This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
good goodbye - Michael & Faye
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Michael
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
50

Utolsó Poszt Szer. Ápr. 18, 2018 3:02 pm
Következő oldal


Good by my baby
Faye && Michael
──────────── ────────────
Zavart voltam, hiszen nem tudom miért lett ez ilyen furcsa már, mint amikor láttam őt, és ajkam az övét érintette. Olyan lágy olt kellemes, de az arca még sem azt tükrözte, amit elvártam volna.
Napok teltek el, s éreztem, hogy Faye zavart, és kerül engem. Éreztem, hogy valami van, amiről hallgat, de nem mászhattam a fejébe. Megtanultam, hogy az emberek nem szereti kimondani a dolgokat. Se ha bennük turkálok.
Még egyelőre csendes volt minden, és egy hatalmas háztető tetején lestem az embereket. Raiden és Sofiel kiképzésre ment, Raiden pedig olyan volt, mint egy ember gyermek izgatott ettől a csóktól, de Sofiel arca csak haragot tükrözött.
Raiden furcsábbnál furcsább viccekkel múlatta az időt, de én ebből egy szót sem értettem. Túl sokáig volt emberek között, vagy maga a lénye ilyen.

Visszatértem a házhoz a toronyhoz, ahol helyet kaptam az emberi világban. Sétálva közelítem meg, s haladok a lépcsőn fel. Az ajtóm résnyire nyitva, s egy szívverést figyelek meg. Gondolatokba hallgatok.
„sajnálom…” hallom ki egy gondolatot, de amint Cartelle ismerős vonásait pillantom meg azonnal abbahagyom.
Zaklatottan lépek be, s mérem fel a terepet. A nőt keresem, s amint megtalálom, egy galacsint szorongat, és a szíve olyan hangosan ver, hogy saját gondolataim se hallom.
- Mit keresel itt? Mi az? – Vonom fel a szemöldököm. Nem mintha nem örülnék, de ennyi kerülés után már csak kételyeim vannak.


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖@ I believe that we're meant to be I'm bad at love But you can't blame me for tryin'You know I'd be lyin' sayin'

Faye Cartelle
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
47
☩ Korom :
29

Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 14, 2018 8:19 am
Következő oldal


Mindent elrendeztem, amit csak egy nap alatt el lehet. Mindent, kivéve a két legfontosabbat. Amy szokás szerint rettentően haragszik rám, így bármennyire is szerettem volna, nem tudtam a magánügyekről beszélni vele; kizárólag a new yorki útról tudtam meggyőzni, és arról is csak épphogy. Ezek után már képtelen voltam az arcába tolni, hogy holnap ilyenkor már nem leszek itt. Talán jobb is így. Nem a bizalom hiánya miatt hallgattam el az alkut, hanem mert attól félek, megpróbálna megállítani. Pedig már minden eldőlt, így aztán valószínűleg csak magát sodorta volna bajba. Tipikus Cartelle lány...

Nem tudom, a toronyház hányadik emeletén járhatok,mikor sóhajtva megállok, és a falnak támasztva a vállam kicsit elgondolkodom rajta, hogy tényleg jó ötlet-e amire most készülök. Na nem a pokolra gondolok, mert azon már nem érdemes komolyabban filozofálni, hanem arra, vajon tényleg fel kell-e keresnem Michaelt. Ha valaki, hát ő biztosan megpróbálna kimenteni valahogy ebből az alkuból. Pedig én ezt akarom, és nem is fogom hagyni, hogy bárki belerondítson a terveimbe. Még Michael sem.
Mégsem mehetek el úgy, hogy nem beszéltem vele. Persze nem stratégiai kérdéseket és egyéb hivatalos ügyeket akarok most megvitatni, mivel tudom, hogy tökéletesen tisztában van vele ő maga is, mi a város érdeke, és hogyan kell azt képviselni. Azt akarom, hogy  tudja, és értse meg, hogy minden úgy történik, ahogy akarom, és a lelkemet nem tartom nagy árnak a város biztonságáért cserébe. Nem szabad hibáztatnia magát azért, ami ezután következik, és nem akarom, hogy megpróbáljon megmenteni. Sem most, sem később.

Néhány lépcsőfordulóval később bekopogok Michael  szobájának ajtaján, de hiába várok, senki sem invitál be. Némi gondolkodás után benyitok az üres lakásba és miután meggyőződtem róla, hogy Michael nincs itthon, leülök az asztalához, hogy üzenetet hagyjak neki. Mire észbe kapok, az üzenetből már hosszas búcsúlevél kerekedett, de még ez is csak halvány árnyéka és töredéke mindannak, amit el akarok mondani neki. Mert nem fogja érteni. Nem fogja akarni megérteni,hogy semmit sem tehetett, hogy mindezt megakadályozza és ez így van jól. Nem is ő lenne, ha nem így lenne.
Elmerengve üldögélek az asztalnál,  ajkaim között a tollal, ami nem is az enyém, mikor zajt hallok mögülem, az ablak irányából. Ha Michael az, kezem automatikusan galacsinná gyűri a búcsúlevelet, és visszatartott lélegzettel várom, hogy észrevegyen.
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Tori Mayer
Yesterday at 10:53 pm
☽ Versek, idézetek

Abaddon
Yesterday at 9:02 pm
☽ Frick Collection

Ophilia
Yesterday at 9:13 am
☽ Erdős terület

Tori Mayer
Szer. Ápr. 18, 2018 10:53 pm
☽ New Yorki kórház
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/2
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
1
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
7
Nephilim
3