Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
i t h y a
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

RaidenI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
64
☩ Play by :
Jason Momoa

Utolsó Poszt Csüt. Május 17, 2018 9:55 am
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedvesem! Very Happy

Üdvözöllek nálunk. Had kezdjem ott, hogy ittam minden szavad, mint valami finom bort. Imádtam, ahogyan megjelenítetted a karaktered, és mindent amit lepötyögtál. Varázslatos fogalmazásod, teljesen elvarázsolt.
Pb alany, bár adott volt, teljesen jól illik ehhez a bukott angyalhoz, kinek csak a halhatatlanság képessége maradt meg. Gyötrelmei a karakternek, maga az érzése a bukásnak csodás volt.

Alig vártam, hogy megszerezzelek, s elfogadhassalak. Így már nem is húzom tovább. Very Happy Foglalj le a pb alanyod kérlek, és irány játszani!  cheers  


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Shadows fall over my heart
I'll take you to the dark side

Ithya☩ Keresett személy :
He found me
☩ Reagok :
8
☩ Play by :
Jessica Chastain

Utolsó Poszt Szomb. Május 12, 2018 5:03 pm
Következő oldal


We are all lost stars, trying to light up the sky.
keresett
412


Ithya
Karakter információ
Család - nincs családja, soha nem is volt; az Úr teremtette. Futókalandok, kisebb románcok igen, de igazi, grandiózus, mindent elsöprő szerelemben nem volt része soha

Mi a beosztásod - valaha erény angyal volt, a Buzgóságé, létezésének minden pillanatát az emberiségnek szentelte; jelenleg bukott, az emberek között él, építészként dolgozik

Melyik oldalon állsz? -az Úrén, Michael-én... ugye?

Városod - jelenleg New Yorkban tartózkodik

Szakadár infó - ✘✘✘

Porhüvelyem neve - ez a sajátja, az egyetlen, aminek valaha birtokában volt, az Úr ilyennek teremtette; a Földön használt, halandó neve momentán Elizabeth Crawford
Jessica Chastain
Mephistopheles
-
bukott
atomic black
'90s kid

Karakter képességeinek leírása
Halhatatlanság; vagyis soha többé nem öregszik, és a keserű öröklét maradt számára. Csak az angyali penge végezhet vele.

Valaha erény angyal volt, a Buzgóság megtestesítője; az angyali hierarchia közepén helyezkedett el, és azon munkálkodott, hogy az embereket terelgesse, és fellépjen a démonok mesterkedése ellen. Életének ebben a hosszú szakaszában ő is birtokában volt az angyalok erejének - de ez már nagyrészt a múlté, ugyebár:
•• telekinézis
•• gyógyítás
•• emberfeletti erő
•• halhatatlanság
•• telepátia
•• memória manipuláció
•• asztrális kivetülés
•• kitűnő érzékek
•• mágikus, okkult tudás
•• energiák - talán ebből maradt benne még egy cseppnyi, de nevezzük inkább egyfajta kisugárzásnak, vagy a halandók inspirálásának; nem is lehet igazán képességnek titulálni
Minden történet rejthet titkokat
“When you come out of the storm, you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about.

Nem látok tisztán, de mégis minden olyan világos és éles. Mindent megértek, szakadatlanul sötétedő szívem egyetlen dobbanása alatt. E pillanatban, kristálytisztán látom a jövőt.
Nem haltam meg. De azt kívántam, akkor és ott, hogy bár meghalnék. Bár vége lenne. De nem jött el a megváltás, az égi fény, vagy a pokol kénköves, szurokfekete bugyra sem szippantott magába. Nincs semmi. Semmi vagyok. Egy roncs, emberi torzó, élet és halál közt lebegve, törött csontokkal, megszaggatva – valósággal kizsigerelve.
Olyan vagyok, mint egy ketrecben vergődő, szárnyaszegett rabmadár. És, mi lehetne szomorúbb, semmint egy madár, mely tudja-, és emlékszik rá, milyen volt szárnyalni – de már képtelen rá?
Töretlenül és rendíthetetlenül küzdöttem és harcoltam az emberekért a kezdetek kezdete óta – mióta az Úr megteremtett. Segítettem-, támogattam őket, oly’ annyira, amennyire Isten adta-, angyali erőmből kitellett. Hősöket, tiszta lelkű halandókat támogattam a dicsőség felé vezető, rögös úton, segítettem őket, amiben-, és, ahogyan tudtam, de soha nem feledkeztem meg az egyszerű-, a hétköznapi emberekről sem. Őket is éppúgy szerettem, mint azokat a hősöket, akik ragyogó háborúkat vívtak így, vagy úgy, és nyertek; akik felülemelkedtek a világ gonoszságán és sötétségén.
Túlságosan is bíztam magamban, és túlságosan nagy hitet fektettem önnönmagamba is. Makacsul hittem az elveimben, és gőgös önhittség volt részemről, hogy azt gondoltam, hogy egymagamban, meg egy maréknyi, jóra való buzgóságtól forrongó halandóval megválthatom a világot. Elbuktam. Nagyon rondán elbuktam. Újra, és újra, és újra.
(...)
Megváltoztam általad. Talán mindvégig bennem volt. Hittem neked, hittem benned, ittam minden kimondott szavadat, elhittem, hogy meg akarsz változni, akartam, hogy megváltozz, miközben engem bolondnak néztek volna a társaim, ha valaha kiderült volna, hogy kapcsolatban állunk. De titok volt – a tiéd, és az enyém. Megmérgeztél. A gondolataimba, a szívembe szivárogtál, a véráramomban keringtél, minden egyes kibaszott idegsejtemben hordoztalak. Mindig ott voltál, mindenhol ott voltál; mint a Mennyben, úgy a Földön is.
Átkozott lettem.
És bűnhődnöm kellett a naivitásom, a hiszékenységem, a gyengeségem okán.
Lehunytam a szememet a makulátlan, fehér márványon térdepelve, megbocsátásért esdekelve. Még egyszer, utoljára. De az Úr, minden szelídségem, minden tisztaságom ellenére büszkének teremtett: saját kezűleg vágtam le a szárnyaimat Isten színe előtt.
Ordításom még sokáig a fülemben visszhangzik. Vér fröccsen apró, pontszerű pöttyökben az egykor szűz márványra, melyet most vérem rontott meg – épp úgy, ahogy te engem -, és a bőrömre, ami már nem is olyan porcelánszerűen tökéletes.
Nem haltam meg. Örök szenvedés maradt nekem. De élek. Még mindig élek...
És sokszor imádkozom. Isten nem válaszol.
(...)
Nem mindig voltam... rossz. Nem mindig voltam bűnös. Volt egy meglehetősen hosszú időszak az életemben, a bukásom után, amikor határozottan el akartam szökni a múltam elnyúló, mindent bekebelező árnyai elől, melyek igyekeztek felfogni a Nap erős fényét, hevét, és elnyelni engem is. A sötétség számtalanszor csábított kétes utakra, de valahogy ellenálltam a kísértésnek.
A bukásom pillanata azóta is minduntalan visszatérő rémálmom – és mindig, mindig ott vagy, és végignézed a szenvedésemet, a vezeklésemet, ami nem volt elég, csak fizetség azért, amit tettem, amire te sarkalltál. A mai napig is minden éjszaka újraélem a nagy horderejű események örvénylését – veled. A visszatérő álom, visszatérő problémát jelent, a vér pedig ősrégi szimbólum, mely szélsőséges érzelmeket, és ebből fakadó cselekedeteket jelent. Képtelen vagyok feledni téged, az üldözöttemet, az üldözőmet. Képtelen vagyok megbocsátani, és képtelen vagyok felejteni.
Egy nap, így, vagy úgy, véget vetek ennek az egésznek.
Véget vetek kettőnknek, véget vetek neked; örökre.
Nincs mentség arra, amit tettem, amit teszek, minden nap. Bűnös vagyok, és ezt a bűnt magammal hordozom. Ez a jelenem és a jövőm. Örök átokra lettem kárhoztatva, ami hosszú életem végéig kitart majd. De addig nem nyugszom, míg nem látlak újra, míg össze nem roppantalak téged végérvényesen. Csak ez az egy célja van átkozott életemnek.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3