Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Elhagyatott cirkusz
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Online
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
525
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Vas. Ápr. 08, 2018 10:07 pm
Következő oldal


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
avatar☩ Keresett személy :

℘ Sam Wright -
"Te is, ahogyan én is Drake Wallenberg vadászi csoportjában vagyunk, őrizzünk New York városát. Igyekszel tartani velem a három lépés távolságot, ugyan is olyan érzelmeket keltek benned, amit nem akarsz, Mivel az érzelmeid irányítják a képességed, így óvatos vagy. "

☩ Reagok :
70
☩ Play by :
℘ Alycia Debnam-Carey

Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 9:49 pm
Következő oldal


Ruby & Kaitlyn
YOU'LL FLOAT TOO .. zene  • Credit:
Úgy volt együtt megyünk, de én nem bírtam ki mennem kellet. Drake meg megmentett azzal, hogy vadász lettem. Azzal, hogy erőssé tett, nem csak egy Paynet látott bennem. Alex gyerekes terve nekem nem használt, nem akartam várni, hanem küzdeni, és visszahozni őt. Kiakartam szedni a bestiát a testéből, azt akartam, hogy pusztuljon.

Lendületesen indultam el, s tudtam hova vezet utam. Ilyen biztosan ég nem vittek a lábaim, és ilyen pontosan, vagy halkan sem. Éjjel volt, amikor én elindultam, hiszen a sötétség a lopakodás barátja. Így szedtem a lábam, s meg kerestem a rést, amiről egyszer hallottam. Az idióta David vitte oda csillagokat lesni a csaját.
Megvan! Mosoly villant fel, s haladtam a semmibe, az ismeretlenbe. Még nem jártam a falakon kívül, Alex meg is ölne, ha tudná, hogy most itt vagyok.
Próbáltam üzenni neki, nem rég ugyan is vissza tudták állítani a hálózatot a világunkban, s először vehettem telefont a kezembe, de nem értem el. Én akartam mondani, hogy jöjjön most velem.
Lábam alatt a port rúgom, hiszen az angyalok még a fákat is irtották, elpuszítottak mindent. Most értem meg a dalokat, vagy a zsoltárokat.
Már utamat folytathattam egy ideje, amikor is a fejemre zsák került, és hiába sikítottam elájultam.
 Egy helyen ébredtem fejemen a zsák, s nem hallok más, mint nevetést. Olyan gonosz, és csontig hatoló nevetést, ami nem is vidám, hanem rémisztő. Gépies, és beleivódik az agyamba.
Hirtelen lekerül a zsák, s csattanok a sarokban. Mire ő, meghajol. Szemöldököm fel fele szökik, és csak meredek rá, aki bohóc ruhában villog. Démon ez, más nem lehet iylen. Egyszer jövök ki, akkor is ez történik. Pennywise, honna  ismerős. Ja igen tudom. Ez az a bohocos film, ami még az angyalok eljövetele elött volt a mozikban. 1990-ben. De a regény  1986-ban jelent meg. Vagy művel a nő, vagy csak bohóc mániás.
- Nem tudom milyen droggal élsz, de én nem itélek el, és ez a bohóc mánia is ..egésségedre, de nem gondolod, hogy sok vagy? - Húzom fe a szemöldököm, s számat mosolyra.
- Démonok nem cikiznek? - Nevetek fel. Tudom, hogy pofon jön, vagy valami, drake kiképezett erre, de a fájdalomra biztosan nem.
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I raise my flags, don my clothes We'll paint it red to fit right in


Utolsó Poszt Csüt. Márc. 08, 2018 12:36 am
Következő oldal


You'll float too

Kait && Ruby


Nem szeretem a parancsokat. Megszegni szeretem őket. Szokták mondani; még a démonok között is törvények kívüli vagyok. Kiszámíthatatlan. Egy bestia. Ámde ha apuci hív, akkor bizony menni kell – elvégre a pokol urának mégsem illik ellentmondani. Vagy legalábbis nem tanácsos. Ő teremtett meg engem. Nem mintha érdekelne. Nem ő volt az, akit legelőször megpillantottam, mikor a pokol egyik legalávalóbb bugyra kivetett magából. Másnak teremtettek meg. Aztán elhasználtak. Végezetül pedig eldobtak. Mint egy megunt játékszert… És most mégis jó vagyok egy feladatra? Hmm, azt majd meglátjuk, apuci (!).
Nem érdekelnek a démoni hacacárék, nem követem figyelemmel a fivéreim és nővéreim, valamint a további démonfattyak, vagy esetlegesen elbukott egyedek pályafutását. Miután Mammon elhagyott, a saját utamat választottam. Azt a fajta utat, amelyben csakis magamért felelek, és nem irányítgat senki. Márpedig ez az élet azzal jár, hogy messziről elkerülöm a poklot, noha az elsötétült, s rothadttá aszott lelkem legmélyén nagyon is hiányzik az otthonom. A forróság. A perzselő lángok és az égett hús szaga. A sikolyok… ah, valósággal beleborzongok most is! De nem lehetek pokolbéli lény és szabad egyszerre. Ha valamit, hát akkor ezt megtanultam a bőrömön – az idegsejtjeimig befészkelte magát a gyötrelmes kín, a fájó emlék.
Éles váltásként szakad elő tüdőm mélyéről a dobhártyaszaggató kacaj, mint valami groteszk fordított tükör, mely ellentétesen mutatja azt, ami a NEM LÉTEZŐ lelkemben zajlik. A szívem sír, az ajkam nevet.
Ezzel a veszett, vadállatias, hiénákat megszégyenítő röhögéssel húzom le az elrabolt delikvens fejéről a fekete zsákot, amelyre kínzó tehetetlenségemben egy mosolyt rajzoltam. Majd dühödten vágom a sarokba, hogy aztán színpadias mozdulattal meghajoljak előtte. Ezúttal bohócnak öltöztem. Hát viselkedjünk is úgy, akár a bohócok. Stílszerűnek kell lennem, ha már egy elhagyatott cirkuszba hoztam el egy kis titkos szerelmi légyottra. A randevú típusa pedig … legyen a kínzás.
A hecc kedvéért még néhány verőlegényt is felbéreltem magam mellé, akiket szintén beöltöztettem bohócnak, és akiket valószínűleg majd úgyis meg fogok ölni. Mert miért ne? Annyira jó móka lesz!
- Üdvözöllek szerény kis hajlékomban! Bemutatkozni nem fogok, biztosan láttál már a mozivásznon… Pennywise személyesen! – Ez igazából már a kínzás része. – … csak valamivel szebb kiadásban. Mondd csak, akarsz Te is lebegni? – villannak bestiálisan a szemeim, miközben az ajkamra egy aberrált vigyor torzul.
zene • szószám: xXx • Credit:Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3