We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Egy évtizede, San Fransisco határán
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Online
Faye Cartelle
avatar☩ Reagok :
58
☩ Korom :
29

Utolsó Poszt Szomb. Jún. 16, 2018 8:41 am
Következő oldal


A törött ablakon át az épületbe áradó fény élesen vágódik a szemeimbe, ahogy egy puha, de erős kéz eszméletemre pofoz. Nem finomkodik, biztosra megy. ujjai nyoma égeti a bőrömet, de túl rémült vagyok, hogy sírjak, vagy kiabáljak. Ahhoz is túlságosan sokkos állapotban vagyok, hogy megmozduljak, így a második odavetett keljfel után az idegen férfi a hónom alá nyúl, és talpra cibál.  Folyamatosan jár a szeme, mintha keresne valamit, vagy valakit, de ezt persze nem köti az orromra. Szipogva, kissé görnyedten indulok meg,  mikor a hátam mögött összekötözött kezeimre markol és megemeli őket. Mintha valami hétpróbás bűnöző lennék, aki bármikor megkísérelheti a szabadulást.  

Biztos rendőrnek tanult... ez az első gondolatom, persze rögtön az után, hogy gondolatban elküldtem az édesanyjába. - Igyekezz, nem érek rá egész nap, hercegnő! -  Hiába jajdulok fel többször is, végigtaszigál egy folyosón, befordulunk egy másikra és aztán egy újabbra. Talán valami kórház lehetett régen az épület, de fogalmam sincs, a városnak melyik részén járhatunk.  Ha egyáltalán még Friscoban vagyunk. Megtippelni sem merem, meddig voltam eszméletlen, és azt is csak sejtem, hogy mi történt. Az utolsó emlékem a reggeli kocogás utáni kis pihenő a parkban. Bár tudtam, éreztem, hogy figyelnek, biztos voltam benne, hogy apám megint rám uszította az egyik testőrét, attól tartva, hogy valaki megpróbál agyonlőni, elrabolni, feldarabolni vagy csak kérni pár fillért piára. Mindig is nevettem a paranoiáján, és most csak reménykedhetek, hogy ha már elraboltak, feldarabolni nem akarnak. - Ez nagyon fáj! - hangom halk, mint egy kisegéré, és olyan panaszosan cseng, hogy az már szinte szánalmas. Apu nem lenne büszke.

A férfi mindenesetre elengedi a kezem és helyette a vállamra szorít rá vasmarokkal, úgy taszigál tovább. Pillanatnyi megkönnyebbülés után újra feljajdulok, de ez minden panaszom. Könnyek csorognak végig az arcomon, de még szipogni is alig merek. Az emberrabló végül megtorpan, és elkiáltja magát. A folyosón, ahová épp csak befordultunk egy félhomályba burkolódzó alak áll.   - Rassilon! -  Elrablóm hangja dühvel vegyes félelemtől átitatódva csendül. - Azt ígérted, segítesz kijutni, ha forróvá válik a talaj! Hát mostmár elég forró. Eddig én segítettem neked, most te következel! - kiáltja kissé kétségbeesett hangon.  - Ki kell jutnom innen, különben Michael puszta kézzel tépi ki a szárnyaimat. - ha mást nem, legalább mostmár annyit tudok, hogy angyalokkal van dolgom. Méghozzá árulókkal. Lehajtom a fejem és próbálok kicsinek, jelentéktelennek tűnni, bár tudom, ez nem működőképes ötlet két angyal társaságában.

Rassilon
avatar☩ Reagok :
19

Utolsó Poszt Csüt. Május 24, 2018 8:36 pm
Következő oldal


Kettős, vagy hármas ügynöknek lenni nehéz. Elszigetelten, valódi identitás nélkül. Legalábbis az emberek így gondolták a maguk értelmezésében. Amikor angyal vagy - és itt az angyalokra gondolok, nem pedig az arkangyalokra - elméletileg eleve nincs identitásod. Követed a feletted állót, aki követi a felette állót, amíg a lánc el nem jut egészen az arkokig, vagy magáig az Úrig. Egyéni döntések nélkül. Aztán vannak az olyanok, mint én. Akikbe Atyánk egy kicsivel több intrikát hintett. Néha úgy gondolom, hogy a magam fajtákon kísérletezett, amikor egy kicsit másra vágyott, egy fokkal eltérve a futószalagon gyártott, tökéletes angyaloktól. Mert Ő maga is tudta, hogy a tökéletesre hamar rá lehet unni. Hisz a bűnös embert is ezért teremtette meg. Mert ránk unt. Legalábbis a démonok szeretik ezt hangoztatni.
Lényegtelen a filozófia. Amire az egésszel ki akarok lyukadni az, hogy mi angyalok sem vagyunk az utolsó részletig egyformák. Van, aki az első kihallgatásnál elvérzett volna, van, aki néhány hónapot talán ki tudott volna húzni Michael katonájaként, és van, aki valóban átállt volna az arkangyal oldalára, Gabriel ellen. Nem hiába kaptam meg én a feladatot. Hogy is volt a halandók mondása? Jó csillagzat alatt teremtettek. Vagy születtem. Mindegy.
Hat évet húztam le San Fransisco berkein belül, olykor a sajátjaimnak ártottam, hogy elnyerjem Michael bizalmát. Méghozzá sokat. De a cél szentesíti az eszközt. Hisz nem ez az egész fajirtás lényege is? A cél. Nem az eszköz. Hinnéd, hogy volt olyan Michael-párti angyal, akit a színfalak mögött átállítottam Gabriel oldalára? Vagy olyan embergyerek, akit nem akkor gyógyítottam meg, amikor bárki figyelt volna? Akit stratégiailag a legnagyobb szívnyugalommal hagyhattam volna meghalni, mégis…
Végül a kötél, amin évekig egyensúlyoztam elvékonyodott, ahogy várható volt. Már hetekkel ezelőtt biztosítottam magamnak egy kivonulási pontot, ha arra kerülne a sor, hogy Michael katonái nem adnak olyan könnyen. És ismerve őket - meg azt, amit tettem, hogy én voltam a rothadó gyümölcs az egészségesnek vélt kis kosarában - nyilvánvaló volt, hogy mindent megtesznek majd. Ma reggel érkezett az üzenet Gabrieltől: térj haza. Kétes érzések játszanak bennem. Nem erre számítottam. Azt hittem, megkönnyebbülése fogja majd átjárni angyali lényem. De nem érzek mást, mint… semmit.
Tudom, hogy nem ráztam le teljesen a nyomomban lévő angyalokat, de kellő időt nyertem ahhoz, hogy kiléphessek a mások számára védelmet, számomra börtönt jelentő falak mögül. Egy régi kórházban vagyok, ami pontosan a városhatáron helyezkedik el. Egy folyosót, vagy lépcsőfordulót kell keresnem. Mágiával ott vékonyították el a kinti szövetségeseim a határt. Angyali és démoni erőket is érzek. Nem tudom, az egykori jobb kezem mit csinált, hogy érte el, de ő az egyetlen, akiben szinte feltétel nélkül megbízom. A gond, hogy úgy érzem, nem vagyok egyedül.

Rassilon
avatar☩ Reagok :
19

Utolsó Poszt Csüt. Május 24, 2018 8:32 pm
Következő oldal
Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek
friss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Natalie Rossmyra
Yesterday at 9:09 pm
☽ Stamford
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/5
Angyal
2
Démon
10
Bukott Angyal
1
Ember
7
Félvér
2
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5