Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Vadászkereskedés
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :

☩ Reagok :
499
☩ Play by :
Blake Lively

Utolsó Poszt Szomb. Okt. 27, 2018 7:37 pm
Következő oldal


Buy some new stuff
Kevés ahhoz hasonló bolt van a világon, mint James Antikváriuma. Szúette ajtó zsanérjai hangosan sikoltanak fel, miközben a lenyomott kilincs segítségével benyitok. Az ajtó felé akasztott csengő halkan jelzi a boltvezetőnek, hogy bizony látogatója érkezett. Nem sok lehet szegénynek, de ez nem meglepő. Még a világ végén sem bizalomgerjesztő a bolt.
Ahogy belépek, hogy hasonló sikoltás kíséretébe zárom is vissza az ajtót, megállok egy boszorkánynak felöltöztetett csontváz mellett.
- Tudnám miért így képzelik el őket - főleg hogy nem is léteztek, nem igaz? Vagyis de léteztek, eredetük egészen az utóbbi időkig ismeretlen volt számunkra is. De ezen most nem fogok pörögni.
Nem céltalan nézelődőként tértem ma be ide, noha szemmel láthatóan senki sem siet elém, hogy eladjon nekem bármit is. Semmi gond, akkor nézelődöm. Időm, mint a tenger, van időm. Megnézem a legtöbb csecsebecsét. Antik köveket, gyógyító hatásúakat, misztikusnak vélt késeket. Megfogom őket, megforgatom, majd vissza is teszem őket. Egyik sem nyeri el a tetszésemet. Egyik sem az, mi számomra kell.
Tovább sétálva egy vitrinbe fekete tollakat pillantok meg, ahogy közelebb sétálok hozzá. Számat elhúzom.
- Olcsó utánzata az angyal tollaknak. Holló ez, nem más - fordulok el csalódottan. Ahogy beljebb sétálok tekintetem megakad egy könyvön. Démonológia. Kedvtelve csapom fel. Régi, talán háromszáz éves példány lehet. A lapjai megsárgultak, peregnek. Lapozgatom, mindaddig, amíg Lucifer alakját nem egy szarvas, villásfarkú ördög váltja fel. Szememet forgatva csapom be a könyvet. Egy marék por teríti be a közeli teret.
Prüszkölve lépek tova. Tekintetem megakad egy medálon. Benne fekete színű folyadékkal. Mintha láttam volna már hasonlót. Zöldes tekintetemet megfogja a gyönyörű jelenség, megbűvölten nézem, mindaddig, amíg egy seprű el nem borul mögöttem.
Nagyot ugorva fordulok meg. De nem más ez, mint csak a bolt macskája, rendetlenkedik. Sóhajtva teszem kezemet szívem helyére.
De talán mindez okkal volt. Tekintetem megakad egy a fogasra felakasztott paláson. Egyszerű anyagból készült - a laikus szemek számára, de nekem? Nagyot nyelve lépek oda. Nem is gondolkozom, rögtön leakasztom a helyéről és már lépek is a pénztárhoz.
Csilingelek egyszer, majd még egyszer a csengővel, melyet a kassza mellé tettek.
- Jövök, már, jövök - vakarja meg szemét a függöny mögül kilépő fiatal férfi. - Ennyi lesz? - ásítja bele a képembe.
Igyekszem nem nagyon izgatott lenni, így csak bólintok. Nevetséges összeget kér tőlem, én pedig boldogan adom oda számára, hogy aztán kilibbenve az ajtón, ezúttal azon törjem a fejem, hogy mire is használjam ezt fel.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

She's both, hellfire and holy water


And the flavor you taste depends on how you treat her

Online
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Jún. 08, 2018 12:48 am
Következő oldal


New York híres a vadászairól, mégis minden vadásznak szüksége van egy dologra: fegyverre. Hol máshol szerezhetnék be a legjobb termékeket, mint James Antikvár Boltjában? Régi üzlet ez, tele pókhálóval, csontvázakkal - egyes pletykák szerint a padlók alatt mumifikált démon és angyaltetemek vannak. Ti hisztek ezeknek? - és minden nyalánksággal, ami egy ilyen boltba csak kell. A tulajdonosa egy alig harmincöt éves férfi, magas, nyurga, tele tetoválásokkal, fülbevalókkal. Elengedhetetlen kellékének tartja bokáig érő bőrkabátját, térdig érő bakancsát. Eme öltözékéhez a legforróbb nyarakon is ragaszkodik. Bárki kérdezi meg, azt mondja, hogy ez az ő imidzse. Szeme rendszerint feketére van kenve, szája sarkában önelégült mosoly bujkál.
A pult alól persze nem csak fegyvereket ad el. Jó kapcsolatai révén bármikor bármit beszerez neked, csak egy kérésedbe kerül - vagy talán többe is? Az ember ma már semmit sem árul ingyen.
„Ugyan aranyom, tudom, hogy kell neked” felkiáltással és bokát remegtető mosolyával bárkire rá tud sózni bármit, bármilyen áron.


Helyszínkép:
 


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3