Az ördög fogadója

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Az ördög fogadója YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Az ördög fogadója KQsd2KO
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
121
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Yesterday at 12:39 am
Következő oldal


Az Ördögnő boltja
Jól tudtam hol van az a hely, amit Az ördög fogadójának neveztek, de ez idáig nem volt szükségem arra, hogy megforduljak titkokkal teli falai között. Ám úgy adódott, hogy hirtelen szükségem lett valamire, amit New Orleanson belül csak itt szerezhetek be.

A boltba lépve piros fényvilág fogad, kicsit a Pokolra emlékeztet, már majdnem olyan benyomásom támad, mintha haza érkeztem volna. De ez az érzés hamar elillan, amint egy kicsit alaposabban szemügyre veszem a helyet. Az üzletben nincs senki, ám odalentről fény és hangos horkolás zaja szűrődik fel. A hangokat követve a rozoga lépcsőn keresztül lesétálok a pincébe, ahol hamar ráakadok a démonnőre, aki békésen szunyókál. Megállok előtte és egy ideig nézem, hátha kipattan a szeme magától.
-Jó estét Asszony! - zavarom meg a bolt tulaját szendergésében, miközben az egyik vállamra ereszkedett nyolclábú kedvencét egy laza ujjmozdulattal félrepöckölöm. Hangomra ijedten felriad, még ugrik is egyet. Látom a szemén, hogy felismer.
-Üdvözöllek szerény kis boltomban, Lordom... - kapcsol a néne és rákezd a kereskedőkre jellemző behízelgő szövegére. Megkérdezi, hogy mire van szükségem, de ez amolyan udvariassági kérdés részéről, mert meg sem várva válaszomat, rám akarja sózni a fél portékáját.
-Olyasmire van szükségem, amivel hosszú ideig bírom a víz alatt. - szakítom félbe válaszolva eredeti kérdésére. Szavaimat hallva szórakozottan az egyik fiókjához táncikál és némi matatást és csörömpölést követően előhúz egy üvegcsét, amiben ha fejbe lőnek sem tudnám kinézni, hogy mi van.
-A tengeri szörny pikkelye....24 óra a víz alatt. - tolja elém a fiolát, miközben hozzáfűzi, hogy bár a fulladástól megóv, a tengeri ragadozóktól nem. Azt is megérdeklődi mi célból van szükségem rá, de értelemszerűen ezt nem osztom meg vele.
-Az nem tartozik rád, inkább azt mondd, mit kérsz érte? - érdeklődöm meg a pikkely árát. Amikor kimondja az összeget, csak elvigyorodom, bár szívem szerint fel is nevetnék. Borsos ára van ennek a kis semmiségnek.
-Rendben van. - nem alkudozom. - ...nagyon ajánlom, hogy megérje az árát. - jegyzem meg, mire az asszony hevesen bólogat. Asztalára teszem az erszényt, amiben a tollaim vannak és zsebembe csúsztatom a pikkelyes fiolát, majd búcsút intve a nőnek hagyom el a boltot.
 

zene: nincs || szószám:338 || üzenet: nincs ||


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Az ördög fogadója Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
776
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 12:49 am
Következő oldal


Ahogy a neve is mondja ez nem más, mint magának az Ördögnek a boltja. Vagyis legalább is annak, aki kiadja magát az Ördögnek. Ugyanis a hölgyemény előszeretettel visel ördög szarvakat. Az apró dísz folyamatosan piros színekben világítja meg a körülötte lévő teret. Lámpa a fogadó pincéjében ritkán gyúl. Rozoga lépcső vezet ide le, minden lépésednél por száll a hajadra a magasból. Olykor előfordul, hogy egy hatalmasra termett pók mászik kabátodra, hajadba. Beeszi magát bőröd alá és te ezt észre sem veszed. Nem, ekkor nem.
Poros helység, telis tele érdekes holmikkal. Hogy ennek mi az ára?
„Csak a lelked” hallod a buja hangot, mely rögtön megbabonáz téged. Nem volt szükséged eddig Gihon vizére? Most lesz. Na és tűzopálra? Most minden vágyad csak az lesz, hogy ezt beszerezd. Idegen, itt nem nézelődhetsz, itt csak vásárolhatsz. Üres kézzel sosem térsz ki innen, térj hát be.


Helyszínkép:
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5