Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Központi irányítóterem
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Alexander Payne


I'm a Hunter. Clearly I'm not afraid of the Dark.
☩ Reagok :
128
☩ Play by :
Matthew Daddario

Utolsó Poszt Vas. Jan. 28, 2018 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York...
Amber & Ramiél & Alexander
Zene: The Fugitive Kind • szószám: 303 • Credit:

Összevont szemöldökökkel kísérem végig tekintetemmel a férfi mozgását, aki Ramiélként mutatkozik be nekem. Nagyszerű, egy arkangyalt is a nyakunkra küldtek. Az asztalon pihenő, egymásba kulcsolt ujjaim leheletnyire megfeszülnek, hiszen hiába az épületet védő számos rúna és pecsét, a szalonban egy lovassal, itt pedig egy arkkal nem sokat kezdhetnénk, amennyiben kedvük szottyanna randalírozni. Szomorú, volt idő, amikor távolságtartó csodálattal töltött volna el egy ilyen ősi, mennyei lény jelenléte, most azonban nem érzek többet, csupán megvetést.
Egyébként keveset értek meg a rövid összefoglalójából, ám kérdések helyett Amberre vetem a pillantásomat, tőle várva bővebb kifejtést a korábban elhangzottakról. Természetesen nem hagyom figyelmen kívül az arkangyalt sem, amatőr hiba lenne megfeledkezni a teremben önkényesen járkáló lényről.
- Értem - felelek első körben, összegezve magamban a hallottakat. Jól hangzó, üres szavak, amikre csak egy bolond bólintana igent, szóval itt is szükség lesz némi noszogatásra egy rendes alku és szövetség megkötésére. - A társaitok démoni és angyali erőforrásokat ígértek, az angyal egy konkrét pecsétet is a város köré, amely jelezné számunkra, ha természetfeletti lépte át a határainkat - ismét Ramiélre fordítom szemeimet, kutatva arcán, vajon mennyi igazság lapult Ophilia ígéretében.
- Ezek szerint Daniel hajlott a szövetségre, a döntését pedig nem szeretném megkérdőjelezni. Viszont konkrétumokra van szükségünk, a városunknak meg kell érnie, hogy ebben a kiszolgáltatott helyzetben más felé forduljon a vadászaink figyelme - gondolom idefelé jövet maguk is tapasztalták a temérdek kárt mind az épületeinkben, mind a falainkon. Ezeket nem két nap lesz helyreállítani, s addig is démonok, egyéb veszélyforrások leselkednek ránk.
- Hallottam a szalonban, a nagyobb jó érdekében áldozatokat kell hoznunk és száj húzva szövetségeket kötnünk, csakhogy mi értelme, ha közben az enyészettel lesz egyenlő a városunk? Remélem értitek, mire szeretnék kilyukadni - felváltva figyelem őket, de leginkább Ambertől várok megértést. Hozzánk hasonló emberként talán átérzi, a természetfelettiek óvása nélkül számunkra cseppet sem egyszerű hangzatos szavakkal dobálóznunk.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○hunting is the only thing that makes sense

Amber Cartelle☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Csüt. Jan. 25, 2018 11:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
T


New York New York

Az újabb kérdést hallva bocsánatkérően pillantok az arkra.
-Majd megbeszéljük!-Válaszolom Ramiélnek. Nem akarom az idegen előtt ezt kivesézni. Mondjuk vele még semmi bajom, de egyik testvérével nagyon is. No mindegy, vagy megérti vagy nem.
Próbálom összeszedni a gondolataimat, rendesen megfogalmazni és megosztani vele. Nehéz, nagyon is nehéz. Ez Faye feladata lenne. Neki ehhez már van tapasztalata. Nekem ez az első ilyen megbeszélésem. Ennek ellenére is úgy érzem, hogy sikerrel járhatunk, hogy bele fognak menni a dologba.
Várom is a válaszát, de helyette csak feláll és távozik. Értetlenül pislogunk egymásra Ramiéllel. Nekem sem tetszik a kialakult helyzet. Most még idegesebb lettem tőle. Csupa rossz dolgok jutnak az eszembe. Ez az egész csak egy átverés és esze águkban sem volt elfogadni az ajánlatunkat.
Én nem állok fel az asztaltól, csak idegesen kezdek el dobolni rajt az ujjaimmal. Szerencsére nem vératnak meg sokáig. Egy idegen fickó lép be az ajtón, aki már közli is velünk, hogy Danielnek dolga akadt. Kissé meglepődöm rajta. Mégis mi fontosabb dolga lehet ennél? Mégis csak az emberiség jövőjéről van szó.
És még én izgultam azon, hogy nem vesznek majd komolyan… Pedig ezek után őket lesz nehéz annak venni.
-Amber!-Mutatkozom be én is, majd egy sóhaj szökik ki ajkaim közül, mikor megkéri, hogy vázoljuk fel, hogy hol is tartottunk. Ramiél szavaira bólintok egyet. Végül is ez volt a lényeg.
-Igen valahogy így. Szeretnénk összefogni veletek. Úgy hisszük, hogy az egységben az erő. Szóval angyalokkal, démonokkal együtt kellene együttműködnünk. Nélkülük nem hiszem, hogy sikerülne legyőznünk azt, ami vár ránk. Tudom nem a legjobb dolog, de sajnos ez van.-Rántom meg a vállam.


Öltözet ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Ramiél
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
185
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Hétf. Jan. 15, 2018 6:23 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York

- Nem haragszom, ugyanakkor nem is értem.
Jelentem ki hivatalos hangnemben, elvégre fogalmam sincs mi a baja velem. Bár ez nem is a legjobb időpont megtudni. Valami választ azért kaptunk. Csendben maradok, hiszen a további mondanivalóját Danielnek intézi, amivel mondjuk úgy egyetértek, meg nem is. Mielőtt azonban felhozhatnám az érveimet, ez a Daniel hirtelen feláll. Aztán követi őt az öreg és ukmukfukk minden szó nélkül elindulnak kifelé. Kérdőn tekintek először Amber-re, aztán meg pislogok utánuk. Mivel megszakadt a tárgyalás, én fogom magam és felállok. Csak tudnám mi ez a mászkálás, még szép hogy némi gyanú költözik az elmémbe. Semmi kedvem közben ott üldögélni. Lassú léptekkel kerülöm meg az asztalt, fensőbbséges, szálegyenes pózban masírozva, de közben a tekintetem le nem veszem az ajtóról. Ketten kimennek, egy bejön, de előtte még valamit sugdolóznak. Aztán egy újabb kölyök képű jelenik meg előttünk. Ajvé! A magát Alexandernek nevező közli velünk hogy ennek a Danielnek sürgős ügye akadt, természetesen tárgyalás közben és mennie kellett az öreggel együtt. Maradt ő nekünk, ajándékba.
- Ramiél.
Aprót fejet hajtok a bemutatkozásra, immáron saját magam reagálva rá, de nem ülök vissza. Lassan teljesen elhagyom az asztalt, az ablak felé lépkedem. Számomra ez a forgalom azt jelenti, hogy megint csak nem vették komolyan a helyzet súlyosságát. Azt hiszik mindent kézben tarthatnak, irányíthatnak. Cöh! Tudatlan emberek! Valahol bosszantó, valahol mulattat egy icipicit. Mert hát ilyenek...mindig is ilyenek voltak és ilyenek is maradnak.
- Nos, ott tartottunk hogy fogjunk össze, mentsük meg az otthonunkat. Én meg beszéljek az angyalokkal. Kihagytam valamit?
Először Alexandernek magyarázok, aztán a kérdést már Amber-nek teszem fel. Én beszéljek az angyal társaimmal..húha..szerintem ha még egyszer Gabriel elé állok, saját kezűleg akar majd megfojtani, de próbálkozni lehet. Úgy is rég volt már, mikor fivéreimmel vállt vállnak vetve harcoltunk húgunk szabadulásáért. Azt hiszem néhány pofont megér a dolog. Lenne még mit mondanom, amit eredetileg a Daniel nevűnek intéztem volna, ám közben Amber kénytelen lesz még egyszer elmondani, amit már elmondott annak a jómadárnak. Kellemetlen, de ez a helyzet. Úgyhogy türelmesen kivárom a soromat. Odaérve az ablakhoz, kis időre hátat fordítok a párosnak és kitekintek rajta.

Alexander Payne


I'm a Hunter. Clearly I'm not afraid of the Dark.
☩ Reagok :
128
☩ Play by :
Matthew Daddario

Utolsó Poszt Vas. Jan. 14, 2018 8:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York...
Amber & Ramiél & Alexander
Zene: The Fugitive Kind • szószám: 356 • Credit:

Az irányítóterem ajtaján kopogtatva eltűnődök, vajon miért kérettek ide. Talán már is egyezésre jutottak Frewenék, és el kell valahova kísérnem a delegáció tagjait? Vagy épp ellenkezőleg, és szükségük van néhány szabad kézre a kipaterolásukhoz? Addig nem tudom meg, amíg valaki ajtót nem nyit, kész szerencse tehát, hogy nem várakoztatnak meg vele, mert bizony hamar el tud uralkodni rajtam a stressz a leghaloványabb látható jelek nélkül is. Daniel lép ki az ajtón, aki tudatja velem, hogy fontos ügyben kell intézkednie máshol, Haroldot pedig a szalonba küldi az angyalhoz és a démonhoz, révén, több emberünk jelenleg nincsen a tárgyalások lebonyolítására. Jó kérdés, hogy miért éppen Harold megy, és honnét veszik, hogy én alkalmas leszek a fő tárgyalás lebonyolítására, de aztán eszembe jut az öreg, meg a végtelen meséi, illetve a tény, a nevem az alapító családok egyikéhez tartozik, szóval onnantól kezdve nincs több kérdésem a vezetőnk utasításaival kapcsolatban.
Felkészülve az újabb rémálomra, belépek az ajtón, majd miután Danielék távoztak, helyet foglalok az asztalnál. Jobban örülnék, ha az idős bölcs velem maradna segíteni, azonban az utóbbi időben semmi sem képezi kívánság műsor tárgyát, be kell érnem magammal és a reménnyel, képes leszek józan ítéletet hozni, vagy tartani a frontot, amíg vissza nem tér Frewen. Tekintetemet a szemben ülőkre emelem, sietősen végigmérve küllemüket. Amennyiben jól tudom, a lány legalább ember, San Francisco vezetőjének valamiféle rokona, szóval már is nagyobb a nyugalmam, mint a másik kettő társaságában.
- Alexander Payne a nevem, amíg Daniel a sürgős ügyeit intézi, én fogok veletek tárgyalni. Az imént a másik két követnél voltam, talán nem is baj, ha egyeztetésre jutnak a feltételek, ugyanis nem voltak túlzottan felkészültek - jelentem ki mindenféle kertelés nélkül, bár azt hiszem, ez nem lepheti meg őket az ideiglenes vezetőnk után. Ő sem híve a lényeg rejtegetésének, ez amolyan vadászvonás. A hozzáállását tekintve már nem tudnám megsaccolni, mit tapasztalhattak. Talán itt nem volt olyan feszült a légkör a lány miatt, elvégre még én is szívesebben hajlok egyezkedésre egy ember jelenlétében, mint egy démonéban és egy angyaléban. - El tudnátok mondani, miről volt szó eddig? Csak hogy ne kelljen az elejéről kezdenünk - ajánlkozok fel, természetesen azután, hogy ők maguk is bemutatkoztak.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○hunting is the only thing that makes sense

Amber Cartelle☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Pént. Dec. 22, 2017 10:00 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
T


New York New York

Az újabb kérdést hallva bocsánatkérően pillantok az arkra.
-Ne haragudj Ramiél.-Igaz őt még nem ismerem és nem is lenne szabad általánosítani. Raffaellel is megvagyunk, vagyis ő normálisabb, mint Michael, bár már régen láttam… De az a múltkori eset, akkor is sok volt nekem.
-Öhm erre most inkább nem válaszolnék. Személyes dolog és amint mondtam azt próbálnám félre tenni.-Nem fogom neki elmesélni azt az esetet Gabriellel és a másik kettővel. Egy nagy levegőt veszek és folytatom.
-Nehéz lehet bennük megbízni, de tudtommal nem csak Michaelnek, de minden angyalnak érdeke lenne legyőzni ezt a valamit… Sőt azt is hallottam, hogy a démonok is segítenének nekünk. Nem tudnak hova menni, nem tudnak visszatérni az „otthonukba”. Nekik sem kényelmes ez a helyzet… Fura dolgok történnek most a világon. Emberek bukkantak elő a semmiből és akinek meg kellene halnia nem hal meg.-Itt egy pillanatra elhallgat. Azóta sem érti, hogy pontosan mi történhetett akkor.
-Szóval szerintem igen. Szabadon mászkálhatnának, természetesen azért lennének szabályok, hisz azok mindig kellenek. Különben is már most is szabad bejárásuk van. Én legalább is nem tudok megkülönböztetni egy démont, vagy angyalt egy halandótól.-Pillantok körbe. Lehet, hogy ők sem sima emberek.
-Hogy milyen következményei lennének? Biztosan nem lesz egy könnyű menet. Biztosan lesznek áldozatok és az emberi történelmet figyelembe véve lázadások is. Talán először meg kéne próbálni megnyugtatni az embereket és utána összegyűjteni azokat, akik tudnak is tenni valamit. Nem politikusokra gondolok, hanem olyanokra, akik érdemben is hozzá tudnának tenni. Ramiél ismeri az angyalokat tudna velük tárgyalni. Ti a vadászokat tudnátok összehívni. Fogjunk össze és mentsük meg az otthonunkat.-Ennél többet már tényleg nem tudok mondani. Ha ez sem elég neki, akkor az arkra bízom a dolgot. Ennél lelkesebben nem fogok tudni beszélni. Már így is túl soknak tartom magam.


Öltözet ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Ramiél
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
185
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Vas. Dec. 17, 2017 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York

Az öregember csendben issza a teáját, úgy vélem ő is eljutott arra a pontra, amire én. Egyszer feléje tekintek, aztán vissza a szószólókra. Amber kifakadására felkúszik a szemöldököm. Nem rosszallóan, hanem csodálkozóan, és magam elé hápogok, persze hang nem jön ki belőlem. Nem is tudom mit kellene erre mondani. Azt hittem mivel Mihály állandóan náluk lebzsel, hogy számára ez a világ legtermészetesebb dolga. Oké. Tévedtem. Mikor Daniel-el összetalálkozik a tekintetünk, már nem hápogok, először megvonom a vállam, majd amikor elhangzanak az ő szavai, egyetértően bólintok és Amberre tekintek. Van saját véleményem, de egyenlőre megtartom magamnak. Egyébként meg én is kíváncsi vagyok. Miért nem? Ez volt a kérdés. Úgyhogy kínosan ügyelek arra, ne szakítsam meg a párost, jussunk el A-ból B pontba. Végül is mit várt? Azért jöttem, mert mi őket védjük, a magam felfogásában Isten, azaz atyánk teremtményeit védjük a pusztulástól. Gabriel tetteiből kiindulva nekik is világos, ha akarnánk nem kerülne semmibe félre állni az útból, vagy beállni mellé a sorba, de nem tettük. Mi a fenét kéne még bizonyítanunk és hogyan?


Utolsó Poszt Szomb. Dec. 09, 2017 12:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York
"„Minden igazságtalanság, követtessék az el egyeseken vagy nemzeteken, megbosszulja magát"

Egy halvány mosoly ül ki az arcomra a lány reakciója miatt, hisz ő is ugyanúgy tartja velem a szemkontaktust. Ügyes, jól felkészült erre a beszélgetésre. Belekortyolok a teámba, miközben hallgatom a Herold történetét és játékát.
- Mi pedig ezt az elázást szeretnénk elkerülni. Reagálok a szavaira, és szép csendben hallgatom Amber mondandóját, érvelését. Igen, tudom, hogy igaza van hiszen ez egy olyan hatalom amit mi emberek egyedül nem tudunk leverni, kellenek a szövetségesek viszont a kérdésemre nem igazán kaptam egyenes választ. Hiszen a következmények fontosak, sőt döntő válasz ebben a szituációban.
- Azt lehet tudni, hogy miért nem? Hiszen most is egy ark jelenlétében érkeztél. Előre dőlök most egy picit a székembe és a tekintetemet Ramiélre vezetem, majd vissza a lányra.
- Teljesen igazad van, ezt elismerem. De nem hallottam választ a kérdésemre, mintha megpróbáltad volna megkerülni ezt. Ez az egy dolog van, amire kíváncsi vagyok. S ha a válasz számomra kielégítő lesz, akkor igent mondok.


Amber Cartelle☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Szer. Dec. 06, 2017 9:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
T


New York New York

Sokat gondolkoztam útközben azon, hogy mit is kellene mondanom, mivel kellene érvelnem ahhoz, hogy belemenjenek a dologba… De aztán arra jöttem rá, hogy ők is csak emberek, ők is élni akarnak, így miért ne mennének bele a dologba? Külön-külön nem fog sikerülni, hisz erősebb hatalommal állunk szembe, de ha összefogunk, hiszem, hogy végre olyan életünk lehet, mint régebben volt.
Szeretnék abban a világban élni, bár tudom az sem volt tökéletes és annak is megvoltak a maga hibái, de mégis olyan csábítónak tűnik nekem.
A tea nagyon is jól esik. Ha ez volt az utolsó teám, akkor így jártam. Egyszer már elhagytam ezt a Földet… Másodjára könnyebb lesz. Fayenek nem is meséltem arról a napról. Ha elmondtam volna neki az ágyhoz bilincselne életem végéig.
Én sem emelem le róla szemeimet. Mindvégig állom a tekintetét. Tudom, hogy ez nagyon is fontos ilyen tárgyalásokkor. Ha egy pillanatra is meglátja benned a gyengeséget, a félelmet akkor bukta az egésznek.
Végig hallgatom az ő kérdéseit. Eh… Már csak ez hiányzott. Hogy ÉN érveljek az angyalok mellett?? Ez komoly? Azt hiszem inkább haza is indulhatnánk. Én nem fogok áradozni róluk… Előbb dobom oda magam Gabrielnek…megint…
Mielőtt bármit is mondhatnék az idős úr szólal meg. Megráncolom homlokom szavaira. Nem értek egyet vele. Nagyon nem.
-Én hiszek abban, hogy közösen megoldhatjuk ezt a problémát és végre lesz esélyünk egy jobb életet felépíteni.-Mondom teljesen komolyan az idősebb férfinak, majd visszanézek a másikra.
-Őszinte leszek! Én nem szívlelem az angyalokat, főleg nem az arkokat, ami sok szempontból egy vicc… De mindegy is. Félre kell tennem az érzelmeimet, mert most nem csak rólam van szó, hanem az emberekről, a világunkról, a bolygóról. Egyedül mi halandók nem leszünk képesek harcolni az ellen, ami eljött. Nem ismerjük mi ez… Vagy legalább is én nem tudom, hogy mi történik, csak azt tudom, hogy meg kell állítani, mert ha nem akkor szerintem rövid időn belül nem lesz élet ezen a Földön. Nem kell őket szívlelni, de valóban segítenének nekünk. Ezért is jött el Ramiél. Sok angyal él közöttünk, ahogy démonok is. Hallottam olyan pletykákat is, hogy sok démon is segítene nekünk… Ilyen hatalmak mellett lenne esélyünk, de csak akkor, ha összefogunk és kitalálunk egy jó stratégiát.-Na jó, ha tovább pofázok, akkor a végén magamat fogom leütni. Minek is jöttem el ide?... Kimozdulni igen… Mi lenne, ha elmennénk megnézni a várost? Talán, majd ha jutottunk valamire.


Öltözet ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Ramiél
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
185
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Hétf. Dec. 04, 2017 6:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York

Amber kezdése elégedettséggel tölt el. Nem kertel, rátér a lényegre. A sunyi képű vadász már annál inkább nem. Játék. Igen, a legtöbb ember hajlamos játéknak felfogni mindent, amíg saját maga meg nem tapasztalja mit is jelent igazából a játéknak hitt dolog. Lefelé konyul a szám széle közben, de aztán az öregemberre tekintek. Főleg azért, mert belekezd egy történetbe. Miután eljutunk a végéhez, rádöbbenek, hogy ez a hasonlat nem kifejezetten ide való, hiszen azt sugallja, hogyha összefognak, akkor is megáznak, ha sietnek, akkor is, vagyis a végzet elkerülhetetlen, pedig ez nem ilyen egyszerű. Ha csak nem az a szándékuk, hogy egyedül mennek a világ ellenében, ami valljuk be hősiesen hangzik, de amúgy meg nagyon satnya elképzelés. Magam elé tekintek, aztán vissza Amber és Daniel párosára. Remélem nem befolyásolta őket ez a történet. Egyébként Amber elég alázatosan fogalmazott, elvégre ez a szövetség mindenkinek csak jót tenne. Az meg egyéni szoc. probléma hogy a vadászok közt a legtöbben nem tudják elviselni a természetfelettiek közelségét. Valójában hemzseg a városuk a természetfelettiektől. Még nagyon az elején vannak ennek a beszélgetésnek, nem látom szükségét beleszólni. Csendben figyelem és hallgatom a kettőst, lássuk meddig jutnak el.

Abaddon☩ Reagok :
210
☩ Play by :
Cam Gigandet

Utolsó Poszt Vas. Dec. 03, 2017 12:22 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York
Daniel & Abaddon & Ramiél & Amber
Music • szószám: Ide • Credit:HoH

Invitálásunk végül célt ér, a páros helyet foglal. Amber Cartelle és Ramiél, ez a két név mely elhangzik a leány szájából. Ambert felismerem, volt már szerencsém hozzá a kertvárosban. Jótét lélek, tiszta szívű, értékes darab a jövőre nézve. A fickót nem ismerem, nem volt még szerencsém hozzá. De ami késik ugye...
Arcom felderül amint a lány örömmel fogadja a forró tea szervírozását. Boldogan töltök is neki, dúdolgatva magamban. Egy biztató mosollyal zárom le végül amint a csésze megtelt. - Csak bátran csak bátran. - Teszem hozzá majd Ramiél kérdésére kopasz kobakom vakargatom meg, ezután szakállamon simítok végig elgondolkodón. - Ilyesmivel sajnos nem szolgálhatok, de ahogy néztem elég borús odakint, előfordulhat, hogy még is meg lesz a kívánságod! - Jelentem ki nagy büszkén, hogy még is tudtam segíteni ezen a kérésen is. No persze nyilván nem az égből jövő fénycsóvára gondolt, de hát ezt mit tudhatná egy magam fajta - jelenleg - bohókás vénember. Miután mindenki elhelyezkedett neki látnak a szócséplésnek. Egy korty a teából míg Amber válaszol. Elismerően bólintok szavaira, igaza van. A jelenleg a világ kifordult magából, angyal, démon, ember, most éppen mind egy cipőben járunk. Daniel válasza szintén jogos az ő szemszögükből. Pillanatnyi feszült csend, de persze én sem vagyok rest. - Tán egy kis muzsika jó hatással lenne a beszélgetésre, nemde? - Meg sem várva válaszukat hátratolva székem felegyenesedek s a kis komód mellett magányosan ácsorgó baglama gitárt veszem magamhoz és rá is zendítek, egy kellemes, nyugodt, halk kis dalocskára. Néhány pendítés után feltekintek a társaságra. - 1 ember lehet erős, de 2 mindig erősebb. Bölcs gondolat Amber Cartelle. - Jegyzem meg majd folytatom is. - Hajdanán egy Szamuráj éppen két falu közt haladt az úton, feltekintve az égre szürke felhőket látott gyülekezni. Úgy döntött megszaporázza a lépteit, hogy elérjen a következő faluig mielőtt elázna. Az eső még menet közben rázendített. A ruhája, a haja, mind nedves lett. Mindegy mennyire sietett az eső akkor is elérte. - Játszom tovább a dalocskát fejemet enyhén mozgatva jobbra - balra. Daniel szavaira utalok, feltételezése jogos, de nem látunk a jövőbe, hogy mi lesz holnap, avagy a következő pillanatban, ki tudja? Futhatunk előle, attól még bekövetkezik ha úgy akarja. A továbbiakban kíváncsian várom mi lesz a delegáció reakciója első sorban Daniel szavaira.


Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York
"„Minden igazságtalanság, követtessék az el egyeseken vagy nemzeteken, megbosszulja magát"

Herold válaszára egy picikét, észrevétlenül megforgatom a szemeimet. Igen, bölcs öregember ezt nem is tagadom, de ezt a kijelentését magamtól is tudtam. Csak hümmögök egyet és fújok egy nagy levegőt amikor kiérek a kapu elé. Az arcomra egy mosolyt varázsolok, de ahogy az arkangyalra nézek az egy kicsit erőltetettnek látszik. Igen, nem szívlelem az angyalokat és főleg nem az arkokat. De most ezt félre kell tennem hiszen nem magamat képviselem hanem a várost. Mindent New York érdekében kell tennem.
Nem haladok gyorsan az irányítóterem felé, minden métert kihasználok a gondolkozásra. S még a lassú sétámmal a célom az is, hogy azt higgyék, hogy tervezek valamit azért húzom az időt. Könnyebb olyanokkal tárgyalni akik feszélyezve érzik magukat. Amint megérkezünk, Herold már csinálja is a teákat s én direkt nem kínáltam meg őket semmivel. Még ha nem Ramiél jött volna akkor talán, de így nem. Túl mélyre gyökerezik bennem a természetfelettiek iránti utálatom. Végigpillantok az angyalon mielőtt leülne és kiszúrom a kardját, de nem hagyom rajta a szememet mintha csak épp arra pillantottam volna s úgy teszek, mint aki észre sem vette. A figyelmemet Amber felé irányítom, és végighallgatom a mondandóját.
- Ó, értem. Örülök, hogy nem írtad körül a dolgokat és egyenesen a tárgyra tértél, hiszen ebben a városban csak egyenesen szeretünk beszélni. Mosolyodom el, és a szemeimet le se veszem a nőéről, próbálok kiismerni belőle valamit. Mennyire magabiztos, van-e hátsó szándéka. Bármit amit ki lehet. A szem sokat elárul.
- Játsszunk el a gondolattal, hogy ha szövetséget kötnénk akkor annak mik lennének a következményei? Szabad bejárása lenne a városotokban élő angyal és démon hordának azzal a címszóval, hogy segíteni akarnak? Hátradőlök a székemben, és kavargatni kezdem a teámat de a tekintetem továbbra sem veszem le Amberről.
- Tudjátok mi is hajlanánk a szövetségre, hiszen nekünk is jó lenne pár szabad kéz. A mostani időkben pedig csak az összefogás segíthet. Viszont, úgy meg nem dönthetek, hogy nem tudok a következményekről.


Amber Cartelle☩ Reagok :
98
☩ Play by :
Emma Watson
☩ Korom :
24

Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 9:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
T


New York New York

Csak egy oka van annak, hogy elvállaltam ezt az utat, ezt a tárgyalást… Egyszerű, nagyon egyszerű az oka. Annak aki jól ismer nem is kellene megmagyaráznom… Szóval az ok az, hogy végre kimozdulhatok a városból. Végre megismerhetem a falon túli világot. Végre többet láthatok. Mikor átjutunk a fal túloldalára egy nagyot sóhajtok. Mintha csak felszabadulnék. Végre kijutottam és bár sok időt nem tölthetek idekint mégis csodálattal élem meg ezt a pár órát.
Természetesen ahogy közeledünk New York felé. Néha Ramielre pillantok. Bár ez idáig nem találkoztunk és nem is ismerem mégis örülök annak, hogy itt van mellettem. Tudom azt is, hogy most Faye nevében kell tárgyalnom. Ha ez sikerül talán végre máshogy fog kezelni engem. Talán végre nem egy kislányt lát majd bennem… Bár azon a vacsorán mindent látott bennem, csak nem kislányt… Igen azóta is mérges vagyok rá és azóta is fáj, hogy képes volt így kihasználni…
Ahogy a New Yorkiak elé lépünk egy kedves mosolyt varázsolok az arcomra, majd jön a bemutatkozás. Kézfogás elmarad, ahogyan a pukedlizés is, így csak biccentek féléjük egyet.
-Jó napot! Amber Cartelle és ő itt a társam Ramiél. Köszönjük szépen, hogy fogadtatok bennünket.-Hosszabbra nem is akarom húzni ezt a bemutatkozást, így inkább csak némán követni kezdem őket. A szívem egyre hevesebben kalapál, de tudom semmi gond nem történhet, hisz nekik is érdekük, ha össze tudunk fogni. Meg kell védeni magunkat és együttes erővel sikeresebbek lehetünk.
Én is szépen helyet foglalok az egyik széken. A mai nap alkalmából kicsit kiöltöztem, bár teljesen feleslegesnek tartom, de ezt is csak Faye miatt csináltam…
-Nekem egy tea jólesne. Köszönöm!-Mosolyodom el ismét. Nekem is eszembe jut, hogy talán nem kellene, de nem akarom megsérteni őket, nah meg mégis csak mi jöttünk az ő területükre. Miután megkapom a teát ismét megköszönöm, majd elkapom Ramiél tekintetét. Elmosolyodom és bele kortyolok a teába. Be kell vallanom nagyon is jól esik.
-Nos nem fogok kertelni, mert felesleges. Azért jöttünk, hogy segítséget kérjünk tőletek. Arra gondoltunk, hogy talán nagyobb esélyünk lehet a túlélésre, ha összefogunk. Hiszem, hogy sok mindent tudnátok nekünk tanítani és mi is tudnánk segíteni nektek.-El is hallgatok, mert kíváncsi vagyok arra, hogy egyáltalán mit gondolnak erről. Lehet, hogy csak ki fognak nevetni és elkergetnek minket, hogy szépen menjünk haza és felejtsük el ezt.


Öltözet ʘ Zene: - ʘ Megjegyzés: -

Ramiél
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
185
☩ Play by :
Johnny Depp

Utolsó Poszt Hétf. Nov. 27, 2017 5:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York

Csendben haladok Amber mögött és azon csodálkozom, hogy ez a fiatal, mélynövésű ember nő miért nem szaladt el már fél órával ezelőtt üvöltve? Igazából nem az ő dolga lenne tárgyalni, de bevállalta. Hogy én miért nem szaladok el, az pedig nyilvánvaló. Be kell látnom, a fivéreim válogatott hülyeségekbe tudnak könnyedén belerángatni. Nem is csoda hát hogy mindig mindenben nyakig benne vagyok. Nincs ínyemre Mihály új keletű szövetsége a démonokkal, mondjuk úgy megtűröm őket magam mellett, mert muszáj. Így aztán amikor Ophiliát és a harcos démon nőstényt megkérték hogy menjenek velük, én kizárólag csak Ophiliáért aggódtam. Ez a helyzet elég kényes, hiszen ha most bajba kerül, nem biztos hogy segítséget tudok neki nyújtani. Annak ellenére hogy az emberek itt úgymond szabadon élnek és állítólag tudnak vigyázni is magukra, a város hemzseg a pokol kénköves bugyraitól. Utoljára amikor itt voltam, találkoztam Saiva-val, előtte pedig Judás-sal, arról nem is beszélve milyen könnyedén és feltűnésmentesen jutottam be közéjük. Úgy vélem még rám nézve is rettentően veszélyes most itt csak úgy besétálni. És megtettük, Ophiliáékat másfelé vitték, mi pedig útban vagyunk valamerre. Azt hiszem Amber komolyan elköteleződött Faye mellett, ahogy én is Mihály mellett, annak ellenére, hogy egy csomó döntésével nem értek egyet. Magamban kívánom neki hogy sikerüljön megállapodnia ezekkel itt, szerintem az embereknek csak jót tenne, ha a két város szövetségre lépne. Úgy vélem Mihály is ezt szeretné, bár most helyette én vagyok itt, nekem meg nem az erősségem tárgyalgatni másokkal. Ha még is balul sülne el, talán van mód rá hogy kivigyem innen Amber-t és Ophiliát. Nálam van a kardom, a kabátom eltakarja ugyan, de gyakorlott szemek elől nem marad rejtve. Előre engedem Amber-t, szerintem jobb ha ő kezd el velük társalogni, mint ha én. Megyek utána, és alaposan körbenézek odabent. Sunyi tekintetű és egyben kevésbé bizalomgerjesztő ember palánta köszönt minket, mögötte pedig egy vén, hajlott hátú ember. Megvárom amíg véget ér a pukedlizás, közben veszek egy mély levegőt. Ráhagyom Amber-re a bemutatkozást, aztán meg egy ideig csendben figyelek erre a két fura szerzetre itt előttünk. Azt mondják foglaljunk helyet. Oké. Leülök az asztal mellé, kicsit arrébb kotrom a mozdulat közben a kardom valamennyire féloldalas irányba taszítva, majd amikor már ülve vagyok, kényelmesen hátradőlök a széken és fülelek, figyelek. Tessék leültem, nyugiban vagyok, hát beszéljetek. Jön is az első együgyű kérdés...mintha nem volna egyértelmű. Úgy érzem erre sem én fogok válaszolni, amíg Amber megteszi, én szemügyre veszem a Harold-ként megismert ráncos arcot. Teát csinál nekünk, hogy aztán azzal meg is kínáljon. Nekem rossz tapasztalataim vannak ezzel a fajta gesztussal, így eszemben sincs elfogadni. A kijelentésére hangosan odaszólok neki.
- Köszönöm, én inkább egy Mennydörgést kérek!
Gondolok itt az italra, mert nekem a tea semmi, persze nem is inni jöttem ide. De így remélhetőleg lekopik rólam a teájával együtt. Ha idő közben Amber elé rakná le az asztalra és összefutna a nevezettel a tekintetünk, alig észrevehetően nemmel rázom meg neki a fejemet. Utána meg már a saját döntése. Nem is tudom mit várok, valószínűleg nem akarja megmérgezni...remélem. Mivel Daniel az előbb feltett egy kérdést, azt hiszem rögtön a tárgyra is térünk. Hagyom az ember nőt beszélni, övé a terep. Addig én szemügyre veszem a belső teret, vegyük számba a csapda lehetőségét, a menekülési útvonalakat, és az egyéb fegyverek helyét, ha vannak.

Abaddon☩ Reagok :
210
☩ Play by :
Cam Gigandet

Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York
Daniel & Abaddon & Ramiél & Amber
Music • szószám: Ide • Credit:HoH

Herold, ezt a nevet használom, pontosabban tulajdonítottam el. A külső kissé rendhagyó, de nagy szükségben nem válogatunk. Herold egy vadásztörzs bölcse volt egykoron, nagy tudású idős ember. Legalább is ez a köztudott róla, jó ideje kísértem figyelemmel, hogy átvéve felette a hatalmat, megfelelően helyettesíthessem. A látvány alátámasztja orientál származását: Hosszú hófehér szakállam majd mellkasáig úszik le. Egyszerű, szürke tógában járok, a városaik szemében talán a pizsama / köntös név közelebbi lehet, műveletlen bagázs. Egyetlen eszköz van mit mindig magánál hordott így hát én is így cselekszem, lopótök kulacs ami bármerre járok a derekamra kötött övre van erősítve. Egy egy kortyinka belefér néha nemde? Na de térjünk a lényegre.
Daneil, fiatal harcos a New Yorki vadászok közt, őt nevezte ki helyettesként Drake távoztakor. Ő felel most mindenért, csak úgy mint az érkezőkért. - Ha ártana akarnak akkor fognak is. Békélj meg a sorsoddal ifjú Daniel. A sötét gondolatok elvakítanak, hamar kiderül majd mit akarnak, ráérsz majd akkor aggodalmaskodni, nemde? - Vigyorodom el ahogy felnézek a harcosra biztatóan. Rövid bólintással jelzem, hogy értettem. Az érkezőket enyhe meghajlással köszöntön, nevem hallatán rövidet biccentek majd kezemmel invitálom az érkezőket Daniel után, így mutatva az utat a terembe. Követem Danielt s arcomra mosolyt csal a "rögtön a lényegre" hangneme, helyes, magam sem csinálnám másként, de most épp keleti öregember vagyok, amolyan bölcsféle. Mielőtt választ adhatnának közbevágok. - Hosszú utat tettek meg, egy forró tea bizonyára jól esne. - Fordulok kedvesen Amber irányába és természetesen Ramiél felé is pillantok. Meg sem várom válaszukat már lépek is oda a kis szekrényhez és készítem elő a kannát s a csészéket. Lévén, tudtunk jöttükről így előre készültem, a tea enyhén gőzölögve jelzi, hogy még kellő hőmérsékleten szervírozható. Rutinos mozdulatokkal készítem elő a füvet a szűrőben, a csészéket a tálcára s végül a kannát is. Így lódulok meg visszafelé az eddigre már vélhetően helyet foglalt trió irányába. Természetesen nincs kizárva, hogy a válasz már rég meg is érkezett és javában tart a beszélgetés. Én látszatra ezzel mit sem törődve totyogok körbe s helyezem a csészéket mindenki elé majd töltöm bele precíz mozdulatokkal a forró nedűt. Kellemes aromájú vörös tea. Végül magam is helyet foglalok majd vigyorogva emelem a csészét magam elé, szemöldököm emelgetve, mutatva a lánynak s a férfinek, hogy bátran kortyoljanak. Két hörpintés és kellemesen kúszik a torkomba a meleg ital. Elégedetten hunyom le szemem, hogy egy parányit nyammogva az ízeket konstatáljam, hogy ismét maradandót alkottam. Végül a csésze a tálkán landol kezem pedig magam elé véve kulcsolom össze, hogy immár az érkezőket figyeljem. Egy pillantást vetek még az ijfú Danielre, parányi kacsintás is jár mellé, amolyan, "látod? megy ez!" jelleggel. Kedves, biztató mosollyal várom, vajon milyen válasz érkezik a feltett kérdésre, hol egyiket hol másikat veszem szemügyre.


Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 4:30 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


New York, New York
"„Minden igazságtalanság, követtessék az el egyeseken vagy nemzeteken, megbosszulja magát"

A fejemet fogom a mostani állapotok miatt amik a mi városunkba uralkodnak. A falak gyengék, de nincs elég kapacitásunk megerősíteni hiszen a civil emberekből is elég kevés van nemhogy vadászból. A démonok folyamatosan szivárognak be a városba, van akit megtudunk ölni de sokak megszállnak egy lakótestet és megbújnak az árnyékban, hogy majd a kellő pillanatban letudjanak csapni ránk. Emellett pedig még az angyalok is felvették a kis harci hárfájukat és azt hiszik, hogy könnyű célpont vagyunk. Tennünk kell valamit, mert ez így sokáig nem mehet.
S pont ekkor érkezik meg az információ, hogy a kapuk előtt egy díszes delegáció áll akik San Francisco-ból jöttek tárgyalni. Én leszek az egyik, aki le fog menni eléjük Drake távollétében. Pont ilyenkor kell neked is lelépned cimbi, soha sem voltam a szavak embere. Magamra öltöm a teljesen fekete ruházatomat, kezeimen kesztyű a fejemre pedig ráhúzom a csuklyát. Az övemen ott lapul egy szeráfpenge és egy pisztoly a biztonságkedvéért. Segítségemre lesz a tárgyalásban egy másik vezetőségi tag, Harold.
- Egy kicsit rossz előérzetem van. Nem bízom bennük. Pillantok a társamra, majd megállok az irányítóterem épületének kapuja előtt és várom, hogy ideérjen a társaság.
- Majd bökj meg, ha nem úgy beszélek velük mint a követekkel. Nem volt még ilyenbe részem. Kuncogom halkan mielőtt meglátnám őket. Nem sétálok feléjük, csak a kezemet hátrateszem a derekamhoz és ott pihentetem.
- Üdvözöllek titeket New York városában. Én Daniel Frewen vagyok ő itt a társam, Harold. Kérem, fáradjatok utánunk. Az arcomon egy kedves, de sokaknak félelmetes mosoly látható. Hátat fordítok nekik, majd belépek és az asztalhoz sétálok és megállok az egyik szék mellett.
- Foglaljatok helyet nyugodtan. Mutatok az ülőalkalmatosságokra, majd én is lehuppanok. Előrébb hajolok a testemmel, kezeimet összekulcsolom magam előtt és a könyökömön támaszkodom.
- Miért jöttetek ide?


Hell or Heaven☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
542
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon
Nincs


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 11 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
7/7
Leviatán
8/7
Angyal
2
Démon
9
Bukott Angyal
3
Ember
3
Félvér
3
Harcos Angyal
7
Vadász
8
Nephilim
3