Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Yellow Dog, Pennsylvania
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar


☩ Reagok :
68
☩ Play by :
Christian Camargo

Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 409 • Credit:

- Szeret, nem szeret… Szeret, nem szeret - orrom alatt dünnyögve ritkítom egy pipacs termetes szirmait, magam mögött hullajtva őket a kihalt falu kavicsos, sáros útján, akár Jancsi és Juliska a morzsákat, vagy cukorkát? Fene emlékszik, azt a részt jobban szerettem, amikor jól kemencébe pakolták őket ropogósra sülni. - Szeret… Nem szeret! - az utolsó szirom hullik ki a kezemből, a felháborodás pedig nyomban éket ver bennem. - Nyilvánvalóan hazudik ez a gaz, Lulu, tudom, hogy csipázol engem a nem létező lelked legmélyén - magyarázok morcosan, miközben földhöz vágom a megcsonkított virágszálat. Micsoda egy idióta játék, pf, ilyet is csak a halandók találhatnak ki…
Szemeimet forgatva vetem oldalra a pillantásomat, éppen bekukucskálva két lepukkadt, vadnövényekkel benőtt ház közötti csapásra, ahol bizony egy női alakot veszek észre elsuhanni. Ha nem tudnám jobban, azt hinném, hogy Az első asszonyt láttam, de legjobb tudomásom szerint még mindig a bukott angyalkájával jár párban, szóóóval mit is keresne itt egyedül, ugyebár. Nos, akárki is legyen az, a pusztulásra ítélt virágok tépkedésénél bárki jobb szórakozásnak ígérkezik, így hát lefordulva balra, követem a környéken ólálkodót.
Nem telik sok időbe észrevenni a ritkán ülő fák között, talán nem is szándékozott bujkálni. Luciferre esküszöm, ez a nő hátulról is úgy néz ki, mint Lilith, s őszintén szólva már nincsenek is kétségeim a kilétét illetően. Ilyen méltóságos, kihívó eleganciával csak ő tudja rázni a csípőjét. Hehe… Milyen szép napok is voltak azok! A drága Liliom nem az úri finomságáról híres, vagy arról, hogy meghagyná a partnerei fejét, ha jól tudom, két-három szerencsés flótásnál több nem hagyta el élve az ölelését. Ő volt az egyedüli fúria, akinek nem unaloműzés gyanánt vetődtem az ágyába, és többször is megfordultam benne. Meg az ágyában is.
- Lilith, egyetlenem, ilyen kihalt vidéken, magányosan? Még azt hiszem, hogy mesterkedsz valamiben - vigyorodok el önelégülten, nem vetve el a lehetőségét annak sem, hogy követett idáig. New Orleansba merészkedni nem volt kispályás húzás tőlem azok után, hogy Lucifer hetedhét országon át kerestethet, de hát nem lennék Viszály, ha ilyen apró kis bökkenők visszatarthatnának a vágyaim beteljesítésétől.
- Rég nem láttalak, megkopasztottad végre a tollasodat, vagy még mindig a kutyaólban vár haza? - billentem oldalra a fejemet, szakadatlan mosollyal az ábrázatomon. Nem tisztelek igazán senkit és semmit, azonban Liliomszál mindig is benne volt a „Kedvenc időtöltéseim” top ötben. Kicsit hasonlít rá Kyara, noha Lilith nem a fajtájánál fogva vagy az őt ért traumák miatt vált megszelídíthetetlen vaddá… Ó nem, ő így pottyant bele az Édenkertbe, hát nem elbűvölő?

avatar


☩ Reagok :
68
☩ Play by :
Christian Camargo

Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 3:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kép:
 
 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/6
Leviatánok
8/6
Angyal
3
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
4
Félvér
4
Harcos Angyal
7
Vadász
9
Nephilim
3