Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Yellow Dog, Pennsylvania •
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Feb. 08, 2018 11:14 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Belial & Lilith
Don't fuck with my loveMondtam már, hogy gyűlölöm, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy én szeretném? Igen, valószínű sokszor hangot adtam neki, hiszen akkor nem lenne ennyi fejetlen hulla körülöttem. A mostani lesz a gyűjteményem ékköve, gondolatban már a helyét tervezem. De előtte még futnom kell egy-két kört, amihez hozzá tartozik az is, hogy el kell hagynom New Orleanst. Minél előbb véghez viszem a tervem, annál előbb térhetek vissza a mindennapjaimhoz. De, hogy az elején kezdjem éppen egy démont akarok levadászni, aki a lehető legkellemetlenebb helyzetbe kevert. Lucifer nem a megbocsájtásáról híres, így mindent meg kell tennem, hogy elhessegessem a gyanút magamról és a szeretőmről. Ez egy régi történet, mikor voltam olyan naiv, hogy összeálltam egy angyallal, persze azóta szerencsére elbukott a drágám, de ez egy másik történet. A fülembe jutott, hogy ő volt az-az angyal, aki információkat szivárogtatott ki a többiekről, így a tudtomon kívül segédkezet nyújtott Raguel elrablásában. Éppen ezért el kell tüntetnem a lehető leggyorsabban az egész okozóját.
Miatta vagyok itt egy kihalt faluban, ahol még a madár se jár. Látom, ahogy egy virág szirmait tépkedi, majd hullajtja a kavicsos sárba. Vele párhuzamosan haladok egy utcában, két növényekkel benőtt ház között rám pillanthat, majd mint a kámfor el is tűnök a szemei elől. A Viszály lovasának könnyű felkelteni az érdeklődését, főleg ha tudja Isten lánya, hogy kell azt csinálni, márpedig nálam jobban őt senki se ismeri, talán csak Lucifer. De a mi kapcsolatunk azon is túl tesz mérföldekkel, hiszen sokszor megfordultunk egymás ágyában. Szeretők voltunk, akik élvezték egymás társaságát, de egyszer minden jó elmúlik, nem? Mégis most csípőmet ringatva sétálok, akár egy dicsőséges vadász, aki tudja mit akar és bármi áron el is éri azt. A gyéren nőtt fák között rakom egymás után kecses lábaimat egészen egy száraz, tuskóig, amin kényelmesen helyet foglalok. Míg az érkezésére várok minduntalan a múltba révedek, azon éjjelekre mikor elvesztünk egymásban. A megszelídíthetetlen vad és a titokzatos káosz találkozása, viták milliója, mit egy idő után heves szenvedély váltott fel. Az emlékek miatt apró mosoly bujkál a szám sarkában, amit hangja tör meg. Önelégült vigyora láttán szemeimet forgatom.
- Belial édesem, te is tudod, hogy sosem vagyok magányos - válaszolok sokat sejtetően, majd felkelek ülőhelyemből és egy lépést teszek felé. A legnagyobb vadat a legnehezebb becserkészni, hozzá különböző taktikák kellenek. Bármi áron véghez viszem a célomat, megtanítom az én drága Lialomnak, hogy nem jó velem ujjat húzni. Mosolya láttam nekem is jobb kedvem lesz, szavai ellenére sem török meg. Nem kellett volna belevonni ebbe Gadreelt, főleg nem engem.
- Fogalmam sincs miről beszélsz. Nem tesz jót neked ez a levegő, a fejedbe furcsa gondolatok képződnek - vágom oda egyből, elterelve magamról a szót - Azt tudtad, hogy az űzött vadnak különleges szaga van? - billentem ugyanúgy oldalra a fejem, ahogy nemrég ő tette, közben még két lépést teszek felé, mintha újra a közelségére vágynék. Kivárom a következő lépést mielőtt támadnék, hiszen azt kell hinnie, hogy békével jöttem utána.

▲ music: Sorry, not sorry▲ ▲Words: XX▲ ▲Note: láv hág + ajándék neked  
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 6:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Lilith & Belial
Don't push me my lady
Zene: City Blues • szószám: 409 • Credit:

- Szeret, nem szeret… Szeret, nem szeret - orrom alatt dünnyögve ritkítom egy pipacs termetes szirmait, magam mögött hullajtva őket a kihalt falu kavicsos, sáros útján, akár Jancsi és Juliska a morzsákat, vagy cukorkát? Fene emlékszik, azt a részt jobban szerettem, amikor jól kemencébe pakolták őket ropogósra sülni. - Szeret… Nem szeret! - az utolsó szirom hullik ki a kezemből, a felháborodás pedig nyomban éket ver bennem. - Nyilvánvalóan hazudik ez a gaz, Lulu, tudom, hogy csipázol engem a nem létező lelked legmélyén - magyarázok morcosan, miközben földhöz vágom a megcsonkított virágszálat. Micsoda egy idióta játék, pf, ilyet is csak a halandók találhatnak ki…
Szemeimet forgatva vetem oldalra a pillantásomat, éppen bekukucskálva két lepukkadt, vadnövényekkel benőtt ház közötti csapásra, ahol bizony egy női alakot veszek észre elsuhanni. Ha nem tudnám jobban, azt hinném, hogy Az első asszonyt láttam, de legjobb tudomásom szerint még mindig a bukott angyalkájával jár párban, szóóóval mit is keresne itt egyedül, ugyebár. Nos, akárki is legyen az, a pusztulásra ítélt virágok tépkedésénél bárki jobb szórakozásnak ígérkezik, így hát lefordulva balra, követem a környéken ólálkodót.
Nem telik sok időbe észrevenni a ritkán ülő fák között, talán nem is szándékozott bujkálni. Luciferre esküszöm, ez a nő hátulról is úgy néz ki, mint Lilith, s őszintén szólva már nincsenek is kétségeim a kilétét illetően. Ilyen méltóságos, kihívó eleganciával csak ő tudja rázni a csípőjét. Hehe… Milyen szép napok is voltak azok! A drága Liliom nem az úri finomságáról híres, vagy arról, hogy meghagyná a partnerei fejét, ha jól tudom, két-három szerencsés flótásnál több nem hagyta el élve az ölelését. Ő volt az egyedüli fúria, akinek nem unaloműzés gyanánt vetődtem az ágyába, és többször is megfordultam benne. Meg az ágyában is.
- Lilith, egyetlenem, ilyen kihalt vidéken, magányosan? Még azt hiszem, hogy mesterkedsz valamiben - vigyorodok el önelégülten, nem vetve el a lehetőségét annak sem, hogy követett idáig. New Orleansba merészkedni nem volt kispályás húzás tőlem azok után, hogy Lucifer hetedhét országon át kerestethet, de hát nem lennék Viszály, ha ilyen apró kis bökkenők visszatarthatnának a vágyaim beteljesítésétől.
- Rég nem láttalak, megkopasztottad végre a tollasodat, vagy még mindig a kutyaólban vár haza? - billentem oldalra a fejemet, szakadatlan mosollyal az ábrázatomon. Nem tisztelek igazán senkit és semmit, azonban Liliomszál mindig is benne volt a „Kedvenc időtöltéseim” top ötben. Kicsit hasonlít rá Kyara, noha Lilith nem a fajtájánál fogva vagy az őt ért traumák miatt vált megszelídíthetetlen vaddá… Ó nem, ő így pottyant bele az Édenkertbe, hát nem elbűvölő?
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Belial...


☩ Történetem :
☩ Reagok :
68
☩ Rang :
♆ Horseman of Chaos ♆
☩ Play by :
Christian Camargo
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Feb. 06, 2018 3:59 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


Kép:
 
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 27 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 22 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6