We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Anglia, London
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Kedd 22 Május 2018 - 12:34
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kígyó tesók kalandjai folytatódnak
Ruben, Athan Nia
──────────── ────────────
A falakon sűvít a szél, s be járja az egész teret, ahogyan elkap a félelem. A szél csontjaimba mar, s hallom nevemet, hogyan énekelve ejti ki valaki. Sárga szempárom villan fel, ahogyan Ruben megjelenik, majd égnek emelem a tekintettem. Mindig kis móka mester volt. Érzem, hogy ez a távollét jót tett tőle, hiszen már abban a ládában, ha tehettem volna tuti kinyírom. De félre értés ne essék, ő és Athan állnak hozzám a legközelebb. Közelebb, mint Kisa vagy Heléné. Jelen pillanatban azt se tudom, többé testvérünk, hova is tűnt. Merre szóródtak szét. Róluk mindig is tudtam, hogy hol vannak.
- Bocs, ha paranoiás vagyok, kicsit. - Forgatom a szemem, s meredek rajta végig. Neki támaszkodik az ajtófélfának, és idegesen vizslat, majd a teleket. Valóban nem túl király hely, de talán létezik még ebben a világban a pompa? Vagy az már elhalványult, már csak a csúfság, és a szürkeség él? Régen más volt minden. Régen éltünk, és régen erősebbek voltunk. Most, gyenge vagyok, s erőtlen.
- Nem én, ide se tudtam nagyon találni. - Igazítóm meg a hajam, majd helyet foglalok. Engem kirázz a hideg, és ha már én is félek ettől a helytől, talán jobb lenne iszkolni. Talán Atha mikor jön? Merre van. Remélem nem lett baja. HIányzik, ahogyan ez a mókamester is hiányzott, de persze neki soha nem vallanám be.
- Megmondanád nekem mi a jó isten történt itt, amíg mi szardíniát játszottunk? - Feszült vagyok, hiszen a régi szép emberi világ, amit úgy kedveltem, elhalványult. Szerettem, ahogyan főleg Angliában megtalálható volt a stílus, a pompa. Királyok jöttek s mentek. Volt, akit közelebbről is volt szerencsém megismerni. A város mindig élt. Még akkor is tetszett. Itt nem kellett azzal foglalkozni, hogy természetfelettiek merre vannak. Isten is tudta, hogy hol a helye az angyalok, démonok is csendben megbújtak. De Mikor találkoztam Zeldával, minden más lett.  

Ruben
avatar☩ Reagok :
31

Utolsó Poszt Hétf. 21 Május 2018 - 11:48
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


☽ My sweet, sweet siblings

Athan - Nia - Ruben
zenei aláfestés • szószám: 1168 • Credit:

 
'Brrr, puuurrr, nyiii, eee' - igen. Ezek a be nem azonosítható hangok mind, mind tőlem származnak, miközben egy kádnyi forró vízben ázva versenyeztetem Lea rózsaszín és sárga kiskacsáit, amik a habok között olyan ügyesen lavíroznak, hogy szinte lefröcskölik a kád szélére felállított és ültetett egész sornyi fürdő játékot.
'A közönség tombol! Szinte nem is lehet eldönteni, hogy ki szurkol a rózsaszín és ki a sárga kiskacsának, de annyit viszont bátran kijelenthetek, hogy a verseny hihetetlenül szoros, kedves nézőink! Micsoda farolás és fröcskölés volt ez sárga kiskacsától, pontosan bele a rózsaszín ellenfél szemébe! Húúúha, ez igencsak felbőszítette rózsaszín kiskacsát, aki hamar felzárkózott az élre sárga kacsa mellé és most fej - fej mellett haladnak az élen! Már nincs sok hátra a versenyből, most fog eldőlni, hogy ki lesz a kacsaúsztató verseny idei világbajnoka! Sárga kacsa, vagy rózsaszín kacsa? Rózsaszín vagy sárga kiskacsa? Nem bírom én sem idegekkel, annyira izgulok! Szent ég, hölgyeim! Kérem a pólójukat engedjék vissza a helyükre, ez egy magamutogatástól mentes verseny, nem így kell buzdítani a versenyzőket, így csak elterelik a figyelmüket a tökéletes manőverektől! Ezek a mai nézők... Hoppá, hoppá, hoppá! Baleset történt! Az egyik kedves nézőnk beleesett a vízbe, méghozzá Katona Kapitány Jack, de semmi gond, mert az ügyeletes vízi életmentőnk, Cápa úr, már megy is szélsebesen, hogy segítsen Jacknek visszatérni a közönség soraiba. Ez igen hölgyeim és uram! Úgy érzem történelmet fogunk írni ebben a szent pillanatban. Szeretünk rózsaszín kiskacsaaa! Szeretünk sárga kiskacsaaa, te vagy a nyerőőő! Óh igen, Ted, leszek a feleséged! Micsoda örömöknek lehetünk itt tanúi! Úszós Barbie és Úszós Ted eljegyezték egymást és sikeres volt a leány kérés! Köszönöm drága nézőink, hogy ezeket a pillanatokat nem kisebb személyekkel, mint önökkel oszthatom meg! Ha tudnák, hogy most mennyire el tudnék érzékenyülni... de nem lehet, mert sportkommentátor vagyok és acélból vannak az idegeim!' - úgy érzem, hogy annál a pontnál dőlt el, hogy jobban izgulok a verseny miatt, mint a nézők, amikor elkezdtem vékony hangon cincogva szurkolni a versenyzőknek, akik közül még el kell döntenem, hogy ki nyerje meg ezt a futamot. Rózsaszín kiskacsa eléggé unszimpatikus és nem, nem a színe miatt, hanem mert... miért is? Mert Lea Fernandonak nevezte el. Na, pontosan ezért nem szeretem! Sárga kiskacsa viszont a tipikus hős típus, aki még verseny közben is képes lenne bárkit kimenteni egy égő házból úgy, hogy közben még mindig az élen jár, bár ezt a megtiszteltetést, hogy Jacket ki kell menteni a vízből, most Cápa úr szerezte meg, hiszen nem akarjuk semmivel sem zavarni a versenyzők koncentrálását. Folytatódjék a verseny! Vagyis folytatódna, hogyha egy aprócska kéz nem ütné teljes erejéből az ajtót és kiabálná elnyújtottan a nevemet.
'Ruuubeeen bááácsiii! Most már tényleg nagyon kell pisilnem!' - fene, mindig elfelejtem, hogy az embereknek ilyen szükségleteik is vannak.
'Kettő másodpercet kérek! A versenyt most megszakítjuk pisiszünet miatt.' - súgom oda a játékoknak, akik idáig olyan elevenek voltak, mintha élnének, hála nekem és a bűvésztrükkjeimnek, most viszont elfekszenek a kád szélén, néhányan belepottyannak a vízbe és elsüllyednek, s élettelenül merednek a párától nedves csempére és az óceán kék plafonra. Halkan dúdolva szállok ki a kádból és magamhoz veszem a nekem ajándékozott szürke fürdőköntöst, hogy mégse okozzak maradandó károkat egy nyolcéves kislány elméjében, miközben röpke pillantást vetek a tükörre, de a lassan kibontakozó betűknek hála meredtem figyelem, ahogy a vonalak lassan szöveget alkotnak a párában és elcsigázva felsóhajtok. Gyertek Londonba, azonnal! Ennyit a sportpályafutásomról. Kedvetlenül, mégis sietve öltözöm vissza az egy órával ezelőtt levetett ruháimba és cipőstül, ruhástól állok bele a kádnyi vízbe, majd még egy utolsót intek a fürdőszobaajtó zárja felé, ami hangosan kattanva jelzi Leának, hogy a fürdőszoba immáron szabad, én pedig egyik pillanatról a másikra eltűnök a habok között.
Ez sem különbözik a többi várostól, de mit is vártam? Homlokomat ráncolva fordulok körbe saját tengelyem körül és nézek végig az utcákon uralkodó káoszon. Rég felborult emeletes buszok, kiégett, megfeketedett kocsmák és lakások, elhajlott vagy kidőlt utcatáblák és reszkető emberek, akik az utcán közlekednek. Nem lehetett volna ezt a családi hisztit egy másik bolygóra átvinni? Mondjuk a Marsra, ott aztán senkinek nem ártottak volna, most pedig megnyomorították ezeknek a szerencsétleneknek az életét. Angyalok... hangosan horkantva indulok el abba az irányba, amerre testvéreim jelenlétét vélem érzékelni, miközben megannyi üvegszilánkot tiporok még inkább apró szilánkká és porrá, vagy pedig bele a földbe. Úgy tűnik az emberek már megszokták ezt az állapotot, egyedül attól rettegnek, hogy az angyalok vagy esetleg a démonok mikor jönnek el ismét és csinálnak káoszt az életükből, vagy kínozzák meg őket, esetleg valamelyik családtagjukat és barátjukat, de éppen elég kínzás nekik addig is azon emberekből álló hittérítő csoport, akik Megváltottaknak hívják magukat és egy hatalmas keresztet a homlokukba karcolva járják az utcákat, elkapják a gyanútlanokat és a szektásokra valló erőszakos stílusban próbálják meg őket rávenni arra, hogy örüljenek ennek a földi pokolnak, mert ez a megváltás előszobája. Kötöznivaló bolondok. Jeruzsálemben ennél mondhatni jobb a helyzet, ott megkövezik az ilyen elvetemülteket és le is tudták a problémát, vagy pedig kiűzik őket a sivatagba, hogy bolyogjon ott, amíg el nem éri a végítélet vagy el nem jut Egyiptomig. Hümmögve fordulok be egy kis utcába, a környék pedig egyre jobban kezd hasonlítani a kertvárosi környezethez, a hatalmas házakkal és udvarokkal, melyeket valaha élet töltött meg, most pedig már csak félig ledőlt házak, kiégett gyep és kidőlt kerítés maradt meg utánuk. Láttam régi képeket ezekről a házakról, amikor még álltak, Lea képeskönyveiben és elfogott valami érthetetlen vágyakozás arra, hogy egy napon nekem is ilyen házam legyen. Igaz egyedül élnék benne, mint a remeték, de remekül meglennék a kis fehér kerítésemmel, szépen gondozott, zöld fűvel, hatalmas terasszal... tényleg kezdek öregedni, hogy már ilyenekről ábrándozom. Azt mondja, hogy huszonnégy, huszonöt ééés huszonhat, áh meg is jöttem! Zsebre tett kezekkel, cseppet sem aggódva sétálok át a kidőlt kertkapun, sétálok fel a poros, kissé megégett és megfeketedett lépcsőfokokon, majd döngök végig a tornácon, hogy aztán egy ujjal belökjem magam előtt a kitört üvegű, megkopott fényű bejárati ajtót és számat belülről rágva belépjek a hatalmas házba, ami egy olyan nyolctagú családnak, mint a miénk bőven elég lenne.
'Delphiniaaa, tudom, hogy itt vaaagy!' - nyújtom el hamisan dalolva a nevét és indulok el a sötét, komor épületben, míg ki nem lyukadok a nappalinál, ahol egy sárgán világító szempár mered rám a homályból. - 'Hú de meg vagyunk ijedve.' - dőlök az ajtófélfának és nézem a hosszú, vörös hajzuhatagot, amit mintha csak tegnap láttam volna utoljára. Most már csak a legkisebbje hiányzik családunknak és el is kezdhetjük a kupaktanácsot. - 'Szép ház. Te választottad vagy Athan?' - nézek körbe a szobában a megkopott falakon és ledöntött könyvespolcokon. A por lassú táncot jár a napfényben, amit a letépett, leszaggatott függönyök már nem akadályoznak meg attól, hogy bejussanak a ház minden pontjára. Ellökve magamat a félfától sétálok oda egy még épnek tűnő bőrfotelhoz és vetem bele magam, mintha mindig is az enyém lett volna, viszont a felszálló porréteg rögvest arra késztet, hogy meg is fulladjak, így hangosan köhögve legyezem magam elől a port, egészen amíg szanaszét nem legyezem a szobában és már csak az orromat csavarja. Na de, hol is van kis családunk harmadik tagja?


Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Vas. 20 Május 2018 - 11:56
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kígyó tesók kalandjai folytatódnak
Ruben, Athan Nia
──────────── ────────────
pric pranc..kikerültünk és én leléceltem, ahogyan tudtam. De a vér az vér, és meg kell találnom őket. Minden más, minden. Amíg én a pompás Londonra emlékszem, mára már csak hamu maradt. Emberek néhol, és mind egy menedékről beszél nekem. Egy angol városról, ami be keríti London felét, ahova a Brittek menekültek.
Mi lett veled mond, csodás Anglia? Idegesen kerestem azt a helyet, ahol találkoznunk kell.Egy romos hatalmas házban találtam ezt a helyet meg. Belépve senkit nem hallottam, vártam hátha végre meglátok valakit. Athan, és Rubenre számítok. Hiszen ők közel álltak hozzám mindig is. A hideg futkos a hátamon ettől a helytől. Mi történt? Ha már egy nagy Leviatan is fél, ott baj van.

Érzem, hogy gyenge vagyok. Érzem, hogy más van itt, hogy isten valamit jól elcseszett. Várok, s várok. Amíg egy hangot nem hallok. Léptek. Szemem kígyóként villan fel, s pásztázom a terepet.

Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Vas. 20 Május 2018 - 11:49
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Ido"szak Nyertesei
Gratulálunk mindenkinekOldal legjobbjaifriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Alexander Payne
Yesterday at 23:56
☽ Jósda

Calypso
Yesterday at 22:00
☽ Vidámpark

Calypso
Yesterday at 21:55
☽ Ancient Baths

Azura
Yesterday at 21:29
☽ Azura lakása
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
14
Bukott Angyal
2
Ember
8
Félvér
4
Harcos Angyal
6
Vadász
14
Nephilim
6