Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Dark Horse Bar - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 11, 2020 12:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Belial
Szinte látom, ahogy végiggondolja a régmúlt eseményeket és összerakja a képet, hogy bizony Lucifer nem tett semmit és ezzel büntette meg őt, természetesen az én ajánlásomra, mert a vérdíj remek ötlet volt az Ördögtől, de én nem akartam, hogy szórakoztató legyen. Egy lovas után a többit kellett volna küldeni, de ez meg túl nagy intézkedés lett volna, elvégre mi nem kedveljük a többi arkangyalt és nem is áll szándékunkban ilyesmi.
- Te legalább tettél valami olyat, amihez másoknak nem volt mersze. Vigyorodom el szélesen és megvonom a vállaim, hogy amúgy tényleg nem nagy dolog, én is megtettem volna, de nem tehetem, mert első arkdémonként, némi példát kellene mutassak a többiek felé. Aki akart, őket meg nem állítottam meg, hogy menjenek csak utána, ha ennyi ki akarják magukat csináltatni.
- Igen, jó párakat megront ez a világ, nem is tudom mekkora bulit csapunk majd, ha végre hazatérhetünk, bár én úgy látom, vannak, akik maradnának. El is húzom a szám, mert miért is vágyna ide bárki is jobban? Az emberi érzelmek bűvkörébe. Igaz sok dolog van, ami engem is megfogott és ami csábító, de hát egy démon vagyok, aki a pokol bugyraiban teremtettek meg, hogy levadásszon és megkínozzon mindenkit, aki megérdemli és akinek vallania kell Lucifernek természetesen. 
- Egyelőre nem kell senki segítsége, de amint úgy lesz, hívni fog titeket Lucifer. Válaszolok, majd mivel túl békés minden és én inkább szórakozni szeretnék, ezért egyszerűen, csak a képébe töröm a poharat és kicsit húzom az agyát, ahogy szemtelenül végignyalok az állán, hogy az italom és az ő vére a számba kerüljön. Ízlik, szeretem ezt az ízt, bár felfalni nem fogom azért, annyira nem vagyok kannibál és úgy is hamar begyógyulnak a sebei. Néha nem árt, ha valaki kap egy pofont, ami verekedésbe torkollik át. Ám nem jön az visszakézből még sem, szép komótosan megtörli a száját, kiköpi a szájába maradt üvegdarabot, kihúzza a kezébe ékelődött darabot is, hogy a földre dobja.
- Reméltem, hogy elnyeri a tetszésedet. Ahogy végignéz a régi vágású öltönyös kinézetén, amit az ital átáztatott, csak még jobban elmosolyodom, annyira utálom az öltönyt meg az inget, amitől üzletembernek tűnnek. Nem csak ő, szinte az összes többi lovas egy kivétellel, aki kicsit lazábban öltözködik legalább. Ahogy feláll és leporolja magát, már számítok rá, hogy nem hagyja ennyiben a dolgot, de persze kell ez a kis műsor a részéről, annyira emberi.
- Ugyan, van bőven, mintha a csapból is ez folyna. Legyintek és közelebb is hajolok, ahogy közeledik felém. Amikor elkapja a torkomat, akkor felnevetnék, de repülés közben annyira ez nem jó buli, amint a pulton kívül az asztalra vág, akkor nevetek csak fel. Persze megérezte a hátam, ahogy az asztal is engem, csoda, hogy nem szakadt be alattam, bár nem rossz anyagból vannak ezek.
- Mmm, nem akarok másnak is adni belőle. Szólalok meg rekedtek hangon, elvégre csak a torkom markolássza. Az arcomra csepeg a vére és a szám közelében lévőt le is nyalom a nyelvemmel, miközben tartom a szemkontaktust vele. Szinte érzem, hogy mennyire élvezi, hogy végre történt valami. Nem akarok visszaélni a rangommal, hogy eresszen el, abba amúgy sincs semmi móka.
- Semmi! Vigyorodok el és a kezeimmel a könyökhajlatába csapok, hogy közelebb húzhassam magamhoz, az hogy a torkom szorongatja nem érdekel, csak jobban felizgat vele legfeljebb. A sebes szájába harapok és csókolok, a kezeimet a mellkasához viszem, majd egy nagyobb lendülettel lököm le magamról, hogy megszabaduljak tőle és ha sikerül nagy levegőt is vehetek, miközben felülök az asztalon és oldalra megropogtatom a nyakam. Ez ilyen adok-kapok lesz, másképpen nem is menne nekünk, milyen régen is harcoltam már a lovasokkal, csak így brahiból.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Dark Horse Bar - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Dark Horse Bar - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 10, 2020 11:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Látogatás New Orleansba
Mazikeen & Belial
Zene: nincs • szószám: 507 • Credit:

Mazikeen szavait hallgatom és visszagondolok a fogócskával töltött időkre, a nyomomban loholó démonkákra, aki finoman szólva sem voltak a helyzet tetőfokán, nyilvánvalóvá válik, hogy nem a Főnök küldte őket utánam. Legalábbis ezt az utolját biztosan nem. Kétbalkezes társaság. Mondjuk az már elsőre feltűnt, hogy a profizmussal köszönőviszonyban sincsenek. Az utóbbi időben túl könnyű volt őket kijátszani, meglógni előlük. Ennek ellenére sokáig igen szórakoztató volt a lelkesedésük és a kitartásuk. Most viszont úgy tűnik ez a csapat bolond, csak önjelölt démonhajhász, aki tudja fene mi célból, de fejébe vette, hogy ők aztán megmutatják, hogy kell ezt, utánam erednek és elfognak. Elég valószínű, hogy Lucifernél akartak piros pontot szerezni.
A vérdíj ötlete viszont zseniális, és jó mókát ígért volna, de ők nem akarták, hogy jól szórakozzak, se azt hogy bármilyen szinten élvezzem.
-Persze, értem én. Azok után amit Raguellel tettem... - nemtörődően vonom meg a vállaimat. Most már úgyis mindegy. Ami megtörtént, az megtörtént, nincs mit tenni. Mondhatnám, hogy sajnálom, de egy szemernyi megbánás sincs bennem. Ha visszaröppennék az időben sem tennék másként, maximum a tollas testvérekre lenne nagyobb gondom, akik csak a móka elrontásához értenek.
-Ahogy mondom. - bólintok vigyorogva. Ahányszor eszembe jut az eset és az a szerencsétlen, nem tudok nem derülni rajta.
-A kétségbeesés úgy tűnik néhanapján még a démont is fura tettekre sarkallja. - rántom meg ismét a vállamat. Jobban mondva gondolatokra, hiszen a cimbora tudtommal nem lépett a tettek mezejére. A démonnő megemlíti, hogy vannak terveik a kapunyitásra, ám nem avat be a részletekbe. Egyelőre.
-A kérdés inkább az, miért ne tennéd? Talán ilyen jól álltok, hogy nem kell plusz segítség? - kérdezek vissza pimaszul belekortyolva a démonnő italába. Látom nincs ínyére a dolog - ez persze nem rettent el - nemtetszésének következő mozzanatában érvényt is ad. Öklével felém üt, mire szilánkokra törik a whiskeys pohár a kezemben. Mondhatnám, hogy váratlanul ért, de valójában számítottam valami ilyesmire. Kiharapok egy nagyobb darabot a pohárból, a többi része ripityára törik. Az üvegdarabok felsértik, felszakítják a bőröm csúnya sebet ejtve rajtam. Démoni vérem azonnal szétterjed a számba, érzem a fémes ízét...kibuggyan és a szám sarkán vastag csíkban folyik végig az államon. Néhány darabja a tenyerembe áll, mélyen a húsomba fúródik. Azok után, hogy belebokszolt egy pohár whiskeyt az arcomba, közel hajol, végignyal az államon, majd szemtelenül rám vigyorog. Komolyan? Így játszunk? Legyen hát így. Elvigyorodom én is, majd a lábam mellé köpöm véremmel együtt a számban lévő pohárdarabot.
-Ez igen. Szép ütés. - jegyzem meg elismerően kézfejemmel a szám sarkát törölgetve, majd kihúzom a tenyerembe ékelődött üvegdarabokat.
-Micsoda pazarlás. Kár ezért a remek piáért. - pillantok le magamra, whiskytől átázott ruházatomra, majd felállok a székről, hogy leseperjem a nadrágom gyűrődéseiben megülő szilánkokat.
-Egy új démoni ital...hm.... - lépek közelebb hozzá, az üvegszilánkok hangosan ropognak a cipőm talpa alatt. Hirtelen átnyúlok a pult felett, sebzett véres kezemmel megragadom csinos nyakát, majd egy mozdulattal átemelem a bútor felett. Szabad kezemmel félresöpröm a székeket, miközben a nőt a legközelebb eső asztal tetejére hajítom. Ahogy koppan, szinte zene füleimnek. Nem finomkodom. Ujjaimat szorosan a nyakán tartom, nem eresztem.  
-Talán??? ....mi tart vissza? - hajolok fölé, s közben véres pofával vigyorgok rá.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Dark Horse Bar - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Jan. 09, 2020 10:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Belial
Igaza van, hogy az alku az megmarad csak a határideje tolódik ki határozatlan ideig. Utálom az ilyen bizonytalan dolgokat és nem szeretek ilyen hosszú távon észben tartani alkukat, meg az emberek nyakára járni, hogy ugye nem felejtettétek el, hogy tartoztok nekem. Hú, nagyon hosszú lenne a listám, már egy füzet sem lenne elég hozzá, hogy vezessem benne a neveket.
- Igen, nagy kár, de miért  is lett volna jó nekünk, ha élvezed? Kérdezek vissza és tartom olyan értelmesnek, hogy leesik neki, miért is nem eredtünk utána a kis incidense után. Nem véletlen tartottak engem a legjobb vallatónak és kínzónak odalent a pokolban. Szégyenlem is, hogy elpuhultam itt az emberek között, amit senkinek sem vallanék be, hamarabb tépném ki a saját nyelvemet. Azt meg már nem is ecsetelem, hogy aki ilyennel megvádol mi mindent csinálnék és mennyire élvezném.
- Sokan így vannak, de én megtaláltam a helyem ebben a nyomorult világban is. Válaszolok büszkén, elvégre ki gondolta volna, hogy az emberek közt rendes munkának számít a fejvadászat, azaz, hogy embertársaikat adják fel, hogy kapjam el, bár több esetben kérik a halálát is. A miértek nem érdekelnek, amíg megfelelő jutalmat kapok cserébe.
- Tényleg? Szerencsétlen nyomorult. Ördögien felkacagok a sztorin, mert nem gondoltam volna, hogy lesz, aki ennyire elkeseredetten vágyik majd vissza az otthonába, de ezek szerint mégis. Feszítővas? Tényleg? Komolyan? Voltak attól komolyabb megmozdulásain is, aminek logikailag sikerülnie kellett volna, de mindegy is. Amara halálával reméljük megoldódik a dolog, de szerintem vannak hátulütői, hogy ez sem lesz elég hozzá.
- Hát igen, általában nem tévesztek célt a szavaimmal sem. Válaszolok elmosolyodva, mert nincs is jobb, mint egy ilyen aprósággal beletrafálni és még erőszak sem kell hozzá. Persze nem fogja a szívére venni, miért is tenné, nem olyan fából faragtak minket.
- Tényleg?! Miért mesélnék neked bármiről is? Teszem fel a  kérdést, miközben ismét elhúzza előlem az italomat és ez egy cseppet sem tetszik, hogy őszinte legyek, de várható volt. Csak megemelem az egyik szemöldököm, ahogy a szájához emeli a finom whiskymet és amikor kortyol, akkor vágok bele ököllel a pohárba, ami széttörik és Belial arcát nem kímélve a száját felvágja, meg ki tudja még, hogy hol sebzi meg, nem is nagyon érdekel, csak közelebb hajolok, hogy az italom cseppjeit az ő vérével keverve lenyaljam az álláról.
- Mmm... Nem is rossz, talán keverhetnénk többet is belőled az italomba. Szemtelen vigyorral tekintek rá és már várom, hogy visszaüssön vagy kirángasson a pult mögül és egymásnak essünk, ahogy a régi szép időkben tettük oly sokszor. Nem én és ő, hanem úgy a démonok egy hasonló helyen a pokolban.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Dark Horse Bar - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Dark Horse Bar - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Jan. 07, 2020 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Látogatás New Orleansba
Mazikeen & Belial
Zene: nincs • szószám: 392 • Credit:

Nem is titkolom, hogy a kíváncsiság hozott ide. Legalábbis részben. Már csak akkor lenne nyilvánvalóbb, ha ezt a homlokomra is felvéstem volna.
-Persze. - vágom rá a legnagyobb természetességgel. Nem adtam fel ezt a jó démoni szokásomat még a kis nehézség ellenére sem, hiszen csak átmeneti kellemetlenségként tekintek erre a helyzetre. 
-Az alku akkor is alku, ha kicsit kitolódik a határidő. A plusz időt felőlem tekinthetik grátisznak. - elég rugalmas vagyok ezen a téren. - Attól pedig nem tartok, hogy ne vennék komolyan...- újabban egy rövid, random látogatás formájában gondoskodok arról, hogy egy pillanatra se feledkezzenek el szerény személyemről és az egyezségünkről. Az időmből bőven kitelik az emberek zaklatása is. Legalább szórakozom egy kicsit. Aztán bedobja a vérdíjas ötletet, mire jókedvűen felnevetek.
-Azt élveztem volna. Kár, hogy csak most említed. - vigyorgok bele őrült tekintetébe. Ha ezzel korábban, mondjuk egy évvel ezelőtt jön, nagyra értékeltem volna. Akkor lett volna valódi tétje a fogócskának. 
-Mostanság elég motiválatlan vagyok. - sóhajtok fel kedvetlenül, úgy érzem most már ez a vérdíj dolog sem villanyozna fel igazán. Tudom jól miről beszél, magamon is érzem. Már a balhék sem a régiek. 
Szerinted nincs terv a pokol kapuinak megnyitására? Hangzik el a kérdés, miközben Mazikeen elkényelmesedve nyúlik el a pulton. 
-De, bizonyára van. -  hülye lennék azt feltételezni, hogy ne lennének ötletek a kinyitására. Sokan szeretnének hazatérni végre. 
-Nem rég találkoztam egy démonnal, aki olyannyira visszavágyódik a Pokolba, hogy már azt fontolgatta, hogy saját kezébe veszi az ügyet és feszítővassal esik neki a kapuknak. Bizonyára az emberektől vehette az alapötletet.... - mesélem levakarhatatlan mosollyal. Vigyorgok, mert már a gondolat is halva született, de az a komoly meggyőződés és elszántság, amivel a pajtás előadta magát...hát látni kellett volna, igazán szórakoztató látványt nyújtott. Ha a Pokol kapuit egy fémcsővel fel lehetne feszíteni, valószínűleg már megtették volna. De sajnos nem nyílik az olyan könnyen. Elég ősik azok a kapuk ahhoz, hogy a megoldás is valahol a régmúltban legyen keresendő. 
A démonnő közel hajolva súgja fülembe a következő pusztító mondatát.
-Uhh, ez betalált. De milyen igaz... - ismerem el egy bólintással, kétségtelenül igazat szólt. Vitathatatlan, hogy sokkal jobban lekötött a bujkálás és a saját ügyes-bajos dolgaim, mint ez a kapus történet. Közben hagyom, hogy magához vegye az italát. 
-Ám de...mesélhetnél a tervetekről. - vetem fel érdeklődve, miközben egy sunyi mozdulattal lopom vissza a poharat. - Ha elég mókás, talán én is segíthetek. - vonom meg a vállam, majd szemtelen vigyorral belekortyolok a whiskeyjébe. ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Dark Horse Bar - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 06, 2020 7:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Belial
Lucifer itt van természetesen a legfelsőbb szinten és nem szereti a váratlan látogatókat, pláne nem az olyanokat, akiket már nem kedvel annyira, mint régen, de legalább a rangjától nem fosztotta meg. Játszott meglepődéssel bólintok, mikor beletrafálok, hogy miért is van itt. Nem tudja hányadán áll a Főnökkel és körbeszimatolna, ám nem fog rákérdezni, mert az annyira egyszerű, én meg nem vagyok olyan, aki amúgy ilyenekbe belemegy, mert beszéljék meg egymással, de csak ha kért időpontot.
- Ugyan mit zavarhattál volna meg? Körbenézek és a kezemmel az italom is félkörívbe mozdítom körbemutatva a helyiségen. Sehol semmi életre utaló létforma. Unalmasak itt is a napok, nem hiába vállalok más munkát is és élvezem ki a gyilkolás minden örömét büntetlenül.
- Alkukat kötsz? Én már rég feladtam, az emberek nem veszik komolyan, amióta nem tudnak úgy meghalni, hogy a Pokol kapui várja őket és beteljesülhessenek. Még gúnyosan fel is horkantok erre, mert tényleg elég szánalmas ez a helyzet, persze tudom, hogy az alkuk jók, én is imádom őket, de sokra nem megyek velük mostanában.
- De szomorú, hogy nem küldött utánad senkit, hogy elé vigyen, talán írhatnék ki valami vérdíjat a fejedre! A mutatóujjammal rá is mutatok és kicsit őrülten nézek rá, elvégre ha páran összefognak, akkor elkaphatnák, de legalább lenne benne némi szórakozás is. Persze miért okozzunk neki örömet ezzel? Én javasoltam Lucifernek, hogy hagyja békén és az lesz a legnagyobb szenvedés neki, talán igazam is lett.
- Igen, igyekezhetnél jobban is, mert egyre kevesebb ember akar egymásnak esni és ha nincs viszálykodás, akkor nekem sincs elegendő munkám. Az emberek imádják egymást megöletni, minden apró hülyeség miatt! Talán tehetnénk egymásnak szívességet, én buzdítom, ő meg azt teszi, amihez ért és ismét beindul a szekér, hogy ne unjam magam agyhalottá. Komolyan, vannak akik annyira nem bírják ezt, hogy csak fekszenek és bámulnak ki a fejükből és hagyják, hogy porhüvelyük szétrohadjon, elvégre találnak másikat úgy is, legalább valami izgalmas történik velük.
- Én biztosan tovább maradnék odalent, hacsak valami fel nem szólít, de igyekeznék vissza. Nagyon is, mennyi, de mennyi lélek kerülne le végre és mennyi, de mennyi embert kínozhatnék, kész paradicsom, csak pokol módra.
- Még nem, de rajta vagyunk az ügyön. Közlöm, mintha ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon, elvégre nekem az is, mert ezen ügyködik Lucifer és én is. Persze rengeteg lehetőséget át kell nézni, de szerencsére nem én vagyok a régi tekercsek és egyebek jobb szakértője, szóval én csak megszerezni segítek ezt-azt.
- Szerinted nincs terv a pokol kapuinak megnyitására? Ráfekszek a pultra és egész közel állok meg, egész az arca mellett, hogy suttogva közöljem a füle közelébe a következő szavaim.
- Igaz, honnan is tudnád, hiszen menekültél Lucifer elől! A poharamért nyúlok, miközben vissza húzódok kicsit és gonoszan felnevetek, csak hogy jobban felpiszkáljam a túlságosan is nyugodt démont. Mi történt mindenkivel? Régen minden harmadik mondat után verekedésbe torkollott minden, most meg, mint valami vén faszok, türelmesek vagyunk egymással szemben. Kicsit örülök ennek, de hiányzik a balhé és hogy jól elgyepáljuk egymást, majd egy üveg ital mellett csak röhögjön rajta egyet, na meg hencegjen a győztes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Dark Horse Bar - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Dark Horse Bar - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Jan. 06, 2020 6:47 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Látogatás New Orleansba
Mazikeen & Belial
Zene: nincs • szószám: 341 • Credit:

Nem jártam itt elég rég ahhoz, hogy elfeledjem hol találom a Főnök hotelját, de elég régen voltam itt ahhoz, hogy megfeledkezzek olyasfajta apróságokról mint a kamerák és a biztonsági rendszer. Az ilyesmi manapság nem terem minden házoldalban, így nem csoda, hogy a szobasarkokban megbúvó kémlelő kütyüket automatikusan figyelmen kívül hagyom. Bármennyire is sunyin ólálkodom a kameralencsék lefülelnek, ahogy Mazikeen is. Bár szerintem ő elég szemfüles nőszemély ahhoz, hogy eszközök nélkül is megérezze jövetelem. Lucifert persze nem találom itt.
-Ez így igaz. - helyeslek. - Erre volt dolgom, és nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy ne kukkantsak be ide is. Remélem nem zavartam meg semmit. - vigyorodom el, bár az üres helyiség láttán aligha zavarhattam meg bármit is, maximum a démonnő magányos italtesztelését. Bámulatos, ahogy egyiket húzza le a másik után. Hallottam már hírét, hogy jól bírja a piát, nem egy démont ivott már le az asztal alá.
-Elvagyok. Utazgatok, figyelek a befektetéseimre, néhanap új alkukat kötök. - felelem kérdésére érdektelen hangon. Na és persze ott van a Főnök előle fogócska is, de újabban ez sem villanyoz fel.
-Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lelem bennük örömöm, de úgy érzem, szórakozhatnék sokkal...de sokkal jobban is. - vallom meg egy könnyed vállrándítás kíséretében, bár nyíltan nem jelentem ki, hogy unatkozom, de vannak napok, amikor közel állok hozzá. Hogy mikor lesz valami változás? Nos ez egy igen fogós kérdés. Ám arra, hogy hiányzik-e nekem a Pokol, egyértelmű a válasz.
-Oh, nagyon is. - vágom rá.
-Ha lehetne már mennék is haza. Eltöltenék lent nem is tudom...néhány hónapot. Talán levetkőznék pár bosszantó emberi szokást, ami az ittlétem alatt rám ragadt. - mosolyodom el, de feltételezem pontosan tudja miről beszélek. Nyilván amennyire kellett ő is alkalmazkodott az emberi világhoz.
-De ugye ez nem lehetséges...- sóhajtok miközben karjaimmal felkönyöklök a pultra. Jó volna, ha újra járható lenne, de a kapuk zárva, az idő meg csak telik. Lassan annyi pokolra való lelket kell hazaküldenem, hogy terelőkutya kell melléjük.
-...hacsak mi nem találunk ki valamit. - tűnődöm el elorozva orra elől a kitöltött pohár italt. Nem iszom bele, egyelőre, csak beleszagolok, hogy érezzem a whiskey jellegzetes illatát.○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Don't get too close; it's dark inside.
It's where my demons hide.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Dark Horse Bar - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 04, 2020 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Belial
Ide annyira besurranni és továbbállni? Ugyan, sokkal jobban védik ezt a helyet, mindenhol démonok vannak, bejáratnál, mint hordár, a recepción és a lift és folyosó is be van kamerázva, hogy lássunk mindent, amit kell. Elég modernek vagyunk, de kell is, mert Lucifer seggét nem könnyű megvédeni, nem sokan értenek vele egyet és persze vannak nézeteltérések is.
Elég gyors a hálózat, szóval tudtam, hogy Belial itt van az épületbe, de nem gondoltam volna, hogy a bárt akarja meglátogatni, ahol én éppen lazítós iszogatást terveztem.
- Ó, igazán? Azt hittem jó ideig még kerülni fogod a helyet, mert nem tudod, hogy miként is állsz most Luciferrel. A kitöltött piát a mondatom után le is hörpintem és már töltöm is a következő kört magamnak természetesen, nem fogom automatikusan kiszolgálni a lovast, van egy olyan érzésem, hogy tudom mit keres itt, ám azt is tudom, hogy annak idején mit kellett volna vele csinálnom, amikor összeszűrte a levet az Ördöggel.
- Szerinted mikor fog végre valami történni? Nekem hiányzik a Pokol, neked nem? Persze oda sem mert visszajönni, mert akkor egyből találkozott volna Luciferrel. Egyértelműen kerülte, a nyomába eredtem és láttam, ezért is hagytam annyiban a dolgot, mert talán így jobban fog félni, hogy visszatérjen, de hogy igazam volt-e, az majd most kiderül.
- Hogy megy a viszálykeltés? Élvezed még a nyomorult emberekkel a szórakozást? Nekem már kezd unalmassá válni. Oldalra döntöm a fejem és a poharat a kezembe tartva magyarázok, majd ismét húzóra megiszom, lehet az üvegből kellene innom és nem a pohárból. Azért a következő kört is kitöltöm a pohárba, de még nem csapok le rá, mert talán élvezném, ha meg kellene küzdeni érte. rég harcoltam magamfajtával és néha jól esik egy kis fájdalom és ki tudja hol kötünk ki utána, már ha vevő rá. Minden démon más és egyesek nem is vágynak a másik társaságára úgy, mint én újabban. Túl sok időt töltök emberek között és kezdem átvenni a hülye szokásaikat.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial


Dark Horse Bar - Page 2 YluN3Za
☩ Történetem :
A fehér lovas
Dark Horse Bar - Page 2 WEoDcGa
„I looked, and behold, a white horse,
and he who sat on it had a bow;
and a crown was given to him,
and he went out conquering and to conquer” ♞
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
200
☩ Rang :
Az első lovas
☩ Multi :
nincs
☩ Play by :
Justin Theroux
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 30, 2019 8:42 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Látogatás New Orleansba
Mazikeen & Belial
Zene: nincs • szószám: 382 • Credit:

Teljes elégedettséggel tiprom át New Orleans határait egy sikeresnek mondható alkukötés után, ami újabb lelkeket, szám szerint öt csinos kis lelkecskét hoz majd a konyhára. Jobb időkben azt mondanám 10 éven belül, de a zárt kapuk világában a lejárati idő megjósolhatatlan. Tetszik, nem tetszik, ez van.
Nem céltalanul érkeztem a városba. Itt is éldegélnek lelkek, akik tartoznak nekem, és habár jelenleg nincs módomban őket a Pokolba tessékelni, azért kínosan ügyelek rá, hogy ne feledjék el, miben is állapodtunk meg. Az emberek feledékeny népek, könnyedén kimegy a fejükből az ilyesmi. De én egy jófej démon vagyok, aki nem rest őket emlékeztetni.
-Kopp.Kopp. - kopogok be alkupajtásaim házának már alig nevezhető romhalmazába. Öklöm az ajtófélfán koppan mivel ajtó már nincs. Kis túlzással 5 percet szánok rájuk, de fél perc is elég, hogy felfrissítsem az emlékezetüket és felkavarjam nyugodalmas lelki világukat. Félelmet hagyva magam mögött, mint aki jól végezte dolgát zsebre dugott kézzel, fütyörészve sétálok tovább. Gondolataimba mélyedve tűnődöm, mivel üssem el napom hátra levő részét, mikor hirtelen Lucifer hotelje előtt találom magam. Micsoda véletlen. A jó öreg Lucifer...az idejét sem tudom már mikor láttam élesbe azt az elvetemült pofáját...Talán ez egy jel lenne? Bámulok felfelé a magas épületre szélesedő ördögi vigyorral. Több mint negyed évszázada bujkálok előle, a felelősségvonás és a a feltételezett, de biztosra vett büntetés elől. Vajon tépi még az ideg a tetteim miatt? Bárcsak kerülgetné az ideggörcs...Hirtelen démoni késztetést érzek ezt kideríteni. Persze mindezt úgy, hogy elkerüljem az előbb említetteket. Konkrétan nem kevesebbre készülök, mint besurranni ide, felmérni a helyzetet, és ha ezzel megvolnék, nyomtalanul eltűnni és folytatni a mókát, ahogy eddig is.
-Na essünk neki. - ropogtatom meg a kezeimet és a nyakamat, majd berongyolok az ajtón. Gyors lépteimmel úgy suhanok át az aulán, mint egy könnyen jött fuvallat. Ezzel a könnyed lendülettel megyek fel az első emeletre, ahol a Dark Horse Bar van. Ennél megfelelőbb helyet nem is találhatnék az informálódásra. Nem törődöm a nyitvatartási idővel, ahogy az ajtón fityegő zárva tábla sem hoz zavarba, bátran sétálok be a bárba, ahol egy ismerős démoni tüneményt pillantok meg Mazikeen személyébe. Lucifer bájos jobb kezét. Feltűnésem némi meglepetést okoz, amin nem csodálkozom, hiszen hosszú ideje nem jártam itt.
-Erre jártam, gondoltam belesek. Mi újság errefelé ezekben a pokoli időkben? - érdeklődöm, miközben kényelembe helyezem magam vele szembe, az egyik bárszéken.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Mazikeen


Dark Horse Bar - Page 2 Giphy
☩ Történetem :
☩ Reagok :
111
☩ Play by :
Lesley-Ann Brandt
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Dec. 30, 2019 7:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


To Belial

Szeretek szórakozni és hasznot hajtani abból, hogy kisegítem az embereket olykor. Persze ez kétélű dolog, mert a hatóságok és a vadászok nem mindig és feltétlen nézik jó szemmel, mikor közölük hullik el valaki, aki a megbízom bántotta állítólag. Utánanézek-e, hogy ki hazudik és ki nem? Ugyan, abba mi a móka? Ha kérdezik elmondom ki bérelt fel és persze megfelelő juttatásért kézre is adom. Ritka az olyan ismerős, aki nem lógna nekem szívességgel, vagy mondjuk úgy alkuval. Most már nem úgy megy, mint régen, de még mindig megvan a maga szórakoztató része. Játszadozok, miközben Lucifert védelmezem, ami olykor elég unalmas, mert ő otthon is kiválóan tud bosszút forralni és terveket kiötleni. Erre van egy tanácsadóm, aki vigyáz rá ilyenkor, amíg én távol vagyok. Jó egy órája jöttem vissza egy elvadult kis démon kínokkal teli túlvilágra küldéséből. Bizony, megtaláltam a maradványait és mivel nem az én Uramat szolgálta, így örömmel vetettem véget nyomorult álomfutásának. Szívesen vadászok amúgy, ők is örülnének neki, ha tudnák, de csak annyit észlelnek, hogy volt és már nincs.
Kezdem átvenni az emberi szokásokat is, hogy még jobban beilleszkedjek közéjük, jó móka és olyan szórakoztatóak ezek a halandók. Lefürödve új ruhát húzva állok be a bár pultja mögé, hogy keressek egy jó erős whiskyt magamnak, amit tisztán hajtok le és már öntöm is a következő kört magamnak. Van itt még koktélokhoz is finom alkoholba mártott gyümölcs, amit közben a számba dobok, úgy sem árt meg, de az íze mégis magával ragad. Egy csepp nyugalom jut viszont csak, mert hallom, hogy egy átkozott démon közelít felém. Ide csak a magasabb rangúak térnek be általában hívatlanul. Megfordulok és felvont szemöldökkel oldalra döntött fejjel pillantok felé.
- Nahát, ki tiszteli meg ezen átkozott helyet jelenlétével! Üdvözlöm és fel is emelem a kezeim, majd vissza le is ejtem a pultra. Nem tudom mit keres itt az első lovas, a viszály megtestesítője, de egy biztos, ő nem egy unalmas alak, szóval alig várom, hogy kibökje mit akar és miért is jött. Ha Lucifert keresné, hozzá ment volna, de ő hozzám jött, legalábbis csak én vagyok itt, mert a hely még jó pár óra múlva fog csak kinyitni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
Archdemon of Hell
the devil and i get along just well˙
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Dark Horse Bar - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Szept. 09, 2019 3:52 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 29, 2019 3:38 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Do you want immortality?
Volgan&&Edolie Volgan, I hardly knew ya  • Credit:
A pletykák hamar utolérnek a pokolban is. Az egykori első arkdémont megölte Lucifer - legalább is ez a hír járja. Nem kétlem, hogy megérdemelte, ő egy démon. Alávaló bitang, mint bármelyikünk is. Mennyi idő is telt el azóta? Egy év talán. A semmiből lett az, ami, nem is értem, hogy miért van ekkora képe, de ha azt hiszi, hogy kifogott rajtam, téved.
Évtizedek óta élvezem a Káosz bizalmasának tisztjét. Tény, hogy nem egy könnyű feladat, sőt. Mégis egymásra találtunk, mint zsák a foltját. Hosszú út vezetett idáig, de lebecsül.
Tegye csak.
- Egy éve? - csücsörítek számmal, visszakérdezek, hogy mióta is. - Ne tégy úgy, mintha évszázados előnyöd lenne velem szemben - számra aljas vigyor ül ki. Remélem tudni fogja, hogy hol a helye. A tanácsadók nem járnak össze, miért tennénk?
Mi vagyunk azok, akik a sötétben járnak, meghúzzák magukat. Kik lényegében nem is léteznek. Mindenről tudnak, vagyis illene tudniuk. Amikor pedig eljön az idő, akkor kegyetlenül csapnak le, felhasználnak mindent, amilyük csak van. Elárulják, akik megbíztak bennük, hogy uruk és “parancsolójuk” helyzetét megerősítsék.
Mert ezt csináljuk mi.
Démonok vagyunk és ne legyen kétséged az alávalóságunk felől.
A legszebb időben foglaltam el a mengem megillető helyeket.
- Amikor egész Európa lángokban állt - nem is volt szebb látvány, mint viszályt szítani a nagyhatalmak között. Nácik a naiv liberálisok ellen.
Tényleg, miért is hozzá jöttem? Vállam vonom meg.
- Azt hittem érdekes vagy, de nyeh - húzom el számat jobb szélét magasra, grimaszba torzítom arcom ezáltal. Még egyszer megvonom a vállam, majd már ott sem vagyok.
Azt hittem, hogy ez a példány legalább érdekes. Van benne móka, nem pedig búvalbaszott és karót nyelt. Hova lettek a régi jó pajtások? Esetleg csak a Káosz hiányát kezdem érezni, ki mellett sose unatkoztam?
A pultra felállok és az üvegem kicsúszik a kezemből. Figyelem, hogy merre is kószál az átkozott. Szemeim vészesen villannak a démon felé. Jót nem ígérhet neki.
A krimó ivóihoz fordulok.
- Aki elhozza annak a fejét - nyújtom ki a kezemet Volgan irányába. - Az bármit megkaphat tőlem - és a bármi alatt értsetek… Bármit. Aljas vigyorom egyre jobban szélesedik. Van aki komolyan vesz, de van aki nem.
De aki igen. Pár démon elindul az asztala felé.
- Aki a rumot hozza vissza nekem pedig… - mit is ajánlhatnék nekik? Fenébe azért kellett volna bármit! Vállam megvonom. Nem fonom most kezem keresztbe. Szerzek egy újabb üveg valamit és fejemet hátrahajtva kortyolok bele. Szemem sarkából pedig figyelem, hogy milyen válogatott módszerekkel indulnak meg a drága démonka ellen.
Jobb ha védekezel, édesem.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Május 30, 2019 12:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Secret journey
Edolie && Volgan
Úgy látszik újdonsült barátom nem igazán van képbe mióta is vagyok én az első ark démon tanácsadója, és valószínűleg azt se tudja mekkora erőre tettem szert ezáltal. Lehet, hogy a mágia annyira nem az erősségem, viszont a jelenlévő démonokat egytől egyig leaprítanám, ha szeretném.
- Ha ahelyett, hogy állandóan eljátszod a részeget, inkább koncentrálnál a részletekre, tudhatnád, hogy már nagyon régóta, és te miótais? - teszem fel ferde szemmel a kérdést. Hiszen az előző tanácsadót személyesen ismertem, viszont vele még nem nagyon hozott össze a démoni sors. Hátradől, és lábát az asztalra helyezi. Iszom egy kortyot. Kettő. Ennyi ideje maradt.
- Hát a mostani démonokra ez nem igazán jellemző. - nevetem el magam, hiszen én se feltétlen ezt csinálom. A legszebb az egészbe, hogy még ő van megsértődve. Szánalmas, és gyerekes. Szemeimet egyszer körbefordítom, mikor közli velem, hogy pökhendi vagyok. Meglehet, de pont leszarom.
- Ha oly sok démont találnál, mért pont hozzám jöttél? - teszem fel a költői kérdést, nem mintha számítana, csak a jómodor ezt hozza ki belőlem. Iszom még egy kortyot. Ám ez után a mondanivalója elfogyott, még próbált egy utolsót belémrúgni, ám hiába. A pultra felfelé kíséri végig tekintetem, érdekes kalózhangok kiadása után mellkasára vágva hatalmasat böffent. Ismét forgatok egyet szemeimen, megiszom az utolsó kortyot, majd Edolie kezébe lévő üveget telekinézissel magamhoz veszem, és megtöltöm a poharamat, ha veszi a célzást visszajön, és elmondja mi a terve, viszont ha nem akkor megiszom, és itthagyom.      

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Ápr. 07, 2019 8:45 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Do you want immortality?
Volgan&&Edolie Volgan, I hardly knew ya  • Credit:
Hörögve röhögöm el magamat. Fejemet feljebb emelem, hogy a kalap alól is kényelmesen kilássak. Szám jobb sarka feletti izmok megrándulnak, fintorba rántják az egész arcomat. Egyfajta különös vigyort kölcsönözve arcomnak. Egy pillanatig sem rémít meg a fenyegető szava. Fogai képzelt csikorgása.
- Milyen aranyos, az elevenedbe hatoltam? - vigyorgok rá féloldalasra húzva a számat. Közben érezheti, ahogy az ujjai a torkomon egyre hidegebbé és merevebbé válnak. - Mióta is vagy egy tanácsos? Két hete. Aranyom. Jól vigyázz, hogy kivel beszélsz és kit fenyegetsz - vigyorgok szemtelenül. Hangom karcos, mély - egyáltalán nem nőies - és ami a legfontosabb: pimasz. Kitépné a torkom. Hajrá. Nem más ő, mint egy csicska.
Azt már nem teszem hozzá, hogy én magam is az vagyok. Ez legyen csak az én titkom. Annyira vicces a kis önérzetes lelke. Egy démon, ki azt hiszi, hogy nem lehet sértegetni. Hát én mindjárt körbetáncolom, röhögve.
Azonban az érdekeim nem ezt diktálják. Habár elenged - ki tudja, hogy minek a hatására - azért kétszer átgondolom, hogy hívjam-e el magammal. Lábaimat kényelmesen pakolom fel az asztal sarkára, kezemet pedig a mellkasomon fonom össze.
- Ilyenek ezek a démonok. Káoszba taszítják a világot, viszályt szítanak, háborút, betegséget terjesztenek, majd halált hoznak - vigyorgok rá szemtelenül továbbra is. De esküszöm:
Még egyszer merjen pimaszkodni, vagy kezet emelni rám, én magam vágom le az összes ujját. Remélem, hogy ezt igyekszik észben tartani. Nem sűrűn találkoztunk az elmúlt évszázadokba. Nem sodort össze minket a sors. Ajánlatot teszek neki.
- Tudod mit? - pakolom le lábaim. - Pökkhendi alakokkal nem állok szóba - állok fel, ám nem megyek még el.
Két tenyeremmel támaszkodom az asztalra, súlyos gyűrűim koppannak az asztalon. Felsőtestemmel hajolok az asztal fölé, fejemet oldalra fordítom, így tekintek félig lehunyt szemekkel közé.
- Tanuld meg, hogy hol a helyed, démon - suttogom neki vészjóslóan. - Azt hiszed, hogy mert hirtelen fel kerültél, vagy is valaki? A pletykák gyorsan terjednek, főleg a pokolba. Ezerszer jobb démonokat találok nálad, kik önszántukból vevők az ajánlatomra - fintorodok el, számat felhúzva és végigtekintek a beképzelt alakon. Igazából visszaszívok mindent: ilyen egy démon. Még a démonból is az ellenérzetet szüli. - És igazad van. Nem vagy elég jó a feladatra - tekintek rajta végig leplezetlen undorral és csalódottsággal.
Hirtelen lököm el magam az asztaltól. Lendületembe pördülök meg. Kezeimet a magasba tartva tárom szét. Az egyikbe egy üveg rum köré fonódnak ujjaim - hogy mikor került oda, senki se kérdezze. A másikat úgy tartom, mintha bűbájt szórnék a teremre.
- Hohohoho! - harsagom, rekedtes hangon, kacagva. Káosz. Egy üveg pohár zúg el a fülem mellett. Az otthonom. A káosz a mindenem.
A pulthoz szambázva mászok rá súlyos csizmámmal. Úgy teszek, mintha nagy bejelentésre készülnék, ám előtte meghúzom még az üveg italt. Ahelyett azonban, hogy valamit mondanék, öklömmel csapok a mellkasomra és egy hatalmas böfögés hagyja el torkomat.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 06, 2019 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Secret journey
Edolie && Volgan
  Látszólag nem tetszett neki a gyors válaszom. Nem is szóval jelezte, hanem a szemöldöke árulta el. Nem mintha számítana, nem túl jó pillanatomba kapott el. Hiszen csak egy italt akartam nyugalomban. Egy pillanatra elfordul, megmosolyogja a káoszt, és visszatekint rám, közben a kalapja lassan előrebukik, így takarva a látóterét. Végtelen kincsek birodalma? Mért beszél meseszerűen? Egyre ingerültebbé válok, és ezen az újabb korty ital, és az sem segít hogy kopog az asztalon. És jött az a mondat amit nem kellett volna kimondania. Alig, hogy befejezte, pillanatok alatt kaptam el a torkát és nyomtam oda a box falához.
- Mond ki még egyszer, és esküszöm kitépem a torkodat - förmedek rá, majd elengedem, és visszaülök az italom fölé. Miután levegőhöz jutott folytatta mondanivalóját. Miszerint én ellenérzést váltok ki belőle. Hát ez van nem kértem, hogy jöjjön ide, sőt azt sem, hogy megszóljon engem, és Azurát.
- Roppantmód sajnálom, hogy viselkedésem nem épp kedvedre való. - forgatom meg a szemeimet - Én csak egy nyugodt italt szerettem volna, erre jössz te, és rögtön káoszt teremtesz. - folytatom mondanivalómat, majd remélem magától rájön, hogy vágjon bele az izgalmas mondanivalójába, vagy hagyjon békén.
- Van 3 kortyod elmondani mit is szeretnél, utána végeztünk. - majd ismét kortyolok egyet, és kezemmel egy kettest mutatok felé.   

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 30, 2019 9:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Do you want immortality?
Volgan&&Edolie Volgan, I hardly knew ya  • Credit:
Legújabb legjobb barátom nem éppen beszédes. Ez bánthatna is, ha éppen tudna bármi is bántani. Elraktározom magamba a gyors valászat. Bal szemöldököm a magasba szökken. Siet tán valahova? Körbe tekintek. A kocsmába - igen, nekem az - áll a bál. Káosz. Jóleső mosolyra húzom szám jobbik felét. Hátam enyhén görbe, de ezzel nem is törődök. Visszafordulok az új legjobb barátom felé. A kalap lassan már a homlokom közepén jár, eltakarva mindent a szemeim elől. Vézna ez a test. Nem olyan, mint amilyen az egyém volt egykoron. Megtermett, izmos és erőteljes. Nem, soha nem néztem ki úgy, mint egy nő, de ez a vézna test...
Fejemet kissé feljebb emelem, így veszem újra figyelembe.  
- Na, ha ilyen komor vagy, nem osztom meg veled a végtelen kincsek birodalmát - húzom fel ajkam jobb szegletét, fintorba varázsolva az arcomat. Koszos körmeimmel az asztal lapját kopogtatom, rajta számos vastag gyűrű. Néhány nagy volt rám, ám egy kis varázslat mire nem képes, nem?
- Hallottam te lettél az új jobb csicska, csicskája - vetem neki oda, államat feljebb emelve, mintha felé akarnék lökni. - Tudod, egy senkit nem könnyen fogad el az alvaló démon népség. A te viselkedésed is csak ellenérézéseket szül - vonom fel az egyik vállamat. Kopottas bőr kabátom követi a mozgásomat. Mutatóujjammal megvakarom orrom nyergét, azonban szürke tekintetem nem veszem le róla.  


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Márc. 27, 2019 11:49 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Secret journey
Edolie && Volgan
  A történtek után nem vágytam másra, mint egy kis nyugalomra. Azura intézi a dolgait, nekem nem adott semmiféle feladatot most. Így hát kihasználva az alkalmat, gondoltam legurítok valamit. Az ajtót kitárva toppanok be az enyhén piaszagú bárba. Unalmas egy hely. Se egy hangosabb társaság, se erősködő démonok. Pont tökéletes ez most számomra. A pultnál kikérem a pohár whiskymet, majd beülök egy boxba, ahol könnyedén belátom a teret. Majd arra leszek figyelmes, hogy egy kalózruhás démonnő köp egy hatalmasat, borul az asztal, és másodperceken belül hatalmas balhé kerekedik. Mindenki üt mindenkit, tűzgolyók röpködnek. Egy két démon égve rohan ki, vagy épp megfagyva repül ki a csukott ablakon. Az egyikük az asztalom felé kezd el megindulni, ám telekinézissel hamar arrébb tessékelem. Engem ne zavarjon senki. Bár alig, hogy kigondolom a felbujtó csatlakozik a boxomba, és egy ajánlattal kezdi. Vagyis csak közli, hogy van neki.
- Jó - válaszolok gyorsan, és komor hangon. Úgy tűnhet neki, hogy nem érdekel a dolog, pedig igen, csak éppen nem mostanra kellett volna időzítenie. Pihenni akartam egy kicsit, és békésen meginni az italomat, de ezt se lehet, hiszen balhét csap.
- Mégis mi? - kérdezek rá, majd ismét kortyolok egyet a poharamba.  

Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Márc. 23, 2019 6:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Do you want immortality?
Volgan&&Edolie Volgan, I hardly knew ya  • Credit:
Unalmas New Orleans. Olyannyira, hogy kedvem lenne ereimet felvagdosni, hisz még az is ezernyi több jókedvvel töltene el. Hiába nézek körbe, drága urunk kocsmájába, mindenki ül maga elé és néz. Hát hova lettek a démoni szenvedélyek? Amikor még mindenki a másik torkának akart ugrani? Hol vannak azok a mélységesen bűnös démoni lelkek, kik másra sem vágynak, minthogy egymásnak tegyünk keresztbe? Hova fajul hát a világ?
Hallottam hírét, hogy valami szövetségre került sor az angyalokkal, na de kérem szépen. Ki mondta, hogy nem játszhatunk el egymással, amíg tart a tűzszünet? Mintha minden démon hirtelen pedáns iskolalánnyá vált volna.
A démoni pincér kihoz egy pohrányi barna löttyöt. A gyertya fényében megcsillanó nedű íncsiklandozónak tűnik. De csak tűnik sajnos. Ahogy beleiszok rögtön ki is köpöm. Átéltem már romlott italt, volt már részem keserű lőrébe. Sőt! Végigkísértem, hogy miként lett mondjuk a whiskyből selymes ital, a rumból fejbemászó nedű. De ez!
Ez!?
Ez egyszerűen… Pocsék! A teringettét!
Felpattanok az asztaltól, mi borul is velem.
- Hát mi ez!? - förmedek a démonra, de ő csak a vállát vonja meg. Természetes, hogy nem akarja… Oh hát itt vannak az én régi barátaim. Vérmérsékletem végett mégsem tudok örülni neki. Telekinézissel vágok a hátához egy széket. Nem törik el rajta - mint egy jó kis kocsmai verekedésben - de azért nem marad kár nélkül. A tálcát kiejti a kezéből, egyenesen egy másik démon ölébe. Hogy erre még rákontrázzak meg is gyújtom azt, hadd égjen a „testvérem” ki semmit sem jelent számomra.
És innen elszabadul a pokol. Démon esik démonnak. Asztal, pohár, szék dobálózik. Tűz lobban fel mellettem, jégszilánk repül felém. Egy elsuhanó társamat használom pajzsnak, majd ledobom a jégbe fagyott testét, hogy aztán beüljek egy boxba.
- Lenne egy ajánlatom - tekintek a férfira. A hírek hamar terjednek. Agramon meghalt. Helyére a kis lótifutija került. A velem szemben ülő pedig tanácsos lett. Soha, de soha nem beszéltem még vele. De ennek is itt az ideje. Tanácsadók tartsanak össze. Már amíg a másik hasznára vagyunk.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Dark Horse Bar - Page 2 VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Szept. 16, 2018 6:10 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


***
Szabad a játéktér○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 21, 2016 11:00 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


Asmodeus && Astarte
"CALLING ALL ITS ALLIES TO RISE UP FROM THE PIT."
Az utóbbi időben többször is elgondolkodtam, Lucifer vajon miért nem tett még semmit az angyalok leözönlése ellen. Úgy véltem, talán most inkább csak élvezi a káoszt, amit teremtenek, vagy atyja távollétét, ami számára is nagyobb szabadságot biztosít, és tetszés szerint múlathatja az idejét idefenn. Persze távol álljon tőlem, hogy bármiért is hibáztassam vagy számon kérjem, ilyet sosem tennék. Ez inkább csak kíváncsiság volt a részemről, igazán szerettem volna tudni, mi is az ő álláspontja a kialakult helyzettel kapcsolatban. Azt is el tudom képzelni, hogy az ő ravasz terve már réges-régen készen állt, csak kivárta a megfelelő pillanatot, hogy előhozakodhasson vele. A tanácskozás alkalmával pedig végre kiderült, hogy igenis létezik az a terv, és végre teszünk is valamit. Persze a kiszabott feladatok nem mindenkinek vannak ínyére, de ami engem illet, én már meguntam a tétlenséget, és készen állok cselekedni. Oké, talán nem is ez a legjobb szó, hiszen az angyalok az utóbbi időben bőven elég munkát szolgáltattak nekem, miközben az emberiséget negyedelték, de ideje visszavenni a kezükből az irányítást.
Mivel a Nagyfőnök konkrétan minket kettőnket akar Asmodeusszal kísérőnek a Michaellel tervezett találkozójára, úgy véltem, hasznos lenne erre valamiképpen fel is készülnünk. Persze azt már nem üzentem meg a küldöncömmel a kedves démonhercegnek, hogy mi is a találkánk apropója, de úgy gondolom, ezt érdemesebb személyesen felvezetni. Sürgető fogadtatására negédesen elmosolyodom, majd némileg több komolysággal előrébb dőlve megszólalok.
- Igazán sajnálom, hogy el kellett téged szólítanom a temérdek tennivalóidtól – jegyzem meg már-már udvariasan, ha nem számítjuk a tekintetemből áradó közönyt, és az ajkaim szélén bujkáló gúnyos mosolyt, melyek egyaránt arról árulkodnak, hogy teljesen hidegen hagy, mennyire elfoglalt. Sőt! Ami azt illeti, biztos vagyok benne, hogy ráér velem meginni egy italt is, ha már itt vagyunk. Mielőtt egyáltalán belefognék a mondandómba, odaintem az asztalunkhoz az egyik pincért.
- Helló, szivi - mérem is azonnal végig a srácot, mint ahogy a vad méri fel a prédáját. - Lennél oly drága, és hoznál nekem egy száraz martinit olívabogyóval? - Adom le a rendelésem szinte elbűvölő stílusban, majd amint ismét magunkra maradunk, hátradőlök a székemben, ujjaimat kecsesen összefonom az ölemben, és végre a teljes figyelmemmel Asmodeushoz fordulok.
- Mivel kettőnket ért az a megtiszteltetés, hogy elkísérhetjük Lucifert a nagy találkozóra Michaellel, úgy gondoltam, érdemes lenne erre kellőképpen fel is készülnünk. Tudom, hogy mennyire nincs ínyedre ez az egész, a főnök pedig talán túlságosan is bízik a tervében, de éppen ezért lenne jó számba vennünk a lehetőségeket. - Szünetet tartok egy pillanatra, majd rájövök, hogy valamit még tisztáznom kellene, mielőtt félreértés történne.
- Nem arról van szó, hogy Lucifer háta mögött szeretnék szervezkedni, inkább mondjuk úgy, hogy az ő érdekében szeretnék közben járni. - Fejezem is be ezzel a téma felvezetését, és érdeklődve várom démontársam reakcióját.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Szept. 15, 2016 12:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

  Astarte & Asmodeus

Credit - A message inked with blood

Lucifer bárja előtt, a sötétben megbújva nézek újra az üzenetre, amit kaptam. Egy időpont, egyetlen helyszín és egy aláírás. Mielőtt lábaim megindulnának a démoni tömeg közepe felé, összegyűröm a papírlapot és fekete zakóm belső zsebébe gyűröm. Hiába a titokzatosság, nem tartok a találkozótól. Női démontársaim szoktak meglepetéssel szolgálni, így talán még a kíváncsiságomat is felcsigázza az üzenet miértje. A megszokott, katonai démon ruházat helyett a földön szokásos szerelésemet öltöttem magamra: fekete zakó, hozzá illő fekete nadrággal és fekete, lezseren kigombolt inggel. Szememből hirtelen tűnik el a feketeség, hogy hétköznapibb képben tetszelegjek, majd elindulok befelé.
A hangos zene és hatalmas tömeg sem segít rajtam sokat, mikor is két-három lépés múlva, ahogy szétválik előttem a tömeg, a legtöbb szem rám szegeződik. Hercegként még az alacsonyabb rangú démonok is felismernek, a belőlem áradó energia és fűszeres, férfias illat miatt, mit nem holmi olcsó, emberi kölni, hanem a saját erőm biztosít számomra. A női démonok szájuk szélét nyalják, de csak a hátam mögött, hisz a tiszteletlenséget nem viselem, itt pedig egyikük sem ér annyit, hogy ne tépjem le a fejét egyetlen, laza mozdulattal. Viszont tisztában vagyok vele, milyen hatást gyakorolok bármilyen nőre - a hercegek kivételével -, ma pedig egészen engedékeny kedvemben találnak, így hát mit sem törődve kényszeres reakciójukkal, haladok tovább. Hercegekként nem vagyunk amúgy sem mindennapi látvány ezen a helyen, nem tanyázunk errefelé, így hát talán elnézhető nekik, hisz a nagyokhoz van szerencséjük. Legalábbis egyelőre. Talán Astarte olyan hírekkel szolgál, melyektől nem szexuális energiáimat, hanem haragomat ihatják majd a szánalmas bolondok.
A kijelölt helyen ülök le, kényelmesen eldőlve, kezemet az előttem pihenő körasztalra támasztva. Azonnal rendelek egy whiskey-t, talán erre is szükségem lesz a nővel való találkozás alkalmával. Őszintén piszkálja a fantáziámat, bár tény és való, nem szeretem, ha utasítgatnak. Talán tényleges utasításról itt nem beszélhetünk, még is férfi büszkeségem ráncigálásnak fogja fel a gesztust, legyen bármi is az oka. Nem számítok rá, hogy időben érkezik majd, hercegtársaimnak nem szokása, különösen a női alakban teremtetteknek nem.
Végül éles hang üti meg a fülemet, Astarte megérkezik, bár nem hangjának éléből vettem észre. Az energiák abban a pillanatban, hogy belépett a klubba, megváltoztak, bár kevéssé kéjjel fűtött érzelmeket hozott a szél. Ha valaki a halálért magáért felelős, inkább a jegyes hangulat szokta fogadni. Sokan félik a nőt, jó okkal. Én még sem venném egy kalap alá magamat velük. Megfelelően megközelítve a nő kenyérre kenhető.
Helyet foglal előttem, bólintok felé, közben fél szemmel végigmérem. Lucifer ezen alkotása meglehetősen figyelemreméltóra sikeredett, bár ezek a szavak sohasem hagynák el ajkaim.
- Astarte. - Fogadom egyetlen szóval, talán már ismer annyira, se a nyájasság, se a szavak "embere" nem vagyok. Szeretek a tárgyra térni, hisz nem munkát végezni jöttem. Ha emberi nők hülyítéséről van szó, a nyájasság kifejezetten az én asztalom. De ez most más. Ő tudja, hogy ki vagyok.
- Térj a tárgyra, kérlek. Szorgos teendőim közt épp, hogy tudtam számodra helyet szorítani. - Vigyorgok rá, majd belekortyolok a whiskey-be, miután csuklómozgással megkocogtatom az alkoholban úszkáló jeget.

Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 12 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6