We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Scott McLain - a félelem gyatra motiváló erő.
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Tori Mayer
avatar☩ Reagok :
9
☩ Korom :
35

Utolsó Poszt Csüt. Jún. 14, 2018 11:58 pm
Következő oldal


Scott McLain
Szabad
Kapcsolat • Édesapám
Play by • Alan Rickman
Kora • 61
Karakter információVejed: Chris Mayer
Idősebb lányod: Tori Mayer
Unokád: Adele Mayer /még nem jött meg/
Feleséged: Elizabeth McLain /még nem jött meg/
Fiatalabb lányod: Pippa McLain /még nem jött meg/


A sztori: Chris szörnyű balesetet szenvedett, amikor egy lázadó csoport New Yorkban az utcán robbantott. Két hétig kómában feküdt és az emlékezete is csak fokozatosan kezd visszatérni. Először se a feleségére, se a lányára nem emlékezett. És arra sem, hogy a robbantás célpontja valójában ő volt. Chris megtudta, hogy illegálisan New Yorkban tartózkodik Azura (egy démon) és ezt közölni akarta a hatóságokkal is, ezért a férje megszervezte ezt a robbantást, hogy megölje és így elhallgattassa Christ.

Te sosem voltál jóban a férjemmel és emiatt a baleset miatt sem lettél túl nagy rajongója. Természetesen úgy tudtam, hogy Chris egyáltalán nem tehet arról, hogy felrobbantották az utcát, ahol sétált, de mégis könnyebb volt őt hibáztatni az én összeomlásom miatt, hiszen bűnbakokat keresni muszáj. Miután megtudod, hogy valójában mégis ő tehet róla, ráadásul miatta az egész családnak majd bujkálnia kell, még kevésbé fogod kedvelni. Azt sem akartad, hogy elvegyen, nagyon nehezen sikerült meggyőzni téged, hogy gyere el az esküvőnkre. Azt hiszem nem is nekem, hanem az anyámnak sikerült. Hirtelen-haragú vagy és forrófejű, de határozott és jóindulatú. Szereted megmondani a családtagjaidnak, hogy mit, hogyan, mivel, mikor kellene csinálnia, ezért amikor megtudod, hogy Chris tehet a robbantásról, egyből arra buzdítasz, hogy hagyjam el. Az unokádat imádod és a lányaidat, feleségedet is.  Reményeink szerint lassacskán Christ is meg fogod szeretni, amint meglátod, hogy mindent megtesz a családjáért és tulajdonképpen elég hatékonyan igyekszik megoldani a problémákat. Ezek után természetesen segítesz neki és vele együtt próbálod kimenteni ezt a családot a galibából.

Mindeközben természetesen a másik lányoddal sincs minden rendben. Ő ugyanis eltökélten harcol a természetfelettiek ellen egy déli szakadárcsoportban és élete minden egyes nap veszélyben van, arról nem is beszélve, hogy már évek óta nem is láttad őt. Minden probléma mellett családfőként ezt is meg kell oldanod.


Nagyon várunk.  s4h4h
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Natalie Rossmyra
Yesterday at 9:09 pm
☽ Stamford
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5