This is it, the apocalypse Welcome to the new age
I'm breaking in, shaping up, then checking out on the prison bus

 
Hadriel
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Cassael
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar


☩ Reagok :
179

Utolsó Poszt Szer. Márc. 07, 2018 4:12 pm
Következő oldal


Gratulálunk, elfogadva!
Üdvözlünk a Hell Or Heaven FRPG oldalán

Drága Hadriel! Smile

Nagy örömömre szolgál, hogy elsőként és hivatalosan én köszönhetlek az oldalunk becses tagjai között! OMG Nem túlzok, ha azt mondom, hogy Ophilia, és rajta keresztül már én is nagyon vártam a megérkezésed! *-*
Csodás pofit választottál egy csodás karakterhez, Cate kifinomult vonásai és eleganciája kitűnően idomul a hasonló ismérveket magukon hordó írásstílusodhoz! Mert hogy gyönyörűen fogalmazol, választékosan, szépen, és mégis gördülékenyen, szinte rosszul éreztem magamat, amikor nem volt már mit magamba szippantanom! Az biztos, hogy egyetlen játékodat sem fogom kihagyni, engem elvarázsoltál!  *q*

A lapod úgy tökéletes, ahogy van, hiába tud meg az ember keveset Hadriel életéről. Ugyanis amit megkapunk információként, az szerintem többet mond mindenféle kronológikus leírásánál hosszú élete mérföldköveiről, Céline halála és a maga után hagyott űr az, ami igazán számít a jelenben. Mesterien bántál a leírásokkal, elvégre azt sem tudhatjuk, milyen módon halt meg Céline, ki ölte meg konkrétan, de a tény fájdalmát olyan nyersen érzékeltetted, hogy eszemben sem jutott ilyen apróságokon töprengeni olvasás közben, hagytam, hogy Hadriellel együtt kapjak szárnyra a történeted sorain!

Napestig tudnám méltatni ezt a csodás lapot, azonban úgy hiszem, szívesebben játszanál már Ophiliával, minthogy engem olvass és kapard az asztalt, szóval még egyszer nagy szeretettel üdvözlünk az oldalon!  luvu A szükséges foglalókat ne felejtsd el megejteni, mielőtt remélhetőleg számos irományoddal gazdagítanád a játékteret *-*

Jó szórakozást kívánunk! Smile


Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖Grace only exists to be fallen from

Hadriel
- CAELO VEL IN INFERNO -
avatar☩ Keresett személy :

☩ Reagok :
5

Utolsó Poszt Szer. Márc. 07, 2018 3:16 pm
Következő oldal


Hate the sin, not the sinner.
Keresett
Időtlen


Hadriel
Karakter információ
Család - Ezerkilencszászkilencvenegyben pusztult el Las Vegas-ban.

Mi a beosztásod - Harcos vagyok, se több, se kevesebb. Minden más elporlott körülöttem, ami fontos volt nekem, már csak ez maradt nekem. Harcos vagyok, se több, se kevesebb.

Melyik oldalon állsz? - Mihály

Városod - Otthontalan számkivetett vagyok.

Szakadár infó - Nem töltöm ki!

Porhüvelyem neve - Kihagytam!
Cate Blanchett
Ophilia
Bukott
Harcos angyal
Hadriel
Rettentő sok!

Karakter képességeinek leírása

Harcos vagyok, se több, se kevesebb, de ha figyeltél eddig, akkor nem mondtam neked újdonságot. Sosem éreztem, hogy több, jobb vagy különlegesebb lennék, mint a társaim, de gyakran hallottam, megvan bennem a képesség, hogy szerafin legyek. Az én utam azonban nem az volt, hogy harcos angyalokat vezessek csatába, hogy taktikát gondoljak ki az ellenséggel szemben. Az én sorsomat bukásom pecsételte meg, amiatt vagyok az, aki lettem. Harcos vagyok, se több, se kevesebb.

Minden történet rejthet titkokat

Lábamat lógatva ülök New York egykori városának legmagasabb felhőkarcolója tetején, gondolataimba merülve szemlélem az alattam elterülő romos pusztaságot. Sóhajjal fordítom fejem jobbra, mintha egy oda nem illő nesz zavarta volna meg a nyugtomat, de csak két varjú harcának lehettem tanúja, mely díja egy apró, fényes medál volt. Elhessegettem őket, féltékeny károgásuk egyre csak távolodott fellépésem nyomán, majd kezembe vettem a mívesen megfaragott ékszert, mely az apró erőszaknak hála engedett, s belsejében egy megfakult kép pillantott vissza rám.
- Céline! - suttogom a képnek, mintha csak a mosolygós szőke lány nézne vissza rám, akit valaha szerettem. Le kell sütnöm szemeimet, meg kell ráznom a fejemet, s amikor újra kezemben tartottam az emlékek szárnyain repülni vágyó elmém, már láttam, hogy nem ő volt az ezüstszív alatt.
Milyen gyönyörű volt ő is, milyen magabiztos pillantással állt modellt a fotósnak, mintha élvezte volna a kitűntető figyelmet, és bármennyire is megsárgult a kép, bármennyire is tette próbára szépségét az idő, nem eshetett csorba a neki emléket állító felvételen. Újra csak sóhajtani tudtam, majd nadrágom zsebébe rejtettem a kicsiny medált, s miközben pár lépést tettem az épület sarka felé, hátat fordítottam a rettentő mélységnek. Kezeimet oldalra emeltem, mint a rongyokba tekert Megváltó, úgy álltam ki a süvítő szél ellen, majd mintha meguntam volna a küzdelmet az elemekkel szemben, engedtem az egyik orkán erejű lökésnek.
Zuhantam a föld felé, szárnyaimat mégsem bontottam ki, hiszen nem féltem a fájdalmasnak ígérkező találkozástól. Kezem még mindig kitartottam, ujjaim közét nyaldosta az egyre csak gyorsuló levegő, ruhám szakadt anyaga győzelmi zsászlóként lobogott előttem, ütemesen verdesve arcom fakó vonásait. Ábrázatom mintha meghalt volna, mintha élettelenül szemlélte volna az egyre távolodó felhőkarcoló sarkát, de még mindig nem tettem semmit, hogy elkerüljem az előre látott jövőt.
Bárcsak ilyen tisztán láttam volna a jövőt akkor is, amikor meghaltál. Bárcsak ott lehettem volna végig melletted, amikor Gábriel seregei először csaptak le Las Vegas-ra. Bárcsak előbb értem volna oda, hogy megvédjelek az angyalok gyűlöletétől. S bárcsak többet öltem volna meg közülük, hogy megbosszuljam a halálod.
Mégsem hozott megváltást az esztelen gyilkolás, pusztító haragomat nem csillapította a vérszomj, a halomba állított testek látványa nem zabolázta meg a mérhetetlen haragot, amit irántuk éreztem, de amikor megláttam élettelen tested, amikor vérbefagyott alakod mozdulatlanul feküdt közös lakásunk konyhájának padlóján, összetörtem, s veled halt meg bennem is valami.
- Céline! - kiáltom el magam, éppen abban a pillanatban, amikor egy rozsdásodó autó karosszériájába csapódok. Fájdalmat érzek, iszonytató és velőt rázó kínokat élek át, az egyetlen dolog, ami ki tud zökkenteni a mindennapok katatón állapotából. Felnyögök minden apró mozdulattól, könnyem csordul a kínzó tapasztalattól, majd nyöszörögve ülök fel, bevérzett szememmel kémlelve a kihalt környéket. Felperzselt föld, hamuvá vált táj, elhalt élet ... mintha csak hozzám idomult volna az egész világ.

Hell Or Heaven FRPG
- CAELO VEL IN INFERNO -
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Ido"szak nyertesei
Oldal nyertes karaktereiGratulálunk mindenkinek!

Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

Friss Írások
Utolsó hozzászólásokAz oldal új posztjai, lesd meg őket!
Ophilia
Today at 6:52 am
☽ Don's Place
Oldal Statisztika
Fajaink összesített listájaBelépett tagok, fajok létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 22 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 16 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/4
Leviatánok
8/4
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
1
Ember
6
Félvér
2
Harcos Angyal
4
Vadász
6
Nephilim
3