Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 10, 2016 6:31 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Asmodeus && Astarte
"Calling all its allies to rise up from the pit."
Demetrius még mindig nem tért vissza a rá szabott küldetéséből. Vajon milyen nehéz lehet megszerezni egy nyamvadt angyalpengét? Hiszen százával hemzsegnek angyalok a Földön. Csak el kellene csípnie egyet, és lefegyverezni. Tollasokra vadászni csak nem lehet ilyen komoly feladat, ha már az embereknek is megy. Az ifjú csatlósom ráadásul valaha maga is halandó vadász volt. Azt hittem, ez számára gyerekjáték lesz. Mindent nekem kell intéznem? Ha nem érkezik vissza huszonnégy órán belül, nagyon csalódott leszek. Pedig tényleg nagy jövőt szántam neki „ebben a szakmában”, persze mindenért meg kell először dolgozni, de láttam benne fantáziát. Reméljük, nem tévedtem nagyot. Sajnos az ilyesmi néha még velem is megesik.
Viszont amíg várakozom, addig sem tétlenkedek. A tanácskozás óta az angyalseregek elleni tervek egyre inkább kiéleződnek, egyre határozottabbak. Azt hiszem, az elmúlt huszonöt év bőven elég volt a semmittevésből, és a háttérből megfigyelésből. Tennünk kell valamit, mert sokuknak egyre kevésbé tetszik a mostani felállás. Nem is értem, a mieink miért nem léptünk még fel az angyalok ellen. És most nem holmi egyéni kis akciókra gondolok. Olyasmire gondolok, amit a mi fajtánk ritkán tesz ugyan, de néha nagyon is hasznos: összefogás, szövetkezés. Gabriel egyre több és több szárnyast csal le az égből, miközben a halandók tovább fogyatkoznak, és ezzel legalább akkora károkat okoznak a Pokolban, mint a Földön. Nemrégiben még csak el-el játszadoztam a gondolattal, hogy kibelezek egy-egy angyalt, miközben elégedetten és örömmel húztam hasznot a pusztításaikból, de mostanra megérett bennünk az elhatározás. Nincs tovább mire várnunk. Az Istenük valószínűleg nem tér vissza, és nem fogja eltakarítani helyettünk a söpredékét a Föld színéről. Én viszont készen állok, Lucifert minden erőmmel támogatva felkészüljek az első szembesítésre.
Mivel, ahogy már említettem, Demetrius egyelőre nem elérhető, egy másik csatlósomat veszem elő, hogy találja meg nekem Asmodeust, akinek aznap szintén jelen kell lennie, és egyeztessen vele időpontot egy beszélgetéshez. Hogy hol találkozzunk, ezen nem rágódtam túl sokat, hiszen az utóbbi időben a Pokol nagy része szívesen tölti idejét New Orleansban, Lucifer földi szórakozóhelyén, vagy annak közelében. De mivel nem akarok máris túl nagy feltűnést kelteni, ezen belül egy csendesebb „sarok” mellett döntöttem, mely a maga módján mégis hangulatos és elegáns.
Az idő már későre jár, ami az évben ebben a szakában már hűvösebb levegőt jelent, és bár én magam a langyosabb időjárást kedvelem, most mégis kellemesen borzongok, ahogy egy hidegebb fuvallat a ruhám alá kap, és kissé megcsiklandozza a bőrömet. Nem akartam közvetlenül a bár közepébe érkezni, inkább az utcát választottam, pár méterrel bejárattól, mégis ahogy belépek a helyiségbe, egy pillanatra szinte mindenki felém fordul és elcsendesedik... aztán ismét újra minden megtelik hangokkal. Pontosan erről beszéltem, amikor a túl nagy figyelem elkerülését említettem. A démonok többsége megérzi a belőlem áradó erőt, a határozott kisugárzást, melyet valószínűleg akkor sem tudnék elnyomni, ha akarnám. Valljuk be, sosem volt ellenemre a sóvárgó csodálatuk, rettegésük, vagy nevezzük akárminek!
Ahogy belépek, minden habozás nélkül meg is indulok a bár csendesebb sarka felé, ahol Asmodeus már rám vár. Azon a véleményen vagyok, hogy egy hölgy sose érkezzen túl korán, hisz úgy illik, hogy mi várakoztassunk másokat.
- Asmodeus, drágám! Örülök, hogy eljöttél, annak ellenére is, hogy semmit nem üzentem meg a találkozás céljával kapcsolatban – köszöntöm a herceget nyájasan mosolyogva, majd kecsesen helyet foglalok vele szemben.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Szept. 10, 2016 6:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 29 felhasználó van itt :: 12 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7