Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Központi irányítóterem
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME


Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New York, New York
"„Minden igazságtalanság, követtessék az el egyeseken vagy nemzeteken, megbosszulja magát"

Herold válaszára egy picikét, észrevétlenül megforgatom a szemeimet. Igen, bölcs öregember ezt nem is tagadom, de ezt a kijelentését magamtól is tudtam. Csak hümmögök egyet és fújok egy nagy levegőt amikor kiérek a kapu elé. Az arcomra egy mosolyt varázsolok, de ahogy az arkangyalra nézek az egy kicsit erőltetettnek látszik. Igen, nem szívlelem az angyalokat és főleg nem az arkokat. De most ezt félre kell tennem hiszen nem magamat képviselem hanem a várost. Mindent New York érdekében kell tennem.
Nem haladok gyorsan az irányítóterem felé, minden métert kihasználok a gondolkozásra. S még a lassú sétámmal a célom az is, hogy azt higgyék, hogy tervezek valamit azért húzom az időt. Könnyebb olyanokkal tárgyalni akik feszélyezve érzik magukat. Amint megérkezünk, Herold már csinálja is a teákat s én direkt nem kínáltam meg őket semmivel. Még ha nem Ramiél jött volna akkor talán, de így nem. Túl mélyre gyökerezik bennem a természetfelettiek iránti utálatom. Végigpillantok az angyalon mielőtt leülne és kiszúrom a kardját, de nem hagyom rajta a szememet mintha csak épp arra pillantottam volna s úgy teszek, mint aki észre sem vette. A figyelmemet Amber felé irányítom, és végighallgatom a mondandóját.
- Ó, értem. Örülök, hogy nem írtad körül a dolgokat és egyenesen a tárgyra tértél, hiszen ebben a városban csak egyenesen szeretünk beszélni. Mosolyodom el, és a szemeimet le se veszem a nőéről, próbálok kiismerni belőle valamit. Mennyire magabiztos, van-e hátsó szándéka. Bármit amit ki lehet. A szem sokat elárul.
- Játsszunk el a gondolattal, hogy ha szövetséget kötnénk akkor annak mik lennének a következményei? Szabad bejárása lenne a városotokban élő angyal és démon hordának azzal a címszóval, hogy segíteni akarnak? Hátradőlök a székemben, és kavargatni kezdem a teámat de a tekintetem továbbra sem veszem le Amberről.
- Tudjátok mi is hajlanánk a szövetségre, hiszen nekünk is jó lenne pár szabad kéz. A mostani időkben pedig csak az összefogás segíthet. Viszont, úgy meg nem dönthetek, hogy nem tudok a következményekről.


avatar☩ Reagok :
92
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
T


New York New York

Csak egy oka van annak, hogy elvállaltam ezt az utat, ezt a tárgyalást… Egyszerű, nagyon egyszerű az oka. Annak aki jól ismer nem is kellene megmagyaráznom… Szóval az ok az, hogy végre kimozdulhatok a városból. Végre megismerhetem a falon túli világot. Végre többet láthatok. Mikor átjutunk a fal túloldalára egy nagyot sóhajtok. Mintha csak felszabadulnék. Végre kijutottam és bár sok időt nem tölthetek idekint mégis csodálattal élem meg ezt a pár órát.
Természetesen ahogy közeledünk New York felé. Néha Ramielre pillantok. Bár ez idáig nem találkoztunk és nem is ismerem mégis örülök annak, hogy itt van mellettem. Tudom azt is, hogy most Faye nevében kell tárgyalnom. Ha ez sikerül talán végre máshogy fog kezelni engem. Talán végre nem egy kislányt lát majd bennem… Bár azon a vacsorán mindent látott bennem, csak nem kislányt… Igen azóta is mérges vagyok rá és azóta is fáj, hogy képes volt így kihasználni…
Ahogy a New Yorkiak elé lépünk egy kedves mosolyt varázsolok az arcomra, majd jön a bemutatkozás. Kézfogás elmarad, ahogyan a pukedlizés is, így csak biccentek féléjük egyet.
-Jó napot! Amber Cartelle és ő itt a társam Ramiél. Köszönjük szépen, hogy fogadtatok bennünket.-Hosszabbra nem is akarom húzni ezt a bemutatkozást, így inkább csak némán követni kezdem őket. A szívem egyre hevesebben kalapál, de tudom semmi gond nem történhet, hisz nekik is érdekük, ha össze tudunk fogni. Meg kell védeni magunkat és együttes erővel sikeresebbek lehetünk.
Én is szépen helyet foglalok az egyik széken. A mai nap alkalmából kicsit kiöltöztem, bár teljesen feleslegesnek tartom, de ezt is csak Faye miatt csináltam…
-Nekem egy tea jólesne. Köszönöm!-Mosolyodom el ismét. Nekem is eszembe jut, hogy talán nem kellene, de nem akarom megsérteni őket, nah meg mégis csak mi jöttünk az ő területükre. Miután megkapom a teát ismét megköszönöm, majd elkapom Ramiél tekintetét. Elmosolyodom és bele kortyolok a teába. Be kell vallanom nagyon is jól esik.
-Nos nem fogok kertelni, mert felesleges. Azért jöttünk, hogy segítséget kérjünk tőletek. Arra gondoltunk, hogy talán nagyobb esélyünk lehet a túlélésre, ha összefogunk. Hiszem, hogy sok mindent tudnátok nekünk tanítani és mi is tudnánk segíteni nektek.-El is hallgatok, mert kíváncsi vagyok arra, hogy egyáltalán mit gondolnak erről. Lehet, hogy csak ki fognak nevetni és elkergetnek minket, hogy szépen menjünk haza és felejtsük el ezt.


Öltözet ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

avatar
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
165
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Hétf. Nov. 27, 2017 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New York, New York

Csendben haladok Amber mögött és azon csodálkozom, hogy ez a fiatal, mélynövésű ember nő miért nem szaladt el már fél órával ezelőtt üvöltve? Igazából nem az ő dolga lenne tárgyalni, de bevállalta. Hogy én miért nem szaladok el, az pedig nyilvánvaló. Be kell látnom, a fivéreim válogatott hülyeségekbe tudnak könnyedén belerángatni. Nem is csoda hát hogy mindig mindenben nyakig benne vagyok. Nincs ínyemre Mihály új keletű szövetsége a démonokkal, mondjuk úgy megtűröm őket magam mellett, mert muszáj. Így aztán amikor Ophiliát és a harcos démon nőstényt megkérték hogy menjenek velük, én kizárólag csak Ophiliáért aggódtam. Ez a helyzet elég kényes, hiszen ha most bajba kerül, nem biztos hogy segítséget tudok neki nyújtani. Annak ellenére hogy az emberek itt úgymond szabadon élnek és állítólag tudnak vigyázni is magukra, a város hemzseg a pokol kénköves bugyraitól. Utoljára amikor itt voltam, találkoztam Saiva-val, előtte pedig Judás-sal, arról nem is beszélve milyen könnyedén és feltűnésmentesen jutottam be közéjük. Úgy vélem még rám nézve is rettentően veszélyes most itt csak úgy besétálni. És megtettük, Ophiliáékat másfelé vitték, mi pedig útban vagyunk valamerre. Azt hiszem Amber komolyan elköteleződött Faye mellett, ahogy én is Mihály mellett, annak ellenére, hogy egy csomó döntésével nem értek egyet. Magamban kívánom neki hogy sikerüljön megállapodnia ezekkel itt, szerintem az embereknek csak jót tenne, ha a két város szövetségre lépne. Úgy vélem Mihály is ezt szeretné, bár most helyette én vagyok itt, nekem meg nem az erősségem tárgyalgatni másokkal. Ha még is balul sülne el, talán van mód rá hogy kivigyem innen Amber-t és Ophiliát. Nálam van a kardom, a kabátom eltakarja ugyan, de gyakorlott szemek elől nem marad rejtve. Előre engedem Amber-t, szerintem jobb ha ő kezd el velük társalogni, mint ha én. Megyek utána, és alaposan körbenézek odabent. Sunyi tekintetű és egyben kevésbé bizalomgerjesztő ember palánta köszönt minket, mögötte pedig egy vén, hajlott hátú ember. Megvárom amíg véget ér a pukedlizás, közben veszek egy mély levegőt. Ráhagyom Amber-re a bemutatkozást, aztán meg egy ideig csendben figyelek erre a két fura szerzetre itt előttünk. Azt mondják foglaljunk helyet. Oké. Leülök az asztal mellé, kicsit arrébb kotrom a mozdulat közben a kardom valamennyire féloldalas irányba taszítva, majd amikor már ülve vagyok, kényelmesen hátradőlök a széken és fülelek, figyelek. Tessék leültem, nyugiban vagyok, hát beszéljetek. Jön is az első együgyű kérdés...mintha nem volna egyértelmű. Úgy érzem erre sem én fogok válaszolni, amíg Amber megteszi, én szemügyre veszem a Harold-ként megismert ráncos arcot. Teát csinál nekünk, hogy aztán azzal meg is kínáljon. Nekem rossz tapasztalataim vannak ezzel a fajta gesztussal, így eszemben sincs elfogadni. A kijelentésére hangosan odaszólok neki.
- Köszönöm, én inkább egy Mennydörgést kérek!
Gondolok itt az italra, mert nekem a tea semmi, persze nem is inni jöttem ide. De így remélhetőleg lekopik rólam a teájával együtt. Ha idő közben Amber elé rakná le az asztalra és összefutna a nevezettel a tekintetünk, alig észrevehetően nemmel rázom meg neki a fejemet. Utána meg már a saját döntése. Nem is tudom mit várok, valószínűleg nem akarja megmérgezni...remélem. Mivel Daniel az előbb feltett egy kérdést, azt hiszem rögtön a tárgyra is térünk. Hagyom az ember nőt beszélni, övé a terep. Addig én szemügyre veszem a belső teret, vegyük számba a csapda lehetőségét, a menekülési útvonalakat, és az egyéb fegyverek helyét, ha vannak.

avatar☩ Reagok :
182
☩ Play by :
Cam Gigandet

Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New York, New York
Daniel & Abaddon & Ramiél & Amber
Music • szószám: Ide • Credit:HoH

Herold, ezt a nevet használom, pontosabban tulajdonítottam el. A külső kissé rendhagyó, de nagy szükségben nem válogatunk. Herold egy vadásztörzs bölcse volt egykoron, nagy tudású idős ember. Legalább is ez a köztudott róla, jó ideje kísértem figyelemmel, hogy átvéve felette a hatalmat, megfelelően helyettesíthessem. A látvány alátámasztja orientál származását: Hosszú hófehér szakállam majd mellkasáig úszik le. Egyszerű, szürke tógában járok, a városaik szemében talán a pizsama / köntös név közelebbi lehet, műveletlen bagázs. Egyetlen eszköz van mit mindig magánál hordott így hát én is így cselekszem, lopótök kulacs ami bármerre járok a derekamra kötött övre van erősítve. Egy egy kortyinka belefér néha nemde? Na de térjünk a lényegre.
Daneil, fiatal harcos a New Yorki vadászok közt, őt nevezte ki helyettesként Drake távoztakor. Ő felel most mindenért, csak úgy mint az érkezőkért. - Ha ártana akarnak akkor fognak is. Békélj meg a sorsoddal ifjú Daniel. A sötét gondolatok elvakítanak, hamar kiderül majd mit akarnak, ráérsz majd akkor aggodalmaskodni, nemde? - Vigyorodom el ahogy felnézek a harcosra biztatóan. Rövid bólintással jelzem, hogy értettem. Az érkezőket enyhe meghajlással köszöntön, nevem hallatán rövidet biccentek majd kezemmel invitálom az érkezőket Daniel után, így mutatva az utat a terembe. Követem Danielt s arcomra mosolyt csal a "rögtön a lényegre" hangneme, helyes, magam sem csinálnám másként, de most épp keleti öregember vagyok, amolyan bölcsféle. Mielőtt választ adhatnának közbevágok. - Hosszú utat tettek meg, egy forró tea bizonyára jól esne. - Fordulok kedvesen Amber irányába és természetesen Ramiél felé is pillantok. Meg sem várom válaszukat már lépek is oda a kis szekrényhez és készítem elő a kannát s a csészéket. Lévén, tudtunk jöttükről így előre készültem, a tea enyhén gőzölögve jelzi, hogy még kellő hőmérsékleten szervírozható. Rutinos mozdulatokkal készítem elő a füvet a szűrőben, a csészéket a tálcára s végül a kannát is. Így lódulok meg visszafelé az eddigre már vélhetően helyet foglalt trió irányába. Természetesen nincs kizárva, hogy a válasz már rég meg is érkezett és javában tart a beszélgetés. Én látszatra ezzel mit sem törődve totyogok körbe s helyezem a csészéket mindenki elé majd töltöm bele precíz mozdulatokkal a forró nedűt. Kellemes aromájú vörös tea. Végül magam is helyet foglalok majd vigyorogva emelem a csészét magam elé, szemöldököm emelgetve, mutatva a lánynak s a férfinek, hogy bátran kortyoljanak. Két hörpintés és kellemesen kúszik a torkomba a meleg ital. Elégedetten hunyom le szemem, hogy egy parányit nyammogva az ízeket konstatáljam, hogy ismét maradandót alkottam. Végül a csésze a tálkán landol kezem pedig magam elé véve kulcsolom össze, hogy immár az érkezőket figyeljem. Egy pillantást vetek még az ijfú Danielre, parányi kacsintás is jár mellé, amolyan, "látod? megy ez!" jelleggel. Kedves, biztató mosollyal várom, vajon milyen válasz érkezik a feltett kérdésre, hol egyiket hol másikat veszem szemügyre.


Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 4:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


New York, New York
"„Minden igazságtalanság, követtessék az el egyeseken vagy nemzeteken, megbosszulja magát"

A fejemet fogom a mostani állapotok miatt amik a mi városunkba uralkodnak. A falak gyengék, de nincs elég kapacitásunk megerősíteni hiszen a civil emberekből is elég kevés van nemhogy vadászból. A démonok folyamatosan szivárognak be a városba, van akit megtudunk ölni de sokak megszállnak egy lakótestet és megbújnak az árnyékban, hogy majd a kellő pillanatban letudjanak csapni ránk. Emellett pedig még az angyalok is felvették a kis harci hárfájukat és azt hiszik, hogy könnyű célpont vagyunk. Tennünk kell valamit, mert ez így sokáig nem mehet.
S pont ekkor érkezik meg az információ, hogy a kapuk előtt egy díszes delegáció áll akik San Francisco-ból jöttek tárgyalni. Én leszek az egyik, aki le fog menni eléjük Drake távollétében. Pont ilyenkor kell neked is lelépned cimbi, soha sem voltam a szavak embere. Magamra öltöm a teljesen fekete ruházatomat, kezeimen kesztyű a fejemre pedig ráhúzom a csuklyát. Az övemen ott lapul egy szeráfpenge és egy pisztoly a biztonságkedvéért. Segítségemre lesz a tárgyalásban egy másik vezetőségi tag, Harold.
- Egy kicsit rossz előérzetem van. Nem bízom bennük. Pillantok a társamra, majd megállok az irányítóterem épületének kapuja előtt és várom, hogy ideérjen a társaság.
- Majd bökj meg, ha nem úgy beszélek velük mint a követekkel. Nem volt még ilyenbe részem. Kuncogom halkan mielőtt meglátnám őket. Nem sétálok feléjük, csak a kezemet hátrateszem a derekamhoz és ott pihentetem.
- Üdvözöllek titeket New York városában. Én Daniel Frewen vagyok ő itt a társam, Harold. Kérem, fáradjatok utánunk. Az arcomon egy kedves, de sokaknak félelmetes mosoly látható. Hátat fordítok nekik, majd belépek és az asztalhoz sétálok és megállok az egyik szék mellett.
- Foglaljatok helyet nyugodtan. Mutatok az ülőalkalmatosságokra, majd én is lehuppanok. Előrébb hajolok a testemmel, kezeimet összekulcsolom magam előtt és a könyökömön támaszkodom.
- Miért jöttetek ide?


avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
492
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 26 felhasználó van itt :: 9 regisztrált, 0 rejtett és 17 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/6
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
4
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
8
Vadász
8
Nephilim
3