Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Online
Hell or Heaven


Malum Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
703
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Május 19, 2018 9:51 pm
Következő oldal


Malum
Szabad
Rang • Bukott
Play by • Szabad
Kora • 1000+
Karakter információ Az, hogy ott vagy, ahol vagy, az csak a végzet óriási félreértése. Te vagy az élő megtestesítője a rosszkor vagy, rossz helyen közhelynek. Egész életed így telt. Nem volt ez máshogy 1963. november 22-én sem. Nagy elánnal magyaráztál egy texasi könyvraktár tetején egy férfinak, hogy ne tegye meg. Ne húzza meg a ravaszt. Csakhogy nem pusztán te álltál ott mellette. Veled szemben egy démon volt. Lezser tartásban ült a tető szélén, kezét kecsesen hajtotta térdére, enyhén bedőlve duruzsolt az embered fülébe. Ideges lettél, nem is akármennyire…
Tudod, hogy mit jelent a neved?
Szerencsétlenség. Latinul. Isten adta ezt a nevet, ugyanis teremtésedkor… Lehet többet töltött az üstbe a szerencsétlenség elixírjéből. Lépteid nyomát ez kísérte, egészen eddig a napig. Itt minden megváltozott számodra.
Említettem már, hogy mennyire ideges voltál? Nem szabadott volna ilyet érezned, hiszen egy angyal vagy. Nem is akármilyen. Egy kerub. A Jóakaraté. Te csak jót akartál mindig is. Az már nem a te hibád, hogy nem jött soha össze. Ez csak a végzeted volt. Ideges voltál és forrófejű. Óvva intettek mindig a hirtelen cselekedetektől, de ebben a helyzetben képtelen voltál józanul gondolkozni. Tudtad, hogy semmit sem ér, csak le akartad lökni azt a fránya démont a tetőről. Ennyit akartál csak.
Rosszkor voltál, rossz helyen.
Megtudtad volna győzni, ha nem mozdulsz el, meggyőzöd. Fegyverét ugyanis már épp emelte volna el az ember, amikor megmozdultál. Meglökted a vállát, ujjai a ravaszon meghúzódtak.
Egyetlen egy lövés dörrent el. Éles női hang sikoltása kísérte ezt.
Egy ember meghalt…

Ekkor változott meg minden a számodra. Elbuktál. És innentől kezdve befejeződött számodra a rossz időszak. Nem voltál már szerencsétlen, lépteid nem követték szerencsétlenségek. Nem haltak meg ártatlanok, nem okoztál véletlenül katasztrófákat.
Megtört a szellemed. Az elméd.
Ezáltal te magad is.
Jóvá is akarod tenni, ami történt veled, de nem is. Minden annyira zavaros számodra. Michael oldalán akarsz állni, harcolni a jóért, de nem kérnek belőled. Magad keresed az utat, az embereknek segítesz. Feladtad magad a vadászoknak, csak azért, hogy nekik segíts. New Yorkban. Örök életed mellett egyelten egy erényt tudsz felmutatni, ami miatt most az első sorban lehetsz: tudsz harcolni. Nem csak démonok ellen, de angyalok ellen is. Még ha nem is akarsz, de tudod, hogy csakis így mentheted meg az embereket.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 21 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 13 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/4
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
3