☽ OH DARLING, EVEN ROME FELL ☾
Légy üdvözölve egy apokaliptikus világban, ahol nem tudod kiben bízz

 

Vendég
WHISPERING AMENSzomb. Szept. 10, 2016 11:50 am írtam neked utoljára

Gratulálunk elfogadva
az oldal tagja lettél

Drága testvérem!
Szóval, először is nagyon örülök, hogy megérkeztél hozzánk egy újabb színes egyéniséggel bővült a kis csapatunk. Másodszor imádom a pd-d, szerintem nagyon illik ehhez a karakterhez. Na de térjünk át arra, amiért itt vagyunk, nem igaz?
Gyönyörűen fogalmazol, csak úgy ittam a szavaidat. Ez egy teljesen hű démoni karakter volt, nem is tudok benne hibát kiemelni. Pedig szokásom ez, hidd el Very Happy. De te figyeltél a szóismétlésekre is, maximum csak a név volt ismételve, de az semmiség. Szóval, nem húzom tovább az idődet. Futás foglalózni és játszani! *-*


● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●Hell or Heaven vezetősége

Asmodeus
WHISPERING AMEN
avatar☩ Faj :
Démon
☩ Reagok :
166

Szomb. Szept. 10, 2016 10:38 am írtam neked utoljára


Asmodeus
Demonprince of Wrath and Pleasure
Manu Bennett
Aranyvérű démon
Saját
-
Electorat
Pokol

Személyes adatokVéleményem az emberekről:Vesszen mind, ki nem Lucifert szolgálja.

Porhüvelyem neve: Saját

Mióta élsz?: Több ezer éve

Gabriel vagy Mihály?: Lucifer

Vélemény a természetfelettiről? : -

Város: Pokol

Család: -

Beosztásod: Démonherceg, electorat

Szakadár infó: -
user kora
use neve
user mióta játszik?
Képességem


Asmodeus a vágykeltés, kéj és a harag démoni hercege. Legfőbb képessége másokban a szexuális vágy keltése, mit családok, házasságok szétrombolására használ leginkább, mikor is a férfiakban bűnös vágyérzetet kelt idegen nők irányába, hogy azok megcsalják feleségüket. Mindez mellett harcos, katona, hercegként démoni hadsereget vezet, a háborúkban a haragot testesíti meg, ezzel előzve meg két fél között a békét.

.
Ezt a történetet vérrel írják- Férgek ezek mind. - Köpte szavait megvetően a démon, ahogy a pokol kapujánál állva, épp felnézve leste a földi semmiséget. Lelki szemei előtt látta az általa szánalmasnak vélt, üres életüket. Volt idő, hogy büszkén tekintett az egymást gyilkoló, haragos, közben pedig tehetetlen emberiségre. Élvezte, ahogy földért, asszonyért, egyéb javakért bármire képesek lettek volna, de persze a vérontás bármilyen tárgyalásnál egyszerűbb és szebb módja volt egy vita lezárásának. Asmodeus éppen a földre készült, az arkangyalok háborúja izgatta fantáziáját, de még saját angyal korában sem bírta elviselni az emberi nyomorúságot.
- Békeidők testvérem. Valamit kib*szott rosszul csinálunk. - Morogta mellette démon társa. Csak álltak ott, valamiért azonban egyik sem indult útjára. Talán tervet szövögettek, talán csak jobban élvezték a tűzben elégő és rothadó romlást, ami a pokol mélyét jellemezte. Asmodeus amúgy is sokkal inkább a serege társaságában érezte magát igazán elemében. Azonban a családi fészkek szétrombolása is feladata volt, erről sem feledkezhetett meg.
Asmodeus undorában maga mellé köpött a földre, arcát ugyan sohasem díszítette vigyor - a boldog fajtából... az ölés utáni, elégedett vigyor inkább volt rá jellemző -, most viszont az emberek puszta gondolatától sem akart nyugton maradni a gyomra. Megvetette őket, egytől-egyig az összeset. Főleg mióta látszólag békében próbálnak élni a társadalmak. Nekik ez nem kedvez, a háborúkban tudnak kiteljesedni.
- Látszólagos béke, meg emberi egyenjogúság.. A gyomrom is felfordul. - Szólalt meg végül. Sóhajtani támadt kedve, de büszke, erős démonként a gondterheltség nem illett volna karakteréhez. Nem mintha a panaszkodás illene hozzájuk... De az ő szemükben ez inkább csak szitkozódás. Mindjárt sokkal jobban hangzik.
- Indulj hát. Ideje megkavarni az angyalok terveit. - Mondja neki társa, majd hátat fordítva neki elindul a pokol mélye felé. - Add át Lucifernek alázatomat. - Hangzik még el a felhorkantás, Asmodeus pedig gúnyos nevetésbe kezd.
- Mert magad nem mered átadni. - Gúnyolódik társán, ki joggal féli a pokol Urát, de Asmodeusnak nincs miért tartania. Nála hűségesebb alattvalója nem igen volt még az Ördögnek magának, ez pedig több ezer éve szakadatlan. A kapuval szemben állva hirtelen, nem várt izgalom járja át a démon testét. Felmegy hát a földre, hogy megannyi élet megkeserítője lehessen, mindezt úgy, hogy szegény szerencsétleneknek fogalma sem lesz róla.
Volt idő, mikor hitt a mennyek védelmezésében, az angyalokban. Maga sem emlékszik már, mi okozta vesztét, miért bukott alá, de sosem kutatta az évek folyamán a miérteket. Elég volt neki Lucifer útmutatása, s mióta kijelölte számára az utat, átadta feladatait, Asmodeus kérdés nélkül jár ezen az úton. Persze ez nem azt jelenti, hogy megszidott kutya módjára minden parancsot teljesít, vagy nem szeg szabályt. Létezésének sok-ezredik évében bír némi önállósággal, így is merészkedik ismét a földre, a háború kellős közepébe, mert ezt a játékot pont őneki nem illene kihagynia. Teendőinek egy felét amúgy is hajlamos elhanyagolni, nő ugyanis nincs mellette, ki megteremtse háza táján az egyensúlyt. Ennek pedig egyszerű oka van: Ő egy démon. Nem tudja, mi az a szerelem. Vagy szeretet, ugyebár...
Van azonban, hogy magától eszébe jut, mit is kellene tennie és ilyenkor seregét magára hagyja - ami nekik is egy bizonyos fokú felüdülés lehet - és a földre látogatva erejének egy másik oldalát élvezi ki... Mert a testi örömök még egy démon számára is alapvető szükségletek. A tény pedig, hogy bármelyik nő az övé lehet, nos... Bármelyik férfi számára kecsegtető volna.
Rossz előérzete támad. Ahogy áll a pokol kapuja előtt, percek óta nem veszi rá a lélek, hogy átlépve rajta valamelyik koszos csatornában térjen tudatához. De még csak nem is utóbbi zavarja igazán. Hanem az az átkozott jóslat. Talán ezer éve történhetett, mikor földön töltött ideje alatt egy jósnővel hozta össze a sors. A banya rendkívül visszataszító jelenség volt, mai napig él benne a kép a nőről. Még is körüljárta valami.. egy aura talán, ami miatt harcos démonunknak legszívesebben meghalni lett volna kedve, holott semmitől sem fél. A banya jósolt tenyeréből, démoni nevén nevezte őt, pedig erre a nullával lett volna egyenlő az esély. Ígérte, jóslatban meghozta egy angyal és egy ember fattyának érkezését a démon herceg életébe, ki majd második bukását okozza. A nő szavait sosem fogja Asmodeus elfelejteni: "Azzal a tűzzel éget majd porrá, mi most számodra az életet magát jelenti." 
Asmodeus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: