This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Lilith & Phanuel & Gressil-Mi az a petting? (Alternatív)
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Május 22, 2018 7:13 pm
Következő oldal


+18

A halál továbbra sem enged el, ajkaimat harapdálja, amit készségesen viszonozok, érzem amint ujjaival végig szántja a hajamat, mire jóleső borzongás fut végig rajtam. Valahonnan távolabbról hallom, amint az angyal morran egyet, akár egy kutya, majd tovább tapogat. Ahogy abbahagyja a csókokat rá pillantok és látom, hogy mögöttem mered a légüres térre. Szemöldököm magasba szökik, amint hallom a hangját. Ez meg kihez beszélhet? Teszem fel magamban a kérdést, érzékelem, hogy Gressil is éppen ezen tűnődik, de az említett démon megelőz és kiengedi az erejét Phanuel felé. Elismerősen mosolygok, miközben az angyal tovább simogat, Sil megszakítja a csókunkat és mutatóujjával a tollasra mutat. Szavak nélkül is megértjük egymást, így vágyakozóan pillantok rá, majd egyetlen mozdulattal változtatok a helyzeten és immár én nyomom a kanapéba Phanuel testét. Lovagló ülésbe tornázom magam, combjaimmal szorosan fogom az angyal csípőjét. Apránként megszabadítom a nadrágját tartó övtől, majd kigombolom azt. Hozzá simulok, csókokkal hintem be a felsőtestét, nyakát, állának ívét, majd óvatosan a fülcimpájába harapok.
- Tudni akarod mi jön a petting után? - suttogok lágyan, mégis csábítóan a fülébe.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Május 21, 2018 7:23 pm
Következő oldal


+18

Egy perce sem engedem el a nőt és hevesen csókolom tovább és harapom az ajkait miközben beletúrok a hajába. Behunyom a szemem és próbálom diagnosztizálni, hogy mi játszódhat le az angyal fejében hiszen nem kerülte el a figyelmem az, hogy egy másodperce is, de megtorpant. Megfeszítem a szabad tenyerem és az ujjaim végéből kígyó formájú árnyalakok másznak ki és szépen lassan Phanuel felé haladnak. Felkúsznak a karjain, de nem okoznak fájdalmat inkább bizsergő érzést eredményez ez a varázslat. A meggyengített elmét támadja, hogy azt a kevés védekező mechanizmust is ami megmaradt az angyalban eltörölje és csak a pillanatra koncentráljon.
Eltávolodok néhány centit a nőtől, majd a mutatóujjammal mutatom neki, hogy fordítson a helyzeten és ő legyen az angyal felett.

Online
Phanuel
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
38

Utolsó Poszt Vas. Ápr. 29, 2018 11:14 am
Következő oldal


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Észleltem, ahogyan a Halál lovasa is megérkezik, és beszáll.  Nem zavartattam magam, folytattam addigi tevékenységem, ahogyan Lilith is.
~Ohh, az a bolond Ádám... - fut át az agyamon, és a kezem besiklik a nő ruhája alá, mikor megkarmolta a hátamat. Alig hallhatóan felmordultam a karmolás hatására, és a démonnő puha bőrének tapintását élveztem, és a kezemmel elkezdtem felfedezni a terepet. Hirtelen egy hang csendült fel a fülemben ismét. Kinyitottam a szemem, így Lilith háta mögötti területet fürkésztem pont, abbahagyva a csókokat, miket eddig a nyakára hintettem.
- Phanuel...- szólított egy angyal, aki hófehér szárnyait széttárva  szomorúan nézett rám. Éteri derengés vette körül a teremtményt.
- Az nem lehet, te maghaltál - remegett a hangom az elképedéstől. Amikor az angyal eltűnt előlem, és immáron ott volt a karjaimban. Folytattam fele azt, amit Lilithel csináltam, és ő is ugyan úgy cselekedett, ahogyan a démon.  
Nem akartam elhinni ezt, tehát nagyokat pislogtam, és régi szerelmem alakja leolvadt, és Lilith a maga démoni módján gyönyörű lénye maradt. Ekkor döbbentem rá, hogy ez az egész csak az én elmémben játszódott le.
~Kezdesz megőrülni, "Isten arca" ~ mondta egy hang ismét a fejemben az előbbi hallucináció alanya volt. Valami egészen gúnyos hangsúlyban mondta a nevem jelentését. Olyan volt, mintha nem ugyan az a személy hordozná a hangot, mint addig.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 12:33 pm
Következő oldal


+ 18

Az angyal szófogadóan hallgat rám, érzem tenyerét a fenekemen, ahogy belemarkol elismerően biccentek, jelezve, hogy jó, amit csinál. Érzem, ahogy teste megremeg kezeim nyomán, halkan kuncogok és folytatom az eddigi tevékenységemet. Ahogy a halálra pillantok Phanuel a nyakamat hinti be apró csókokkal, mire ujjaimmal a hajába túrok. Egyetlen pillanatra sem veszem le szemeimet Gressilről, aki mosollyal az arcán gombolja ki az ingét, mire az alsó ajkamba harapok. Mire észbe kapok a démon birtokba veszi ajkaimat, egy apró, halk nyögés bukik ki belőlem. Fejemet még jobban hátra döntöm és hevesen viszonozom a csókját, míg az egyik kezem továbbra is az angyal nadrágjában tevékenykedik, addig a másikkal a hátát karmolom gyengéden. A Halált sem engedem el, gyengéden az alsó ajkába harapok.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 19, 2018 9:29 am
Következő oldal


+18

Lilith mesterien csinálja azt, amit csinál. Szépen lassan hozza elő az angyalnak ezt az elnyomott részét, és szavaival megbabonázza. Ügyes. De sokkal nagyobb meglepetés volt az számomra, amikor a tollas szétszakította magán a felsőt és ez látszott az arcomon is, hiszen egy halk "waó" szaladt fel a torkomból. Leöntöm itallal és Lilith már teszi is a dolgát, nyalogatja is le róla a nedűt. A kérdésre elmosolyodom, és szépen lassan kezdem kigombolni az ingem Lilith előtt, majd amint megvan, leguggolok és amíg Phanu a nő nyakával van elfoglalva én az ajkait kaparintom meg magamnak.

Online
Phanuel
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
38

Utolsó Poszt Csüt. Márc. 15, 2018 5:24 pm
Következő oldal


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Lilith elcsitított, és a fülembe suttogott. A hangja csengése is képes megbabonázni bárkit, vagyis akkor azt mondtam volna.
Azt mondta, hallgassak az érzékeimre, próbáltam elengedni magam, mely többnyire sikerült is.
Az egyik kezem szépen lecsúszott a nő feszes fenekére, és megmarkoltam azt, miközben a Halál lovasa által nyakamra locsolt hideg alkoholt nyalogatta le.
Mikor Lilith a nadrágomba csúsztatta a kezét, halkan, borzasztó halkan felsóhajtottam.
Lent már rettentő szűkös volt a hely, ami kissé kellemetlen volt, de Lilith minden érintésére megborzongtam, és kellemes érzés töltött el. Hirtelen nem is tudtam volna megmagyarázni, hogy e nélkül hogy tudtam leélni több mint tízezer évet.
Amíg a démon hátrafordul, én csak apró, gyengéd csókokat kezdek a nyakára lehelni. Nem figyelek arra, hogy mit kérdez a Haláltól, csak ő köt le engem.


Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 10:02 pm
Következő oldal


+18

Phanuel felsőjét csak feltűrtem, arra az esetre ha ellenkezne, szépen finoman indítok. Kikerekednek a szemeim egyetlen pillanat erejéig, ahogy letépi magáról a ruhadarabot, végül kuncogok, hatalmas vigyorral az arcomon. Ahogy közelebb húzódik egy csókért a felsőtestén lévő kezemet egyből a tarkójára csúsztatom, ujjaimat a hajába fúrom, miközben elmélyítem a csókot. Nyelvemmel végig nyalom az alsó ajkát, majd megharapom azt. Kérdése hallatán elmosolyodom.
- Ssss, csak hallgass az érzékeidre. Sodródj az árral - suttogom a fülébe, majd a cimpájába harapok. Másik kezemet lejjebb csúsztatom a nadrágjában, úgy simogatom továbbra is. Hátra pillantok a halálra, aki készségesen a segítségemre siet, egy kis alkoholt önt az angyal nyakára, egy aprót bólintok, aztán lenyalom fedetlen testéről. Érzékelem, ahogy még közelebb ül hozzánk a démon, mire hozzá fordulok.
- Csatlakozol hozzánk? - teszem fel a kérdést, miközben kiskutya szemeket meresztek rá.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 6:13 pm
Következő oldal


+18

Figyelem a jelenetet a fotelból és az angyal vívódását látva akaratlanul is a nevetés tőr rám. Ilyenkor elcsodálkozok azon, hogy mennyire át van ezeknek mosva az agyuk. Még a kapuk bezárása után is. Ejj-ejj. Lilith kérdésére felkapom a fejem, majd elmosolyodom és szépen lassan feléjük sétálok, hogy egy keveset Phanu nyakára öntsek az italból.
- Szolgáld ki magad. Mutatom a tollas nyakára, de azért most már közelebb foglalok helyet iszogatva, ha kell akkor utánpótlásról gondoskodjak.

Online
Phanuel
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
38

Utolsó Poszt Kedd Márc. 13, 2018 7:53 am
Következő oldal


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Egész testem remegett. Látszott, hogy a két démon jót szórakozik rajtam, de ez nem tudott dühíteni.
Hogyan süllyedtél idáig Phanuel? Drága szeráfom. - Csendült fel ismét a hang a fejemben. A női hang emlékeztetett valakire, de nem tudott megállítani.
Lilith tett róla, hogy ne sok minden tudja elvonni a figyelmem.
Feltűrte a pólómat, mire én azt letéptem magamról. Megszabadultam a "felesleges anyagtól" - ahogy Lilith fogalmazott - , miközben Lilith keze kalandozni indult. Valami egészen új volt, amit a nő csinált
Grasilt mintha teljesen kizártam volna a figyelmemből.
Kissé félénken húzódtam csókért a nőhöz.
- Most? - kérdeztem remegő, rekedtes hangon. Nem voltam egészen biztos benne, hogy az ami bennem lejátszódik, normális, de nem érdekelt különösebben.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 10:12 pm
Következő oldal


+18

Látom, ahogy Phanuel arca füléig vörös lesz, amire csak még jobban vigyorgok és a kezem még jobban kalandozni kezd. Kuncogok a rekedtes hang hallatán.
- Meg kellene szabadulni egy-két felesleges anyagtól - az angyal pólóját felhúzom a mellkasa közepéig jelezve, hogy erre a ruhadarabra gondoltam. Ennek ellenére folytatom ez eddigi simogatást azzal a különbséggel, hogy az ujjaimat becsúsztatom a nadrágjának a szegélye alá, ott ingerelem. Egyetlen pillanatra Silre nézek, aki elkényelmesedve ül nem messze tőlünk.
- Édesem kaphatok belőle én is? - kérdezem az italra utalva, ugyanakkor szemeimet nem veszem le az ajkairól. Most még eldöntheti, hogyan kínál meg a kamionnal.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 9:50 pm
Következő oldal


+18

Angyalt megrontani mindig fenomenális dolog, főleg ha egy ilyen magas rangú tollasról van szó. Kezemet hátratéve figyelem a jelenetet, az angyal belső küzdelmét így kívülálló szemmel is lehet látni és ez az arcomra egy szép nagy mosolyt varázsol.
- Igen, erre inni kell. Fel is kapom az üveget és elkezdem kortyolgatni miközben lehuppanok egy közeli fotelba, hogy még jobb rálátásom legyen a showra.

Online
Phanuel
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
38

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 9:43 pm
Következő oldal


(18 éven felülieknek, csak kiskorú felügyelete mellett ajánlott, vagy valami ilyesmi)

Értetlenkedve néztem Gressilre. Olyat említett, amiről még nem hallottam, hiába, nálunk angyaloknál nem szokott téma lenni ez a dolog. Amikor rálök Lilithre, az egész lényem próbál megállítani, észhez téríteni, de valami számomra ismeretlen erő rántott magával - no meg hát a démon is ellökött-, és Lilithez simultam. Vagy ő hozzám? Ez most nem lényeg.
Amikor Lilith elkezdett taperolni, az arcom lángban égett. El akartam lökni őt magamtól, de nem ment. Magamban fohászkodtam, hogy: "Atyám, adj erőt!" De nem jött válasz...
Lilith kérdésére csak halkan tudtam válaszolni, izgatottságtól remegő hangon:
- Igen.
Nem tudtam, hogy mit illik ilyenkor csinálni, egy biztos, hogy valamiféle ösztön bekapcsolt nálam, ami már párszor megtörtént ez előtt.
Öntudatlanul átcsúszott a kezem a nő derekára, és onnan egy picit lejjebb.
Phanuel, Ébredj, nem szabad ezt csinálnod! - szólt egy hang belül, de ignoráltam.


Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 8:30 pm
Következő oldal


+18

Rá lökik Phanuel, amin meglepődik, ugyanakkor nem is tétlenkedik. Ujjai megtaláljak az angyal felsőjének alját, benyúl és elkezdi simogatni a szárnyas felsőtestét, közben szabad kezével lefelé halad és előbb ruhán keresztül masszírozza a belső combjánál kicsit feljebb. - Kezded kapiskálni? - kérdezem tőle, miközben felnézek Gressilre - Addig igyál, ott az asztalon egy kis kamion - kacsint a démonra.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 8:06 pm
Következő oldal


Hogy mi az? *Hirtelen Phanu háta mögé kerül és rálöki Lilithre* Mutasd meg neki, kedves.

Gressil
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Reagok :
21

Utolsó Poszt Hétf. Márc. 12, 2018 8:04 pm
Következő oldal


***

Ajánlott tartalom
- CAELO VEL IN INFERNO -Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Ophilia
Today at 6:52 am
☽ Don's Place
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 15 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/4
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
2
Harcos Angyal
4
Vadász
6
Nephilim
3