⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Cassael
The devil's voice is sweet to hear.

Vendég
'Cause we're hot like hellUtolsó Poszt Vas. Szept. 11, 2016 11:41 pm
Következő oldal

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél


Cass *--*
Először is imádom az arcod, úristen tényleg. A kedvenc sorozatomból az egyik kedvenc karakterem, szóval ez nálam már egy óriási plusz pont. Másodszor pedig nem tudom, hogy miért léptél le olyan hamar chatről, de csak beszélgetni akartam, hogy ne unatkozz Sad . Na mindegy. Térjünk is át a lapodra.
Nagyon jól bánsz a szavakkal, a mondataidat csak úgy ittam és hipp-hopp a végére értem, mert annyira érdekesen írtad le a történetedet. Csak azt bántam, hogy vége lett, szívesen olvastam volna még tovább. De ezért el is fogadlak gyorsan, hogy a játéktéren is eltudj kápráztatni minket. Szóval futás foglalózni és játszani *.*


● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●Hell or Heaven vezetősége

Cassael
'Cause we're hot like hell
avatar


☩ Faj :
Harcos Angyal
☩ Reagok :
147

Utolsó Poszt Vas. Szept. 11, 2016 1:04 pm
Következő oldal


Cassael
You don't have to be ruled by fate. You can choose freedom
Misha Collins
Harcos angyal
Saját
-
Szerafim
Mennyek

Személyes adatok

Véleményem az emberekről: Sem az emberek, sem az angyalok oldalát nem pártolom feltétel nélkül, igyekszem a helyes úton járni, amely meglepő módon - s gyakorta - mégis a halandók mellé állít.

Porhüvelyem neve: -

Mióta élsz?: A kezdetek óta létezek.

Gabriel vagy Mihály?: Semleges. Úgy hiszem, se Gábriel, se Mihály nem szolgálja Isten akaratát.

Vélemény a természetfelettiről?: Ezen fogalom pusztán az emberek számára mérvadó. Azonban, ha az ő felfogásuk szerinti, természettől eltérő lényeket tekintjük, úgy a félvéreket megvetem, és a démonokkal sem szimpatizálok különösképpen.

Város: Hol itt, hol ott.

Család: Az Úr az én atyám, angyalai a testvéreim. Legalábbis így hittem egykoron.

Beosztásod: Effélével már nem rendelkezek.

Szakadár infó: -

23
Cass
~10
Képességem

Birtoklok minden angyali képességet, tudást.


.
Ezt a történetet vérrel írják
Az angyalt leírni egy halandónak nem kihívás a megfelelő ismeretek birtokában. Céltudatunkat, megingathatatlan hűségünket, s Atyánk parancsainak feltétlen teljesítését ők a lelketlen robotjaikhoz tudják kellőképpen hasonlítani, azonban egy angyalnak megmagyarázni a szabadságot? Mintha verset próbálnánk elemezni egy aranyhalnak; így éreztem magamat én is, mikor huszonöt évvel ezelőtt az Úr egy áldott szó nélkül hagyott minket magunkra. Sokunkat viszont nem a váratlan tétlenség megoldása hajtott, hanem a lelket bomlasztó bosszú az emberiséggel szemben, kiknek legnagyobb bűne mindig is az volt az angyalok szemében, hogy Isten által megszülettek, és őszinte szeretetre leltek az Ő karjai között.
Fivéreim s nővéreim egy része a halandók ellen, míg mások értük szálltak harcba, elfeledve, kinek is tartozunk mi igazán hűséggel, én pedig hosszú évekig csupán ácsorogtam őszinte értetlenséggel az ábrázatomon. Képtelenségnek tűnt ezt a káoszt megfejteni, hát ők már nem is emlékeznek a teremtés csodáira?

Az én elmémben még mindig élénk táncot jár ennek az aprólékos, csodálatos világnak a születése. Még jól emlékszem, ahogy ott sétáltam a tenger szomszédságában, s egyszeriben észrevettem egy partra vetődött kisebb, szürkés színezetű halat. Akkor egy idősebb testvér emígy szólott: El ne taposd azt a halat, Cassael… Nagy dolgokra hivatott…
S én tiszteletben tartottam, mind így tettünk, hát miért éppen most ítéljük pusztulásra?

Igazi, mélységes káoszt hoztunk Atyánk legkedveltebb világára, s én sokáig röstelltem angyalnak lenni. Az Úr katonája vagyok, hát mit szólna, ha fivéreimet vagy szeretett lényeit öldökölném halomra? Ez így egyáltalán nem helyes, viszont pártatlannak maradni éppoly lehetetlenség, mint Isten nyomára lelni.
Az angyalok ritkán értenek a „nem”-ből, fekete és fehér között sem látnak szürkét, két választás adatott hát; fejet hajtok Gábriel előtt, vagy Mihály csatlósának kikiáltván halálra ítéltetek. Egyik sem tűnt kedvező ajánlatnak, és ezen a ponton tettem meg akaratomon kívül az első lépést az emberek oldala felé, hiszen ők tudják, mi az a szürke, s  nem vetnek a Pokol perzselő tüzére, amennyiben nem szállsz harcba az érdekükben. A földi létet választottam, s eltökéltem, hogy megismerem az Úr szeretett világát.

Amennyire semlegesnek lehet lenni ebben a parányi univerzum-foszlányban, én azzá váltam, elhatározván, hogy a helyes utat fogom követni; a jó szándék színtiszta kristállyal szegélyezett ösvényét, amelyen képtelenségnek tűnik megbotlani. S míg hol az angyalokat, hol az embereket segítem, soha nem tévesztem szem elől legfőbb célomat, avagy meglelni Atyánkat, hátha végre megelégeli a szörnyűséget, amit e világra eresztett, s újfent egyensúlyt teremt gyermekei között.

 
Cassael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: