Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Samuel Colbert - a helyi seriff
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Ruben☩ Reagok :
45
☩ Play by :
Joseph Gilgun

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 09, 2018 6:43 pm
Következő oldal


Samuel Colbert
Nobody’s asking you to be a hero.
Matthew McConaughey
Beosztás: Seriff
Családi állapot: megalkotóra bízva
kor: Harmincas évei eleje, közepe
Szabad/ Foglalt
Szexualitás: megalkotóra bízva

Személyes adatokVéleménye a természetfelettiről : Samuelnél a természetfeletti fogalma eddig az időjárás változásban és a tolvajokban, gyilkosokban merült ki, de természetesen a templomban vasárnaponként hallott Istenről, az Ördögről, angyalokról és démonokról, számára ez mégis csak egy jól megírt tündérmese.

Gabriel vagy Mihály?:A józan ész

Város: Mindig oda megy, ahová én is

• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírásaAmikor először megláttalak, annyit tudtam mondani csak, hogy: 'Váo!'
No persze nem a barna fürtjeidtől és rémült kék szemeidtől akadt bennem a levegő a nagy ámulat közepette, hanem attól, ahogyan parádésan, mindenkire fegyvert fogva üvöltöztél az utca közepén, ahol egyik pillanatról a másikra csak úgy megjelentél és erős tájszólással követelted, hogy mondja meg valaki, hogy hol vagy, mi történt - 'Ki űzi velem ezt az ördögi tréfát?!' - és egyáltalán milyen évet írunk. Az időutazó seriff. Bizony, ez vagy te. Az 1800-as években egy kisvárosban, mint a rend fáradhatatlan őre lóháton tengetted mindennapjaidat, számodra a rossz nem volt több egy bankrablónál, a jó nem volt több a tisztességes farmereknél és polgároknál, a kedvenc borbélyodról nem beszélve, aki mindig tökéletesen ugyanolyanra vágta le a hajad, amióta munkába álltál, a csúf pedig... nos... szerintem az én leszek. De hogyan is kerültél egy koszos, poros, lassanként fejlődő kisvárosból, a kényelmes seriff asztalod mögül egy hatalmas, félig romokban heverő városba, ahol a gonosz fogalma nem Billy, a kölyökben merül ki? Senki sem tudja és éppen ezt fogjuk kideríteni! Nem tehetek róla, de olyan vicces voltál, ahogy tehetetlen bogár módjára ott álltál a kör közepén és hadonásztál, hogy csak egy kiadós vihogás után mentem oda és vonszoltalak el akaratod ellenére - nem mellesleg az a fejlövés egyáltalán nem volt kellemes -, hogy elmagyarázzam neked, hogy ez már nem az a lóürüléktől, portól, homoktól, bordélyoktól, kocsmáktól, jó kedélyű parasztoktól hemzsegő város, aminek magas rangú őre voltál egykor, hanem itt a gonosz a Pokol legmélyebb bugyraiból jön, az állítólagos jónak pedig valóban tollas a háta. Azt hiszem ennél a résznél két hitetlenkedő 'A frászkarikát!' között és majdnem egy üveg brandy után, amit megittál, hogy kissé megnyugtasd magad, fogtad magad és végigdőltél a padlón, persze akkorát szóltál, mintha egy elefánt esett volna össze, de összességében nem fogadtad olyan rosszul a dolgokat, mint vártam. Leszámítva, hogy lelőttél, mert az fájt. Azt hiszem ez egy csodaszép barátság kezdete lesz.

//Samuel vadnyugati életét, a családját - már ha lesz neki - a megalkotóra bízom teljes mértékben, új életében, az ismeretlenben pedig Ruben fogja elkalauzolni, akinek még szintén sok minden új és fölfedezetlen, de ezekből szoktak kisülni a legviccesebb dolgok. Természetesen ismeretségük főként arra épül, hogy Samuel hogyan, miért, mi okból került az új világba és hogyan tudna hazajutni, aminek Ruben kevésbé örülne, hiszen ilyen vicces emberrel régen találkozott, arról nem beszélve, hogy Samuel lenne az első ember, aki a leviatánok oldalán állva veszi fel a harcot mindenki mással - ergo később kinézhetne neki egy vadász beosztás is -. És lásd, hogy mennyire szeretném, hogyha hoznád a seriffet: Ruben a későbbiekben, amikor már megerősödik, felruházná Samuelt varázserővel.
Ha megtetszett Mr. Colbert nincs más dolgod, mint beregisztrálni és a még tisztázásra váró kérdéseiddel elárasztani PM-ben, hogy utána a két idegenből két jó barát lehessen - ez... nagyon giccses... -.
Nagyon szeretném, ha az avi Matthew McConaughey maradna, de egy nagyon jó indokkal meggyőzhető vagyok. Várlak  fanolos // 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3