Nasargiel - A lelkek őrzője

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ramiél


Nasargiel - A lelkek őrzője Tumblr_lrn8moYtlF1r19yjuo1_400
Nasargiel - A lelkek őrzője Tumblr_mi29ch8UTj1rq2tzmo4_250
Nasargiel - A lelkek őrzője Tumblr_ppebs4fQZo1smfjeeo1_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
210
☩ Rang :
Halál arkja
☩ Képességem :
Haláli :-)
☩ Multi :
Isten, Zagar
☩ Play by :
Johnny Depp
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 7:32 pm
Következő oldal


Nasargiel
Szabad/Foglalt/Beregisztrált
Rang • Iphraem
Play by • Dwayne Johnson
Kora •
Karakter információValamikor régen nagyon csúnya dolgot csináltál, amiért bukottként száműzve lettél. Ezután sokáig a földön éltél, az Akhád birodalomban. Haragod, büszkeséged elvakított, magányos gőgödben felégettél magad körül mindent. Hadvezér voltál, utadat a halál kísérte. Kapcsolatod Ramiél-el innentől kezdődik és részben neki is köszönheted hogy visszakaptad szárnyaidat.-> Persze nagyobb részt saját magadnak tartozol vállveregetéssel, ugyanis Atyánk annak kapcsán fontolta meg a döntését, mely alapján saját életedet áltoztad egy bajba jutott falu lakosságáért cserébe. (a történet kialakítása rajtad áll, szabad kialakítású) Mára már csak nyomaiban emlékszel erre, s jól tudod milyen az ha valaki rossz útra téved. Talán Atyánk ezért is bízta rád az egyik leghálátlanabb és egyben legfelemelőbb munkakört otthon, te vigyázol az Édenkertre, be és kilépni rajta keresztül csak is a te engedélyeddel, tudtoddal lehet. Parancsokat, kérést, tanácsot meg egyéb mást csak is tőle és Ramiéltől fogadsz el. Puszipajtások vagytok a Kaszással, enyhe túlzással (mivel az arkod tekinthető annak). Van egy sajátos megjelenésed, mely keveseknek adatik meg, jellemed egyenes, általában szűkszavú vagy, nem szeretsz hamis álarcot viselni. Még is van hogy egy adott társaság középpontjába kerülsz, tekintve hogy tudsz te harsány is lenni, ha akarsz. Harci képességeid egyedülállóak, Ramiél szeret veled gyakorolni. Harcosaid mind hűek hozzád, bár napjainkban elég nehéz szót értenetek Gabriel csatlósaival. Te magad a Földön ragadtál, velem együtt, ritkán tudunk jelenést tenni a Mennyek országában, harcosaid egy része a földön, másik része odafent ragadt, látszatra behódoltak a bátyámnak, valójában annyira érdekli őket a célja, mint vakot a néma film. (logikus ha aggódsz értük és fel akarod szabadítani a Mennyt a söpredéktől)

Frissítés:
Mielőtt Amarah kiszabadult volna, mi ketten azt terveztük, hogy felszabadítjuk a Mennyországot Gabriel elnyomása alól (--olvass el--). Ehhez én felkerestem Cassael-t (--olvass el--).
A karakter előző gazdája kereste továbbá a Szelídség angyalát (gondolom ide romantikus szálat képzeljünk el, persze a leendő gazdának nem kötelező, csak gondoltam megemlítem).

Nos, végül Amarah kiszabadulása elhozta az apokalipszist, mely dugába döntötte a tervünket, bár a katonáid mostanra már kiszabadultak és feltételezhetően össze is gyűjtötted őket. A további tervek rád bízva, de lenne játék ötletem a számodra, szóval Ramiél-nak mindképp hagyj egy helyet a játékos szálaid közt.

A jelleme többi része rád bízva, én szeretném ha megbízna Ramiél-ben, tekintve hogy az ő bizalmasa lenne és szerintem simán elképzelhető a baráti viszony. Egyéb felmerült kérdés, ötlet, vagy hiányosság esetén küldj üzenetet és megbeszéljük.

A pb-hez ragaszkodnék, főleg mert ez nem túl közkedvelt, úgyhogy aki egy ilyen arcot bevállal, az csak jó játékos lehet a számomra  s4h4h
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
7/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
9
Bukott Angyal
2
Ember
1
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
11
Nephilim
3