Delphinia • Meretszeger

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Cassael


☩ Történetem :
☩ Reagok :
238
☩ Rang :
Szeráf
☩ Play by :
Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 24, 2018 1:01 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Kedves Nia! farao

Nagyon örülök, hogy újabb leviatánt köszönthetünk a tagjaink között, hiszen igen csak el vannak hanyagolva szegények, pedig úgy gondolom, hogy van bennük potenciál Smile Amit máskülönben frappánsan és rendkívül mókásan kifejtettél a képességek leírásában, bár most ezzel kissé előre ugrottam, de hát szegény Piri néni... xD Igazából nagyon megfogott, hogy gondoltál a képességek ezen oldalára is, mármint szörnyű angyalok, démonok mellett, akik nem szégyellik villogtatni a tudásukat, néha pont az ilyen apró kis félelemkeltések a leghatásosabbak, elvégre ki gondolna erre? Remélem, sok emberkére fogsz rászabadulni! Very Happy

Na és a történet. Eleinte bevallom, kicsit aggódtam, hogy csupa idézeteket fogok olvasni, de nagyon is kellettek ezek az elejére, ugyanis kitűnően megalapozták a hangulatot, és egy kis alapot már szolgáltattak az előtörténet lényegi részéhez. OMG Ami előtt bizony emelem a kalapomat! Egyrészt kellemes emlékezet frissítő volt az egyiptomi történelmet illetően, másrészt annyira tetszik, hogy mindegyik leviatánunknak sikerül megtalálni az arany középutat a gonoszságukban  *q* Ellenben a hataloméhségükkel... Very Happy Egyet tudok mondani; Nefertiti, rossz lóra tettél :'DD
Egyébként a mellékelt gifeket is remekül megválasztottad, annyira hangulatosak, hogy öröm az egész, egyedül azt sajnálom, hogy a boszorkányok korát nem fejtetted ki bővebben, ugyanis Madelaine arcával nagyon el tudom képzelni a tipikus, középkori seprű-idomítókat Very Happy Remélem, majd a reagjaidban kapunk erre visszatekintőket, viszont ha már itt tartunk, a PB-t remekül megválasztottad! *-* Én személy szerint kedvelem őt, de ha nem így lenne, sem lehetne vitatni, hogy kitűnő cselszövő alapanyag a hölgyemény :'D

Összességében egy szépen felépített lapot olvashattunk tőled, szerintem maradéktalanul meg fogja állni a helyét Nia a többi levi között, Amara-felem pedig repes az örömtől, hogy van egy hűséges követője is :DD Sipirc megismerni az új világot, hogy aztán felforgathassátok azt!  Juhééé

Jó szórakozást kívánok!


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
spiritual, celestial being

Never have I been a calm blue sea. I have always been a storm

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Delphinia


Delphinia • Meretszeger Tumblr_o0qmjypdVF1v4warlo1_400
Delphinia • Meretszeger Tumblr_inline_pitghdXRvA1t9ndkh_1280
P r e t t y   S K I N
again and kissed and held him tight
Delphinia • Meretszeger Tumblr_oi6x5u3GIk1tebpzgo7_r1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
Delphinia • Meretszeger Tenor
☽ Naamah - A csábítás héber démona
Rosszul hitted, hogy átverhetsz, aminek a vége egy pecsét lett a nyakadon. Icipici kis rúna, ami belőled táplálkozik, amit igyekeztél tetoválással elrejteni.[...]Büntet, s éget téged minden kimondott hazug szavaddal. Képtelen vagy hazudni, csak elferdíted az igazságot, kitanultad ezt nem volt egyszerű.

☩ Reagok :
42
☩ Play by :
☽ Madelaine Petsch
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Ápr. 24, 2018 12:58 am
Következő oldal


Bűnt követtem el a Csúcs ellen, és ő megleckéztetett. (…)
Kanon/Saját
titok


Delphinia "Nia" • Meretszeger
Karakter információ
Család - Nyolcan vagyunk, de mind mások. Anyánk egy hataloméhes csitri kit a gyermekei öltek meg. S apánk? Háh...ugyan..
Athan, Heléne, Ruben..és még a maradék

Mi a beosztásod - Hivatásos szuka, csipős nyelvű

Melyik oldalon állsz? -Sötétség oldalán. Halhatatlanság nekem átok nem áldás, így már más pontosabban Amara rendelkezik az életemmel.

Városod - Egyiptom az én fő hazám, de ott vagyok ahol jónak látom.

Szakadár infó - -

Porhüvelyem neve - -
Madelaine Petsch
Mindenki vár ; )
-
Leviatán
user neve
user kora

Karakter képességeinek leírása
Remekül tudok csípős megjegyzéseket tenni testvéreimre, vagy másokra. Az élet, mellyel megáldottak megkeserítetté tett engem, így másoknak minden kedveskedjek? Kisával ellentéttel én nem használom a testem, hogy csábítsak, nem érdekelnek a férfiak, sem a nők..még állatok se nyugi nem szűröm össze a levet egy lóval, vagy kígyóval...
Voltak szeretőim, nők, férfiak tisztelem ezt, Egyiptomban és más kultúrában sem vetették el a szexualitást, de nem ez a tehetségem. A manipulálás, és a cselszövés éltet.

Ja, vannak pikkelyes képességeim is:
• Mágia elszívás:
Roppant hasznos képesség kis kezemet, rá helyezem a bácsira, meg a nénire (persze természetfelettire) és HOPPP...szzzzzzsssszsszszszsz... bennem az erő.

• Vízi türkök:
A vízfelület nem csak tökéletesen vörös hajam szemlélésére jó, hanem amennyiben ismerem, a cél állomást át léphetek valami mókásabb terepre.
- Na, meg az ijesztgetés. Képzeld el, ahogyan Piri néni zuhanyzás után a párás tükörre pillant, s abban a pillanatban szöveg tűnik fel, hát nem mókás? Persze, barátoknak szoktam üzenni, de Piri néni is összeesik.


• Elementáris mágia
Kedvencem. Kettővel nagyon jól bánok, bár börtön parti után kissé háááát....béna vagyok, de dolgozom rajta..hangyákat ismét nagyon jól tudok már perzselni.
- Mindegyikkel képes vagyok egy alap szinten, de víz és a tűz, amiben otthonosabban mozgok. Víz fagyasztása, mozgatása, tűz mozgatása.

• Na és az illúziókeltés, á imádom.
Azt hiszed a szemem komolyan barna? HÁH..nem. Kígyó szemem van, ahogyan a tesóknak is. kezeim pikkelyek fedik, de te ezt, mint sem látod ugye? Nos, cicám nem is fogod. Ha haragszom, szeretem legalább a szemem felvillantani, de van, mikor pikkelyeim is megvillantom.

Minden történet rejthet titkokat


Kairói Múzeum 2018 – Régészeti könyvtár
Régi poros könyvbe


„Meretszeger („Aki szereti a csöndet”) ókori egyiptomi királyné a XII. dinasztia idején, III. Szenuszert egyik feleségeként említik, de korabeli forrásokban nem szerepel, neve csak újbirodalmi forrásokon maradt fenn. Létezése emiatt kétséges, főként hogy neve megegyezik egy újbirodalmi istennőével”

- lapozás a 278. oldalra -

„Meretszeger az ókori egyiptomi vallás egyik istennője. Nevének jelentése: „aki szereti a csendet”. A Királyok völgye piramisra emlékeztető csúcsának istennője; néha Dehenet-Imentetnek, „nyugati csúcs”-nak is nevezték. […]
Főleg kígyóként, ágaskodó kobraként ábrázolták, esetleg emberfejjel, vagy pedig nőalakban kígyófejjel. Veszélyes, de könyörületes istennőnek tartották; akik bűnt követtek el, azokat vaksággal vagy mérgező csípéssel, marással büntette, a bűneit megbánókat azonban meggyógyította.”

- Lapozás a 479. oldalra -

III. Szenuszert, (ur.: kb. i. e. 1878 – i. e. 1839) az ókori egyiptomi XII. dinasztia ötödik fáraója. II. Szenuszert fia. A dinasztia leghatalmasabb uralkodója, valószínűleg egyik ihletője a Hérodotosz által említett legendás Szeszósztrisz alakjának. Több hadjáratot vezetett Núbiába, kiterjesztette Egyiptom határait. Fennmaradt szobrain komornak, gondviseltnek tűnik.

- Újjak futnak a betűkön. Keresve azt a nevet-

„II. Szenuszert és nővér-felesége, I. Henemetnoferhedzset fiaként született. Négy felesége közül Meretszeger lehetett az első olyan királyné, aki viselte a főfeleségeknél később hagyományossá váló nagy királyi hitves címet, bár korabeli dokumentumokban nem fordul elő.”

~ Mosollyal teszem le a könyvet, s pillantok hatalmas szempilláim alól, az éppen bejövő vihorászó emberekre. Ahogyan látom sikerült az embereknek, nagyjából megóvni a múzeumot, és falakat emelni köré. De nem a legjobb a biztonsági rendszerűk. Bár lehet, egy magamfajtára nem számítanak, hiszen nevünk hála Istennek feledésbe merült.
Családban, a kígyó klánban én születtem ötödiknek. Lányok közül a másodiknak talán, de a memóriám már nem a régi. Bocsi, de börtön partiban voltunk.

Szemem most barnás csillogást kapott, az igaz kígyó íriszem helyett. Nyomot hagytam a történelemben, de nem minden úgy volt, ahogyan az leírták. Kezdjük az elején.
Nem fogok most órákat mesélni, hogyan is lettem, ami lettem. Nyolc testvérem van igen nagy a család, és így hangosak is vagyunk. Közös bennünk a hatalom iránti vágy talán. Kisával ellentétben én tudtam mindig is, hogy hol a határ, és kiket kell lenyűgözni az emberi világban, vagy kiktől kell megóvni magunkat. Láng vörös hajam sokszor magára vonzotta a figyelmet, így illúzióval néha igyekeztem el rejteni. Régi képességeim között ugyan is remekül használtam a tüzet és a vizet. Mindig is csodáltam az emberi természetet. Főleg a régieket. Kezdetben az Egyiptomi nép fogott meg engem, s lettem a szerelmese a világuknak. Tisztelettel beszéltek egy zenéről, műről.
S tudtam, hogy itt az időm.

Egyiptom, XII. Dinasztia

Először itt bukkantam fel, Szenuszert fáraó feleségeként, ki elvette ugyan nővérét, még is engem szeretett, varázslat nélkül. Mindig is vörös hajam volt, de feltűnő lettem volna, így ahogyan szemeim bőrömet és hajamat is sötétítettem illúziókeltéssel. Nagy koncentrálást igényelt. Ott voltam, amikor férjem kitágította a birodalmat Núbia felé, ahol épületeket emelt a Nílus mentén. Hiába a többi, én voltam a társam, saját nővérével szemben is. Az egyiptomiak nem vetettek meg semmit sem, nem voltak olyan korlátolt gondolkodásúak, mint a ma élő förtelmes népség. Bár, pompájában alig láttam az embereket, hiszen korán a kis ládikóban végeztem, még is tudom, hogy micsoda korlátozott gondolkodások lettek rajtuk úrrá, s így elutasítva, kasztokba sorolva az embereket. Mivel halhatatlanságom megnehezíti a lebukásom, így halálom eljátszottam, majd újra felbukkanok a történelemben. Remete életem nem kísérte pompa, de igyekeztem az embereket megfigyelni, s tanulni. Ekkoriban egy testvérem se láttam hosszú, hosszú ideje. Kisa egyik látogatása alatt, megvillantottam pikkelyes bőröm, s kígyó szempárom, s egy paraszt meglátott. Azt hittem Isten megtalál, s le súlyt, de nem így lett. Istenként kezdtek el imádni, s
az akkori nevemet használták és, Meretszegernek nevezték el istenüket, ami kígyóvonásokat kapott. Legendákat építettek körém, s így lettem Egyiptom sok istene közül az egyik.

Egyiptom, XVIII. Dinasztia

az akkori nevemet használták és, Meretszegernek nevezték el istenüket, ami kígyóvonásokat kapott. Legendákat építettek körém, s így lettem Egyiptom sok istene közül az egyik. 18. dinasztia következett, amikor olyan nagy uralkodó, mint Tutankhamon, még az anya méhében sem fogant meg, de ne aggódjatok csak pár év és megjelenik. Ott volt ő a fiatal, s eszem Nefertiti. Szépséges volt, nyaka hosszú, keble dús, s jelleme erős, és akaratos. Már akkor tudta, hogy megszerzi a fiatal fáraót, s úgy közeledett, ahogyan a legnagyobbak. Ehnatnon Aton a nap isten volt. Ehnaton nevét is e köré változtatta meg, verseket írt a napistenhez, s azt dicsőítette, ami akkoriban istenkáromlás volt. Nefertiti így közeledett a férfihoz, és elnyelte kegyét. Fő papnője lettem, s barátja. Vele megosztottam titkom, ki felhasználta ezt. Riválisa fiúnak adott életet, Tutankhamonnak, ki tudjuk, Egyiptom egyik hatalmas Fáraói közé tartozik. Neferitit nem bírta el fogadni vereségét, hiszen ő hat lányt is adott, de egy fiút sem. Ez a nő egyszer szült, de akkor is fiút. Azt akarta öljem meg, de nem tettem. Égetlen haragra gerjedt, s mikor 12 évesen a trónra került a fiú, ő akart a felesége lenni. A fiú már akkor tudta, hogy ebbe nem szabad bele mennie, így hozzáadta lányát, de így sem tudta tétlenül nézni, hogy a vérvonala nem marad fenn. Egy fiút, se lányt sem tudott lánya ajándékozni a fáraónak, csak halva született gyermekeket. Ekkor egyességet kötöttem Nefertitivel. Rontás bocsájtok a fiúra, hogy 19 éves korában meghaljon, de cserébe szolgálóját kértem, s annak lelkét. Hogy miért?
Antef, az a férfi volt, aki ellopta a szívem. Igen, most biztosan az van, jaj megint egy szerelmi történet. De tényleg. Megértett, és ő tudta mi vagyok, és szeretett. Sose ítélt el, és sose nézett le. De egy szolgáló volt, akit nem rabolhattam el, hiába a képességem, és az erőm. Nefertiti sakkban tartotta, ahogyan engem is a titkommal.
A nő bele ment az alkumba, s rontást bocsájtottam a fiatal gyermekre, kit elért a vég 19 esztendősen.
De Neferiti nem tartotta a szavát, és előttem ölte meg kedvesem, és szívét elém vetette. Mérgemben a nő is holtan végezte, de nem volt már sok értelme…a férfi kit szerettem hallott volt. Utolsó szavaival még szerelmét fejezte ki, s lelke elszállt, amit magamnak akartam, hogy örökre velem lehessen.És a többi...

Igen, egy újabb hosszas történet. Aminek még nincs vége, hiszen Görögök, Rómaiak életében is ott voltam, s láttam minden nagy embert.
Gladiátor harcok, könnyű fuvallatos ruhák, göndör immáron vörös fürtök. Élveztem. Akkoriban már nem törtem nagyra, csupán nemesként, s okkult hívő emberként mutatkoztam be.

Eljött az 1300-as évek, s bővítettem hatalmam, s boszorkányokat teremtettem. Volt egy lány, aki különös képességekkel bírt, zseniális volt. De a hatalom őt is elérte. Többet akart, s jött a boszorkányüldözés, de ő nem adta magát. Eladta a lelkét egy démonnak, hogy életben maradhasson, de a démon se tehetett semmit Isten haragja ellen, így a nő a pokolba száműztetett. Befordultam vérengzővé, ki nem tiszteli már az élőket. Eljött a boszorkányüldözés, s isten bedobozolt minket… kellemes volt…
Na és most? Innen már tudjátok mi lesz nem? Újabb megkeserítés.. és újabb gyötrelmek, de a legrosszabb a ládában vagyunk. A-az a baj, hogy egy helyen volt a család.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 18 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/5
Leviatán
8/4
Angyal
6
Démon
11
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
9
Nephilim
3