Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
712
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 23, 2017 9:13 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York
The Silence of the Lambs


- Nem is angyaloknak mondta - felelem barátságos mosollyal arcomon. Nem veszem magamra hangnemét, rideg stílusát. Lényegében őhozzá hasonló angyalok között léteztem eddig. S ismerem az embereket annyira, hogy előbb utóbb felengednek. A végtelenségig nem tudják a maszkot az arcuk elé tartani. Előbb utóbb megtörnek, ha akarnak, ha nem. Egykor ez a város tele volt élettel, ennek halvány nyomát sem viseli. Tekintetem akaratlanul is a másik lány felé vándorol, ki szótlanul áll közöttünk. Vajon min törheti a fejét?
- Ami egy igen sajnálatos esemény. Ha számít valamit, akkor fogadd őszinte bocsánat kérésemet… - tekintek őszintén, komolyan a férfira. Nem tudom, hogy jelent-e neki valamit, tőlem. De nem hinném, hogy eddig akár egy angyal is megtette volna ezt. - Bocsánat.
Mindezek után azonban csendben maradok, hagyva, hogy a démon vigye tovább a szót. A kezembe tartott tárgyat figyelem. Egyik kezem óvatosan csúszik egy kanapé háttámlájának tetejére, hogy aztán csípőmmel támaszkodjak meg rajta.
Az apró jelek. Nem, ezek nem ősi főníciai írások. Énoki és nem is oly régi dialektus. Szemöldököm egy pillanatra összevonom. A csillagok képe és a mellé vésett apró megjegyzések. Csillagneveknek olvasták egykoron.
Talán tovább is tanulmányoznám, ha a fiú hangja nem hozna vissza a tudatba. Biztosíték? Persze gyakorlatiasak, én pedig naiv vagyok. A véleményem meg lenne, mégsem adok hangot. Jelenleg a teljes összhangot kell képviselnünk.
- A végét? - emelem rá homlokom ráncolva a tekintetem. Elemelkedek a kanapéről, a helység pedig hirtelen átváltozik egy békés rétté. Apró trükk, sok energiát nem vesz el. A nap süt, a madarak csiripelnek, a szél kellemes cirógatja bőrünket. Aztán jön egy fekete fuvallat. A madarak holtan hullanak alá az égből, a fák elvesztik fényüket, megkopaszodnak, majd megrohadnak. A fű megsárgul. Majd egy másik kép. New York, a magasból, a lábunk alatt. Egy szempillantás és a hatalmas épületek a semmivé válnak egyenlővé, semmit sem hagyva maguk után. Nincs tűz, nincs riadalom, nincs jajveszékelés. Nincs semmi, csak a vég. A végtelen, üres vég. - A Sötétség egy, az Istennel egyenrangú lény. A testvére - szólalok meg újra a képi vetítés után, a szoba kellemes bútorzata közé visszatérve. - Hatalma meghaladja mindannyiunkét, veszélye nem csak a természetfelettit fenyegeti. Isten egy nap alatt teremtette meg az embert. A Sötétségnek ennyi nap kell, hogy végleg a semmivé tegye egyenlővé művét. Egyelőre még sem teszi, nem tudni, hogy miért. De addig kell kihasználni helyzeti előnyünket - húzom ki magam, aztán egy apró sóhajtás után újra visszaköltözik a mosoly az arcomra. Nem állt szándékomban megijeszteni az ifjút, fiatalsága és kijelentése mégis erre a lépésre kényszerített. A vége itt már a Föld végét jelenti.
- Nem kérünk sokat, csak hogy tartsátok nyitva a szemetek, kölcsönösen álljunk egymás rendelkezésére. New York egy ősi város, ahogy mondtad rengeteg ősi erő rejtőzködik itt. Elfelejtetettéket a történetét, a múltat, pedig oly erők lapulnak meg itt, melyekről álmodni sem mernétek. Szent földre építették a várost, az alapítók tudták ezt - aztán nagy levegőt véve mégsem folytatom, hanem a fiút nézem. - A Sötétség bárhol lecsaphat, ha itt teszi meg, sikeresebben tudnánk ellenállni, ha tudnánk róla - felelem végül. Készleteinek felélésén halkan, lehajtott fejjel kuncogok. Vidámság költözik arcomra, melyet igyekszem leplezni. Nem hinném, hogy bármelyikünknek is létszüksége lenne eme készletek felélése, persze elsősorban nem is a természetfelettire gondolt.
- Van egy ősi csapda, mely az egész város köré felróva jelezné számotokra, ha a határokat átlépné a természetfeletti. Számokat tudna mondani és a helyet, ahol ezt átlépte. Fajtáját és erejét képtelen megmondani, ahogy úti célját is. Mégis tudomást szerezhetnétek róla. Biztosítéknak ezt tudom felajánlani - hajtom enyhén oldalra a fejemet. Persze azt nem teszem hozzá, hogy ehhez nem hogy alfába, de egyenesen omegába le kell mennem, hogy eme pecsétet, csapda minden elemére emlékezhessek. Egy apró hiba és az végzetes lehet, de talán menne. Nem, nem talán. Menne.
Végső kérdésemre jövő választ csak egy ártatlan mosollyal övezett bólintással honorálom az ifjú irányába.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Szalon - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
297
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Dec. 17, 2017 3:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York...
Ashtaroth & Anabeth & Ophilia & Alexander
Zene: Loud(y) • szószám: 615 • Credit:

- Egy angyal szájából nem hangzik túlzottan hitelesnek - reagálom le az idézetet egy kevésbé barátságos szájhúzással, hűen kitartva a new yorki vadászok messze híres vendégszeretete mellett. Ami kimerül abban, hogy nincs. Persze tudom, hogy nem kellene ilyen ellenségesnek lennem, elvégre az utóbbi időben éppen én voltam az a családunkban, aki mélyen ellenezte a megrögzött, szűk látókörű hozzáállásunkat a természetfelettihez, ám az elmúlt hetekben tapasztaltak segítettek abban, hogy benőjön a fejem lágya, és olyannak lássam a világot, amilyen. Nem hagyom magamat bedőlni az angyal ékesszólásának, sem pedig a lágy, kedves mosolyának.
- Tőlünk függne? Nekem eléggé úgy tűnik, hogy az elmúlt huszonhat év éppen arról szól, hogy az emberek léte függ az angyaloktól és démonoktól - vetem a szemére kíméletlenül, hiába képviseli a halandókat segítő szárnyasok táborát. Úgy hiszem, a városunk azért tartott ki eddig, mert képesek voltunk megállni, hogy bármelyik oldallal is lepaktáljunk. A saját lábunkon állunk a saját törvényeink szerint, miért engednénk éppen most a nyomásnak?
- Hogyan biztosíthatnál erről? - teszem fel az újabb, aranyat érő kérdést, miután letudtuk a bemutatkozást övező formalitásokat, legalábbis a többség, hiszen Anabeth továbbra sem kapcsolódik be a társalgásba. Jól is teszi, kell egy hidegfejű megfigyelő a szobába, ugyanis én egyre hevesebben bonyolódok bele ebbe az egész tárgyalásnak csúfolt cirkuszba. Úgy fest a démon is eddig bírta, akinek neve sokatmondóan visszhangzik a koponyámban. Ha minden igaz, ő volt az nemrég, aki unalmában banzájt csapott San Francisco városában, halált és pusztulást hagyva maga után. Az ottaniaknak teljesen elment a józan eszük, hogy mindezek után éppen őt hurcolják magukkal ideiglenes békéről csacsogni? Hát úgy tűnik… Mindenesetre itt van, és végighallgatom őt is, titokban viszolyogva magamtól, amiért nagyobb egyetértést lelek a szavaiban, mint az angyaléban. Nagyobbat, de nem teljeset.
- Az emberek gyakorlatias népség, akik addig nem mennek bele semmibe, amíg nem kapnak biztosítékot. Az itteni vadászok nem azért éltek túl, mert megelégedtek a kevésbé rosszal - fonom karba a kezeimet, kimérten figyelve, ahogy a saját, fémes kezét méregeti. Természetesen az irattárosként bemutatkozottról sem feledkezem meg, a szemem sarkából minden rezdülését nyomon követem, ám egyelőre a démon az, aki a koncentrációm nagy részét leköti a meggyőzésünkre tett kísérleteivel.
- Ez mind szép és jó, de hogyan képzeltétek ezt a szövetséget? Jelenleg a város helyrehozása és megtisztítása a legnagyobb problémánk, honnét adnánk erőforrást az elképzeléseitekhez? Nehéz elképzelnem, mitől lenne erősebb a szövetségetek egy újabb várossal, ha ti magatok sem tudtok mit kezdeni a Fekete Füst fenyegetéseivel - tekintek rájuk felváltva, várva egy épkézláb alkut, ami nem a sarokba szorításunkról vagy a tündérmesékről szól. - Vannak még városok a világban, mi akár hátra is dőlhetünk, kivárva a végét - tisztában vagyok vele, hogy ez nem fog megtörténni, elvégre vadászok vagyunk, harcosok, akik az utolsó légvételükig küzdeni fognak, csupán az a kérdés, milyen úton és módokon. A látszat ellenére nem ellenzem olyan mértékben ezt az esetleges szövetséget, de ha valóban meg akarnak állapodni velünk, a szép vagy éppen fenyegető szavaknál komolyabb biztosíték kell arra, hogyha megoldódik mindez, nem csapnak le ránk megtorolva mindazt, amit a fajtáikkal műveltünk.
- Nyugodtan összefogdoshatjuk őket… - ismétlem el a kijelentését az orrom alatt, hitetlenül sutyorogva. - Tehát szövetséget ajánltok, viszont ezt a problémát is oldjuk meg magunk? - elgondolkodást mímelve hümmentek egyet, végigvezetve pillantásomat a plafon repedezett, megviselt valóján. - Egyre csábítóbb ez a szövetség - nézek vissza rá, egyik szemöldökömet a homlokom közepére emelve, amint feltűnik az önkiszolgáló műsora. - És persze nyugodtan éljétek fel a készleteinket is, mintha vendégek lennétek itt, vagy ilyesmi - jegyzem meg szarkasztikusan, amibe olyan mélyen elmerültem, hogy egészen váratlanul ér az angyal teljesen ártalmatlan, a tárgytól messze eltérő kérdése.
- Fogalmam sincs mikor épült, de a kincsek mellett biztosíthatlak róla titeket, hogy tele van csapdákkal is - jelentem ki fapofával.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Multi :
Raguel, Iliana
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 09, 2017 6:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3BárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Csendesen hallgatom az angyal és a vadász beszélgetését. Túl sok hozzáfűznivalóm nincsen ezekhez a mondatokhoz, bár azért kezdünk immár érdekesebb vizekre evezni, amikor a vadász felteszi a nagy kérdést, hogy még is miért bízna bennünk, továbbá a démonok hemzsegnek az utcákon.
- A nevem Ashtaroth. - mutatkozom be én is. Tekintetem az ablakra szegem. Most mozdulok meg először hosszú percek óta, és lépek oda, pillantásom tárgyához. Kezeimet összefogom hátam mögött, tartásom szál egyenes, katonás, lovaglócsizmám halkan kopog a fapadlón. Az angyal ismét szépen összefoglalja a lényeget, bár a kérésén majdnem felhorkanok. Végül hang nélkül, kis szusszanással, aprón megcsóválom a fejemet.
- Naiv vagy, ha azt hiszed, hogy az emberek bele mennek a békébe, csak azért, mert azt kérted tőlük. - mondom az angyalnak, úgy fürkészve az utcát, mintha csak átláthatnék az épületeken, és láthatnám, hány démon kószál most az utcákon.
- Az emberek gyakorlatias népség. Addig nem mennek bele semmibe, amíg nem bizonyosodnak meg arról, hogy anélkül maguk alatt vágják a fát. - mondom, kissé oldalra fordítva a fejem pillantok a beszédesebb vadász felé.
- Ophilianak igaza van. Mi is mindig itt leszünk, amíg ti is. A dolgunk az, hogy titeket szelektáljunk. Hogy bűnbe csábítsunk, vagy éppen eltereljünk a rossz útról. Ha újra helyre áll a világ, számíthatsz arra, hogy a régi küzdelem is visszatér. - mondom, majd szigorú, hideg kék pillantásomat visszaszegezem az ablakra.
- Visszatérve a jelenre: az angyalok és a démonok mindenképpen szövetségesek lesznek. Erről Lucifer gondoskodik. Az emberek pedig eldönthetik, hogy csatlakoznak, vagy ahogy mondtam már, maguk alatt vágják a fát. - mondom kissé elmerengve, fém karomat felemelve, megszemlélve, ujjaim ökölbe szorítva és kinyitva, megnézve, mennyire működik jelenleg. Fáradok a viselésétől. Visszateszem a hátam mögé és feléjük fordulok. Komoly, idegen ábrázattal nézek egyenesen a fiúra.
- Túl sok okotok nincs nemet mondani, te is tudod. Ezt a várost is ellepte a "Fekete Füst", és te pontosan tudod, és érzékeled ennek igen csak szörnyű mellékhatásait. - mondom, miközben lassú léptekkel megindulok felé.
- Emberek térnek vissza a halálból, őrülnek meg, vad pokolkutyák és kártékony impek lepték el a városokat, démonok és angyalok szorultak ki síkjaikról. Tudom, hogy az emberek csak a saját kényelmükig veszik figyelembe a dolgokat. - mondom megállva előttük és áthatóak a szemükbe nézek, hideg aurám próbálom visszafojtani, hogy ne legyek fenyegető.
- Ez esetben kénytelen leszel belegondolni abba, hogy ez a pusztulás a természetfelettin, angyalokon és démonokon is túlmutat. Hogy ha nem a te generációdban fog a Föld és vele MINDEN elpusztulni, akkor a következőben. - mondom és nemes egyszerűséggel ellépek mellette a bárszekrényhez, hogy kiszolgáljam magam az egyik régi italból. Amíg ezzel foglalatoskodom, újabb szavakat intézek mindannyiójukhoz.
- Amúgy a Sátán visszahívta szinte az összes démont New Orleansba. Néhány vadonbeli egységet kivéve. Szóval azok, akik még is errefelé ténferegnek engedély nélkül, nektek ártva és kárt okozva, azok árulóknak minősülnek. Tehát az ilyeneket nyugodtan összefogdoshatjátok. - mondom, és ismét feléjük fordulva az ajkamhoz emelem a poharat.
- Hogy a befogások után ti, vagy mi öljük meg őket, az már nem számít. Persze csak ha visszaáll a rend. - mondom, és végül kortyolok egyet.


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
712
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 08, 2017 8:50 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York
The Silence of the Lambs


A szekrény előtt állva nyugodtan szemlélem annak tartalmát. Fejemet enyhén félrehajtva olvasom el a viseltes, poros könyvek gerincét. A fejedelem, A szabadságról, Az állam. Ajkam akaratlanul is mosolyra húzódik. Régen volt már, hogy valaki eme könyveket olvasta volna, pedig mily sok igazság lapul ezen könyvekben. Meglehet, hogy jelenlegi helyzetünk sem alakult volna így.
Emlékszem azon időkre, amikor a felső rétegnek kötelessége volt ismernie kortársai írásait, szükséges volt gondolkozniuk, folyamatosan okítania magukat… Kicsit eltértem a tárgytól, s a fiú szavai zökkentenek ki újra csak.
- Két dolog van, amin az embernek nem érdemes mérgelődnie. Az egyik, amin tud változtatni, a másik, amin nem - felelem, ahogy mosolyogva felé fordulok. - Platón - mutatok az egyik könyvre, rövidke idézetem megmagyarázása végett. Mégis úgy vélem, hogy eme szituációhoz teljesen illik. - Szép gyűjtemény - jegyzem meg a könyvekre, miközben másik kezembe továbbra is tartom az arany tárgyat.
A többiek úgy tűnik inkább passzív félként viselkednek a beszélgetésbe, de ezzel nincs is semmi gond. Nem tartom magam oly nagy szellemnek,aki képes lenne másokat meggyőzni. Nem is ez a szándékom.
- A Föld ellensége most közös. A Sötétség senkire sincs jó hatással. Védekeznünk kell ellene, de egyedül képtelenek vagyunk. Az emberek most oly hatalommal kerülnek szembe mellyel nem találkoztak még. Hozzáállásotok hozzánk természetes reakció, nem vitatom el jogosságát - felelem nyugodt hangon, mosolyogva.
Nem szándékom, hogy viszályt szítsak a felek között feldühítsem őket. Szavaim pedig igazak. Valóban megértem őket. Gabriel vadászik rájuk, ezen fiataloknak az ettől való félelembe kellett felnőniük. S a félelem gyűlöletet szül.
- A világ az egyensúly megtartásáról szól. Amíg éltek Ti emberek, addig törvényszerűen lesznek angyalok és démonok. A két véglet, mely között ti álltok. Ti, Atyánk legkedveltebb teremtményei. Létünk tőletek függ - de a Sötétség legyőzésével még nem történik meg a nagy győzelem. Gabrielt és Mihályt is észhez kellene téríteni. Egyre erősebb bennem az a meggyőződés, hogy Atyánk azért nem tér vissza, mert fiai letértek a helyes ösvényről. Ha visszatérnének, ő is visszatérne, uralkodna királyságán.
Lágy mosolyom szélesebbé válik kérdése hallatán. A tudás hatalom és nagy úr. Az embereknek viselniük kellene eme tulajdonságot.
- Az apró barázdák, gondosan lettek elkészítve. A kezdetleges nagyítók segítségével sem tudták mindig tökéletesen megalkotni, no meg mivel ez a csillagok vizsgálatára szolgál, készítője minden éjjel az eget kémlelte, hogy pontos mását adja vissza annak - felelem higgadt lelkesedéssel.
Letekintve a kezembe újra végigsimítok a faragásokon. Míg tekintetem meg nem akad az egyiken. Elmélázó tekintetem hirtelen kapom fel.
- Örülök a találkozásnak Alexander Payne. Az én nevem Ophilia, a Menny Irattárosa vagyok - mutatkozom be, majd pedig a kanapén ülő démon felé fordulok - Ő pedig… - mutatok felé, hisz nevét nem tudom, vagy ha be is mutatkozott nekünk én nem hallottam ezt. Meglehet, hogy nem is a valódi nevén tette ezt. Lényegtelen. Más miatt vagyunk itt, jól mondja a fiú.
- Biztosíthatlak róla, hogy nem áll szándékunkban ártani nektek. Végső célunk egy. Arra kérnénk hát, hogy a jelenlegi viszálykodást tegyük félre, kérjük, hogy legyetek belátóak, s ha csak egy pillanatra is, de söpörjük félre nézeteltéréseinket. Félő, hogy enélkül a Föld… - mondatom inkább nem fejezem be, vélhető, hogy amúgy is sejtik, hogy mire gondolok. Engedem, hogy ki nem mondott szavaim ott lebegjenek fejünk fölött.
Lassan körbefordulva a szobába csodálom meg az épület tulajdonságait.
- Ha jól sejtem, ez a ház a polgárháború idején épült, igaz? - emelem kedélyes tekintetem a fiúra. - Stratégiailag remek épületet választottak a főhadiszállásukra. Masszív épület, mely tele van a múlt kincseivel és erejével.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Szalon - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
297
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 01, 2017 11:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York...
Ashtaroth & Anabeth & Ophilia & Alexander
Zene: Battle Sirens • szószám: 294 • Credit:

Anabeth megjegyzésére megengedek magamnak egy halovány mosolyt, ám a vendégeink jelenlétében nem vagyok hajlandó túlzottan felengedni. Már az ivással is megkockáztatok egy váratlan támadást, igaz, a nyugalmam iránti vágyam - amelyet a vízzel igyekszem elérni - erőteljesebbnek bizonyul a zsigereimbe ivódott gyanakvásomnál. Nem sokáig persze. Ahogy az angyal elkezd sétálni a helyiségben, ismét minden porcikámmal arra összpontosítok, hogy figyelemmel tartsam a démont és az égi teremtményt.
- Szóval azt remélitek, hogy ezúttal mi fogunk csatlakozni a torz szövetségetekhez? - vonom meg a szemöldökeimet, miközben félreteszem a vizet az egyik kisasztalra, és újfent karba fonom a kezeimet a mellkasom előtt. - Meg ne haragudjatok, de mi garantálja, hogy a nagy győzelem után nem kezdik el a démonok és az angyalok a mieinket tizedelni? A fekete szeműek ahhoz képest, hogy San Francisco mellett állnak, hemzsegnek az utcáinkon - ha már tárgyalni jöttek, akkor tárgyaljunk, legalább én is kiadhatom a felesleges gőzt. Noha be kell látnom, eléggé meglep, amikor az angyal a kezébe emelt, számomra ismeretlen tárgyról kezd beszélni. Hiába, a tudás iránti szomjam nem ismer határokat, így bár leplezetten, de figyelek minden szavára, bárhol is legyen az a Firenze, és legyenek bárkik azok a… Rocke… Ők.
- Egy évig…? - bukik ki belőlem, ahogy a döbbenetem újabb hullámát éli meg. Nem semmi, mennyi ideje volt a régi embereknek, hogy ilyen látszólag semmirekellő tárgyakra pazarolták az értékes perceiket. - Akarom mondani, van ennél fontosabb megbeszélni valónk is. Ha már kénytelenek vagyunk egy levegőt szívni, akár be is mutatkozhatnátok. A nevem Alexander Payne - Anabethet csupán azért nem mutatom be, mert nem vagyok benne biztos, hogy ki szeretné-e adni a nevét, tehát a döntést rá hagyom. Közben végigfuttatom a tekintetemet a társulaton, immáron többedszerre, és be kell látnom, kevésbé zavar az angyal nyughatatlansága, mint a démon kimért némasága.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ashtaroth


Szalon - Page 3 572dbxcildd3qydvewfp
☩ Reagok :
273
☩ Multi :
Raguel, Iliana
☩ Play by :
Rhona Mitra
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 5:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3BárányoK & Ashtaroth
❝ ...Ingens telum necessitas... ❞
Roppant fegyver a szükség. Ez így van most is, amikor mindenkinek együtt dolgoznia, hogy túl éljünk. Persze ilyenkor ellenségek kerülnek egymás mellé, ami néha aggodalomra is okot adhat. De most nem csak egy ország van veszélyben, hanem annál sokkal több. Ilyenkor még a démonok is kényszer-szövetségre lépnek az angyalokkal, mint most is. Lucifert képviselve indultam el San Franciscoból New Yorkba. Az úton végig csendben voltam, nem is bírtam volna megszólalni, ha akarok se, mert a mellettem haladó angyalnő szája folyamatosan be nem állt. Annyi okosságot hordott össze meg vissza, mindenről, amire csak asszociálni tudott az előző témájáról, hogy egy könyvtárat meglehetne vele tölteni. A felét persze tudtam a dolgoknak, a másik fele pedig nem érdekelt. Kissé idegesen lovagoltam Iumentumon, még ha ez nem is ült ki az arcomra, amely az Ő távozása óta olyan, akár a márvány. Egy mosoly nem sok, de annyi se került rám. Kivételesen nem a páncél volt rajtam. Az igazság az, hogy nem is bírnám viselni jelenleg a nagy súlyt. Mióta a sötétség elszabadult, a Pokol kapui pedig bezárultak, legyengültem. A fémkaromat is nehezen hordom, ha éppen nem valami fontosat csinálok, akkor le is veszem. Ez az esemény elég fontos ahhoz, hogy rajtam legyen, főleg, hogy nem bízom az emberekben. Rettentő buta népség, így nem csodálkoznék, ha kihasználnák az alkalmat egy rajtaütésre.
A szalonban némán üldögélek. Kardomat Iumentumon hagytam, de nem zavar, mert a jobb karom is épp elég veszélyes tud lenni, ha valaki túl közel merészkedik. Mondjuk úgy, megtudom magam védeni, ha kell. Kissé zavar, hogy engem kint hagytak a tárgyalásról, de megbékélek a gondolattal. Az ark tudja, hogy a természetfelettieknek és az embereknek össze kell dolgozniuk. Legalább is remélem, hogy elég bölcs ahhoz, hogy ezt megpróbálja nekik is kifejteni. A percek telnek, az óra kattogását szinte meg se hallom. Ellenben a vadászlány bámulása feltűnik, s egy perc után ráemelem kék pillantásomat, kifejezéstelen arccal. Szinte pislogás nélkül bámulok vissza, egészen addig, míg mozgolódás nem támad. A lány társa türelmetlen. Látom mozgó ujjain, feszülő izmain, hogy kész arra, hogy bármikor az övére nyúljon fegyveréért. Őt jobban kedvelem. Sokkal őszintébb a fintorgásával együtt, mint a lány, aki eddig talán furán udvarias volt. A kérdést követve a fiúra pillantok és ismét eszembe jut, hogy a világ 80%-a mennyire rosszul látja az angyal-démon ellentétek. Még maguk a démonok és angyalok is. Ami egészen addig nem baj, amíg ilyen helyzet elő nem áll. Szerencsére az angyal szépen, pár szóban összefoglalja a helyzetet, aztán...
Istenem ne, megint elkezdte... Az angyal játékszerére, és újabb okosságaira mély levegőt veszek, és csendben az orromon fújom ki. Azonban továbbra sincs semmilyen hozzáfűzni valóm mondandójához. Se Istennel és a szövetséggel kapcsolatban, sem a mütyürrel kapcsolatban.

-


Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Szalon - Page 3 Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
712
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 9:56 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York
The Silence of the Lambs


Egy pillanatig sem aggódok azért amiért különválasztottak minket. Valahol még logikus is, hiszen miért is ne? Nem vagyok abban a pozícióban, hogy tárgyalni képes legyek, meglehet Ramiél nem is ezért hívott magával. Tudásommal segítettem őket az ideérkező úton, hogy mit is kell tudni a városról, azon lakóikról jelenleg.
Ugyanis nem ez az első alkalom, hogy itt járok. Vagyis ebben a szobában igen, s ezért is szűnik meg a tér és idő körülöttem. Mintha pár évszázadot visszarepülnék az időbe. Megelevenedik előttem a szalon régi fénye, szinte látni vélem azon embereket, kik egykor itt társalogtak, játszottak, táncoltak. Megvitatták a világot megváltó eseményeket. Egy-két fontos döntés is született.
Igen, régen ezen csatákat a szalonokba vívták meg. Felhajtott fejjel mosolygok csak az emlékképen, melyet legfeljebb csak én láthatok.
Az idő lassan telik, a falra akasztott svájci óra nem hazudtolja meg magát. A zord idő ellenére is oly tökéletes pontossággal kattog, mintha a Földön semmi sem változott volna. Tán készítője maga sem gondolta, hogy mi mindet képes kiállni. Kíváncsi tekintettel kutatom végig a nem is oly apró helység érdekességeit. Pillantásom meg is akad egy ékes noctulabiumon a polcon. Lépteim arra vezetem, az ütemes tikk-takk ritmusára.
Tikk-takk.
Óvatosan a kezembe veszem az aranyból készült tárgyat. Ujjamat óvatosan húzom végig a gondosan belemetszett vonalakon. A végtelenségbe merült gondolataimból azonban a férfi vadász hangja zökkent ki. Egy pillantig zavartan meredek magam elé, épp csak annyi ideig, amíg rájövök, hogy hol is vagyok. Szelíd mosollyal az arcomon fordulok a halandó felé.
- Bárki bárhogy is vélekedik, Atyámnak fontos a Föld. Eltávozásának oka rá tartozik, azonban az még nem ok a kialakult helyzetünkre, sajnos. A határok immár elmosódtak a régi rend visszaállítása érdekében érdekes kapcsolatok és szövetségesek születnek - felelem könnyed, nyugodt hangommal, majd visszapillantok a kezembe tartott tárgyra.
- Gyönyörű példány - kezdek bele magyarázni, csakhogy kissé oldjam a feszültséget mely a szalonba uralkodik. - 1568-ban készítették, tömör aranyból. Majd egy évig tartott gondos embereknek kimunkálni a belé vésett jeleket - simítok óvatosan újra végig ujjammal rajta. - Eredetileg azonban a firenzei múzeumba kellene lennie - oly sok más holmival együtt, mely már ott laposodik. Persze a Rockefellereknek a hasonló dolgok megszerzése sose okozott gondot - fejezem be az apró kis eszme futtattatásomat.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 27, 2017 8:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York...
Ophilia & Ashtaroth & Alexander & Anabeth

N
éha kipillantok a szalon ablakán, mintha csupán azt próbálnám felmérni mekkora odakint a „vihar”, mikor lehet kimenni. Feszengek, mert ilyen sok ideig nem hogy démonnal, de másokkal sem voltam összezárva. Általában mindig elvonulok a tanóráim végén is és otthon is, vagy a kertben téblábolok, vagy a szobámba húzódok félre. Ezért meglehetősen nehéz felfognom a szituációt. Egy angyal egy démonnal és két vadásszal, ezt egyszerűen képtelenség feldolgozni. Úgy értem, mi van itt? Miért nem estünk még egymás torkának? Még a gondolatba is belerezzenek, hogy nekem itt és most küzdenem kelljen az életemért, vagy másokért. Ráadásul ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy információt gyűjtsünk, talán még erőlködnünk sem kéne annak kicsikarásáért. De mégis szerencsétlenül érzem magam, Mert amilyen kellemesen indult a felismerés, miszerint nephilim vagyok, olyan csúnyán folytatódik is. Az egyezség és most ez a „sarokba szorulás” megőrjít. Oly’ annyira, hogy észre sem veszem, hogy míg az ülőalkalmatosság felé figyeltem, egyenesen a démont bámulva, fennragadt a szemöldököm. Mint amit rendesen odaragasztottak.
Mély levegővételekkel sóhajtozok időnként. Majd mikor észlelem, hogy Alexander engem figyel, viszonozom ezt és felé pillantok szemeimet elszakítva az új és ismeretlen démoni szerzeményről. Amikor pedig elsétál mellőlem, toporgok. A szavakat keresem, de a „nos”-on és a „kezdjünk bele”-n kívül semmi sem szalad a nyelvemre, így nem nyitom szóra számat. Karba teszem kezeimet és fel-alá kezdek járkálni. Eszembe jutnak azok a horror és sci-fi filmek, melyekben a vadászok idegesen várnak a sötétben lapuló gonoszra. Szellemekre, démonokra és másokra. Kezükben puskával vagy fejszével. Nálam egyik sincs és nem érdekel kit kell megölnöm, vagy kit kéne. Íjam vállamon pihen arra várva, hogy megmarkoljam foglalatát és kifeszítve vegyem hasznát. De nem tervezek semmi ilyesmit, nem rendeznék vérfürdőt, különösképpen nem egy angyal jelenlétében. Régóta várom már, hogy találkozzak egy angyallal. Egy olyan teremtéssel, aki mindezt nem titkolja s rejti véka alá. Így természetes, hogy a legjobb benyomást szeretném letenni az asztalra. Akkor is, ha jól tudom ennek az angyalnak nem biztos, hogy nincs hátsó szándéka. Annak oka van, hogy mi, így négyen összekerültünk. Biztosra veszem, hogy mindannyiunknak van mondanivalója és tömérdek kérdése. 18 éven át velem élt egy angyal, de fogalmam sem volt róla és mostanáig is olyan, mintha nem is lenne. Számomra nem tudom minek számít az édesanyám. Angyal, ember, kitudja, nem is számít. Nem számít, mert továbbra is titkolja mindazt, amit egyértelműen tudnom kéne már.
Szemem sarkából figyelem Alexander-t, amint felém nyújt egy üveg ásványvizet. Alaposan megfigyelem azt, majd szóra erőltetem számat és felé nyúlok. - Nos, mivel elég kínos a csend, így legalább legyen okom hallgatni. - Szám jobb sarkában mintha mosoly mutatkozna, de hamar elillan és már teljes mértékben fapofával veszem el a vizet. Lecsavarom a kupakját és lassú mozdulatokkal öntöm a folyadékot a torkomon le. Jól esően hűsít és segít valamelyest ezáltal megnyugodnom.

✦✧✦

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Alexander Payne


Szalon - Page 3 7e4anIQ
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
297
☩ Rang :
Vadász
☩ Play by :
Matthew Daddario
☩ Korom :
20
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 12:48 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


New York, New York...
Ashtaroth & Anabeth & Ophilia & Alexander
Zene: Battle Sirens • szószám: 363 • Credit:

A hátam tompán simul a bázis egyik talán legbarátságosabb szobájának hűvös, megkopott falához. Karjaim egymásba fonódva a mellkasom előtt állnak készen arra, hogy bármelyik pillanatban az övemen pihenő fegyverek közül válogassanak kedvükre, amennyiben a szükség úgy hozza. Amúgy teljesen mozdulatlan vagyok, egyetlen rezdülésem sem árulja el a kialakult helyzet okozta feszengésemet, de az arcom… Egyszerűen kontrollálhatatlanul ülnek ki rá a változatosabbnál változatosabb fintorok, amint a kanapén ücsörgő angyalra és démonra lavíroz a tekintetem. Volt egy rövid időszak a katasztrófasorozat második hulláma előtt, amikor képes voltam nyíltabban szemlélni a szárnyasokat, megérteni azt, hogy nem mindegyik egyforma, viszont amióta a szemeim láttára mészárolt le az egyik díszes példány egy ártatlan fiút a városunkban, valahogy nem tudok elnéző lenni velük szemben. Mindenesetre most kénytelen vagyok elviselni a társaságát egy démonéval karöltve, ami máskülönben elég röhejes egy eset. Mintha egy egér és egy macska, vagy tűz és víz próbálna megférkőzni egymás mellett. Kiráz tőlük a hideg is.
Miután kellően lefárasztottam arcizmaimat az állandó mozgatásukkal, egy alig hallható sóhaj kíséretében Anabethre emelem a pillantásomat. Ha itt lenne Kait, biztos gyanakodva és a fejében ezernyi összeesküvés elméletet szőve méregetné a Crusader lányt, szerencséjére azonban én nem vagyok ennyire elutasító a többi családdal szemben. Elegem van az állandó kakaskodásukból, örülök, hogy egyáltalán egyben vagyok még az elmúlt egy-két hét történései után. Még mindig kísértenek a démon szavai, amelyiknek sikerült a testembe férkőznie, és a temérdek sérülés sem gyógyul gyorsabban az elmémnél. Na de Anabeth… Kíváncsi lennék, neki mennyi kedve van bébicsőszt játszani az ellenségeink felett ahelyett, hogy a kamrába küldenénk őket kihallgatásra, vagy ami még jobb, mihamarabb végeznénk velük, mielőtt felfordulást okozhatnának a város törékeny, elméleti jellegű rendjében.
- Hogy vagy képes szövetségre lépni egy démonnal? - noha íriszeim még a vadásztársamon ülnek, a kérdésemet az angyalnak szegezem. Néhány pillanattal később persze a figyelmem is rá szegeződik.
Amíg válaszol, már amennyiben hajlandó szóba állni velünk, ellököm magamat a faltól, és az ajtó melletti bárszekrényhez lépek. Meglepő módon akad benne alkohol is, viszont ami jobban érdekel, az néhány kisebb üvegbe csomagolt víz. Kiszedek belőlük kettőt, majd gondosan visszazárva a szekrényt, Ana felé emelem az egyiket. Szemöldökeim enyhe megvonásával intézek néma kérdést felé arról, szeretné-e a részét, vagy inkább később inná meg?


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○I am a hunter
Clearly I'm not afraid of the Dark

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Szalon - Page 3 Xs6BoYF
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
773
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 10:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Ajánlott tartalom

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 Bots
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/3
Angyal
5
Démon
10
Bukott Angyal
2
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
5
Vadász
8
Nephilim
5