This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Gressil& Lilith - Első randevú
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Május 22, 2018 8:06 pm
Következő oldal


Én is kuncogok a válaszán, ahogy elnézem vonásait a gondolataim egyből elkalandoznak. Vannak olyan dolgok, amik sosem fognak változni bennünk. Bármilyen is a világ alakulása mi állandók vagyunk, akármi is történjen. Ha Amara úgy dönt, hogy elpusztítja a világot, akkor is van számunkra remény. Remény. Ez olyan angyali dolog. Gondolataimból szavai rántanak vissza, látom, amint ujjával a pohár karimája körül köröz.
- Mi lenne, ha valaki segítene a trónra jutásban? - teszem fel a kérdést miközben ő kortyol egyet az édes nedűből. Sejtelmesen néz rám, egy pillanatra megszakítom a szemkontaktust, hogy ehessek még egy falatot. Látom, hogy az ujjaival mutogat, miközben a tényezőket sorolja, mire aprót bólintok.
- Részletezzük azokat a lépéseket, hátha együtt többre megyünk - iszom egy kortyot, majd rá emelem a pillantásom bájosan - Mi van akkor, ha tudok szolgálni szövetségesekkel? - teszem fel a kérdést úgy, mintha ez amolyan mellékes információ lenne - A lépéseid helytállóak, de! - emelem fel a mutatóujjam, egy kis hatásszünetet tartok - Előbb Amarát kell elintéznünk.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 7:10 pm
Következő oldal


Minden és mindenki változik. Az emberek, az angyalok és még mi démonok is. Vannak olyan események amik gyökeresen megváltoztathatnak egy lény természetét jó és rossz irányba. A mostani helyzetünk is ilyen, hiszen a krízis helyzet miatt muszáj összefogni azokkal akikkel eddig ellenségek voltunk. Persze azért az alap jellemet soha sem lehet megváltoztatni, mindig ott fog bujkálni valami. Bennem is és az előttem ülő hölgyben is. Ilyenek vagyunk, ilyennek teremtettek.
- Ejj, első randi után már nem szoktál egyből ágyba csábítani a hölgyeményt? Le vagyok maradva még, de ígérem felhozom a tudásom a megfelelő szintre. Kacsintok rá kuncogva, majd a következő kérdésére a vigyorom egy mosollyá húzódik vissza és az ujjaimmal körözök a pohár széle körül.
- A trón? Gondoltam már arra, hogy mi lenne ha én kormányoznék. Nem lennék olyan töketlen, mint Lucika. Viszont a mostani sorsom miatt nem panaszkodhatok, elég magasan vagyok a ranglétrán. Megemelem a poharamat és iszok egy kortyot, majd sejtelmesen nézek rá.
- De mint mindenki én is a hatalmat akarom. Viszont ennek a "küldetésnek" mindenben passzolnia kellene. Idő, hely, szövetségesek, ellenségek és egy jól kitervelt csapda. Szépen sorba mutatom az ujjaimon a tényezőket.
- 5 lépés... talán még meg is fogom próbálni.


Utolsó Poszt Kedd Ápr. 03, 2018 11:21 pm
Következő oldal


Mosolygok csak, majd elrévedve nézem, ahogy halkan nevet rám. Valami van benne, ami más mint a többi lovasban. Sokkal emberibb és jobban emlékeztet arra, aki egykoron voltam, démonná válásom előtt. Talán, ha Ádám is ilyen lett volna...
Szavai hallatán magasba szökik a szemöldököm, érdeklődve nézek rá, majd tárt karjait és mosolyát látva nyugalom fog el.
- Hmm, tetszik az ötlet és szíves örömest gyakorolnék itt veled, most rögtön - vigyorgok rá, miközben alsó ajkamba harapok - De mint tudjuk, úrihölgy ilyet nem tesz - kortyolok bele az italomba, majd szelek még egy falatot.
- A trón mennyire csábító számodra? - érdeklődöm éppen olyan természetesen, mint ő.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Kedd Ápr. 03, 2018 7:53 pm
Következő oldal


Hogy miért próbálok normalitásra törekedni jelen pillanatban? Azért, hogy megértsem egy kis időre az embereket. Átéljem egy átlagos esti vacsora élményeit, hogy az örök homokórában legalább egy porszemnyi időre ne Halál legyek.
- Lehetnek? Ejj-ejj. Ez az igazi átlagosság. Nevetek halkan, majd amint a nő is megemeli a poharát akkor koccintok vele és hallgatom ahogy a két üveg hangja megtöri a körülöttünk lévő másodperces csöndet.
- Hát úgy gondoltam, hogy szépen megvacsorázunk és utána pedig Lucifer trónján tapasztaljuk ki az emberi testek szépségeit. Tárom szét a karomat mosolyogva, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 2:42 pm
Következő oldal


Látom, ahogy megrázza a fejét, mindketten tudjuk, hogy a normalitás egyikünknek sem erőssége. Mégis most úgy tűnik, hogy ő próbál az lenni, már amennyire tud...
Bólintok egyet a válaszára, majd bekapok egy falat húst, miközben ő is étkezni kezd. Szavain én is nevetek halkan.
- Még lehetnek azok - vigyorgok sokat mondóan, majd én is emelem a poharamat.
Az átlagos estére és ránk! - válaszolok és összeérintem a kristályokat, amik édes, csilingelő hangot adnak ki, majd iszom még egy kortyot - Ezen az átlagos estén mik a terveid a vacsora utánra? - teszem fel a kérdést kissé megemelt szemöldökkel, miközben végig futtatom tekintetem rajta. Tisztában vagyok vele, hogy én akartam randevút, de vannak olyan dolgok, amiken nem tudok és akarok változtatni.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 9:22 am
Következő oldal


Elmosolyodom a megjegyzésen, de csak rázom a fejem. Ha randevút akart, hát akkor legyen félig-meddig normális. Majd az este végén ráérünk kínozni valaki, vagy esetleg egymást, az ágyban. Ajkaimat az övére tapasszva kóstolgassuk egymást és én már a végén kicsit hevesebbé tettem a csókot, mert hallottam, hogy jön a pincér.
- Az első bizony. Tudod nálunk ez, hogy megy. Halál, lelkek, halál, lelkek. Folyamatosan ugyanaz, az idők végezetéig. Szépen lassan én is kezdem felvágni a húst, majd eszek egy falatot és elmosolyodom.
- Ízletes. Mondtam a szakácsnak, hogy ha nem fog ízleni akkor ők lesznek a főfogás. Kuncogok halkan, majd koccintásra emelem a poharamat.
- Az átlagos estére!


Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 10:42 pm
Következő oldal


Nem húzódok el, suttogást követően elnevetem magam, végül bólintok. Sosem fogom bevallani neki, de igaza van. Az újjáéledt pincér kettesben is hagyott minket, egy percre elidőzök rajta.
- A desszert előtt igazán megkínozhatnánk - jegyzem meg csak úgy mellékesen. Egyik szemöldököm felhúzom kérdőn, de nincs időm feltenni a kérdést. Birtokba veszi az ajkaimat, amit szíves örömest viszonozok egyből, el is mélyítem a csókunkat. Hallom a pincér lábainak koppanását, akkor húzódok csak el, mikor odaér elénk. Ördögi mosollyal az arcomon hagyom, hogy elém tegye a félig nyers húst, amit halkan meg is köszönök.
- Ez az első randevúd? - kérdezem, miközben elkezdem óvatosan felvágni az előttem lévő ételt. Úgy érzem magam, mint egy átlag ember, egy még átlagosabb estén. Sosem kerültem ilyen helyzetbe, főleg nem egy démon társaságában. Mégis egészen eddig minden olyan kellemes, majdnem tökéletes.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 10:25 pm
Következő oldal


A kérdésére elmosolyodom és kicsit közelebb hajolok hozzá, hogy suttoghassak neki ezzel elérve, hogy még nagyobb drámaiságot adhassak a szavaimnak.
- Találkozás a Halállal a túlvilágon soha sem kedves és udvarias. Újra kiegyenesedek, hogy tudjak még egy kortyot inni az italomból, majd megpaskolom a felszolgáló vállát aki már szalad is az ételeinkért.
- Talán igen, talán nem. Titokzatos vagyok. Nevetek halkan, majd a szemébe nézek és látom, hogy az elidőzik az ajkaimon így én sem vagyok rest, közelebb hajolok, hogy étvágy gerjesztőként bevegyem az ajkait egy csókra.


Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 10:13 pm
Következő oldal


Bólintok egyet, miszerint értem milyen az első találkozás, hiszen a kezdő démonok is hasonló kérdésekkel szoktak traktálni minket. Aztán egyetlen pillanatra elgondolkodok, miközben ő iszik még egy kicsit.
- Velük is ennyi udvarias és kedves szoktál lenni? - kérdezem érdeklődve, most mégis van egy kis él a hangomban. A "bort" lassan fogyasztom, hogy maradjon az ételhez is. A pincérünk apránként kezd magához térni, a legjobbkor hiszen a konyhából hívják, hogy elvégezze a dolgát és hozza az ételünket.
- A végén még kiderül rólad, hogy maga vagy a megtestesült jóság - kuncogok, majd az alsó ajkamba harapok. Oldalra döntöm a fejem úgy kémlelem az arcvonásait, tekintetem elidőzik az ajkain.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 6:20 pm
Következő oldal


Figyelem az előttem ülő démont és csak elmosolyodok a látványon. Bizony, hát ki gondolta volna azt, hogy Halál ismeri az illemet, igaz? Senki, és nem is csodálkozok azon, hogy meglepődött.
- Emberibbé? Hm, talán igen. Ha meghal valaki, akkor elsőnek jönnek az alap sablon kérdések, hogy mi fog történni velem, hova fogok kerülni. S akkor még dönt arról, hogy bolyong ezen a világon vagy megy, szoktunk néha beszélgetni. Elmondják azt, hogy mivel foglalkoztak, mit bántak meg. Történeteket mesélnek. A magyarázatom után iszok még egy kortyot az italomból és szépen lassan kezd magához térni a felszolgáló is és ha jól hallom akkor pont időben, mert kész az ételünk.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 11:16 pm
Következő oldal


Előzmények chatről;
Lilith: *vigyorog majd ő is felszisszen* Kezdesz durvulni? * szemöldökemelgetés *Hadriel mi semmi rosszat se mondtunk rá, amúgy is családban maradna a dolog *vállat von*
Gressil: Durvulni? Kérem szépen, én úriember vagyok * Rolling Eyes *
Lilith: *nevet* Tényleg? Akkor el kellene vinned előbb egy randevúra, ahogy egy úriember tenné
Gressil: Az nem volt elég jó randevú, hogy összetörted egy lánynak a lelkét? *Kuncog*
Lilith: kuncog* Kevés édesem
Gressil: Akkor egy romantikus vacsora? Rolling Eyes
Lilith: Igen *bólogat*
Gressil: És mit szeretnél enni? Ne kérj marhát, szegény démon vagyok... *Megharapja a nyakát*
Lilith: *morog* Előbb vigyél el, majd választok az étlapról
Gressil: Legyen hát, ha ezt akarod *Felpattan róla és a kezét nyújtja felé, hogy segítsen felállni*
Lilith: *elfogadja a kezet és hagyja, hogy felhúzzák a földről*
Gressil: És hova szeretnél menni? Válassz
Lilith: Légy már férfi kérlek *szemeit forgatja* Légy nagyon kreatív *ad neki egy puszit*
Gressil: Legyek nagyon kreatív? *Hümmögve fogja meg Lilith kis kacsóját és teleportál el vele egy közeli és még mindig működő étterem elé, s az illemszabályokhoz igazodóan először ő megy be* Megfelel?
Lilith: *csillogó, kikerekedett szemekkel mered rá* Kezdek pozitívan csalódni benned *beljebb lépdel*
Gressil: *Már mutat is neki egy asztalt, szépen kihúzza előtte a széket* Foglalj helyet, kedvesem.
Lilith: *leül, nem találja a szavakat csak bámul a halálra*
Gressil: *Leül ő is, majd jön a felszolgáló és kérdezi az innivalót* Hajoljon közelebb és már mondom is *Mosolyog bájosan, majd amint a szakember megteszi már el is vágja a torkát és elsőnek Lilith poharába tölt, majd a sajátjába*
Lilith: *elégedetten vigyorog* Megkínozhattuk volna
Gressil: Ha nem fog ízleni a kaja, akkor a szakácsot *Nevet és elé nyújtja az étlapot*
Lilith: *kuncog és elveszi az étlapot* Azért van, ami sosem változik *oldalra dönti a fejét és kicsit másképp nézegeti*
Gressil: Azért nem dobhattam le teljesen a démonságom *Kuncog és ő is nézegeti miközben iszogat*
Lilith: *bólint* Ebben teljesen egyetértek *inkább az étlapot figyeli* Van valami ajánlatod?
Gressil: Hát mivel eléggé véresre vettük a figurát *Pillant a pohárra* Egy steak mediumon?
Lilith: Legyen *rá mosolyog* Mikor tanultad meg mi az illem?
Gressil: Sok minden ragadt rám miközben az emberek lelkének nyitottam ajtókat *Kuncog és egy másodperce eltűnik, majd vissza*
Lilith: *kérdőn néz rá* Megölted a szakácsot is?
Gressil: Neeem öltem meg, csak leadtam a rendeléstHalványan mosolygok és inkább iszom még egy korty italt. Nem merek igazán Gressilre nézni, most olyan más a hangulat, a helyzet és minden. Mintha más fényben látnám mióta elteleportált minket ebbe az étterembe. A nem létező szívem hevesebb ütemre váltott percek óta.
- Szóval a lelkek emberibbé tettek? - teszem fel a kérdést elgondolkodva. Semmi csipkelődés sincs a hangomban, nem gúnynak szánom, inkább csak érdeklődöm. Tényleg felkeltette a kíváncsiságom milyen az emberi lelkekkel találkozni napi szinten.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 11:05 pm
Következő oldal


Picture(s):
 

Ajánlott tartalom
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Ophilia
Today at 6:52 am
☽ Don's Place
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/4
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
2
Harcos Angyal
4
Vadász
6
Nephilim
3