Ego Alpha et Omega, primus et novissimus, principium et finis
, said the Lord. which is, and which was, and which is to come, the Almighty.

 
Dark Haven
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
492
☩ Play by :
Raiden, Cassael, Ophilia

Utolsó Poszt Pént. Ápr. 13, 2018 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

Utolsó Poszt Szomb. Jan. 06, 2018 7:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halkan elnevetem magam, mikor közli, hogy tévedek.
- Nem figyeltél eléggé a szóválasztékodra. Azt mondtad, "született". A születéshez először szaporodás kell. Márpedig úgy tudom, hogy démon-démonnal nem tud szaporodni, hála a jó égnek, különben már rég elszaporodtatok volna, mint a patkányok. A születés, és a teremtés között naaaaaagyon sok különbség van. - vigyorodom el, mintha csak megtudtam volna fogni valamivel. Persze ez nem így van, mivel ettől még mindig nem tudtam meg, hogy ő melyik csoportba tartozik, de már amúgy is az arányok nagyobbikánál maradtam. Túl esek a magam üveges részén. A férfi nyakára kenem a likőrt, s onnan nyalogatom le. Persze ahogy az előbb is, úgy most is végig borzongatja egész testemet az érzés. Mintha csak ő csinálná ezt velem. Ahogy látom rajta, hogy élvezi, s próbálom úgy is csinálni, főleg, hogy közben tekintetem pimaszul pásztázhatja a csőcseléket mögötte. Amint az utolsó cseppel is végeztem, pörgettem. Rajta volt a sor, s a hasamat választotta.
- Azt lehet locsolni. - vigyorgok, mire felkel, s lábaim alá nyúlva, hátam megtámasztva felemel, feltesz a pultra. Elfekszem, kecsesen nyúlok el a lapon, hagyom, hogy felhúzza a pólóm. Figyelem, ahogy rám önti az italt, és azt, ahogy az megmarad köldököm és annak tájékán, amúgy lefolyik rólam főleg oldalt. Amikor neki áll a dolognak, halkan elnevetem magamat néha, mikor éppen csiklandós részhez ér, de amúgy kellemes érzéssel tölt el a játéka. Néha figyelem mit csinál, néha csak visszahajtom a fejem a pultra és behunyva a szemeimet, élvezem az érzékiséget, amíg csak tart.
* * *
szavak: xx - Neffex - Backstage - egyéb: Ezt a zenét is megszerettem. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Pént. Dec. 08, 2017 3:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nagyon sokat tudsz rólunk... - somolygok. - Vagy úgy gondolod, hogy sokat tudsz. - rázom meg végül a fejem. Lehet ő természetfeletti, félvér, ettől még vannak vakfoltok a jelek szerint. - Ugyanis vannak olyan démonok, akiket maga Lucifer teremt meg. - osztom meg vele az információt, bár azt még mindig nem, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az én atyám Lucifer maga. Akárhogy is, nem ismeretterjesztő előadást akarok neki tartani hosszabb távon, ahhoz a hely se lenne a legjobb, meg nagyon kedvem se lenne hozzá. Nem azért néztem ki magamnak... inkább azért, hogy legyen egy jó görbe new york-i napom különleges társaságban. Elvégre magam sem mondanám átlagosnak... ennek első lépcsője pedig az ivós játék lesz, amibe bele is fogunk. A lánynál a kezdés joga hamarosan, amivel él is, választunk felületet, fogyasztási módot is és mehet a menet.
Ahogy keni az itókát, már akkor sem rossz könnyed érintése, de ami utána jön, az még jobb. Ettől tud élvezetes lenni ez a játék. Örömmel fogadom ajkait a nyakamon, közben kicsit megsétáltattam ujjaimat gerince mentén. Tetszik, amit- és ahogy csinál, neki pedig jöhet egy kis "jutalom", ha lehet ezt így nevezni, mert a velem való érintkezés felkavaró tud lenni számára, jelen helyzetben is, ahogy ajkai nyakamat érintik, biztos vagyok benne, hogy tovább borzolja érzékeit. Viszont ez csak még apró kóstolgatás, így hamar véget ér, helyette pedig Lightbane pörget, kétszer is, majd nálam a "labda", mire elmosolyodom. - Aki mer, az nyer... szóval én a hasadról fogyasztanék. - kacsintok rá, majd a lánynak is van lehetősége választani, hogy locsoljunk, vagy nedvesítsünk, nyilván fogja is mondani, ha pedig ez megvan, a játék kedvéért és a mókát fokozandó felfektetem őt a konyhapultra és a felsőjét hasáról felhúzva majd mehet a menet... akármit is választott, az biztos, hogy ajkaim és nyelvem játszadozva és érzékien fogja bejárni fehér bőrét és persze olyan pontokat választok, amiről érzékelem, hogy rá a legnagyobb hatással lenne.


Utolsó Poszt Szomb. Dec. 02, 2017 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Szavaira felvonom a szemöldökömet, kissé hitetlenül.
- A démonok nem születnek. De ha nem akarod elmondani, honnan van a test, hát nem kell. Csupán kíváncsi voltam. - mosolygom. Igazából ha kiszámolom, hogy a démonok nagyjából 10 százaléka lehet teremtett, akkor körülbelül 0,1% esélyem van arra, hogy találkozzak egy ilyennel. Szóval ha ezt vesszük figyelembe, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy szerzett a test, mondjon bármit. Maradok inkább a statisztikánál. Persze az üveg nálam állt meg, mire választottam rajta egy pontot. A nyakát választottam, ő pedig a locsolás helyett a nedvesítést. Szóval felé fordultam, tenyerembe öntöttem kicsit az italból, aztán oda nyúlva finom, masszírozó mozdulattal kentem össze nyakának oldalát az alkohollal. Ezután oda hajoltam, vállaira támaszkodtam, és apró csókokkal, nyalintásokkal és szívásokkal tisztogattam meg az érintett területet. Amint elég tisztának értékeltem a nyakát, kis mosollyal húzódtam el, és pörgettem meg az üveget. Kétszer is, mivel egyszer senkire sem mutatott. Végül csak sikerült úgy csinálni, hogy végre valakin álljon meg, most ő volt a szerencsés.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Lehet, hogy sikerült egy jó fogást csinálnom. - hergelem picit a leányzót, ha már ennyire kíváncsi. - Vagy lehet, tényleg nem igaz... - teszem még hozzá játékosan. - Bár az is megeshet, hogy nem szereztem, hanem így születtem. - adok még egy tippet, amiről persze én tudom, hogy teljes mértékben igaz is. A játékos kérdések után pedig egy tényleges játék következik, amihez alkohol is társul. Itt nem a berúgás az elsődleges cél, annál messzebb mutat a játék, ugyanakkor jó móka és a halandóknál még a gátlásokat is jobban oldja. Megpörgetem az üveget s az a lány felé néz. Ez a véletlen műve, nem befolyásoltam a dolgot, nem vetettem be erőim. Egyrészt minek tenném, hiszen akármi is lesz, az nekem jó eséllyel win-win szituáció. Másrészt meg ha beavatkozom, akkor lehet én kezdem a dolgot. Lightbane kezdhet és "lő" is, egész jól. Helyes, nem rakja magasra a mércét első körben. - Rendben, akkor a nyakam. - bólintok egyetértően. Jó választás volt a félvér, a fekete tollak jól hirdették, hogy kellően érdekes társaságra találok benne. - Legyen nedvesítve, az elázás még várhat. - kuncogok, tudva, hogy én berúgni ettől nem fogok. Az ő szervezetének pontos határait persze nem ismerem, de azért, ha ilyen helyre jött, csak bírja a dolgot. Szóval lehetőséget adok a lánynak, hogy végrehajtsa a választott feladatot, míg kaján vigyorral figyelem, hogy a többi kis nyomorultat mennyire piszkálja ez az egész. Nem hatnak meg különösebben és ők is tudják, hogy fájdalmas lenne, ha beavatkoznának. - Ügyes volt, most te pörgethetsz. - mondom végül, miután Adéla végrehajtotta a feladatát, mely kellően hergelő indítás volt. Lesznek még itt dolgok...


Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 10:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Persze a játék, hiába más, mint amiket eddig játszottam, jónak ígérkezik. Ő is megmondja, hogy ez adja meg a dolog izgalmát, és ízét. Egyetértek vele, bólintok is egyet hozzá, hogy lássa, nyugtázom a dolgot. Megkérdezi, miért számít a testének származása egyáltalán. Én pedig az utolsó kortyot a számhoz emelem a pohárral.
- Csak tudni akarom, honnan származik a gazdatest. Túl...tökéletes. Tudod, ez az a dolog, amire azt mondják, hogy túl szép, hogy igaz legyen. - mondom kis mosollyal, majd megpörgeti az üveget. Az persze felém fordul. Közben eszembe jut, hogyha akarja, akkor irányítani tudja a játékot a képességeivel, de... sebaj. Irányítsa csak akkor. A vigyort látva halkan elnevetem magam és elgondolkodom, honnan igyak róla.
- Legyen mondjuk a nyakad. - pillantok az említett területre. Se nem túl rámenős, se nem visszafogott. Amolyan tökéletes szürkezóna, főleg, ha az agyát próbálom meg húzni vele. Eszembe jut megint, hogy miket vált ki az érintése és lelkileg felkészülök arra, hogy elnyomjam ezeket. Egy egyszerű mozdulattal huppanok fel a pultra fenekemmel, majd átrakva lábaim átmászok rajta. Ezután felkapom az üveget.
- Választhatsz. Locsolva, vagy nedvesítve? - kérdezem mellé állva, kis mosollyal. Ha locsoljuk az italt, akkor tiszta alkohol lesz az inge, és vélhetően ő maga teljesen, miközben oda hajolva inni próbálok majd. Ha nedvesítjük, akkor könnyebb lesz csak úgy lenyalni vagy csókolni róla. Szemem sarkából a kocsmatöltelékekre pillantok. Szinte látom, ahogy ráng a szemük az idegtől, hogy Moloch ilyesmiket csinál velem. Már csak a közönség piszkálásáért is megéri.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Azt gondoltam, hogy tartogat meglepetéseket a New Yorkba tervezett utam, de arra nem fogadtam volna, hogy egy félig angyal leányzóval fogok ivós játékba bocsátkozni egy kocsmai verekedés romjain. Persze egyáltalán nem bánom a dolgot, mert legyen bár vadóc Lightbane, akkor is szemre való leányzó szép kék szemekkel és tejfehér bőrrel, ruganyos izmokkal és jó mozgással. Egy ilyen ragadozóval nem a legrosszabb peogram egy ilyen "békés tengelyakasztás". - Rendhagyó a dolog, de ez adja meg az izgalmát.- a maga nemében előjátéknak is mondható nem, elvégre lehet inni, nyalni, vagy hasonló módon fogyasztani a másikról az alkoholt, testi közelséggel és egymás hergelésével jár. - Rendben. - kacsintok rá, majd megpörgetem az üveget, hogy a szája a lany felénézve állapodjon meg. - Nálad a labda.- villantok lehengerlő vigyort, majd persze testes kerdésére is kitérek. Nem lövök le minden poént előre, nem arulom el, hogy született vagyok. Lehet majd később egy más helyzetben. - Az, hogy más testét bitorlom és ez mondjuk nem saját. - mosolygok hamisan. - De miért érdekel? - hátha valasza révén valami újat is meg tudok róla. - Mellesleg ha már test, a tied kellemesen formás. - eresztek el egy elég arcbamondós bókot, de így is gondolom. Ahhoz tökéleted, hogy a figyelmem felkeltse és rá szentwljem az időmet. Ha jó lesz, talán azt is megmutatom mire képes egy magamfajta hatalmú és gyakorlatú démon.


Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Csendben figyelem őt, miközben magyarázza a játékszabályokat. Ami meglehetősen egyszerű. Ez nem is egyfajta játék, ez csak amolyan szórakozás. Nem egy billiárd, vagy ilyesmi. Itt nincs nyertes. Ha van is, ő lesz az, mert én egy idő után biztosan kifogok dőlni az italtól.
- Nincs javaslatom. Ismerek ivósjátékokat, de azok nem ilyenek. Azoknál az ivás a büntetés körülbelül. - mondom mosolyogva. Iiigen.. Ez a "ha kimondod ezt meg ezt, akkor innod kell" volt a szabály, vagy valami hasonló. Persze a végén mindenki másnaposan, a várost körbe okádva ébredt fel általában. Volt, aki jobban bírta, volt aki kevésbé. Vicces éjszakák voltak.
- De egyébként játszhatunk ilyet. - somolygok az orrom alatt élénken nézve őt kék szemeimmel, aztán kérdésemre nem kapok választ. Legalább is nem olyat, mint vártam. A "honnan veszed" tagadásra utal. Ha azt kérdezné "honnan tudod" akkor nem tagadás volna. Egyszerre vigyorognék és döbbennék meg. Valahogy el is bizonytalanodok saját tudásomban. Szó szerint nem mondja, hogy nem az övé, se azt, hogy az övé. A levegőben lógva hagyja a dolgot, de a mondata még is hajaz valamerre.
- Mi nem szükségszerű? - kérdezem felocsúdva a gondolataimból.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 5:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nincs nagy titok, hogy mi zajlik tulajdonképpen. Eleve adott volt egy pozitív értelemben vett kezdő feszültség köztünk, most ez fejlődik tovább szépen, fokozatosan, részben akcióimnak hála. Letámadhatnám jobban is, szerintem ő sem bánná különösen, ha ez történne, de érzem, hogy egyikünk sem vágyik a fél másodperces tornádó-hódításra. Inkább egy kis ügyeskedés kell, macska-egér játék. - Egyszerű... fogunk egy üres üveget. - nyúlok egy sörösüveg után, aminek a tartalmát egy húzásra lehajtom, hogy üresen fektessem el a pulton. - megpörgeti egyikünk, és aki felé az üveg szája néz, az megmondhatja, hogy honnan és hogyan akar italt fogyasztani a másik testéről. - összegzem az egyszerűsített szabályokat. Nincs kedvem kockával meg papírokkal kínlódni, hogy melyik szám mi és hogy... egyrészt be kellene szerezni hozzá dolgokat, másrészt meg fölösleges pepecselés. Szóval jó ez így, ha játszani akar. - Ennek szerintem nincs nyertese, de várom a gondolataid. - teszem hozzá vigyorogva, míg eljátszom egy tincsével, majd kérdésére megsimogatom az arcát. - Honnan veszed, hogy szereztem? - szalad fel a szemöldököm. - Ez nem feltétlenül szükségszerű. - de nem árulom el, hogy tényleg nem szerzett, talán, ha megérdemli. Lehet még akkor se. Egyelőre várom a válaszát, hogy mi legyen a játékkal. Az talán adhat némi időt párosunknak, hogy ne essünk egymásnak.


Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 4:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halkan elkuncogom magam, ahogy megjegyzi, hogy látszik rajtam, mit szeretek. És azt is elmondja, hogy az üldözésnek is meg van az izgalma, de szavaiból kihallom, hogy a lassú becserkészést is szereti. Végül is, most is ezt csinálja. Az érintésen keresztül átadott vággyal, az ivós játékkal. Tudom, hogy mire megy ki a játék. Hogyne volna teljesen egyértelmű? Egészen odáig, hogy ujjai fekete tincseimmel játszanak. Elégszer csábítottam én is, hogy felismerjem az ilyen jeleket. Meg aztán nyíltan ki is mondja, hogy szívesebben teperne le máshogy, kevésbé erőszakos módon.
Habár izgatja a fantáziám, hogy milyen is lenne vele, egy incubussal, csak azért sem akarom megadni neki azt, amit akar. Játszani fogok vele, ameddig csak futja erőmből. Bár ha minden érintése ilyen idegőrlően izgató lesz, félek, hogy hamar befogom adni a derekamat.
- Na és milyen szabályai vannak ennek az ivós játéknak, ha netán játszanánk? Ha már játék, gondolom van egy cél, egy szabály, egy nyertes és egy vesztes. - sorolom mosolyogva, hagyva, hogy ujjaival a hajamat piszkálja.
- Mit kap a nyertes? - Arcát fürkészem, annak határozott vonalait, éleit. Szemöldökének vonalát, ajkát, bőrének tökéletességét. Hogy is szokták mondani? "Arcát, mintha angyalok faragták volna." Ez esetben ezt határozottan kétlem.
- Hol szerezted magadnak ezt a testet? - kérdezem nyugodtan. Tisztában vagyok azzal, hogy a démonok 80, de leginkább 90%-a parazitaként megszáll egy embert, s addig küzd a gazdatesttel, amíg uralni nem tudja. Ezután a gazdatest tudata lassan elrohad, átadja helyét a parazitának, ami nélkül életben sem marad hüvelye. Soha nem találkoztam még saját testes démonnal, New Yorkban főleg kishalak, vagy kisebb halak járnak. Moloch erős, de róla sem gondolok többet, mint a legtöbbről, akikkel "találkozom".
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 11:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


-Az látszik. - bólintok a szavaira. Minek is kendőzné, mikor pontosan láttam itt a kocsmában, hogy miként is megy ez nála. - És nem is hibáztatlak, az izgalom, az adrenalin, a hajtás és üldözés hamisítatlan íze mámorító tud lenni. - folytatom, de azt nem teszem hozzá, hogy ezt lényegesen lassabb körülmények között is át lehet ám élni. Minek is tenném, mikor már tudom, hogy az nem az ő világa? Ellenben én jó démonként elég széles repertoárral és probléma megoldó képességgel bírok, a lassú, cserkészős vadászatot is kifejezetten tudom élvezni. Sőt, van, amiben az az egyik legínyencebb falat. Közben ellátom a sebeit némi mágiával, rossz lenne, ha a későbbiekben ez bármiben is hátráltatná. Mellé egy kis apró "útravalót" is kap. - Több lehetőség is van: az ajkaidról, de egy kis feles poharat a dekoltázsodból is le lehetne húzni... vagy, netán a köldököd is benne lehet a játékban. - kacsintok rá, a kis ivós játékot fellibbentve, amit fiatalok szeretnek művelni, vagyis leginkább szerettek, mielőtt a világ le nem állt és amíg voltak mondjuk egyetemek és egyetemi bulik. - Na, akkor az eddig tartott. - vigyorodom el. A bunyó sem volt unalmas és ez a beszélgetés sem az, meg minden bizonnyal a folytatás sem lesz. Az említett személy biztos a társa, de lehet több is, egyelőre sokat nem tudok róla, de ő se rólam. Pont ez a szép az egészben. - Nem, nem akarok veled verekedni. Az említett ivós játék jobb, vagy az, hogy kevésbé erőszakos módon bírjalak sikongatásra. - jelentem ki sztoikus nyugalommal, majd én is kortyolok egyet, aztán ujjaim sötét fürtjein kalandoznak el kicsit. Ő akart izgalmat az unalomhoz, a játék pedig nem unalmas.


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halvány mosollyal hallgatom a magyarázatát az állatvilág ragadozóiról.
- Értelek. Bár én el nem tudom képzelni, milyen lehet így vadászni. Én inkább ajtóstul rontok a házba. Szeretem, ha fél tőlem a vad. Ha űzni kell. - mondom, de csak lötybölöm az italt a poharamban és közben hallgatom, ahogy arról beszél, nem mindig szükséges ilyen feltűnőnek lennie. Én pedig csak halkan nevetek rajta, majd az italomra tekintek. Nem igazán akarok pityókás lenni egy olyan démon közelében, aki befolyással tud lenni rám. Bár... Franc essen ebbe! Hát nem arról prédikáltam eddig, hogy egyszer élek?! Persze közben örömmel konstatálom, hogy érintése nyomán az oldalamban lévő, szúró fájdalom is enyhült. Nem tudom, hogy teljesen meg is gyógyított-e, vagy csak a fájdalmon enyhített, ezért felhúzva pólómat megnézem a lilás foltot a bal bordáimon. Amint visszaengedem a felsőm, le húzom a poharam tartalmát. Ezután rá pillantok, és mintha csak a velőmbe látna, letörli ajkamról az italt, közben pedig egy igen provokatív mondatot tesz hozzá. Az érintésétől ismét libabőrös leszek, ha előhívnám a szárnyaim, még azt is felfújnám. A mondat az érzés miatt fél másodperc késéssel ér el hozzám.
- Jah, nem rossz egy "emberi lőrétől". Képzelem, hogy honnan ízlene jobban. - pimaszkodom egy kis mosollyal.
- Bár azt hiszem, a fantáziám talán különbözik a tiédtől, szóval megoszthatnád. - A sikeres keresésemre elvigyorodok.
- Baromira unatkoztam. Kellett egy kis kicsapongás. Fura, de Darkbane nélkül néha elveszettnek érzem magam. Veled amúgy, inkább nem verekednék, ha nem baj. Nem vagyunk egy súlycsoport. - mutatok gyors mozdulattal először rá, aztán magamra a mutató ujjammal.
- Remélem te se akarsz birkózni velem. Vagy is nem a szó szoros értelmében. - nevetek halkan, miközben újra töltöm a poharakat és az ajkamhoz emelve rejtem el a kis vigyort az arcomon.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nem feltétlenül mondanám, hiszen a vadonban vannak a nagy ragadozók, akiknek nem kell óvatosnak lenni, a csúcson, de vannak kisebb, viszont nem kevésbé veszélyes jószágok is. Például egy nyest. Óvatos állat, nem nagy jószágra megy, de kemény vérengzést tud csapni. - ha már vadon, akkor marad a hasonlat és az talán jól tudja érzékeltetni, hogy mit értek jelen esetben az óvatos alatt. Akárhogy is, a lány megérdemelne némi vállveregetést azért, hogy itt nekiállt aprítani, helyette azonban inkább a gyógyítás lesz a jutalom. Mindenképpen több haszna van, ha teljes a testi épsége. Az ajkai gyógyítását kéri, amit meg is teszek, bár a többi apróbb fájdalmát is orvosolom a varázslattal, mert, bár nem gondolta komolyan, amiről meglepett arca is tanúskodik, nem végzek fél munkát. Meg ha már lúd, legyen kövér. Persze így abból is kap hangyányi demonstrációt, hogy mire vagyok képes abban az esetben, ha nem az ökleim használom. Tetszik, amit rajta látok és érzékelek. Határozottan kellemes. Még úgy is, hogy tudom, a lány veszélyes szerzet. Nem véletlenül mert bemerészkedni ide. Ugyanakkor nincsenek ártó szándékaim, már megmutattam, bár démon vagyok, szóval ez harmatos lóherényit sem ér, ha arról van szó. Másrészt látta már, hogy mire vagyok képes és ezek után úgy látom, hogy kétszer is meg fogja gondolni mennyire álljon belém. Arról nem is beszélve, hogy akkor megint az egész bárt magára szabadíthatja, ami velem kiegészülve lehet az utolsó dal lenne számára... szóval én maradok a békés hangnemnél, amit amúgy is szeretek megtartani. Félreértés ne essék, szeretem az erőszakot, az inak szakadását, a csontok reccsenését is, de a legtöbb móka "békésebb" dolgokban van számomra. Ambivalens, de én így is, úgy is otthon érzem magam. - Csak ha szükséges. Van, ahol már nem kell, és vannak esetek, amikor nem fontos kitűnni és tekintélyt parancsoló antréval operálni. - mosolygok rá, majd újabb kortyot nyelek, mintha csak víz lenne az. - Nem is olyan rossz ez az ital. - kacsintok. - De van, ahonnan pikánsabb lenne. - teszem még hozzá, majd a száján megülő alkoholcseppet letörlöm egy ujjammal könnyed, de kellően gyors mozdulattal, majd lenyalom onnan, majd szemtelen vigyorra húzódnak ajkaim. - Gondolom azért jöttél ide, hogy keress egy kis bajt magadnak. Jó hírem van: tényleg találtál.


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 6:33 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
”Aki mer, az nyer…” szavaira egy halovány vigyort engedek meg. A nővéremmel pont így gondolkodunk. Egyszer élünk, nem? Akkor meg minek totojázni dolgokon? Persze hozzá teszi, hogy az óvatos embereket sem becsüli le. Kis nevetést hallatok.
- Az óvatos emberek nem a vadonba valóak. Bár attól függ, mit nevezünk óvatosnak. Mert hogy annak is vannak szintjei. – például mi, a nővéremmel egyáltalán nem szoktunk óvatoskodni, vagy finomkodni, csak ha valami igen nagy prédára vadászunk. Mások meg minden lépésüket megfontolják. Azt hiszem, ez a két véglet van. Koccintunk az őrültségre. Az alkohol marja a számon a sebet, de nem baj, fáj egy kicsit, de legalább fertőtlenít. A torkomat is, gyomromat is finoman melegíti az ital. Kellemes ciccegő hangot hallatok a korty után, majd megemlítem, hogy ha sebeket akarunk rendbe rakosgatni, akkor a nagy számmal kéne valamit kezdeni, mert azért túl sokáig nehezen viselem, zavar az iszogatásban. Persze ez csak vicc volt a részemről, a férfi még is felemeli a kezét és már hozzá is ér az ajkamhoz a mutatóujjával. Bizsergő érzés jár át érintésétől kezdve végig a testemen, ajkaim elnyílnak, pupilláim kitágulnak, ki libabőrösödöm. Felismerem a halovány vágyat, és a férfi apró érintése szám alatt is árulkodó. Incubus. Megnyalom alsóajkamat, egyrészt a vér, az alkohol, meg a seb tesztelése és az érintés miatt is. Figyelmeztetem magamat, hogy ezt egyetlen, aprócska érintéssel érte el, tehát meglehetősen erős lehet a maga nemében. Uralkodnom kell magamon, nehogy csapdába csaljon. Mert hát hiába vagyunk most jó fejek egymással, én vadász, ő meg démon. Ez nem egy Tarzan és Jane felállás, hanem inkább egy zsaruk kontra mad max. Legalább is a felszín alatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy most ne lenne fegyverszünet.
- Mindig ilyen hatásosak a belépőid? – kérdezem elvigyorodva, miután a nyeszlett kis démonok összerezzennek hangja miatt. Kétségtelen, hogy erő van benne, mármint úgy az egész pasiban. Olyan vad, erős, csábító aurája van, hogy azt csodálom, hogy nem nyáladzik már rögtön három démonribi a lábánál és könyörög neki. … Miken jár a fejem! Ez is biztos a kisugárzása. A pohárra nézve lerakom a pultra azt. Talán nem kellene többet innom, a végén még kimondom ezeket az idióta gondolatokat is.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 12:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A jelek szerint igazi kis vadóc társaságot találtam. Nem baj, egy ilyen apokaliptikus világban ez még valahol nem is meglepő, hiszen leginkább a magafajták esélyei jók ilyen esetekben. Az eltartott unatkozó luxusfeleségeké meg a legkisebb, ha nem jó embert választanak... szóval az ő archetípusával egész gyakran össze lehet futni mostanság, már ami ezt a stílust illeti. A faji keveréke már... mondhatjuk, hogy ritkább s ez adja talán jobban a dolog izgalmát. Azért persze kiemelem és dicsérem bátorságát, avagy őrültségét, bár, manapság a kettő kéz a kézben jár. Csak intek neki, hogy ízlése szerint tegyen "rendet" bár ezen a helyen az tulajdonképpen lehetetlen küldetés. A lány a pult mögé kerül, én meg a pultra támaszkodom és figyelem, mit tesz. - Aki mer, az nyer. Manapság pedig hatványozottan igaz ez, mert a túlélés záloga is lehet. Félreértés ne essék, nem becsülöm alá azt sem, aki körültekintő és óvatos, de az nem megy mindenkinek. - mosolyodom el szavaim végén, csendben nyugtázva, hogy inkább kaptam fedőnevet, semmint rendeset, ha járatosabb lennék a környéken, akkor persze az többet is mondana, így azonban még üresen cseng. Délen vagyok járatos inkább, ami azt illeti. A lány egyértelműen természetfeletti, egyrészt láttam, másrészt éreztem, így nem látom értelmét és hasznát, hogy különösebben titkolózzak kilétemmel kapcsolatban. Ha ártani akarna nekem, azt itt, szemtől szembe kellene megtennie, ha pedig nem akar, akkor csak egy barátinak mondható gesztus volt ez a részemről. - Rendben, igyunk az őrültségre! - fogadom el az ajánlatot és az italt. Kár, hogy az emberek alkoholos dolgai sose voltak rám olyan hatással, mint a halandókra, de ezt használtam már sokszor előnyként is. Csilingelve koccannak a poharak, majd némán kortyolunk. A csendnek is megvan a helye és lehet jelentőségteljesen is hallgatni. - Akkor ezt tesszük rendbe. - bólintok szavaira. Hogy miért teszek ilyen gesztust? Mert úgy gondolom, a jövőben még kifizetődő lehet, bár egyelőre nem látom át miként, de Lightbane társaságában az árral sodródás a helyes megoldás, ezt hamar felmértem. Egy ujjammal könnyedén megérintem ajkát s egy gyógyító varázslatot elmormolok, hogy rendbe hozzam a sebet. Bár első sorban ártó szándékú varázslással foglalkozik, aki a pokolban tanul, de ilyet is érdemes elsajátítani. Hogy miért? Egy ilyen jónak látszó dolgot is lehet a gonosz szolgálatába állítani, gyógyulásért rimánkodó embereket csapdába csalni és igába hajtani ilyen apróságokkal, ha éppen arra van szükség. Kiváló alku pozíciót teremthet. A varázslat mellett viszont megérezhet a leányzó némit a belőlem áradó erőből, ugyanis, miután a bujaság az attribútumom, annak kisugárzását nem kifejezetten fojtom el és érintésem nagyon is jó közvetítő, még ha ő nem is halandó, ugyanakkor nőként némi fogékonyság van benne. Végül elhúzom a kezem, bár a mozdulat közben lágyan azért végigsimítok ajka alatt, majd a poharam után nyúlok és pereme felett nézek a szemeibe. - Ó, csak beköszöntem nekik, errefelé annyira nem ismernek... de azt hiszem, innentől, amíg itt vagyok, nem lesz nagy gond. - hátrafordulok, hogy az éledezőkre pillantsak. - Ugye? - hangom kicsit máshogy csendül, megtelik kicsit mindazzal a hatalommal, ami bennem lakozik s ami a fiatalabb démonkákat megrezzenti, mint szél a leveleket és igen-eket motyognak, én pedig visszafordulok a lányhoz. - Van, ahol az erő a célravezető. Itt most börtön törvények uralkodnak.


Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 7:04 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A "Van mit"-re kissé elvigyorodom, és habár folyamatosan néz és közelebb lép, nem jövök zavarba. Nem ő az első, aki megbámul, bár a folyamatos szemezést nem is bámulásnak sorolnám. Ez sokkal provokatívabb, a kérdés az, milyen irányban? Kikerülve őt, meg átlépve a hullát a pulthoz sétálok, közben pedig hallgatom, hogy arról beszél, bátorságommal, vagy épp őrültségemmel felkeltettem a figyelmét, és hogy csak ezért szállt be a bunyóba, nem másért. A nevét is elmondja és egy üveget is nyújt, mert véleménye szerint egy fog már lehet, hogy az italomban landolt. Elveszem az üveget, a pulthoz lépek, amin egy ájult fickó fekszik végig.
- Egy pillanat... - szólok neki, és fél kézzel megfogom az útban lévő kocsmatöltelék grabancát, végig húzom a pulton, letörölve azt vele, majd a végén hagyom leesni. Ezután a pult mögé sétálok, a fejét fogó jó embert leültetem, és mintha én lennék a pultos, szembe állva Moloch-al, leraktam az üveget kettőnk közé, majd teljes nyugalommal kiszolgálva magunkat, a pohártartókról lekaptam két, az italhoz illő és még nem törött, vagy koszos poharat.
- Én Lightbane vagyok. És talán a bátor és az őrült közé lőném be magamat. Mondjuk úgy, túl merész vagyok. - mutatkozom be most már én is a csend.után, szavaim közben pedig kitöltöm kettőnknek az italt. Ezután leteszem az üveget, felkapom a poharat és a démonra pillantok. Ő maga árulta el magát. Ha itt szárnyas nem szokott járni, csak démon, és ő erősebb a többségnél, akkor neki is annak kell lennie. A neve sem épp angyali. Bár a sármossága meg van hozzá. Hallottam olyasmit, hogy Lucifer kézzel teremtett démonai mindig és kivétel nélkül olyan szépek, hogy a halandók egyből bele habarodnak. Bár ezek csak egy ostoba könyv ostoba sorainak hangzanak inkább.
- Mit szólnál, ha az őrültségekre innánk? Anélkül nem ismerkedtünk volna meg. - kérdezem apró mosollyal. Ha bele megy, emelem a poharam, koccintok, majd iszok. A korty után kellemesen sóhajtok és nézek rá.
- Kérdésedre válaszolva, elláthatjuk a sebeim, bár nem a legsürgősebb. Hiába sajog az oldalam, ez a seb jobban zavar. - érek felhasadt ajkamhoz finoman.
- Megnehezíti az ivást... - teszem hozzá magyarázatként egy félmosollyal. Ezután körbe pillantok, látom, ahogy a holtak lassan gyógyulnak és éledeznek. Van, aki már talpon is van. A szúrt sebes. Neki kellett a legkevesebb idő a gyógyulásra. Persze csak tesz egy pillantást Moloch felé, aztán arrébb biceg a kocsma hátsó, sötétebb részébe.
- Azt hiszem, nőtt a tekintélyed. Már ha nem volt így is elég nagy. - mondom a pulton könyökölve, s ismét a pohárba iszom közben.


Utolsó Poszt Csüt. Nov. 23, 2017 9:41 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Kocsmai bunyóban tudok olyan lenni, mint Mózes a Vörös-tengernél, most pedig ki is használom ezt, mert célom van vele: nem szeretném, ha a szárnyas félvérnek baja esne. Hogy miért? Nem, nem szívjóságból, olyan eleve nincs bennem és a gondolat csírája is abszurd, csak egyszerűen érdekel. Mindenképpen különleges jelenségnek ígérkezik, szóval megéri. Arról nem is beszélve, hogy az egész eseménysor még szórakoztat is. Rendet csapok kicsit, ontok némi vért, az eredmény pedig az, hogy a leányzó kiszabadul a szorításból, a többiek, akik még talpon vannak, pedig inkább meghunyászkodnak inkább, a konfliktus forrás amúgy is megszűnt. - Van mit. - bólintok szavaira, ahogy közelebb lépek, továbbra is tartva a szemkontaktust. Szétvertük kicsit a helyet, az valamelyest ki is ürült, de ez annyira nem zavar, lehet így csak még jobb itt. Most az egzotikus félvér köt le. Kicsit megviselt a külleme, de ezen keresztül is fel tudok mérni bizonyos potenciálokat, ő pedig mindenképp érdekes társaságnak ígérkezik. - Kérek, köszi. - villantok fel egy mosolyt. - Jobb, ha töltesz magadnak is egy újat, ki tudja, a régiben lehet van már egy fog. - kuncogok finoman. Elveszem az egyik üveget és átadom neki, hogy tölthessen. - Moloch vagyok egyébként. - mutatkozom be rendesen, mert nyilvánvaló, hogy ő sem átlagos ember, így pedig erre rászolgál. - Remélem tudod, hogy a bátorságodnak köszönheted, hogy közbeléptem. Elég talpraesett voltál, szóval megoldottad volna, ehhez kétségem sem fér. - magyarázok neki türelmesen, míg a pultnak támaszkodom. - Ugyanakkor, ezzel az érdeklődésem is felkeltetted, hogy elég bátor, vagy őrült vagy egy démonoktól hemzsegő helyre berongyolni, mint szárnyas... - meg se kérdezem, hogy mit gondolt, mert a kijelentésemben tán a valóság egy része már ott volt. - Ha gondolod, rendbe tehetjük kicsit a harci sebeid.


Utolsó Poszt Csüt. Nov. 23, 2017 9:05 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Az egész pub olyan lesz, mint egy feldúlt hangyaboly. Egyesek verekednek egymással, mások inkább nekem esnének. Túl sokat nem látok sajnos ezekből, tekintve, hogy Tonna Donna a látkép nagyját kitakarja, de azért próbálkozom, ahogy tőlem telik. Ordítás hangzik a háttérben, de ez nem állít meg engem és cocamamát, hogy harcoljunk egymással. Egészen felpezsdültem, felszakadt ugyan a szám egy ütése nyomán, de nem érdekel. Vigyorgok, mint a tejbe tök, ezt biztos elfogom majd mesélni Darkbane-nek és emlegetni fogom legalább egy hétig... amíg nem lesz más ehhez hasonló, közös élményünk. A hangok valahogy csendesednek, és hirtelen vér teríti be a kocamama hátát, mire oda fordul és így végre én is látom, hogy mi zajlik ... zajlott mögötte. Kissé eltátom a számat a "pusztításra", illetve a hullahalomra, amely egyenes úton ide vezet. Láthatóan Ms. Burgen Queen elsápad, és a férfi
- Húzz innen, amíg teheted. - szavaira már csörtet is kifelé, míg én tartom a szemkontaktust. Én továbbra is a falnál állok, ahova beszorított a nő és figyelem a férfit, egyelőre mindenre készen. Bár nem tudom, miért védett volna meg, ha most meg akar ölni.
- Kösz... azt hiszem. - szólalok meg, még mindig méregetve az idegen alakot. Az, hogy elbánt ennyi -valószínűsíthető- démonnal, azt kell jelentse, hogy ő biztosan nem ember.
- Kérsz egy italt? - kérdezem aztán hirtelen, és a pult felé pillantok, ahol már a pultos is szinte ájultan dülöngél oldalt.
- Én nem tudtam befejezni a sajátomat. - nézek a hullákra ismét.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt Csüt. Nov. 23, 2017 8:35 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Legalább hetven éve nem jártam New Yorkban, de lehet, rosszul emlékszem, mert annyira nem szoktam ezen matekozni. Szóval, ha úgy esett, az eset, hogy ismét e sáros földtekén időzök, hát miért ne lenne hely és idő egy kis turistáskodásra? Nem árt az senkinek és amúgy is azt hallottam, az apokaliptikus periódusban a legszebb a város. Vagy nem?
Egy démonnak mindenképpen... Van is egy hely, amit mindenképp érdemesnek tartok felkeresni, így az első utam oda is vezet: a Dark Haven-be. Első ránézésre semmi extra. Meg másodikra sem több. Harmadikra meg aztán végképp szürke és átlagos poros lebujnak látszik, de a valóság ennél több: ennek a helynek történelme van. Hosszú-hosszú évtizedek óta járnak ide a Földre érkező démonok, amióta csak léteznek ezek az utcák s elsőként megnyitott itt ez a hely... üzletek és fontos kapcsolatok szövődtek itt, alkuk, tervek, na meg leszámolások. Ki tudja, talán valami remekbe szabott dolgot most is találok itt. Emlékszem, amikor legutóbb erre jártam, mármint New Yorkban az 1920-as években, itt kötöttem meg azt az alkucskát, aminek révén végül Klepoth-tal dolgoztunk együtt az emberek kárára és romlására. Akkor az alvilág tagjaként amúgy is gyakran megfordultam az ilyen helyeken. Mostanára kicsit elszoktam tőle, így nosztalgiával térek be.És mire érkezek meg? Verekedés. Ez aztán a valódi nosztalgia élmény és még csak fizetnem sem kellett érte, hát nem remek? Egy pillanatra megállok az ajtóban karba tett kézzel és felmérem a helyzetet, valamint a terepet. A berendezéssel nem foglalkozom, amúgy sem sokáig lesz teljesen ép, inkább a jelenet szereplőivel. Pár Zs kategóriás, fiatalabb démon, igen, ezt kétségtelenül érzem és... na, ez új! haragjuk célkeresztjében egy szárnyas jelenés, akit olyan aura leng körbe, ami kuriózum. Erre már felszalad a szemöldököm, bár az ív is szép, ahogy az egyik delikvens repül. Egész jól verekszik a szárnyas, de nem elég tapasztalt, vagy körültekintő, mert hamarosan elveszti fölényét, mire megingatom fejem és sóhajtok. Kigombolom ingem csuklóin a gombokat, majd feltűröm a szürke anyagot csuklóig. Ugyanis haramdik támadó lép a képbe, akit fiatal lány a kocával való dulakodás miatt biztos nem fog időben észlelni, ráadásul kést is szorongat a hamis tekintetű suttyó. Ezt már nem fogom annyiban hagyni, így egy asztalról felkapott korsót hajítok felé, hogy az istenesen oldalba találja, mire megtántorodik, felém fordul és rám ront. Hiba. Gyakorlott késesként tartja eszközét és pontosan tudom, hogy, ha közel ér, kis szúrások tömkelegét akarja majd bevinni, így amíg felém fordult, már megragadtam egy üveget és letörtem a nyakát, hogy azzal fogadjam. Erre kicsit lelassít és elbizonytalanodik, ami nekem bőven elég: felé rúgok egy asztalt is, amiben felbotlik, én pedig ezt a pillanatot használom ki: megfogom a grabancát, a bútorra nyomom és az üveggel amortizálom le a porhüvelyét: egy vágás a homlokára, ami végigfut a nyakán lefelé. A vér azonnal elvakítja, én pedig istenesen arconrúgom, született démoni létem erőtartalékaival s a porhüvely állkapcsa darabosra törik, fogak reccsennek, bőr és inak szakadnak... fájdalmas üvöltés, én pedig a rúgás után az asztal romjaiba taposom, hogy pozdorja közé ékelődjön, majd átlépek rajta. Ma nincs nagy dömping, úgyhogy a verekedők köre sem olyan nagy, de késes cimborája oldalról veti rám magát, hogy ráncigálva próbáljon dulakodni és mondjuk az éles üveget felém nyomni. Nagyobb darab alak, ezért gondolta, hogy az én, szintén nem kicsi alkatom ellen lehet esélye, de azzal nem számolt, hogy én el fogom engedni az üvegcsonkot, helyette egyik kezemmel eltöröm az orrát, a másikkal pedig könyökhajlatába könyöklök olyan erővel, hogy eltörjem a csontokat, mire el is engedné a ruhám, ha hagynám, de korábban ütő kezem ráfog az ő csuklójára, majd balra csavarom, testem lendületét is beleadva, hogy társa mellé dobjam a földre, ahol társa kését rakom bordái közé meglepetésnek. Ekkor fordulok A szárnyas felé, aki a jelek szerint megoldotta, hogy ugyan azzal a két ellenféllel viaskodjon még mindig, nevezetesen a kocával dulakodik, a cingár sunyi meg szintén leakasztott egy kést és a kövér nő által fogott lány felé közelít. Több se kell, máris a cingár mögött vagyok, dupla nelsonba fogom acél szilárdságú karjaimmal, majd jobb térdhajlatába támasztok és elindulok nagy lendülettel testem bedobva lefelé. Térdre esik, súlyom alatt jobb térdkalácsa szilánkosra zúzódik, ő üvölt, én röhögök. Fogásom úgy alakítom, hogy a saját késével metsszem el a cingár torkát s közben rezzenéstelen arccal pillantok a félvér lány szemeibe, mert kétségem sincs, hogy a fröcskölő vérre, a hangokra a kocában is megfagyott kicsit a démoni "lélek". - Húzz innen, amíg teheted. - mordulok rá a vörös ruhás rusnyaságra, amint felegyenesedek s az általam elintézettek közül egy-kettő lelke fekete füstként száll fel keringeni, fokozva a káoszt kicsit.


Utolsó Poszt Csüt. Nov. 23, 2017 6:40 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Kivételes nap. Újra. Nem a zsákmány, vagy az idő miatt. Megint külön utakat járunk a nővéremmel. Elvileg valami kannal találkozik, és hát nem kívánok gyertyát tartani. Felajánlotta a csatlakozást, de ma érzékenyebb napom van. Ha már lúd, legyen kövér, és nem osztozkodom. Pedig nem ez lenne az első alkalom, hogy ketten játszunk egy harmadikkal. Még is, valahogy érzem, nem lenne ingerenciám arra, hogy a harmadik kerék legyek. Igazából semmihez nincs ma türelmem, bármibe kezdtem. Próbáltam kikapcsolódni, zenét hallgatni, sétálni, feladatok után nézni a vadászlistán, de bármibe kezdtem, két perc után meguntam. És akkor villámcsapásként belém nyilallt: inni kell! Hát persze, hogy nem jutott eszembe? Az majd ellazít.
Persze miért is ne alapon New York egyik késdobálóját találtam meg magamnak, a Dark Haven nevű pubot. Igazán érdekes név. Többször jelentettek a környékén démon aktivitást. Igazából talán csak ez a problémám. Egy jó verekedés, gyufa húzogatás kell nekem. Mások idegein akarok taposni, polgárt pukkasztani és ilyenek. A várható baj jóleső gondolatától halványan mosolyogva térek be. Elsőnek nem is szúrok szemet senkinek, mindenki el van foglalva a maga kis dolgával. A pulthoz lépve végig pillantom az ital választékot, majd néhány érmét hanyagul, fél szemmel a pultra dobok.
- Egy whiskyt. - semmi kérem, semmi légy szíves, köszike, puszika. A pultos ehhez mérten valamit morogva tölti ki az italt és teszi le elém. Tudtam, hogy valaki úgy se fogja szó nélkül hagyni, hogy ilyesmit igyak.
- Elmúltál már 18, vadász? Nem kérsz inkább almalevet? - áll mellém egy dagadtabb nő. Az a fajta, akiből simán kinézem, hogy férfi: bajszos, szemöldöke szinte összenőve, túl van sminkelve és a vörös koktél ruha egészen szép részekre tudja osztani a hájas hurkáit. Olyan, mint egy órán unatkozó gyerek által átalakított Mich...mis...mislen, vagy a franc se tudja már, hogy hívták régen azt a céget. Persze, hogy erejét fitogtassa a ránézésre falánkság démon, még meg is villantja fekete szemeit. Valahonnan ismerős. Talán láttam már valamikor.
- Almalevet csak az olyan férgek hamvasztásán iszogatok, mint te. - válaszolok teljes nyugalommal figyelve. Szavaimra egy másik személy is felkel az ülő helyéről, szemem sarkából látom, hogy mögém sétál. A falánk démon feje épp olyan vörös lesz, mint a ruha, amit visel. Lejjebb nem merek nézni, mert ha meglátom a necc harisnyába tuszkolt, kötözött sonkához hasonlító lábait, még a végén kitör belőlem a nevetés és nem fogom tudni a pókerarcot tartani.
- Hát remélem ízlett, mert a legutóbbi volt az utolsó! Most nincs itt a nővéred, hogy megvédje a seggedet! - sipákol mérgesen már érzem is, hogy a mögöttem lévő illető megragadja a vállamat. Elkapva kezét, szárnyaim és erőm segítségével dobom át a pult felett a nőhöz képest igen vékonyka férfit. Teszek egy lépést hátra, mert a primadonna azonnal torkom felé nyúl, és nem kívánok egy erős, zsíros marok szorításába jutni. Már nem tudom visszatartani a nevetés. Szó szerint arcba röhögöm, mert elhátrálva meglátom a megjósolt patákat. Idegesen vág hozzám egy bárszéket, ami pillanatnyi kiesésem után telibe talál. Habár fáj, még is elememben érzem magam. Feltápászkodnék, és a "nő" segít, megfogva bőrdzsekimet áthajít a pubon, egy asztalon landolok is nem túl elegánsan. Hátra túrva a hajamat támaszkodom fel, és épp hogy sikerül elhajolnom egy felém repülő asztal elől. A kiskoca döngve indul meg felém, én pedig egy hosszú, fehér botot megidézve mennék, hogy a szart is kiverjem belőle, mikor a vékonyka alak elkap hátulról. Nem figyeltem eléggé. Idegesen, ismét előre dobom, de közben a harcimalac már dönget felém. Mire felpillantok, nagy erővel és lendülettel ken fel a falra. Kissé megszédülök, nyögve érzem, hogy az ízületeim ropognak. Legalább nem a csontjaim. Lehet, hogy lesz egy-két zúzódásom, de üsse kő. Ezért a látványért és szórakozásért megérte! Elvigyorodom, majd a faltól ellökve magam felborítom a démon. Egy jó kis kocsmai bunyó veszi kezdetét, a gond csak az, hogy többen vannak ellenem, mint mindenki mindenki ellen.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit


Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett tagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 16 felhasználó van itt :: 8 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 Bots
Fajaink száma
Arkangyal
8/5
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
11
Bukott Angyal
3
Ember
5
Félvér
3
Harcos Angyal
8
Vadász
9
Nephilim
2