Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 3:24 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rejtély a ködben
Lazúr
csapat


──────────── ────────────
« Comment; Ide  • Szószám; Ide  • Zene; Ide »
Valami különös folyik a városban. Konkrétan fogalmam sincs arról, hogy mi történik. Amberral voltam a lakásában, ott őrködtem mellette elrejtve magamat, mikor a lány hű követője, és őrkollégám idegesen kezdett mászkálni. Akkor tört ki a bonyodalom. Amber nem folytatta vacsoráját, csak felpattant helyéről és kilépett lakásából. Legszívesebben ráuszítottam volna valami rémisztő víziót, hogy ne menjen ki, de jobbnak láttam, ha nem korlátozom.
Az eddigi idő alatt rájöttem, hogy utálja, ha manipulálva van. Szabadságra vágyik és a „nemesi” mivoltát béklyónak tekinti. Elég érdekes gondolkozásmód ez egy embertől, persze ha nem értettem félre.
Az utcára tejfehér köd ülepedett le, mely természetellenes módon sűrű volt. Követtem Ambert, rejtve maradva előle. Nem szívesen fedtem volna fel magam.
Ahogy haladtunk, egy elkeseredett idős hölgyet segített fel és kísért haza. A nő kicsit összetörhette magát, de nem lett nagy baja. Amber ezen tettén elmosolyodtam. Olyan jó érzés volt számomra, hogy Amber ilyet cselekedett. Segített, s ez a mostani időkben ritka. Büszkeség töltötte el a szívemet, hogy egy ilyen embert bíztak rám.
Láttam, hogy sok halandó kihúzódik az utcára, kíváncsiak. Hazudnék ha azt mondanám, engem nem érdekelt a dolog. Hogyne érdekelt volna? Csak számomra Amber volt az első, az ő épsége.
Ahogy betért a város egyik sikátorába, úgy érezhette, hogy egyedül van, de nem volt. Én vele voltam, és valami más zavaró dolgot is éreztem körülöttünk. Egy piciny idő után mozgást észleltem a ködben. Kezem lassan lecsúszott a pengémre, és annak markolatán pihent meg. Feszült voltam, azt kívántam, hogy bárcsak egy ember lenne itt a ködben. Annyival egyszerűbb lett volna ha egy ember sündörög Amy körül. Sajnos ez nem így volt.
Egyszerre valami kutya pofájú ocsmány entitás dugta ki képét a ködből. Amber elé lépett, amitől persze ő és én is megijedtünk. Abban a pillanatban eltűnt rólam az álca és a lány elé ugrottam, s elkaptam a szörnyeteg lendülő karját. Egy szót se szóltam, csak a bal kezemmel kirántottam a pengém és megpróbáltam átszúrni a szívét.
Gyorsan cselekedtem, és a szörny halálában biztos voltam, mert a ködből valami más is előmászott, aki egy kést hajított át a bestia torkán.
Ezek után lerúgtam a szörnyet kardomról, s azt visszacsúsztattam a hüvelyébe.
A falhoz kuporodó Amberhez léptem és a nem vérmocskos jobb kezem nyújtottam felé.
– Gyere, meghalt. Már felkelhetsz – lágy hangon mondtam neki remélve, hogy elfogadja a segítségül nyújtott mancsom.
A következő pillanatban a démon felé biccentek, jelezve a köszönetem neki.
Nem voltam benne biztos, hogy a szörny meghalt, de reméltem, ahogyan azt is, hogy nincs több.  
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 23, 2018 12:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
T


Lazúr csapat

Azt hinné az ember, hogy ennyi minden után rosszabb már nem jöhet a fejünkre, de ahogyan azt valaki nagyon bölcsen megtapasztalta mindig van rosszabb, mindig van lejjebb… Csak kérdés meddig folytatódik ez így? Tényleg az utolsó ember elvesztéséig kapjuk a csapásokat? Tényleg az lenne Isten terve, hogy kiirtson bennünket? Egyáltalán tényleg létezik? Nem csak kapu, rossz vicc ez az egész?
Éppen otthon vacsoráztam nyugalomban, mikor az utcáról ijedt hangok szűrődtek be. A fény eltűnt és furcsa köd szállt le ránk. Balu is idegesen kezdett el mászkálni a szobában. Valami nincs rendben. Leteszem a kanalam, felöltözöm, majd bezárva Balut elindulok körbenézni. Nem akarom, hogy neki baja essen.
Egy idős néni ül a földön és sírdogál, hogy elesett és nem tud felállni. Automatikusan sétálok oda hozzá és segítek neki. Nem értem minek jött ki ilyen későn este egyedül az utcára. Nem lakik messze így hazakísérem őt. Nagy örömömre nem ismer fel. Még csak az kellene, hogy ő is elkezdjen zaklatni engem az ostoba kérdéseivel.
Ahogy haladok tovább sokan kikukucskálnak az ajtóból, vagy éppen ablakból. Néhányan még ki is merészkednek. Mindenki tudni akarja, hogy mi történik már megint.
Befordulok az egyik utcába. Itt már senki sincs jelen, egyedül maradtam. Csak a lépteim hangját hallom viszont. Hirtelen egy árnyék fut végig a falakon, mintha csak egy autó haladt volna át egy lámpa előtt. Nem tulajdonítok neki túl sok figyelmet, de pár lépés után hirtelen megtorpanok. Messzebb egy alak tűnik fel. Arcát nem látom, de szívem kissé hevesen kezd el kalapálni.
Már éppen szóra nyitnám a számat, hogy megkérdezzem ki az, mikor a homályból valami sokkal magasabb alak bontakozik ki előttem. Kikerekedett szemekkel mérem végig a valamit. Ahogy a nyála a vállamhoz ér undor ül ki az arcomra, de hamar felváltja az ijedtség amint meglátom lábát, majd végül az arcát.
Hirtelen hallom meg a nevem. Nincs túl sok időm hezitálni, így azonnal a falhoz ugrom és annak tövében leguggolva kuporodom össze, miközben kezeimmel fejemet védem. Nem merek felnézni, nem merem meglesni mi történik, csak legyen vége ennek a rémálomnak.

Öltözet ʘZene ʘ Megjegyzés: -
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Loki


Sikátorok     - Page 3 Original
☩ Történetem :
☩ Reagok :
104
☩ Rang :
Főbűn
☩ Play by :
Ben Barnes
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jún. 18, 2018 11:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Azon ritka pillanatok egyikét élem épp meg, amikor egymagam vagyok. Egyedül, és nincs semmi dolgom. Sok aberrált dolgot el tudok képzelni, sőt, meg is tettem a legtöbbet, de a fene sem gondolta volna, hogy egyszer honvágyat fogok érezni a pokol iránt. Úgy tűnik ilyen hülye gondolatok kavarognak a fejemben, ha túl sok a szabadidőm.
Csak mászkálok az utcákon, céltalanul, a kabátom alatt játszva az összehajtható dobócsillag fülbevalóval, és közben arra gondolok, milyen ironikus tud lenni az élet. Vegyük például a jelenlegi helyzetet. Amber Cartelle...bár nem tud róla, de ma este találkozója lenne rég látott, és elveszettnek hitt nővérével. A nővérével, aki megkért, hogy ezúttal ne tartsak vele, mert így is elég feszült lesz a találkozó, és nem hiányzik, hogy ezt meghitt találkozót elrontsa, ahogy Amy túlbuzgó őrangyala odaéget mint egy elfelejtett pirítóst. A kérdésemre, hogy ő maga hogyan kívánja elkerülni ezt a sorsot inkább nem kívánt válaszolni, bármennyire is győzködtem, hogy engem azért aggaszt ez a kérdés. Végül, nagy nehezen megadtam magam....és ezek után kibe futok bele az utcán???
Jó, mondjuk ez talán túlzás. Viszonylag messziről kiszúrom, és már indulnék is tovább amikor elkezdődik....AZ.
Kíváncsian figyelem a ködből előlépő...valamit.
-Odin heréire, ez meg mi a jó k....
Azonnal fegyvert ragadok, bár velem egyenlőre nem foglalkozik ez a....vérfarkas? Jó, ne legyünk nevetségesek. Bármi is, a fegyveremre vésett rúnák kétlem, hogy bármit is segítenek. Csak abban reménykedem, hogy anyagi a jószág, hogy legalább a pengéket tudja értékelni. El is hajítom felé szakszerűen a dobófegyvert, a nyakára célozva.
-Amber, vigyázz!
Asszem ennyit az inkognitóról.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Sikátorok     - Page 3 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Sikátorok     - Page 3 Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 15, 2018 11:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Rejtély a ködben
Lazúr csapat Catacombs  • Credit:
A sötét utcákat róva Amber próbálja lefoglalni magát. Nővére elvesztése űrt hagyott maga után, melyet szükségesnek érez betölteni. A sötétség érkeztével a város teljesen kifordult magából. A várost védő kupola megszűnt létezni, természeti katasztrófák mosták el a város felét. Szó szerint. A rend teljes mértékben felborult, nincs már korlát, nincs már erkölcs. A lepel lehult, az emberek levették álarcukat. A fekete viharral más is jött a városba. A sötétség mérgezi az elméket.
Amber le akarja magát foglalni, ezért rója éjszaka az utcát. Rendőrségnél dolgozik, ők azok, kik visszaállíthatják a rendet.
Sejtelmes köd ereszkedik a városra. Normális ember, ilyenkor ki nem tenné a lábát, de az áramkiamradás arra ösztönözte a lányt, hogy segítsen az embereknek. Hogy az elesett járókelőket felsegítse, az eltévelyedetteket hazakísérje. Nem sok mindent tud tenni a városért, ezt ő is tudja, de nővére emlékéért minden maga telhetőt meg akar tenni.
Őrangyala pedig hűségesen követi. Sejti a tollas, hogy ez a jelenség több sima ködnél. Lények járják az utcákat, melyeket még ő sem lát. Egyelőre még nem, eltakarja ez a tejfehér pára. Viszont hűségesen megbújik minden utcasarokban. Erejét felhasználva ő a lámpát adó fény, ő az, ki a kuka mögött megbúvó papírhalmazt meglebegtet a szellő. Máskor fekete holló képében rostokol egy kapu aljába. Ott van Amber minden lépése után. Vigyáz a lányra. Még egy embert nem veszthet el. Ő az igazi feladata, és ezt jól akarja végezni. Még akkor is, ha a lány nem kívánja mások védelmét.
Megbújik valami a ködben.
Valami.
Fekete árnyék suhan végig az utcán, Amber arcát takarja el. Az út végén a sarkon egy félhosszú hajú, horgas orrú férfi lépdel lassan. Messziről felismeri az utcán árválkodó lányt, ismeri a nővérét. Ő kötött vele alkut. A lustaság, önmagát nem meghazudtolva komótos léptekkel halad előre, nem kíván megtorpanni. Egészen addig, amíg meg nem látja az árnyékot, mely a ködből bontakozik ki. Ő és az őrangyal látják azt, amit Amber nem.
Az árnyék felnyúlik végig a sorházon, annak tetején megtörik és még folytatódna. Fény alig világítja meg az utcát, árnyéka mégis elhomályosítja a lány látását. Legalább három méteres valami. A köd lassan gomolyog körülötte. Egy láb lép elő, állat hátsó lábához hasonlatos. Ez a tappancs mégis felér egészen a lány lábszárának közepéig. Körmei tenyérnyi nagyságúan szántják fel az aszfaltot. Abnormálisan előrebukó térdkalácsai a lány csípőjéig érnek. Lelógó karjai karmokban végződnek, fekete, durva szőrzet borítja egész testét. Két lábon álló monstrum bontakozik ki a ködből. Ilyet nem hogy a lány nem látott még, de sem az angyal, sem pedig a démon. Pofája olyan, mintha egy kutya lenne, mégis emberként magasodik a lányra. Nyála fogaknak aligha nevezhető agyarjai között. Néhány csepp Amber vállára hull, de a legtöbbje a lába elé. A lény érzékeli, hogy áll előtte valaki. Egyik kezébe hatalmas bárdot szorongatva tekint le az előtte állóra.
Elállja útját. Zavaró tényező. El kell tüntetni.
Könnyedén suhintja meg felé a fegyvert a sötét éjszakába.


Ismerős erőt éreznek meg a városban tartózkodó lények. Újak még ebben a régi világban, mi számukra teljesen kifordult magából. Felhőkarcolók, autók, elektromosság. Minden, mit valaha ismertek, megszűnt létezni. A nyelv, melyet megértettek már kihalt. Minden megváltozott, egy valamit kivéve. Testvérük törekvését.
Régről ismert erőhullám fut végig a városon, fejüket felszegve kezdenek el összegyűlni a város szíve felé. Ugyanis pontosan tudják, hogy mifélék lepték el a várost. Azt is tudják, hogy kit keresnek. Ezek szerint fivérük Seth a városban van. A lények őt keresik, érzik a szagát, mégsem képesek pontosan behatárolni helyét. Testvérei szagait is érzik, de velük egyszerűen nem törődnek, haladnak előre, mindaddig, amíg az egyikük útjukat nem állnak.
A lények bárkin és bármin átgázolnak, bárki is kerül velük szembe, ha harcra fogja az ellen a sort, egyszerűen megpróbálnak tovább lépni.
Ám, amikor egy Leviatán lép eléjük, megtorpannak. Fejet hajtanak nekik. Gyengék. Ahogy a leviatánok is. Segítenek vajon nekik? Vagy hátráltatják őket?
Szemmel láthatóan csak nekik engedelmeskednek, senki másnak.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Sikátorok     - Page 3 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:47 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 27, 2017 10:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
T


Lucius & Amber

"Mindenki fél valamitől. (...) Ez is az emberi lét része."

Érdeklődve hallgatom idegen megmentőmet, aki úgy tűnik nagyon is sokat tud a démonokról, angyalokról. Mondjuk rám is rám ragadt egy kis tudás, de csak annyi amennyit hallottam róluk. Magamtól nem igen kutattam utánuk. Nem izgatnak különösképpen. A régi világ, a kinti világ sokkal jobban érdekel engem.
-Értem. Szóval nem akar szemtanúkat hátra hagyni. Mint valami sorozatgyilkos.-Izgulok, félek, ami szerintem ilyen helyzetben normális is egy embernél. Ezért is beszélek, hogy kissé elterelődjön a figyelmem a félelemről. Nem biztos, hogy túl szerencsés, ha megérzi azt rajtam.
Ahogy elárulja nevét csak meglepetten pislogok. Átfut az agyamon az a lehetőség is, hogy vajon most komolyan ő lenne az, vagy csak a nevét viseli. De aztán meggyőzőm magam arról, hogy biztosan csak valami becenév lehet, hisz ha valóban ő lenne az ördög, akkor simán elintézhetné azt a démont, ha akarná.
-Lucifer? És mondd mit szól ehhez az ördög? Mármint, hogy a nevét viseled? Én biztosan megharagudnék, hisz ő nagyobb annál, mint hogy valaki elvegye tőle és büszkén „mutogassa”.-Noh de ő tudja. Én nem fogok beleszólni az életébe, csak nehogy visszaüssön.
-Szóval akkor vadász vagy. És mondd pontosan kikre vadászol?-A hallottak alapján nem érdekli őt, hogy angyal vagy démon. Valami más oknak kell lennie a vadászatára. Viszont a démon megzavarja beszélgetésünket. a fények ismét pislákolni kezdenek, majd meg is jelenik a „füst”. A szívem ismét hevesebben kezd el kalapálni, főleg miután Lucifer az egyik égőt széttöri. Legszívesebben elfutnék, elbújnék, de tudom azzal csak rontanék a helyzeten, így erőt véve magamon a helyemen maradok és csak figyelem az eseményeket.


Öltözet: link ʘ Zene: link ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Márc. 12, 2017 9:46 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


- Az arcra puszi is jobb a semminél – Mondom és bizony be zsebelem azokat a puszikat. Amik a helyzet komolyságát és aggasztóságát is meg törik. A kérdésére, csak vállat vonok.
- Az a nagy büdös helyzet, hogy a démonok szeretik titokban tartani magukat. Amíg az emberek az angyalok miatt aggódnak addig nem kell mástól tartaniuk. Azonban te és én láttunk egyet. Szemtanúk vagyunk, akik figyelmeztethetjük az egész nyájat arra, hogy farkasok bujkálnak benne. Vagy így vagy úgy, de takarítania kell. – Mondom a logikus magyarázatot miért is van még mindig a nyomunkban. Persze én másként gondolkozom, mint az emberek ezért lehet teljesen hülyeség, amit mondtam. De persze nem annyira hogy ne lenne mégis igaz, hiszen a démon még valóban minket követ. – Ó sokféleképpen hívnak. Én egyfajta vándor vagyok egy utazó. Sokfelé járok sok mindent látok. Harcoltam már démonnal és angyallal egyaránt. Ha egy angyal rám néz azt mondja „Lucifer”! – Mondom és elgondolkozom vajon a sötét utazó énem mennyire is fed le engem. A sötét vándor ki a sorozat gyilkosokat inspirálja. Ez is én vagyok az tény, de nem csak ez. – Így a város falain túl mindenki így szólít engem! Lucifer. De te hívhatsz Lucí-nak is. – Mondom neki és a ebben a pillanatban a világítás újra elkezd pislákolni ahogy a démoni energia zavart okoz az elektromos hálózatban. De a következő pillanatban már szivárog is a füstszerű démon befelé a konyhába teljesen elzárva a kijáratott. Mondhatni mi vagyunk a csapdába esett egerek. Felkapok a konyha pultról egy edényt és a füst felé hajítom. Valójában nem hiszem, hogy árthatnék neki ezzel. Vagyis pontosabban szólva tudom, hogy ennyivel nem árthatok neki. De a célom nem is az volt. Az elsődleges célom az volt, hogy a villogó villanykörtét össze törjem és a démon ne lássa meg a földön lévő démon csapdát. A másodlagos célom pedig az, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Istenem édes atyám mennyire élvezem én ezt a játékot már már fel nevetek boldogságomban. Imádom a színházat.
- HÉÉ te! TE korcs démon fajzat! Kapj el ha tudsz! – Kiáltok felé, hogy elvonjam a figyelmét a nőről.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Márc. 06, 2017 11:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
T


Lucius & Amber

"Mindenki fél valamitől. (...) Ez is az emberi lét része."

Bevallom őszintén most az egyszer bánom azt, hogy nem hallgattam Fayere. Haza kellett volna mennem és nem engednem a kíváncsiságomnak. Akkor most nem lennénk ekkora nagy bajban. Ha hazamentem volna, már rég egy kellemes fürdőt vehetnék, vagy tömhetném a hasam a finomságokkal. Ejj megint fogok kapni a fejemre, amiért olyan későn mertem hazamenni. De talán még dolgozni fog és észre sem fogja venni.
Érdeklődve hallgatom végig a fickót. A jelek szerint nagyon is szeret beszélni, még az ilyen életveszélyes helyzetekben is. Talán már nem először volt dolga démonokkal. Az is meglehet, hogy a katonaságnál dolgozik…. Vagy csak egy ostoba megszállott hívő. A szavai végén felnevetek, majd megrázom a fejem.
-Maximum az arcodra kaphatsz egy puszit.-Nem az a fajta nő vagyok, aki csak úgy megcsókol idegeneket. Ha közelebb jön tényleg megkapja azt a puszit, de csak is az arcára. Majd érdeklődve figyelem tovább, hogy mit is csinál. Néha az ajtó felé pillantok, próbálok fülelni, de be kell vallanom, semmit sem hallok. Abban sem vagyok biztos, hogy még mindig üldöz minket.
-Amúgy miért hiszed, hogy még mindig én, vagy mi kellünk neki? Lehet, hogy már talált valaki mást nem gondolod?-Ráncolom össze homlokom. Figyelem ahogy a földre írja a jeleket. Mégis ki a franc ő?
-Mondd ki vagy te? Valami pap, vagy ördögűző?-Pislogok rá értetlenül. Még sosem láttam őt a környéken, de arról sem hallottam, hogy bővültek volna csapataink. Pedig sok pici információt el tudok kapni mikor otthon vagyok. Nah meg persze Faye is mesél, ha nem annyira nagy titokzatos dologról van szó… Hogy én mennyire utálom azt, hogy nem mondd el nekem mindent. Régebben tényleg mindenről tudtunk beszélni… Most meg… Mintha csak egy munkatárs lenne.


Öltözet: link ʘ Zene: link ʘ Megjegyzés: -
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Márc. 02, 2017 8:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Meg állva vele szemben elmosolyodom. Tetszik ahogyan ijedten néz rám és a bőröm épségét félti. Pedig teljesen biztos vagyok benne, ha tudná ki is vagyok, akkor biztosan szörnyet halna itt helyben a félelemtől. Nem csak egy sima démon vette üldözőbe, de még a sátán is maga az ördög is éppen rajta legelteti a szemeit.
- Be állni be tudnánk kedves kis csillagvirág. De azt hiszem, kényelmetlenül közel kellene hozzám állnod órákon át. Ráadásul teljesen ki lennénk téve a démon szeszélyének. Nem működne. – Mondom, és egy biztató mosolyt küldök feléje. – Ugyanis egy ilyen vonzó nőnek így neki simulni olyan hosszú időn át bizony túlontúl nagy kísértés lenne egy magam fajta férfinak. És persze tiszta önkínzás lenne. Ellenben egy szerencse csókot nagyon szívesen elfogadok az elkövetkezendő percekre. Szükségem lesz rá. – Teszem még hozzá mosolyogva és ha az ötletem tetszik neki gyengéden viszonozom a csókját. Ha viszont szó nélkül hagyja, akkor rögtön neki állok tovább keresni a konyhában. Eszembe jutott valami, amivel nem lenne túl gyanús a meg menekülésünk ebből a helyzetből. De ha meg kapom a csókot akkor is ez a következő lépésem. Valami olyasmit keresek amivel rajzolni lehet és nem folyik túlságosan szét. Ketchup mustár, filctoll, bármi jó lesz amivel fel vázolhatok egy démon csapdát valahova. Végül ki tudja mikor le járt szavatosságú ketchupos flakonokat találok amiket meg rázva reménykedek, hogy nem száradtak bele a flakonokba az évek alatt. Az ördög szerencséje pedig kitart. Gyorsan fel rajzolok vele egy mágikus kört a közepére egy csillagot a kör mentén pedig sietősen felírom a megfelelő rúnákat. Azt hiszem, készen vagyok. Így vissza fordulok a nő felé.
- Bármilyen ijesztő dolgot is fogsz látni ne gyere ki a kőrből amíg azt nem mondom lehet!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Feb. 25, 2017 10:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Nem kell félteni engem sem. Én sem vagyok vak, így igen én is végigmérem magamnak a fickót, bár engem az jobban izgat, hogy mégis ki lehet ő. Van egy fura érzésem vele kapcsolatban, de nem tudom miért. Nem rémlik nekem, hogy esetleg láttam volna már a környéken és úgy tűnik ő sem ismer fel engem, aminek mondjuk én nagyon is örülök.
A válaszától viszont ismét felemelkedik a pulzusom. Szerinte nem sikerült leráznunk azt a démont. Én nem látom sehol és nem is érzek semmit. Miért akarna ennyire minket? Annyi más ember van itt a környéken. Ennyire nem lehet elszánt. Bár igaz nem ismerem a démonokat. Nem tudom mi hajtja őket.
-Miből gondolod ezt?-Nézek rá ijedten, majd a fények játszadozni kezdenek. Reflexből kezdek el hátrálni miközben a helyiséget fürkészem, de semmi. Felé pillantok. Mintha ő valamit látna, vagy érezne. Aztán kézen ragad és tovább állunk. Nem ellenkezem. Nekem semmi ötletem nincs. Maximum annyi, hogy bújjunk el és maradjunk ott nagyon, nagyon sokáig. De talán neki van valami értelmesebb ötlete is, amivel tényleg megúszhatjuk ezt a helyzetet.
-Sót?-Lepődöm meg a dolgon. Nem nagyon értem miért is kell a só, de most nem kezdek el kérdezősködni, inkább én is elkezdem keresni, bár szerintem már semmit nem fogunk találni. Ki tudja milyen régóta porosodik itt ez a hely. Még csak az első szekrényt néztem át, mikor az idegen végül talál egy kis adag sót.
-Tényleg? Ezt nem is tudtam… De mi lesz veled?-Nézek rá ijedten. Oki engem megvéd, de ő? Nem szeretném, ha miattam esne baja. Igen nem ismerem, de mégis csak ő mentett meg engem. Nem hagyhatom, hogy baja essen.
-Nem tudunk ketten beállni a körbe?-Teszem fel a kérdést, bár mikor már kigondoltam tudtam, hogy ostobaság.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 21, 2017 5:56 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Bármennyire is jól esett a karjaimban tartani ezt a törékeny kis halandót sajnos tényleg le kell tennem őt a csinos kis virgácsaira. Ahogy a saját lábaira helyezem őt. Végig mérem, és meg kell állapítanom, hogy tényleg észvesztő a nő.
- Nem. – Válaszolok a legutóbbi kérdésére halkan suttogva. Majd a nyakam a pult felett nyújtóztatva ki lesek. Nem látok semmit, ami gyanús lenne. Az egész helyiségben félhomály és sötétség uralkodik talán akkor sem látnánk a sötét démont közeledni ha az orrunk előtt lenne. Mármint ha mind a ketten halandók lennénk. De szerencsére én nem vagyok az. Érzem a démon egyre közelebb jön felénk, de még mindig nincs velünk egy légtérben. Ha tippelnem kellene a bár feletti üzlet helyiségben van és éppen valami lejárat félét keres.
- Nagy bajban vagyunk… - Suttogom a nőnek. – Lehet csapdába rohantam veled. – Ahogy kimondom a szavaim érzem a levegő kezd meg telni a mágia statikusságával. Nem tudom ő érzi-e ezt, de a következő pillanatban a ki tudja mióta nem használt izzók elkezdenek pislákolni. Majd a következő pillanatban hallom, ahogy a lépcső le járat ajtaja becsapódik elzárva ezzel a menekülésünk útját. Érzem a démon még mindig a felső szinten van, de most, hogy csapdába ejtett minket ez nemsokára változni fog. A nő keze után nyúlok, és a kocsma hátsó része felé kezdem húzni.
- Talán van még remény. – Mondom neki, és a bár konyhájába lépve fel kattintom a villanykapcsolót. Hála istennek a sok éve nem használt neoncsövek szinte azonnal életre kelnek. Behúzom magam után a halandót és az ajtót be csukva el engedem a kezét.
- Sót! Keress sót! – Mondom neki, és elengedve a kezét roham szerűen elkezdem átkutatni a szekrényeket és a konyha pultot. Az egyik munka pult alatt találok is egy kisebb tasakot, de ez talán jó ha egy ember védelmére elég. Körbe nézek és alkalmas helyet keresek ahol biztonságba tudom a nőt helyezni. Végül kézen fogva a sarok felé vonom őt.
- A só meg tudja őt állítani. De ha öreg és nem túl hülye a démon ez kevés lesz ellene. – Mondom és a nőt a sarokba állítva elkezdek fel rajzolni köré a sóval egy védő kört. – Amíg a körön belül vagy addig nem bánthat!
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 15, 2017 10:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Ebben a pillanatban mindenért igazat adnék Fayenek, ha ezzel megmenekülnék, megmenekülnénk a démon elől. Hallottam már történeteket arról, hogy a városban megszálltak egy-két embert, de valahogy sosem tudtam igazán elhinni, felfogni. Talán ez a büntetésem, azért mert nem vettem komolyabban a dolgot.
Én semmit sem hallok, de mégsem engedem el őt. Szíven bár talán kissé megnyugodott mégsem ver úgy, ahogyan azt kellene. Még félek kicsit, de bizakodó vagyok, aztán hirtelen ismét futásnak ered. Újra erősen kapaszkodom belé. Tekintetemmel keresem a fekete lényt, de nem találom.
Régóta itt élek, sokszor sétáltam már a gazdag negyedben, hogy felfedezzem, hisz időm volt rá bőven, de ezt a helyet mégsem ismerem. Még az ajtó sem rémlik nekem. Talán nem szántam rá elég figyelmet és elsiklottam mellette. Pedig milyen kincset rejtegetett.
A pult mögé érve arra számítok, hogy letesz engem, viszont ő még mindig a kezeiben tart. Látom rajta, hogy koncentrál, így nem zavarom meg őt. Én is fülelni kezdek, de a mi lélegzetvételünkön kívül semmi mást nem hallok.
-Nem én nem hallok semmit… De tudod ár letehetsz engem.-Mosolyodom el. Persze hálás vagyok neki azért, amiért segített, megmentett, de szerencsére van két jó lábam, amit szeretek is használni.
-Szerinted sikerült?-Talán talált magának egy másik testet, vagy legalább feladta a próbálkozást, hogy engem akarjon megszállni. Bár ki tudja. Egyik könyvben azt olvastam, hogy a ragadozó állatok is szeretnek játszani a zsákmányaikkal, mert akkor finomabb lesz a húsuk… Lehet, hogy most ő is játszadozik velünk?
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Feb. 15, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Bajban vagyok. Persze nem a nyomomban lévő démon miatt. Sokkal inkább amiatt, hogy óvatosnak kell lennem, ha nem akarom magam le leplezni a halandó nő előtt. A választási lehetőségeimet mérlegelem mikor is meg állok az édes terhemmel a kezemben és körbe nézek. A démon már nincs közvetlen a nyomunkban, de én érzem a jelenlétét, hiszen a szerencsétlen még azt sem tudja, hogy valójában hozzám tartozik. Egy kézlegyintésemre meg hunyászkodna a hatalmam felfedése esetén. Sajnos a hatalmam jelen pillanatban nem lenne bölcs felfedni, ha továbbra is embernek akarom magam kiadni. Ha találgatnom kellene azt tervezi, hogy csapdába kerget minket a démon. Ezért ebben pillanatban pedig hajlamos is lennék egy kicsit a kezére játszani.  Vagyis pontosabban talán ő tudna az én kezemre játszani a tudtán kívül.
A város gazdag negyede ellenére ez a sikátor számtalan olyan helyet kínál ahol pokoli dolgok történhetnek. Milyen érdekes is. Majdnem olyan mint az úr eltűnése előtti világ. A házak bár az elitet a gazdagságot rejtik. Az apró sikátorok azonban a házak közt csak a nyomort kínálják
- Erre! – Mondom a nőnek és továbbra is a karomban hordozva az előzőleg kinézett elhagyatott hely felé futok. Az ajtót berúgva egy lefelé vezető lépcsőt pillantok meg én pedig egy pillanatnyi habozás nélkül levágtatok rajta. Egy öreg elhagyatott bárba vagy kocsmába jutok nem tudom melyik illik rá jobban. Mindent por és pókháló borít. Gyorsan a bárpult takarásába sietek a nővel, és lecsúszok guggoló pozícióba. Így tartom őt még a karjaimban egy pillanatra sem eresztve el.
- Psszt! – Suttogom neki és meg lapulva hallgatózni kezdek. Hallani nem hallok semmit azonban érzem a démon nincs olyan messze és még nem adta fel, hogy minket szálljon meg. Mindeközben pedig egyre jobban a tudatomba kúszik a nő finom illata és teste nőies puhasága.
- Hallasz valamit? – Suttogom közelről a fülébe

Sikátorok     - Page 3 280
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 14, 2017 10:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Ha megkérdeznék tőlem, hogy volt e már alkalmam találkozni démonnal, vagy csak angyallal (a kedves sógoromon kívül), akkor nem tudnám azt mondani, hogy nem, hisz lehet, hogy éppen az egyik kollégám is az, csak eltitkolja előlünk. Miért fednék fel magukat? Mondjuk engem kiakasztana, ha másnak kellene mutatnom magam, mint ami vagyok… Igaz sokszor meg is kell tennem a nővérem hírneve miatt. Játszani a jól nevelt, engedelmes kis hugicát… Ezt már akkor is utáltam, mikor még élt apa és Faye nagyon is jól tudja, mégis rám kényszeríti ezt a szerepet…
Ha tehetném néha nagyon is eldobnám a nevem, hogy csak egy napig élvezhessem a szabadságot. Én nem kértem ezt a „hírnevet”. Lázongok? Talán… nem tudom. Faye szerint igen, régebben megértet volna, de most mintha egyre csak távolabb kerülne tőlem. Emlékszem azokra az estékre, mikor együtt aludtunk és órákig csak beszélgettünk és nevettünk… Nah meg persze mikor állandóan Michaelről álmodozott. Néha az idegeimre tudott menni vele, de kicsit irigyeltem is őt.
Az egész utca csendes, ilyenkorra általában már hazaérnek az emberek. Valamiért nem igen szeretnek kint maradni az utcán esténkén. Pedig én azt élvezem a legjobban, mikor olyan nagy a nyugalom… Kivéve most… És ahogy mindig a kíváncsiságom most is győz. Egyszer ez fog engem a halálba kergetni…
Mikor meglátom a fekete „füstöt” azonnal tudom, hogy mivel van dolgom. Sokat olvastam, hallottam róla, de még sosem találkoztam… Azt hiszem.
Már éppen kezdem elképzelni azt, ahogy belém költözik ez a démon és örökre elfolytja azt, aki vagyok. Csak hamis utánzata lenne a valódi énemnek. Vajon Fayenek feltűnne a dolog? Feltűnne neki, hogy nem a húgával áll szemben?...
Hirtelen ragadnak el a földről erős kezek. Meglepetten pislogok a férfira, majd reflexből kapaszkodok meg benne. Futni kezd… Futni kezd a fekete „füst” elől, ami mint a halál úgy üldöz minket. Még sosem féltem ennyire, mint most. A szívem hevesen kalapál, csoda, hogy még a helyén marad. Nem figyelem az utat, csak a fekete démont…Majd hirtelen eltűnik a szemem elől és mi is megállunk. Arcomat a felsőjébe temetve várom, hogy mi történik most. Biztosnak élem azt, hogy nem ússzuk meg a dolgot, hogy ennyi volt…
//Zene//
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 14, 2017 8:19 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Nem Orleans az otthonom, de ott mostanában már nem találni embert. Vagyis pontosabban csak olyanokat, akik vagy a mieink, vagy egy démon már meg szállta őket. Szóval nem nincs ember a városban. Így elég élvezet és felszabadultság most igazi emberek között járni, akik még nincsenek igába hajtva. A démonok néha olyan merevek. Az emberekből pedig maguktól árad a lazaság.
Ez San Francisco így járom az utcáit. Nem hiszem, hogy az emberek nyugodtak lennének, ha tudnák én itt vagyok. De miért csak őket emelem ki? Senki nem lenne nyugodt a tudattól, hogy Lucifer a város utcáit rója. Se angyal, se démon, se bármilyen szörny.
Jelen pillanatban úgy szívom magamba a város atmoszféráját, mint a drogos az újfajta kábítószert. Az élet pezsgése, ami úgy hiányzik a pokolban. Nem mondom, hogy ott nincs pezsgés, de bárki egyetért, velem a sav fürdő nem ugyan azt jelenti. Sétám közben valami felkelti a figyelmem. Vagy pontosabban fogalmazva valaki. Egy ártatlannak látszó törékeny nő. Bizonytalan léptekkel indul meg a robogójától a sikátor irányába. Az egész lényéből sugárzik a kíváncsiság, ami izgalommal és félelemmel vegyül. Ez a nő olyan, mint egy mester mixer kezei közül kikerült tökéletes koktél. Nem tagadhatom az ördögi énem rögtön vágyni kezdett rá. A szépségére, és az angyalinak látszó ártatlanságára. Lassan észrevétlen sietek utána és szemtanúja leszek annak ami a sikátorban történik. Rögtön érdekes választás elé kerülök. Hagyjam ennek az alacsony szintű démonnak aki éppen csak ki tudott szökni a pokolból, hogy meg szállja a nőt vagy ne? Ha hagyom, akkor a kis halandó és a szépsége örök lesz és brómikor ki élhetem rajta a vágyaim. Ellenben ebben az esetben pont az veszne el belőle ami elsőre olyan vonzónak tűnt nekem benne. Akkor pedig semmi érdekes nem lenne benne. Előre lépek én is be a sikátor baljós félhomályába és mielőtt a nő bármit is tehetne a hóna alá nyúlok és felkapom a karjaimba mielőtt a démoni fekete felleg a hatalmába keríthetné.
- Kapaszkodj! – Súgom neki és futni kezdek a nővel. A démon pedig kitartóan követ minket miközben a sikátorokon át vágva egy elhagyatottnak tűnő helyiséget nézek ki célnak ahol talán el rejtőzhetünk a démon elől. Nem mintha nekem félni valóm lenne, de hadd higgye csak azt, hogy én is halandó vagyok.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Feb. 12, 2017 8:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


to Lucifer

A munka után most kivételesen először haza felé veszem az irányt. A kis bolhásért muszáj elugranom. Szeretném, ha összebarátkozna a többi kis védencemmel. Legalább szocializálódik kicsit. Az első találkozásuk igen viccesre sikeredett. Alig mert odamenni a macskákhoz, sőt egyenesen félt tőlük.
A vespám tárolójába elteszem táskámat, a sisakot fejemre nyomon, felülök rá és már el is indulok. Szerencsére most még kellemes is az idő. Nem esik, nem fúj a szél… Talán hamarosan az idő is melegebbre fordul. Mennyire szeretem, mikor a nappalok meghosszabbodnak. Akkor sokáig nézhetem a fal mögötti világot. Biztos vagyok benne, hogy egyszer kijutok majd, akárhogyan is, de sikerülni fog.
Hazafelé menet megpillantom a kedvenc boltomat. Bár igaz az árak igen borsósak, de néha napján benézek oda, hátha sikerült szerezniük valami újdonságot. Most sincs másképp. Leparkolok a robogómmal, majd már be is lépek a kis helyiségbe. Az eladók már ismernek engem, kedvesen köszönök is nekik. Kosaramat megpakolom pár finomsággal. Még Fayenek is vettem valamit. Emlékszem, hogy kiskoromban imádta ezt a cukrot. Biztosan örülni fog neki.
Mosolyogva tömöm a számba az egyik finomságot, miközben elpakolom a vásárolt cuccokat a táskám mellé. Már éppen ismét felvenném a sisakot, mikor egy fura zajra leszek figyelmes a közeli sikátorban. Összeráncolt homlokkal pillantok oda, majd el is indulok felé. Nah igen néha a kíváncsiság nagy úr tud lenni, még ha az ember esze azt is mondja, hogy ne.
Határozottan lépek be a sikátorba és nézek a mélyére. Csak kukákat látok. Talán csak egy macska volt, vagy valamit kidobtak az ablakon… Éppen fordulnék vissza a járművemhez mikor ismét csattan valami. Rögtön visszatekintek, de továbbra sem látok semmit.
-Hahó! Van ott valaki?-Hülye vagy Amy… Miért válaszolnának neked? Inkább fordulj meg és menj haza… De várj csak. Mi az ott? Mintha valami füst lenne… Vagy… A fenébe!
A szívem hevesen kezd el kalapálni, ahogy a fekete füst kiemelkedik a kukák közül. Azonnal hátrálni kezdek, de lábam nekiütközik valaminek, így szépen seggre is esek egy kisebb sikoly kíséretében.


//Öltözékem//
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 28, 2017 7:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


br>
Uriel & Lucifer


Ahogy végigsimítok a hátán, behunyom a szememet egy pillanatra és visszagondolok azokra az időkre, amikor még a Mennyben tengettem mindennapjaimat, és még nem tettem át a székhelyemet abba a tüzes katlanba, a Pokolba. Jobb a padlás, mint a pince szokták mondani. Bevallom, hogy hiányoznak azok az idők, mert akkor még nem volt gondom szinte semmire, maximum amiatt, hogy mikor és hogyan fogok kicseszni Mihállyal és, hogy hova bújjak el a haragja elől. Ezek a csínyek persze csak arra mentek, hogy felkeltsem az érdeklődését, hogy figyeljen rám és foglalkozzon velem. Mert nem mutattam ki, de amikor a szokásos jelzőkkel illetett amikor ideges volt, azok egy tőrt szúrtak a szívembe. Amikor hozzám vágta azt, hogy fattyú vagyok, azt, hogy egy elcseszett teremtény vagyok, mert gonoszsággal teremtettek. Nem akartam, hogy meglássa valaki azt, hogy ez nekem mennyire fáj, de ez a nőszemély akit most a karomban tartok észrevette, mert az egyik gyengébb pillanatomban, amikor megpróbáltam eltűnni mindenki elől, ő megtalált. Elmondhatta volna mindenkinek, szétkürtölhette volna, hogy gúnyoljanak, sőt ő is megtehette volna, de nem. Inkább megvigasztalt és mellettem állt. Pedig ennek fordítva kellett volna lennie, hiszen én vagyok a bátyja és ő pedig a húgom. Nekem kellett volna az ő érzéseire figyelni, és nem neki az enyéimre. Akkortól vált Uriellel a kapcsolatunk egyre szorosabbá, és kimerem azt jelenteni, hogy őt szerettem az összes testvérem közül a legjobban. Szívszorító látvány volt az, amikor láttam az arcát a letaszításomkor, és amikor zuhantam az új otthonom felé, éreztem messziről azt az keserű energiát, ami belőle jött ki. De meg kellett tennem, ez volt a kötelességem. Ördöggé kellett válnom, a Pokol Ura lettem és ledobta a régi nevemet. Samael helyett Lucifer. Már meg sem akarom hallani azt, ahogyan régen szólítottak, mert már nem az a személy vagyok, aki voltam. Más lettem, gonoszabb, halálosabb. Én vagyok a Sátán.  
- Miért? Be kell jelentenem azt, hogy meglátogatlak? Ejha, túl sok időt töltesz Mihállyal, paranoiássá fogsz te is válni a végén, mint ő. Csóválom emg a fejemet mosolyogva. Persze Uriel nem hülye, én sem bíznék saját magamban főleg ilyen háborús időkben.
- Mindig is ismertél. - Mosolygok rá. - Igen, van oka amiért felkerestelek. Meg akarlak hívni New Orleansba néhány napra, vagy egy hétvégére. Persze, a kis főnököd engedélyével, mert ahogy észreveszem az ő városában éldegélsz. Kuncogok egyet, majd lepillantok a kezére és az enyémre, majd a én is a szemébe nézek, és a szám egy mosolyra húzódik és közelebb hajolok hozzá, hogy egy puszit nyomjak az arcára.
- Még nem megyek, húgom. Nekem is hiányoztál, el sem tudom mondani mennyire.

Kedvesem fanolos  szemöldökemelgetés   §§ 426 §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 26, 2016 8:58 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Lucifer & Uriel
Testvérek, ha újra találkoznak...
Lucifer kezének érintése a hátamon, az illata az orromban és ahogy ölelem; minden mozdulat egy-egy nagyon régi, szinte már őskori emléket idéz fel a tudatomban, amik összefacsarják a szívemet, édesen keserű mivoltuk miatt. Gyönyörű időszak, amely mára már az idő homályába veszett, és nem tér vissza soha, mégis ugyanúgy emlékszem rájuk, mintha csak tegnap lett volna. S a legnagyobb gond az, hogy ugyanígy viszonyulok a drága testvéremhez is, mintha nem váltunk volna el már annyi évvel ezelőtt, mintha még mindig a Mennyben lennénk boldogan, s ő nem a Pokol ura lenne. A kezdeti bizonytalanság lassan alábbhagy bennem, és a gyanakvás is a minimálisra csökken - de nem én irányítom, öntudatlan az egész; Lucifer közelsége teszi mindezt. Nem zavartatom magamat. Mint egy kislány, bújok az ölelésébe, a háttérbe szorítom azt a tényt, hogy nem kéne így viselkednem, helyette pedig kiélvezek minden egyes pillanatot a rég múlt idők emlékében fürödve, egészen addig, amíg el nem hátrál tőlem kérdésemet hallva. Pár pillanatig csak csendesen nézek rá, hagyva, hogy egy enyhén feszült hangulatot árasztó csend telepedjen közénk, majd egy halk sóhajt hallatva rázok aprót a fejemen, s így válaszolok a feltett kérdésére. Kezeim mindeközben összefonódnak a mellkasom előtt, mintegy jelezve ezzel Lucifer felé is; nem tartok egy esetleges támadástól. Talán ostobaság ez a feltétlen bizalom a férfi felé, mégsem tudom ez ellen mit tenni. Mintha belém lenne kódolva a Lucifer - vagy ha úgy tetszik, Samael felé - irányuló határtalan bizalom.
- Nem látok benne gonoszságot, Lucifer. Ha normális testvéri kapcsolat lenne közöttünk, még meg sem kérdeztem volna, így viszont kíváncsi vagyok. Annyi év után feltűnsz itt, mindenféle előjel nélkül.... - elhallgatok. Szavaim egytől egyig igazak, mint általában; tényleg kíváncsi vagyok, miért jött. Félreértés ne essék, örülök annak, hogy itt van, de valamiért úgy érzem, hogy nem csupán csak azért jött, mert annyira hiányoztam neki és látni akart, még akkor sem, ha fordítva ez pontosan így is van. Az előttem álló férfi volt a kedvencem a testvéreim közül, és ez a mai napig sem változott, még a történtek ellenére sem. Persze ott van a többi testvérem, őket is ugyanúgy, ugyanannyira szeretem, mégis; a Luciferrel lévő kapcsolatomat mindig is másabbnak éreztem, mint a többiekkel valót. Néhány gondolatomnak egy pillanattal később hangot is adok. - Ne értsd félre, kérlek. Mindennél jobban örülök neki, viszont biztosan van valami oka, hogy találkozni szerettél volna velem. Vagy esetleg tévednék? - közelebb lépek hozzá, utolsó szavait hallva pedig elkapom az egyik kezét, ezzel jelezve, hogy maradjon. Emellett a tekintetét keresem, és örömmel veszem tudomásul, hogy már nem azokkal a rémisztő, vörös szemekkel tekint rám, hanem azokkal, amelyek oly' ismerősek számomra. Ennek hatására egy halvány mosoly kúszik arcomra, ahogy még pár pillanatig fenn tartom vele a szemkontaktust. - Ne menj! Szeretném, ha még maradnál, fivérem. Restellem bevallani, de túlságosan hiányoltalak az évek alatt ahhoz, hogy csak ilyen egyszerűen utadra engedjelek - kuncogom el a mondat végét.

 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 06, 2016 9:20 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  NextUriel & Lucifer


Őszintén szólva nem gondoltam az elején, hogy Michael és Gabriel viaskodni fog. Láttam mindkettő szívében azt a csepp gonoszságot a Mennyben, de annyira apró volt, hogy nem szenteltem rá nagy figyelmet. Aztán teltek múltak az évek, Gabrielre bízta urunk Dávid sorsát, és így a bukás felé taszította. Embert ölt az akkor még vajszívű testvérünk. S onnan kezdett el lefelé csúszni a lejtőn. Akkortól tudtam azt, hogy ő még olyan tetteket fog véghez vinni, amire rajtam kívül senki sem fog számítani. Mihály? Hát ő pedig kiszámítható volt, hogy Apánk gyermekeit fogja védeni és melléjük fog állni, hogy védje őket. Mindig is ilyen bolond volt.
Egyelőre nem tervezek két frontos háborút, ahogyan megszavaztuk a démon tanáccsal, Gabriel ellen fogunk harcolni. Könnyen eltudnánk harcolni mindkettővel, hiszen megvannak a forrásaink hozzá és oly erős démonok vannak a soraimban, akikkel megnyerhetem a háborút. Aztán pedig bevetem a titkos fegyveremet. A Menny védői mind a lábam előtt fog vergődni és bocsánatért fog esedezni. Én pedig a Pokol és a Menny Ura leszek. De persze előtte a többi Arkot fogom eltakarítani az útból. Uriel és Sariel... ők lesznek azok, akikkel meg kellesz szenvednem. De Urielre lelkileg szeretnék hatni, mert őt nem lenne szívem bántani. Valamiféle lánc visszatartaná a kezem, és ennek nem örülök. Nem tudom mi ez az érzés, de idegesít. Sarielre meg ha szeretnék se tudnék lelkileg hatni, hiszen szilárdan áll az eszméi mellett. Őt csak harccal tudom kisemmizni. Nem ölném meg, csak elfognám és börtönbe vetném a háború végéig. Raguel és Ramiél pedig már könnyű préda. Főleg, hogy egyiket sem láttam már egy jó ideje és ahogy észrevettem nem is foglalkoznak ezzel a csetepatéval. Ami meglepő Raguel részéről, hiszen a bukásom után ha jók az információim megteremtették a béketeremtésre. Furcsa.
Most pedig itt állok Mihály területén egy sikátorban, egy raktárhelyiség tetején, hogy elkezdjem az Uriellel való tervemet. Próbálom kideríteni az érzéseit, azt hiszem örömmel fogad, de gyanakszik. Én pedig erre még egy lapáttal ráteszek, mert szinte minden lépésem gyanús és fenyegető. Amint megállok előtte hátravetem a köpenyem és, elmosolyodva ölelem magamhoz amikor a nyakamba borul. Végigsimítok a hátán és sóhajtok egyet, amit meghallom a kérdéseket.
- Nem látogathatom meg a hiányolt, szeretett húgomat? Már ebben is gonoszságot látsz, Uriel? Nézek rá látszólag fájdalmas arccal, majd hátrálok egy kicsit én is.
- Most jutott tudomásomra az, hogy itt tartózkodsz. El kellett jönnöm, hogy találkozzak veled. Vagy ennek te nem örülsz? Mert ha akarod el is mehetek. Mondom neki egy fanyarú mosollyal, majd a szememből eltűnik a vörösség és a régi megszokott szemekkel nézek rá.  

Kedvesem fanolos szemöldökemelgetés  §§ 420 §§
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Okt. 04, 2016 3:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


Lucifer & Uriel
Testvérek, ha újra találkoznak...
Az utóbbi időben ez a csendes, homályba burkolózó sikátor lett a titkos kis menedékem. A hely, ahová ha elmentem, bízhattam benne, hogy csendben magam lehetek, s lenyugtathatom kacifántos gondolataimat. A gondolatokat, amelyek a nap minden egyes átkozott percében kizárólag csak a jól ismert személyek körül forogtak; Gabriel, Michael és nem utolsó sorban pedig a szeretett Apánk. A hosszú évek alatt a kétségbeesés - hogy vajon hol lehetett az oly' nagyon imádott Urunk -,  mellett meg kellett küzdenem a szétszakadás érzésével is. Gabriel és Michael, kedves fivéreim merőben más nézeteket vallottak; és habár nem szívleltem kifejezetten az embereket, a döntésem, melyet a kezdetek kezdetén hoztam, Michael testvérem mellé láncolt. Talán helyesen cselekedtem akkor, talán nem. Úgy vélem, ebben a helyzetben nem volt olyan döntés, amit mindenki helyesnek vélt volna. Mindenki a saját elképzeléseit és igazát követte, amit az a fejetlenség diktált, ami Apánk eltűnése után uralkodott el az egész világon. Isten nélkül szinte már olyanok voltunk, mint a pásztor nélkül maradt nyáj, ha mondhatom ezt; fejvesztettek és tanácstalanok, különböző csoportokba szerveződöttek, ami csak még jobban megkuszálta az amúgy is kényes helyzetet.

Megcsóválom a fejem - a borús gondolatok akaratlanul rohannak meg, s mivel küzdeni nehezen tudok csak ellenük, teljesen ellehetetlenítik azt, hogy kellemes magányban töltsek el pár nyugodt órát. Egyedül, üres fejjel. Talán kicsit önzően is, csupán csak magammal törődve. De az elképzelésem több dologban is hibádzik; nem csak az előbb említettekben, hanem abban is, hogy a jól ismert, ám de nagyon régen nem érzett illatra a testem megfeszül, mintha bármelyik pillanatban a másiknak akarna ugrani, és megtámadni, hiszen tudja, hogy veszélyforrás. Viszont sosem támadnám meg a testvéreimet. Gabrielt sem... S Lucifert sem. És ahogy az utóbb említett, szívemnek annyira kedves fivérem megjelenik előttem, szinte kínzóan lassan fedve fel előttem arcát, ezzel együtt pedig vörösen villanó szemeit, valamiért ellazulok. Mintha még mindig fent, a Mennyben volnánk, mind a ketten boldog arkangyalok, Apánk szolgálatában. Pedig ez nagyon nincs így, és mégis... Reflexeim azonban mint mindig, most is tökéletesek, és annak ellenére, hogy lassan felállok - legalább egy szintben legyek vele, még akkor is, ha Lucifer jóval fölém magasodik -, tekintetem bőszen figyel. Hiába a bizalom, amit az irányába érzek, egyelőre ez a hirtelen viszontlátás túl nagy falat nekem ahhoz, hogy ha akaratlanul is, de ne keressem a fenyegető mozdulatokat, dolgokat.

- Lucifer. Te... - kétségbeejtő, de nem tudom, mit kéne neki mondanom. Dacol bennem két érzés; boruljak a nyakába és örüljek, hogy annyi idő után ismét láthatom, vagy fegyverezzem le és küldjem vissza oda, ahonnan jött? Persze az utóbbinál tisztában voltam vele, hogy nem éppen védtelenül jött, és mivel nagyon is jól ismertem Lucifert, tudtam, hogy nem hagyná magát egykönnyen, még velem szemben sem. Viszont valami ismeretlen oknál fogva győz bennem az elsőre felötlött gondolat, és egy halvány, egyelőre még kissé - szinte már félő -, mosollyal lépek közelebb, hogy a nyakába borulhassak. Az illata megcsapja az orromat, belőlem pedig ennek hatására egy jóleső sóhaj szakad fel. Megcsapnak a régi emlékek, nagyon, nagyon régről... - Olyan jó látni téged, fivérem! De... - elhátrálok tőle és a szemeibe nézek, sebtében szemügyre véve arca minden egyes kis részletét. - Miért jöttél? Mit akarsz?
Nem vagyok ostoba. Lucifer nem bukkant volna fel itt, ha nem szeretne valamit elérni. Azonban egyelőre sejtésem sem volt, mire vágyik. Egyszerűen csak a város részévé válni, vagy jóval többre?

 
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 17 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6