We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Gotham, Girls are crazy
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Szomb. Jún. 09, 2018 11:43 pm
Következő oldal


We're crazy
Gotham Girls
──────────── ────────────
« Comment; #girlpower luvu •  Zene; Welcome to Mystery »
« We are not in control. If we were, surely we'd know better than to care about anything.»
A bankház előtt próbálnék settenkedni, hiszen oda fogunk betörni és csak pár biztonsági őr tartózkodik az épületben. De ezt, a mellettem álldogáló bohóc teljesen elrontja. Ezek ketten képesek kikergetni a világból is. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy miért álltam velük össze egy csapatba. Erélyes cicamicaként ki tudnám kaparni a szemüket egyenként. Hm, talán ezt is fogom tenni, hogy csak az enyém legyen a zsákmány. Azok a rubintok és gyémántok, bármit megérnek. Még azt is, hogy csapatban dolgozzak. Toppanásra leszek figyelmes, majd halkan sóhajtok egyet fejrázások közepette. Az épületet szemlélem kívülről, hiszen előzetesen már rá pillantottam egyszer-kétszer, így tudom hogyan juthatok be a tetőn keresztül. Testemet latex ruhába bújtattam, ami teljesen rám simul. Tökéletesen kiadja a vonalaimat és nem zavar a sok ugrálás és harc közben, arcomat pedig egy cicamaszkkal takarom el, csak stílusosan. Mindenem fekete, akár az éjszaka, míg körmeim borotva élesek. De mégis milyen legyen egy macskának? Harley megint megszólal ujjongva, mire a szemeimet forgatom. Ennek a lánynak tényleg nincs ki a négy kereke, bolondabb mint hittem. Nem is értem, hogy Ivy hogyan bírja hosszútávon, de ez az ő kettejük dolga.
- A széfben csücsülő, varázslatosan csillogó gyémántok sokkal aranyosabbak ennél
- mutatok fintorogva a sapkája bojtjaira. Éppen készülnék, hogy felugrom a falra, onnan pedig a tetőre, mikor újra megszólal a kis kattant. Áradozik az ő Puddinjáról, akinek még kevesebb ép agytekervénye van, mint neki. Sosem kedveltem Jokert, túlságosan betegnek tűnik, ellenben Batman. Vele volt már egy-két táncom, azokat bármikor megismételném. Látom, ahogy elnéz melletted, mintha keresne valamit. De nem is foglalkozom vele igazán, jobb rá hagyni a dolgokat, mint felesleges vitákba menni. A derekamra erősített lasszót kezembe veszem és lassan kibontom azt, egyet csettintek vele. Igen, még mindig gyönyörű hangot ad ki a kicsike. Kezemet megnyalom, akár egy cica és megtörlöm vele a fülemet. Ez talán az unalom jele? Kétség kívül. Nem bírom a várakozást. A szőkeség kiadja a parancsokat és előre mutat, mire egyet fújtatok és úgy teszek mintha karmolni akarnék, behajlítom a csinos kis ujjaimat.
- Harley be tudnád fogni egyetlen percre?
- teszem fel a kérdést kissé eréjesebben, ugyanakkor kedvesen. Nem fogom támadólag fellépni ellene, hiszen most egy csapatban játszunk.
- Mindenki tudja a tervet! Ivy eltereli őket az indákkal, míg én beosonok a tetőn keresztül, te addig figyelsz, nehogy erre járjon bárki
- magyarázom újra a tervet, ahogy indulás előtt is átfutottuk azt. Megvárom, míg a vöröske elhintse a kis magvait vagy miket, aztán a lasszóm segítségével felszökkenek a tetőre, az ablakon át pedig becsusszanok a bankba. Ahogy látom a három őrből kettő padlót fogott.
- Meow
- hallatom a hangom a sötétből, mire a férfi arra fordítja a tekintetét máris kap tőlem egy elaltató rúgást. Kecses, mégis ruganyos léptekkel megyek az ajtó felé, kezemben a kulcsot forgatom. Kattan a zár és máris ajtót nyitok a társaimnak.
- Kezdődhet a játék?
- teszem fel a kérdést, egy hatalmas vigyorral az arcomon.

Ophilia
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
323

Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 8:18 am
Következő oldal


We're crazy
I know voices aren’t real, but man do they come up with some great ideas

Gotham Girls


A bankház előtt állva széles vigyorral az arcomon figyelem, hova is kell ma betörnünk. Jaj, én annyira izgatott vagyok, hogy az valami elmondhatatlan! Mégis miként lehet, hogy eddig mi hárman nem jöttünk össze?
Hehe, összejönni, vajon, vajon milyen lehet. Neeeem, Harley ilyenről még csak ne is álmodozz, tudok, hogy ezek a libák teljesen az őrületbe kergetnek. Nem úgy, mint a te drága és egyetlen Puddinod, mert úgy csak ő kergethet az őrületbe. Hanem egyenesen úgy, hogy meg akarod őket fojtani. De csak néha.
Amúgy meg nagyon cukik, tudjuk jól, hehehehehe.
- Jaj én annyira, de annyira izgatott vagyok! – toppanok egyet, kezeimet összecsapva kesztyűbe bújtatott kezeimet. Fekete-piros bohócruhám testemhez tapadva, gondolhatnátok, hogy mennyire kényelmetlen. Ha tudnátok, hogy mily messze jártok a valóságtól!
Ez a világ legkényelmesebb hacukája!
És a bojtok a fejem tetején! A két felé álló szarvacskákkal!
- Hát nézzétek, mi más lehetne még ennyire aranyos cukorfalat, mint ez? - hajolok közelebb Ivyhoz, széles, őrült mosollyal az arcomon, mutogatva a bohócsapka végeire.  Irreállisan bedőlök számukra, fenekemmel pucsitok az épület irányába. Arcom bár fehérre mázolt, ez nem riaszt vissza attól, hogy egy fekete maszkkal takarjam el amúgy is felismerhetetlen arcomat.
De hát ez a védjegyem!
- S amúgy is Puddintól kaptam - kulcsolom össze ujjaimat, fejemet újra csak irreálisan hajtom bal vállamra. Kezemet felhozom egészen számhoz, ábrándos tekintetem átvezetem Macskanő válla felett. Szerelemittas sóhajt hallatva képzeletben már nem is itt vagyok, hanem az ő karjaiban táncoljuk át az éjszakát.
Hjaj milyen szép is lenne, ha most is itt lenne és vele táncolnám át az éjszakát. De hát… Ez sajnos nem így van, mert két tökkelütöttel vagyok itt.
Vagy három?
Jaj istenkém mennyien vagyunk?
Khm, na szóval!
- Na jól van lányok! Irány, surány előre! Ivy, te a kis izéiddel, azokkal a zöld kis nyálkás valamikkel csináld ki őket! Macska! Te meg karmold őket szanaszét, de közbe azért nyávogj! Irány előre! - mutatok nekik az irányt, egyenesen ujjammal. Én legfeljebb csak utánuk megyek.
Hogy miért? Ők a harci macák, ha nekem már harcolnom kell, ott nagy a gond. Senki se akarjon Harleyval harcolni! Még a végén előkerül - valamelyik zsebem rejtekéből - a méteres kalapácsom!
Amúgy is én vagyok az ész, nekem kell engedelmeskedniük, nem igaz?✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

She's both, hellfire and holy water


And the flavor you taste depends on how you treat her

Ophilia
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
323

Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 7:38 am
Következő oldal


Some tricks:
 


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

She's both, hellfire and holy water


And the flavor you taste depends on how you treat her


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Natalie Rossmyra
Yesterday at 9:09 pm
☽ Stamford
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5