We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Rejtély a ködben [Futó]
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Rassilon
avatar☩ Reagok :
19

Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 8:35 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Jelentkezem!

Az operatív angyalkám a négy fős csapatba jobban el tudom képzelni, úgyhogy oda jelentkeznék első sorban. Smile

Flora Hastings
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
4
☩ Korom :
29

Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 7:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Ki nem hagyom Very Happy
És hogy melyik csapatba kerülök azt rátok bízom, nekem bármelyik megfelel.

Amber Cartelle
avatar☩ Reagok :
75
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 6:51 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Én már jelentkeznék is.

DragonLady
avatar☩ Reagok :
17

Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 6:43 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kalandra fel!

Rejtély a ködben


Mesélő által irányított kaland!

Sötét felhők gyülekeznek San Francisco felett. Előszele mégis hamarabb érkezett. Eme nap meglepi a város lakóit, kik békésen élik mindennapi gondjaik.
Nyomasztó ezek a sötét fellegek, melyek egyetlen egy érzést kölcsönöznek, kételyt.
Kétely a jövővel kapcsolatban. Kétely a biztonsággal végett. Kétely mely belepi magát az élet minden színterére.
Kétely.
Lassú köd száll alá a városra. Tejfehér, gomolygó fátyol, mely átláthatatlan, akár egy menyecskei fátyol. Bárki ember, démon, angyal is néz ki, mindenki csak orra hegyéig lát ki.
Enyhe robbanás rázza meg keleti pontját. Szikrázó fény csap fel a város energiatelepén. Pár perc az egész, a köd ellepi a felszínt. Betüremkedik minden apró zugba, minden sikátorba, minden résbe, minden kulcslyukba.
Félelemmel és bátorsággal átitatott emberek lépnek ki a biztonságot jelentő hajlékaikból, gyertyákkal, elemlámpákkal kezeikben. Miért teszik ezt? Társaikat keresik. Átkopognak a szomszédban lakó egyedül élő nénihez, hogy magukhoz hívják át. Anyák és apák az utcákon keresik éjszaka elkószálódott gyermekeiket. Képtelenek otthon maradni, míg ők odakint leledzenek. Bűnözők sem restek ám, kihasználva az alkalmat törnek be a boltokba lám. Üveg csattan, riasztó néma. Tör a porcelán, a kristály.
De Csitt. Mi tör át a jéghideg éjszaka, tejfehér ködén? Dél felől megnyúlt emberformájú alakok formálódnak. Árnyékként suhannak, felsejlő alakjuk hosszú, méteres lábak, nyúlánk, betegesen vékony felsőtest. Megnyúlt végtagok. Ám várj! A fejük! A fehérségbe nem sokat lehet kivenni, de a fejük. Zömök, füleik hosszúkásak, akár a farkasé, pofázmányuk is hasonlóak. Lépteik nesztelenek, mintha mancson járnának. Hátuk mögött hosszú farok körbe-körbe kavarja a ködöt.
Fejüket az ég irányba emelve szagolnak bele a levegőbe. Egy illatot követve egy irányba vonulnak. Aztán megállnak és új irányba mennek. Bárki, ki útjukba kerül a monstrumoknak, eltapossák, vagy csak egyszerűen a falhoz vágják őket.
Sebesültek tántorognak a legközelebbi kórházak irányába. Karom vágások éktelenkednek bőrükön, a hegek mentén olyan, mintha üszkösödni kezdnének. A véráramba ismeretlen fekete anyag kerül, mely lassan mérgezi meg a testeket.
Az ismeretlen, eddig senki által nem látott lények ellepik a várost, több százan, akár ezren is lehetnek.

A város északi része tudomást sem szerezhetne a kint folyó eseményekről, ha a lények el nem érnék a Dolores és a 24. út kereszteződését. Amint átlépik eme határt, az Alcatraz felől erőhullám hasít végig a városon. A házak remegnek meg, csillárok mozognak, a falról képes esnek le. Megroggyant épületek adják meg végleg magukat, visszaadva magukat a teremtő földnek. Mi lehet ez, egy újabb földrengés? Egy újabb természeti csapás?
Hihetnék. Ha a sziget felett nem jelenne meg kéken, gyengén pulzáló fény. A hófehér ködön át is látni lehet, hívogatóan hat minden kalandvágyó egyén irányába. Mi lehet ez? Mi okozhatja? Miért pont akkor jelent meg amikor a lények a városba lépnek?
Lehet e között valami összefüggés?
Utána kellene járni ennek?
Mi történik San Franciscoba?


OOC információk
Bárki jelentkezését szívesen várjuk, kéretik ebbe a postba jelezzétek. Az sem gond, ha eredetileg nem San Francisco lakosa vagy, megoldjuk, hogy mindenki a eljusson a városba.
A kaland két szálon fog futni, az egyik nem fog tudni a másikról, ahogy a másik sem az egyikről. Mégis szorosan összefonódik a kettő. Keresünk játékosokat a városba, kik szembe szállnának ezekkel a lényekkel.
Valamint egy kalandozó csapat is kerestetik, akiket az Alcatraz fényjátékai vonzanak. A jelentkezésnél kérlek tüntessétek fel, hogy ki, melyikbe szeretne részt venni.
Előre jelezném, hogy az utóbbi csapat 4 fős lesz. Az se aggódjon, aki nem tud időben jelentkezni, nem sorrend szerint fogjuk eldönteni, hogy ki fog oda bekerülni - ha a jelentkező több lenne. A szerencsére - és a dobókockára - fogjuk bízni. Wink Aki nem jut be se aggódjon, ő pedig automatikusan csatlakozik a harcoló csapathoz. Wink

Egy reagkör másfél hétig fog tartani előreláthatólag. Mesélői poszttal fog újra indulni egy kör, a reagsorrend tartása nem kötelező - főleg a harcolóknak nem. Csak annyit kérünk, hogy várjuk be a másikat. Ha esetleg valaki nem tudna az adott körben írni és ezt látja, az jelezze előre nekem.
A jelentkezést lezáróan minden résztvevő pm-et fog kapni a pontos kezdés és helyszín kapcsán!

Jelentkezési határidő: 06.15


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Natalie Rossmyra
Yesterday at 9:09 pm
☽ Stamford
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5