Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
valahol New York peremén - Azura - Jaesa
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Hétf. Júl. 02, 2018 11:11 pm
Következő oldal


***
félbemaradt játék


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
119
☩ Play by :
Jennifer Morrison

Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 10:23 pm
Következő oldal


Az angyalok néha komoly meglepetéseket tudnak okozni, főleg a Gábriel féle elvetemült banda. Igen, most egy bizonyos angyalra gondoltam, akivel többször találkoztam, mikor még a főnökének dolgoztam. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ő fog engem megkeresni. Szegénykém, kénytelen volt egészen New York-ig eljönni miattam. Hogy sajnálom? Ó, dehogy! Határtalan szarkazmussal rendelkezem a tollasok irányába. Egy régi romhalmazhoz hívott, ami egykor talán egy épületsor lehetett, amit a természet teljesen visszakövetelt magának. A lemenő nap sugarai világítják meg alakomat, kettőnk párosáról csakis a hold fog tudni. Látom, hogy a félhomályban kirajzolódik az alakja, miközben felé megyek ő szórakozottan feltesz egy kérdést. Apró mosoly bújkál a szám csücskében, miközben megállok előtte.
- Kellemes, ha figyelmen kívül hagyjuk a temérdek vadászt - válaszolok egy vállvonással karöltve. A mai találkozóra sem jöttem üres kézzel, a hátamhoz van erősítve egy-két tőr, míg a kezemen ott díszeleg a rúnákkal ellátott karperec, ami felerősíti minden képességem és erőmet.
- Minek köszönhetem eme kései találkozót? - teszem fel a kérdést kissé oldalra billentve a fejemet.


Utolsó Poszt Vas. Május 27, 2018 8:22 pm
Következő oldal


Már egy ideje figyelemmel kísérem az egyelőre nevén nem nevezett démont. Nem kedvelem a fajtáját, nyilván ez nem szorul magyarázatra, ugyanakkor kölcsönösséget folytatok közülük egyikkel-másikkal, ha az érdek - legyen saját, vagy másé, s ez alatt leginkább Rassilont értem - megkívánja. Nem hinném, hogy én volnék az egyetlen csalfa angyal, mi több, bizonyos, hogy egytől egyig minden harcos a saját útját járja. Nos, amíg nem keresztezik Gabriel céljait vagy fordulnak ellene, nem én leszek az ítélőszék, ahogy ők sem válnak az én vesztemmé - itt megjegyzem, jobban is teszik, ha tekintetüket leemelik rólam -.  

Egy paranoiás angyal számára nem kelt túl nagy nyugalmat, ha ismeretlen földre kell lépjen. És tegyük fel, én éppen egy ilyen lény vagyok, s ahhoz, hogy a bizonyos démont elérjem, egészen a valaha világvárosként funkcionáló New York területére kellett lépjek, ami mellékesen megjegyezve semmiben nem különbözik a bolygó egyéb porfészkétől, csupán itt valamivel itt több a vadász. Fehér bőröm máris borsódzik az izgalomtól!
Egy régi, lelakott, bontásra ítélt, de már önmagától is megbomlott épületsort választottam, s az est közeledtét, hogy csupán a lemenő nap, majd a hold legyen fültanúja kettesünk találkozójának. És a tőreim, akik legalább olyan jó hallgatóságnak számítanak, mint amilyen kedéllyel húst metszenek a csontról.
- Valóban olyan jó itt élni?
Köszönés helyett szórakozottan kérdezem a félhomályt, s az abban megjelenő alakot.


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3