We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Zelda & Nia
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Online
Hell or Heaven
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
335

Utolsó Poszt Pént. 27 Júl. 2018 - 12:37
Következő oldal


***
Félbe maradt


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]


Utolsó Poszt Kedd 3 Júl. 2018 - 20:10
Következő oldal


Úgy láttam nem teszik neki, ahogyan beszélek vele, de nem szándékoztam változtatni a stílusomon. Még egyik démonnal sem beszéltem szebben csak, mert egy csettintéssel megölhetnek. Néha jól meg is szívtam, amiért ilyen nagy a szám.
- Édekes... Néha még számomra is. - motyogtam az orrom alatt.
Az egyetlen, akitől félni szoktam az saját magam. Amikor olyan dolgokat művelek, amelyeket egy normális ember nem. Na akkor rettegek.
- Szerintem itt már mindenki tájékozottabb az egészségesnél. - emeltem szemeimet az ég felé. - Tekintettel arra, hogy itt már huszonhét éve megkezdődött ez az őrület az angyalkákkal meg a gonoszokkal.

Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Szer. 13 Jún. 2018 - 13:37
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem tetszett ez a hang, amit megütött velem szembe. Én világokat láttam épülni, s lerombolni s ez a csitri lehetett vagy 20 éves. Bemutatkozik, de jó magam csak a szemvillantás utánra teszem ezt. - Delphinia ..Nia- Mondom. Közben kémlelem a várost, a romokat, és a lány öltözékét. - Megszállt. - Helyesbítek gyermeteg kijelentésén. - Érdekes, hogy nem félsz...-Érdekes itt minden. Nem nagyon tetszik.
- Halandó létedre tájékozott vagy. - Fonom össze kezem, s szalad fel a szemöldököm.


Utolsó Poszt Szer. 13 Jún. 2018 - 13:27
Következő oldal


Remek. A legjobb teremtéssel elegyedtem szóba. Ez a bolond még valószínűleg a saját nevét sem tudja. Mindenesetre nagyon kíváncsi lettem. Miféle szerzet keveredett ide?
- 2018-at írunk, észlénykém. Már meg sem lep, hogy nem tudtam, milyen hely ez a New Orleans. - forgattam a szemem, de az irónia már eltűnt a hangomból. Egyszerre elkezdte szánni és félteni ezt a lányt, mint egy gyermeket. - A nevedet azért tudod? Én Zelda vagyok. - mutatkoztam be elnéző mosollyal.
Már nem is tartottam tőle. Azt sem tudja, hol van. Nem lehet túl veszélyes számomra.
- Máshol még nem jártam, de ennél a helynél már csak biztonságosabbakat találsz a Földön. Szerintem kezd is el őket keresni és majd küld értem luxus kocsit, ha megvan. - nevettem fel. Még soha nem láttam autót, csak a nagyapám mesélt róluk.
Meglepett, hogy nem ismertem fel egy démont, amikor életem kezdete óta szinte azokkal élek. Mindegy, miért is hazudna?! Ez legalább megmagyarázza azt, hogy miért nem tud semmit a világról.
- És te ilyen kutyult démon vagy egy kikölcsönzött testben vagy a Lucika teremtett? - vontam fel kérdőn a szemöldököm és reméltem, hogy nem a pokolkirályfi egyik nagy fanja áll előttem.

Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Szer. 13 Jún. 2018 - 13:05
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Végig mérem a lányt. Nem tudom elhinni, hogy egy ember iylen erős legyen.
- Milyen évet írunk? - Vágok értetlen képet. Valami álomez, valami illuzió, amit  akiszabadításom okoz? - És máshol? - teszem fel a kérdést. Morcos, de nem csodálkozom. - Én.. én...- Hebegek. Eddig megszoktam a hazugságot, de nem tudhatja meg más, hogy a Leviatánok kiszabadultak, így elő álltam egy ötlettel, ami talán hatásos. Sokszor bejött már az illizió keltés képességem.
Becsukom a szeme, s fel pillantok rá démoni fekete szemmel. Való életben nap mint nap rejtem el hüllő szemem, és változtatom azt barna eberi szempárrá, így ez a mozdulat már
csuklóból jön. Becsukom ismét, s a barna ság vissza nyeri helyét.
- Friss démon vagyok a pokolból. - Mondom.


Utolsó Poszt Hétf. 11 Jún. 2018 - 16:57
Következő oldal


Még magamnak sem nagyon szerettem volna bevallani, hogy azért nem megyek el, mert ezt a helyet ismerem. Gyermekkorom óta itt vagyok és ezen a romos városon kívül minden más ismeretlen és kiszámíthatatlan. Nem szeretem a bizonytalanságot, úgyhogy maradok. Még a nagyon rossz is jobb, mint az esetleg jobb, de talán ennél is rosszabbnál.
- Ez az otthonom. - mondtam csak ennyit, majd magabiztosan hozzátettem. - És tudok vigyázni magamra. - inkább őt akartam megerősíteni abban, hogy nem érdemes kekeckedni velem, ha esetleg az eszébe jutott volna. - Védett területek? Itt New Orleansban? - nevettem fel, majd gúnyosan hozzátettem. - Próbáld meg északra. A város északi határán csak a lakosság hetven százaléka démon. Viszont, ha biztonságos helyet akarsz akkor nyugatra ne menj. - ironizáltam, majd felsóhajtottam és igyekeztem egy kicsit kedvesebb hangot megütni. -  Téged mi szél hozott New Orleansba?


Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Szomb. 26 Május 2018 - 19:03
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Hogy mit keresek itt, amikor Londonban a helyem? Nem tudom. Eltévedtem, többé ár nincs akkora erőm. Roszkor szálltam ki a víz járatból.
- Azt látom. - Mondom, majd körbe pillantok. - És miért nem mész el? - Kérdezem értetlen arccal. -Nincsenek védett területek?-


Utolsó Poszt Vas. 20 Május 2018 - 13:53
Következő oldal


Keserűn felkacagtam tudatlanságát. Biztos egy olyan városból jött, amely még teljes pompájában megmaradt. Én nem tudhatom, hogy hogyan néznek ezek ki. Egész életemet New Orleans városában töltöttem. Nem ismerek mást, csak ezeket a romokat.
- A csúnya, gonosz démonok feljöttek az alvilágból és csináltak egy kis kuplerájt. - válaszoltam tömény iróniával. Persze nem csak a démonok voltak. Nagyrészt ők pusztítottak, de jártak itt másféle lények is. Egészen ijesztőek. - És eszük ágában sincs idehúzni a belüket, hogy kitakarítsanak. - ugrattam gúnyos vigyorral. - Persze, hogy tudok. - feleltem, mintha a legevidensebb dolog lenne az, hogy gyilkos, természetfeletti démonok járnak közöttünk. Sajnos már igen, az. - Tele van velük a város. Már csak néhány ember él itt. Köztük én is.
Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Vas. 13 Május 2018 - 18:22
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Egy mosolygós nő szólít meg, s fordulok felé. Hangja lágy, dallamos. - Nekem minden friss. - Vonom fel a szemöldökömet. - Mi történt itt? - pislogok körbe lassan és szinte sírnom kell a régi szép emberi világ után.
- Tudsz róluk? - csodálkozom, ahogyan meg említi a démonokat. Hogy lehet, hogy ilyen lazán veszi? Nem fél, és nem ássa el magát, vagy menekül el?


Utolsó Poszt Csüt. 10 Május 2018 - 19:26
Következő oldal


Éppen New Orleans romos főutcájának egyik nem lakott, ajtó és ablakok nélküli, lepusztult épületében keresgéltem valami értékeset vagy valami eladhatót, amiből valahogy vacsorához jutok. Eddig egy zsebórát találtam, amelynek hiányzott a fedője és a percmutatója meg egy doboz gyufát. Bevallom jobbra számítottam.
Éppen kiértem az üres utcára, amikor egy ismeretlen nőre lettem figyelmes. Tőlem nem messze állt. New Orleans-ban nem sokan laknak manapság, így ha névre nem is, de arcra mindenkit jól ismerek, ezért rémített meg az ismeretlen nő.
- Friss new orleans-i? - biccentettem neki mosolyogva. Nem tudom, miféle szerzet, de elsőként igyekszem kedves lenni. - Talán találsz még egy lakható épületet a sok rom között. - húztam el a számat. - A port és bűzt majd megszokod, talán a démonokat is. - ugrattam legyintve.
Delphinia
avatar

Looking at the city like I alreadyown it
I wait for you Standing on top'cause I earned this moment I took what was mine yeah I'm a hustler

☩ Reagok :
14

Utolsó Poszt Csüt. 10 Május 2018 - 13:50
Következő oldal


[You must be registered and logged in to see this image.]Nem olyan rég érkeztem ide New Orleansba. Minden hang minden más. Elmondásokból tudom mi lett a világgal, de a tapasztalásom az, ami még nem volt meg. Lassan pillantok körbe, a menedék faluban vagy városban, ahol kisebb emberi csoport él.
Tudomásom szerint ez a város inkább a démonoké, ők még is itt vannak, és nem félnek.
Lassan mérek fel mindent mi új, s figyelem az emberei viselkedést.


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Ido"szak Nyertesei
Gratulálunk mindenkinekOldal legjobbjaifriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Alexander Payne
Yesterday at 23:56
☽ Jósda

Calypso
Yesterday at 22:00
☽ Vidámpark

Calypso
Yesterday at 21:55
☽ Ancient Baths

Azura
Yesterday at 21:29
☽ Azura lakása
friss írások
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
14
Bukott Angyal
2
Ember
8
Félvér
4
Harcos Angyal
6
Vadász
14
Nephilim
6