Constantine, a démonvadász
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jún. 02, 2018 5:57 pm
Következő oldal


John Constantine
"You don't believe in the devil? You should. He believes in you."
Matt Ryan, esetleg Colin Farrell
Mikor csatlakozott?: Régen
Hovatartozás: Városi (de lehetsz felőlem Szakadár is)
Kora : Rád bízom (30+)
Szabad
Keresőm: Lucifer

Személyes adatokVadászi képességek és gyengék leírása: John ember, így elég sok gyengéje van. Emellett alkoholizál és láncdohányos (volt?). Koporsószögek, tudod. Képességei röviden: piszkosul jó vadász! A pecsétek és rúnák kiemelkedő szakértője!
• • • • • • • • • • • • •
Karakter leírása
"Szervusz John! John, hát szervusz! Twisted Evil "

John Constantine a DC Univerzum része, de ezen az oldalon kissé átdolgozva lehet csak jelen a karakter, az oldalhoz igazodva, ezt vedd kérlek figyelembe a karakteralkotásnál! pl nem lehet varázsereje, mint a képregényben!
John egy veterán démonűző, aki talán a legtöbb démont küldte vissza a Pokolba, amíg az még nyitva volt. Rendkívül tehetséges tehát, fő fegyvere, hogy a rúnákhoz és pecsétekhez oly annyira ért. Így első sorban nem a fizikai erejével harcol. Karaktere alapvetően arrogáns egy tuskó, de persze a felszín alatt egy érzékeny emberi lélek lakozik.
Fontos tudnivalók, hogy Constantine karjain van egy tetoválás, amit ha össze érint, képes segítségére megidézni egy random angyalt. Hogy ez hogy került rá, azt a fantáziádra bízom, de alku lehet a dologban. Ha szeretnéd, hogy egy konkrét angyalt idézzen, az is megbeszélhető. Idézés:
Constantine, a démonvadász John
Johnnak rossz gyerekkora lehetett(Ha az eredeti story érdekel magyarul 4 percben kb), ami magyarázza a modorát. Mindig is jó szeme volt, hogy észre vegye a természetfelettit, vagy csak olyan "mázlija", hogy mindig ilyen dolgokba keveredett kiskorától. Szóval az apja/szülei diliházba záratták, mikor már nem tudtak vele mit csinálni. Itt pedig egy sötét órájában öngyilkosságot követett el. Ugyan vissza hozták, de ezzel az akciójával első osztályú jegyet szerzett hozzám, a Pokolba! Ettől kissé frászt kapott és megpróbált alkudozni Atyámmal és fivéreimmel, hogy még se hozzám kerüljön. Felcsapott démonvadásznak is. És jó sok pokolfajzatomat "lesittelte", vissza küldte, túl sokat egyetlen emberhez képest! Nagy volt a motiváció: A lelki üdve volt a tét, szó szerint! Viszont mikor kezdett tudatosodni benne, hogy ilyen módon nem válthatja meg kárhozatra ítélt lelkét, akkor megharagudott az égiekre, szóval enyhén szólva nem csípi most már őket sem! Egy alkalommal egy démontól megszállt kislányt úgy akart megmenteni, hogy megidéz egy erősebb démont-a rúnák és pecsétek nagy szakértőjeként,ugyebár-, ami sikerült is, de a démonkám elvitte a lányka lelkét és megszadizta Johnny-t. Hogy ki volt ez a démon, Rád bízom, van kik közül válogatni, az adott userrel le tudod beszélni. Bosszúra szomjazol ezt a démont illetően és ki akarod szabadítani a gyermek lelkét, ez az egyik fő célod. Mivel az életed elég elcseszett volt, inni kezdtél és pöfékelni. Az idegeidre, tudod. Ez nem kicsit tett be neked, tüdőrákos lettél. Mire észbe kaptál, fél lábbal voltál a sírban, az orvosok lemondtak rólad, te pedig elgondolkodtál azon, hogy mi is vár rád, mi után a démonok harmadát te zavartad vissza a Pokolba. Nem túl jó kilátások! Kétségbe esésedben eladtad a lelked egy démonomnak (szintén választhatsz a játékos karakterek közül vagy akár hirdethetsz felőlem) a gyógyulásért, hogy elodázt az elkerülhetetlent - ez annyira rád jellemző. Még egy biztos belépő tehát hozzám, a Pokolba!  bbb Azt repesgetik, én magam fogok feljönni a lelkedért, ha eljön az időd! Twisted Evil Soha senkit nem ért ez a megtiszteltetés, hogy maga a Sátán jön fel a lelkéért, hogy magával vigye az örök kárhozatra! De érted megteszem, hidd el!  k76k Szóval fogtad magad és megzsaroltad Apámat és az angyalokat, hogy ezt a sanyarú végzetet elkerüld! Azzal érveltél, a világra szabadítod a démonokat oda lentről, ha egyszer oda kerülsz. Erre viszont rá fáztál Amara Pokolból való kitörésével, de alaposan. Most tehát ugyan lezárult a Pokol (és a Menny is), ha egyszer újra megnyílik, lesz félni valód, tehát ki kéne találnod valamit, ahogy téged ismerlek! Nem mintha jelenleg fényes lenne a helyzeted, hiszen az összes démonom és szerény személyem is a Földön tartózkodunk, így rögtön megugrott az ősellenségeid száma, csak, hogy ne unatkozz, "barátom"! Twisted Evil  Alig várom, hogy játszhassunk! fanolos  halááál
Motivációnak ajánlom a 2005-ös Constantine, a démonvadász c. filmet és a 2014-es Constantine sorozatot, ami sajnos csak egy évadot élt meg. Kapcsolatomat a karakterrel a 2005-ös film ihlette, ezt jó lenne, ha megnéznéd.
Ha nem tetszik a két megadott Play By, azt is megbeszélhetjük, hogy más legyen. szemöldökemelgetés
Constantine, a démonvadász IllFalseAcaciarat
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5