrom magam az elméjébe.
- Mi a legsötétebb vágya? A többit már nem részletezném, hiszen gondolhatjátok, hogy mi jött. Igen, elvette a pénzt és tovább mentem ugyanolyan tempóban. Amint odaérek, beállok a nekem fenntartott parkolóba és a kocsiból kiszállva, megigazítom a zakómat és a nagy sort kikerülve lépek be a bárba. Egyenesen a pult felé sétálok, az emberek és démonok egyaránt helyett adnak nekem és nem jönnek belém. Kivéve egyet, egy férfit. Ráemelem a tekintetem, az arcomon nem látszik semmiféle harag, csak egy nagy mosoly.
- Semmi gond, komám. Paskolom meg a vállát, majd a pulthoz fordulok és szólok a munkásnak.
- Két szokásos lesz, ennek a férfinak ma én állom az estéjét. Mutatok rá, majd amint megjön a két ital, az egyiket Isten kezébe nyomom.
- Még nem láttam itt. Új errefelé? Esetleg démon akit nem ismerek?
 

Apaaa*--*  fanolos  §§ 354 §§
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Okt. 01, 2016 5:57 pm
Következő oldal

Lucifer

For My son, the Fallen Angel


"Do you believe in the Devil, Father?
- I believe He walks among us."

Mikor a munkám befejeződött, végigjártam a világot. Megnéztem magamnak a hegyeket, melyek ormai a felhők fölé emelkedtek, meredek oldalait pedig belepte a hó. De ugyanígy végigjártam a végeláthatatlan homoktengereket, végigsuhantam a kék óceánok felett, lábaim harmatos füvet tapostak a zöld mezőkre érve. Tekintetem végigsuhant a fákon, virágokon, növényeken és állatokon egyaránt. Óvó tekintettel néztem le az első emberekre, kik békés életüket töltötték a Kertben. Csillogó szemeiket az ég felé emelték, dicsérték a munkámat, s a mai napig emlékszem Ádám felém intézett szavaira: "Te vagy nekünk az egyetlen!" A szavaiban rejlő igazság pedig bánatot ébresztett bennem. Újra végigjártam a világot, de már szomorúbban, mint az első földi utam alkalmával. Rá kellett jönnöm, hogy az imádatuk, az irántam érzett szeretetük egy olyan illúzió, mellyel csupán magamat áhítottam. Azért szerettek, mert nem ismertek rajtam kívül semmi mást, nem azért, mert ők így döntöttek. Csak én voltam. Ezen szavak eszembe juttatták Amarát. Minden alkalommal, mikor Éva vagy Ádám az ég felé emelte tekintetét, eszembe jutott az elvesztésének érzése. Az azután keletkezett űr, amivel azóta is együtt kell élnem. A fájdalom, hogy végül azt kellett tennem, amit. Ez a fájdalom csak újra visszatért Ádám kijelentésével. A mondattal, ami tudatosította bennem, hogy az embernek magának kell arról döntenie, engem tisztel s szeret-e, vagy inkább egy másik erő felé fordul. A felismerés viszont, hogy nem maradt másik pólus, ami mellett dönthetnének, a múltam tette, beárnyékolta azt az örömet, mellyel a világot formáltam. Visszatértem hát oda, mit a legelőször szemügyre vettem, a hófödte hegyekhez és felültem a legmagasabb csúcsára. Körém gyűlő angyalaimmal tudattam bánatom okát, s feléjük intéztem kérésemet, hogy egyikőjük legyen az ellentétem. Fordítson nekem hátat, s kísértse meg az emberpárt. De arra, ami ezután történt, nem számítottam. Élénken él bennem a könnyáztatta arcuk, mellyel elfordultak. Bánatosan, szégyenkezve. Lesütötték tekintetüket, haragomtól félve és fejüket rázták, mind egyazon választ hangoztatva... hogy ne kérjem ezt tőlük.
Egyikőjük kivételével.
Fiam, A Fényhozó maga lépett oda hozzám. Könnyezett, de beleegyezett, hogy teljesíti a kívánságomat. Legbelül, könnyeim sosem szűntek meg.
- Elveszítettelek. -
Nagyon halkan hagyja el a szó az ajkaimat, miközben felnézek az épületre, a villódzó neonfeliratra, melynek színe befesti az utca betonját az épület előtt. Hangos zene szűrődik ki a helységből, ahonnan csak úgy árad a démoni jelenlétet bizonyító, mással összekeverhetetlen energiák. Lucifer fiam teremtményeié. Évmilliók teltek már el a régi történet óta... a mi történetünk óta. Végignéztem, ahogy elbúcsúzik testvéreitől, és ahogyan Michael leveti Őt a Mennyekből. Kialakította a maga birodalmát, a Poklot, s benne lényeit és hű követőit, a démonokat. Szemtanúja voltam annak, hogyan válik a hozzám közel álló, ragyogó angyalból, az arkangyalok egyikéből az, amit a mai kor Ördögnek vagy épp Sátánnak nevez. A Hajnalcsillagból vált a Sötétség és Bűnök Hercege. A kígyó, ki bűnbe vitte Évát, a Bukott, ki kérésemnek eleget téve kísértette meg az embert. De egykori szeretete helyett mára gyűlölettel viseltet irántam. Az eltűnésem és a háború kitörése után feljött a Pokolból. Akárcsak én, úgy Ő is itt van a Földön, a halandók között. De hiába az eltelt idő, ez nem változtat azon, hogy őrajta is rajta tartom a szememet, mindig is így volt, még ha a Pokol Uraként mára talán letagadja egykori angyali mivoltát.
- Elnézést, uram! -
Szólalok meg, mikor már bent vagyok, miután egyet hátralépve nekiütközök egy alaknak. Bár ez az egész részemről a látszat fenntartására szolgál. Nagyon is tudtam, hogy ott áll és a pult felé tart. Éreztem már akkor a közeledtét, mikor még fekete autójával szelte az utcákat. Ahhoz sem kell megfordulnom, hogy tudjam, ugyanaz a jármű most ott áll a szokásos, külön neki fenntartott parkolóhelyén, rendszám tábláján a "Bukott" felirattal. Az alak felé fordulok, a kocsi és a bár tulaja felé.
Ő nem tudhatja, ki vagyok, de nekem sosem jelent gondot megéreznem Lucifer jelenlétét.Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 11, 2016 10:22 pm
Következő oldal


***
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 25 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 19 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5