We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
A szépséges Helené
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Raiden
avatarI spent my whole life chained to the wall
Hungry for more.
I had to cut a man down to get where. And someone had to stand

☩ Reagok :
58

Utolsó Poszt Kedd Május 08, 2018 5:09 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Szép Heleném!

Azt hisszen ennyit még nem izgultam egy lapért sem. Mint a fociban meg lesz-e vagy nem lesz meg. Hahah! Persze a géped és te közötted lévő csata se semmi volt, de itt vagy és csak ez számít.
Pb, ahogyan anno is mondtam nagyon jó választásnak tartom, hiszen egy vadócka, ki csodálatos. Képei is vannak, amiben Leviként mutogatja bájait...khmmm ha azt bájnak lehet mondani.. már mint a pikkelyes bőrt, és a kígyó szemfogakat.

Történeted, érdekes volt, és szépen kifejtette, de szerintem nem is húzom az időt, hiszen már vártunk rád olyan sokat. Kérlek foglalj, és indulááááááás Very Happy


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖


Everybody has a

dark side


Helené
avatar☩ Reagok :
11

Utolsó Poszt Szer. Márc. 07, 2018 9:53 pm
Következő oldal


"Ha valakinek a szépsége vitathatatlan, akkor ő maga, és a megnyilvánulásai is megkérdőjelezhetetlenné válnak."
Saját
Örökké 24


Helené  
Karakter információ
Család - A családom? Az egy vicces történet. Nem vagyunk hétköznapi halandók, de egyszerű, ahogyan az ember mondaná, természetfelettiek sem. Sokáig voltunk összezárva kis helyen. Sok volt a feszültség, de mégsem öltük meg egymást. Azt hiszem ez mindent elmond rólunk. Ezzel a tudattal próbáld meg egyikünket megölni... Ha sikerül Heten fogunk a nyomodba eredni és nos... Biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet.

Mi a beosztásod - Beosztás? Egyelőre még nem tisztázódott az, hogy miért is szabadított ki minket.

Melyik oldalon állsz? -A saját oldalunkon.

Városod - Vándor életet élek.

Szakadár infó - Szerencsére nem tartozom közéjük.
Nincs

Porhüvelyem neve - Ez a saját testem.
Demi Lovato
Az egész oldal.
A szépség
Leviatán
user neve
user kora

Karakter képességeinek leírása
Csodálkatos képességeink voltak. Szinte uralni tudtuk a világot. Úgy játszottunk az emberekkel, ahogy csak akartunk. De aztán jött az a rohadék...

Az évek, évtizedek elmúlásával veszítettünk erőinkből. Már csak a töredékére vagyunk képesek abból, amit egykoron tudtunk. Bár a mágiánk megmaradt az energiánk végesek és sajnos nem tudjuk tudásunkat tovább adni.

Az életünket viszont igen nehezen tudják elvenni. Nem vagyunk halhatatlanok, ahogy meggyőződésem szerint senki sem az. Nekünk is van gyenge pontunk, de ostoba lennék megosztani bárkivel is.

Ám szerencsénkre a fontosabb képességeink megmaradtak. Huszonnégy évesnek nézek ki? Nos igazából több ezer éves vagyok. Ez a test a kezdetek óta velem van. Sokat köszönhetek neki. Mint például azt is, hogy az idő múlásával nem váltam aszott vénasszonnyá.
Minden történet rejthet titkokat
Kilépek testvéreimmel együtt a szabadságba. Egy széles mosoly kúszik arcomra, ahogy mélyet szívok a friss levegőbe. Ismét szabadok vagyunk! Sok évig voltunk bezárva. Tény nincs bajom a testvéreimmel, de ennyi idő után jót tesz egy kis távolság.
Szinte mindenki más más irányt választott magának. Kisebb gondolkodás után én is így tettem. Ideje felfedezni az új világot. Sok évről maradtunk le. Kíváncsi vagyok, hogy mi minden változott ezen a bolygón, hogy az emberek mire jutottak mind azzal a tudással, amit az Istenüktől kaptak.

Emlékszem a régi szép időkre... Sok királynál fordultam meg, mérgeztem meg az elméjüket a szavaimmal...Az egyik kedvencem történetem egy falóhoz köthető.... Áh ismerős ugye? Igen... Az a háború is nekem köszönhető.

Ha egy szép nő egy férfi kezébe kerül elvesztik józan eszüket, és nem gondolnak másra, csak arra, hogy visszaszerezzék.

Trója... A mai emberek kissé máshogy tudják a történetét. Az ostoba emberek még mítoszba is foglalták nevem. Nem nagyon értem az okát. Talán csak nem akarták, hogy kiderüljön az igazság, hogy a háborút egy nő robbantotta ki. Hisz tudjátok... A nőket sokáig lenézték. Mégis ennek a történetnek a középpontjában én álltam, de az egészet már jóval korábban kitaláltam. Ezzel a szépséggel, amit ettől a  testtől kaptam sosem volt nehéz elcsavarnom a férfiak agyát, megnyerni a szívüket és olyanokra kényszeríteni őket, amit józan ésszel sosem tennének meg.

Menelaosz mondjuk igaz kissé keményebb dió volt. Nem volt egyszerű elnyerni a bizalmát. De ahhoz, hogy a néped erősnek lásson annak is kell lenned. Egy pillanatra sem mutathatod magad gyengének... Eleinte észre sem vett, de aztán csak sikerült elnyernem a kegyeit és a feleségévé választott...
Parisz... Parisz viszont sokkal egyszerűbb eset volt. Mondhatni még kisfiú. Nem tudta milyennek kell lennie egy igazi férfinak. Még, hogy ő rabolt el engem... Drágáim tényleg kinézitek ezt belőlem, hogy hagyom, hogy egy férfi elraboljon? Egy másodperc sem kellett hozzá, hogy elcsavarjam a fejét. Pár kedves szó, szempilla-rebegtetés, egy-egy kecses mozdulat és már a tenyerén hordozott.

Egy kellemes este után végül rávettem, hogy magával vigyen. Persze mind ezt úgy sikerült kiviteleznem, hogy elértem, hogy azt higgye mind ez az ő ötlete. Így hát másnap már a hajóján ültem és Trója felé tartottam.

A többit nem kell ecsetelnem. Menelaosz felháborodott, utánam jött, de természetesen én adtam az ártatlan kislányt és nem akartam visszatérni férjemhez, aki végül kirobbantotta a háborút. Eleinte azt hittem, hogy ő fog vereséget szenvedni... De aztán felcsillant egy ötlet, egy lehetőség, hogy megváltozzon a végkimenetel. És igen! A faló! Ugye milyen remekbe szabott ötlet volt?

Az emberek a mai napig nem felejtették el ezt a háborút, pedig több ezer éve volt... És mind ez csak egy nő miatt. Miattam!! Hogy ne lennék már magamra büszke... De persze nem csak ebben vettem részt. Sok katasztrófát szintén nekünk köszönhetnek a halandók. Testvéreimmel nem lustálkodtunk. Pusztítás, háború, káosz, betegségek... Mind-mind nekünk köszönhető... Olyanok voltunk, mint a rossz gyerekek,  csak ezek sokkal komolyabbak csínyek voltak. Legalább egy kis színt vittünk az emberek amúgy roppant unalmas életébe. Nah meg meggátoltuk, hogy túlságosan is elszaporodjanak... Tudjátok a Taügetoszt sem egy egyszerű halandó találta ki... Igazából hálásak lehetnének a halandók, amiért megakadályoztuk, hogy elterjedjen közöttük az ostobaság járványa.

Sok munkánk lesz. Sok év telt el azóta, hogy be lettünk zárva. A kíváncsiság mellett a düh is ott tombol bennem. Bezárt minket... Mert azt hiszi, hogy ő a mindenség ura. Hát nagyot téved. Ismét bebizonyítjuk majd neki, hogy a világa, amit olyan nagy gondoskodással megteremtett, amit annyira szeret csak egy porszem, egy törékeny váza.

Bár lehet, hogy gyengébbek vagyunk, hogy sok mindenre már nem vagyunk képesek, de ez nem fog minket megállítani. Kiszabadítottak minket... Nagyon kíváncsian várom a folytatást.... Van egy olyan érzésem, hogy jókat fogunk mulatni.
Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

fontos linkek
MINDEN AMI KELLFONTOS, GYORSAN ELÉRHETŐ LINKEKfriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Riena Love
Today at 4:21 pm
☽ Riena Love

Calypso
Today at 3:27 pm
☽ Ancient Baths

Hell or Heaven
Today at 11:26 am
☽ Queens
Ki van itt?
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 10 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
7
Félvér
5
Harcos Angyal
6
Vadász
11
Nephilim
5