Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
• Dark Haven •
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Dark Haven Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Dark Haven Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Jan. 19, 2020 5:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Party night
Karmael & Nat
──────────── ────────────
Szószám; 522 • Zene; Remastered »
«It pays to get drunk
with the best people»
- Káosszal szép az élet, bébi – vigyorgok rá, szemöldököm is felvonva. Mondjuk, ami engem illet, egyáltalán nem szeretem a káoszt, egyszerűen megbolondulok tőle. Mégis abban élünk, próbálunk felülemelkedni rajta, ám nem mindig sikerül. Úgy érzem, hogy minden egyese nappal, mellyel tovább élek egyszerűen… csak túl sok lesz minden. Képtelen vagyok belegondolni, hogy mennyi csapást bírhat még ki az ember ép ésszel, ezért is keresem egyre többször az alkohol társaságát.
Ezekben a ritka pillanatokban legalább egy kicsit ellazulhatok, elmém elcsendesülhet.
Kérdésére mégis szélesen vigyorgok rá.
- Állok bármikor, rendelkezésedre – felelem vidáman, halkan nevetve. – Bár tudod, mi lenne a viccesseb? – fordulok meg könnyedén a bárszéken és végignézek a vendégseregen… Hát nem igazán színes a felhozatal, főként, hogy lényegében csak ketten vagyunk? Hol vannak a többiek. – Te, Bob, hol vannak a többiek? – teszem fel a kérdést, rosszat sejtve.
- Korán van még – feleli röviden kedvenc csaposom a világon. Szemöldököm ráncolását mégis képtelen vagyok abbahagyni. Majd visszafordulok szöszi barátnőm felé.
- Szóval a viccesebb az lenne, ha lenne még itt pár fajankó félnótás és azokkal fogadnánk. Képzeld el azt a dühöt, amikor néhány fickót leisz két lány – vonogatom meg pajkosan a szemöldököm. – De hát, nézd a faragatlan népségét, hogy nem jelenik meg – csapok combomra hamis felháborodással, ugyanis ajkam szegletében csak ott vibrál az a bizonyos jókedv.
Ami azt illeti tényleg az lelt rám, hogy ilyen nagyszerű társaságot sikerült kifognom a napom hátralévő részére.
- Azért, mert ezt hívják akaraterőnek – vonom meg a vállam. – Én meg csak azért nem süppedek bele… - lelki szemeim előtt megjelen egy barna hajú kócos hajú vadász meleg, naiv mosolya. – Mert nem tehetem, ahogy az előbb is említettem – rázom le magamról a súlyt, mely a vállamra nehezedett. Nem, ez nem igaz. Nem nehezedik rám. Bármit megtennék Alexért, és ha ehhez az kell, hogy ne süppedjek ebbe bele, hogy ne rohanjak el, bárhogy is vágyik rá minden porcikám, akkor nem teszem meg. Erőt veszek magamon, megkeményítem az izmaimat és maradok. Érte. Miatta.
- Ha! – nevetem el magamat. – Sokszor én is azt hiszem – vigyorgok el. – A tökéletes álca, nem igaz? – emelem fel a poharat újra. Ezúttal a régi gyárépület jut eszembe, amilyen könnyedén vette birtokba testem egy démon… Előbb ajkaimhoz emelem a poharat, majd onnan el. Emlékszem arra az álomra… arra a látomásra…
Újra az ajkamhoz emelem a poharat. Ma feledni akarok, így gyorsan lehúzom az italt. Újra csak.
- Vinnem kell egy videókamerát! Ezt fel kell vennem! – lelkesülök nevetve felvetésén. Azért megnézném, hogy egy tagbaszakadt angyalnak miként húz be, milyen könnyedén és hogy mi kerekedne belőle. Velem az a baj, hogy nem tudnék elmenni angyalpenge nélkül és vélhetőleg folyamatosan azt szorongatnám.
- Megkopasztanám, mint egy csirkét, vagy libát – vonogatom fel a szemöldökeim újra. Képes lennék-e? Hát ez nem kérdés, nagyon, nagyon nem kérdés.
Vagyis… Szeretném, ha nem lenne az.
Az ital maradékát azonban csak most iszom ki, vele egy időben. Talán tényleg lassítanom kellene. Nem ártana.
- Jaj ne! Nehogy ám privát buli legyen! Ha már megyek, hadd nézzem meg a felhozatalat. Hátha találok ott valami markáns angyalt, akit el lehet csábítani egy éjszaka erejéig – vigyorgok rá szemtelenül és persze szemérmetlenül. – A new yorki férfiak kezdenek túl egysíkúak lenni – forgatom meg a szemem.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Dark Haven Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 18, 2020 1:26 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Natalie


- Ebben a rohadt káoszban... igazából tényleg. - nevetek, bár ez mos egy fokkal sötétebb nevetés, mint az eddigiek. Lehetne teljesen más életem, bár amióta beütött ez az egész őrültség, angyalok és démonok a földön, az emberek között... egyáltalán nem alakult volna annyira másképp minden. Ugyanúgy itt lennék, csak talán nem lenne ennyi gyűlölet bennem a fajtám iránt. Az egykori fajtám. Már egy egészen új fajhoz tartoztam. Tulajdonképpen élveztem az életet, amit kialakítottam magamnak, de a szarkazmusom azért árulkodó volt olykor. Szerencsére nem túlzottan, mert a legtöbb lénynek mind megvolt a maga súlyos problémája.
- Háát nem tudom annak mi lenne a vége. - elmerengtem egy pillanatra, tiltakozni viszont nem akartam, meg sem fordult a fejemben. Aztán elvigyorodtam, s igazi cinkostársként pillantottam oldalra, Natalie-ra. - Mi lenne, ha kiderítenénk? - kacsintottam.
Szavain nevetnem kellett, én nem igazán tartottam sem magamat, sem őt alkoholistának, mert ahogy említettem, manapság már mindenkinek megvolt a maga baja, s általában nem piti dolgokról volt szó. Sokat vesztettek az emberek, vagy az olyanok, mint én, de még az angyalok is megsínylették az eseményeket. Igaz, ez utóbbi nem is érdekelt, megérdemelték.
- Én nem tartom magam annak. Bármikor abba tudnám hagyni ezt az életmódot, de minek? Jó ez így nekem. A legjobb. - sóhajtottam, majd egy vigyor jelent meg a képemen, bele sem akartam gondolni, mi lenne, ha valami miatt le kellene mondanom erről az új életemről. Meg tudnám tenni, ha egy unalmas emberré akarnék válni. Nos, nem akartam.
A szemeimet forgattam a drámai kérdése miatt. Oké, jó, lehet, hogy tényleg megtennék, bántanák őt, vagy akár meg is ölnék, ha veszélyesnek titulálnák rájuk nézve, de... nem volt azért ő olyan törékeny porcelánbaba. Bíztam benne, s tulajdonképpen én sem hagytam volna, hogy baja essen. Ezt azért nem hoztam fel, mert ember voltam az ő szemében, s tényleg nem volt valami sok erőm már régóta.
- Azt hittem tudsz vigyázni magadra. - vontam fel a szemöldököm, mintha tényleg meglepett volna, hogy aggódik a saját élete miatt. - Nyugi, én megértem. Viszont mindig is ki akartam próbálni, milyen bemosni egy angyalnak. Érted megtenném! - jelentettem ki, mint egy hős, és a válla után nyúltam, hogy kicsit megveregessem egy mosoly kíséretében.
- Ugh, képes lennél azon aludni? - fintorogtam, aztán úgy tettem, mintha elgondolkodnék a dolgon. - Bár végül is kényelmes lehet. Legalább nem veszne kárba. - vontam vállat hanyagul. Azok a gyönyörű tollak... baromira hiányoztak, néha ordítani tudtam volna, vagy bőgni, vagy mindkettőt. Imádtam őket, a nai napig hiányoztak, ahogy a repülés is, de... már megszoktam nélkülük.
- Ez a beszéd! - koccintok vele, s belekortyolok az italba. Igen, még mindig csodálatos érzés, ahogy végigcsúszik a torkomon. - Nem ígérhetek semmit. Én sem vagyok az a nyugodt természet. Miattad majd visszafogom magam, ennyit igazán megtehetek, ha már ellátogatsz hozzám. Ha kell bezárom a helyet, tartunk egy privát bulit. Vagy csak nem engedek be akárkit. - Amúgy sem szívesen engedtem be a szárnyas népséget, bár elvileg nem volt semmiféle kikötés, ki lépheti át a pub ajtaját. Néha azért szívesebben mondtam nemet néhány embernek, főleg akkor, ha nem akartam balhét. Ezt még a tulajdonos is megértette.

514 szó ■  Hiperaktívspeedesang  
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Dark Haven Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Dark Haven Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 7:48 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Party night
Karmael & Nat
──────────── ────────────
Szószám; 351 • Zene; Remastered »
«It pays to get drunk
with the best people»
- Lássuk be, hogy ez a két legjobb dolog az életben – vigyorgok rá szemtelenül, még egy kacsintást is bezsebelhet mellé, nyelvemmel pedig csettintek hozzá. Ebben az egyben egyet tudok érteni a lánnyal. Nincs is annál jobb, mint inni és balhéba keveredni. Oh, mennyi pasi nézett le emiatt, pedig, pf… Ha tudnák, hogy nőként is képesek vagyunk helyt állni.
- Bármibe fogadok veled! – csapom le a pultra a poharat és tenyeremmel is rácsapok, csak hogy kihangsúlyozzam, hogy mennyire is komolyan gondolom. – Bármikor leiszlak, bármilyen itallal! – könnyelmű kijelentés? Meglehet, hogy az, de nem tudja még, hogy kivel áll szembe. – Drágám én vagyok New York legnagyobb alkoholistája… - és még folytatnám is, ha Bob nem köszörülné meg a torkát a pult mögött. Épp egy poharat töröl szárazra. Összevont szemöldökkel, szinte már gonoszan tekintek rá.
- Jó, ha engednék a véremnek, lehetnék a legnagyobb alkoholista, ám sajnos muszáj vagyok dolgozni, hogy valamiből ki tudjam fizetni – pöccintem jelzésértékűen a poharat Bob felé. Csak hogy töltse újra a poharat.
Az élet nem kegyes senkihez sem, hozzám meg végképp nem. Amilyen szarság megtörténhet, az meg is történik velem, és ha tudnám, hogy még mi minden vár rám, akkor talán többet is innék, mint amennyit tervezek ma éjszaka.
- És kockáztassam, hogy kecses nyakam vágja át valamelyik, ha meglát? – nevetek fel az újratöltött poharat magam elé húzva. – Ne érts félre, de még így is én vagyok a legliberálisabb a vadászok közül… Vagy ezt már mondtam volna? – emelem fel fejem a plafon irányába. Ajaj, talán kezdem megérezni az alkoholt? Elég gyorsan. De hát ez is a célom, nem igaz?
- Ühm, - kapok keze után, ahogy meghallom, hogy mit is kínál nekem. – Megtennéd értem!? – tekintetem egy pillanatra elfátyolosodik a meghatódottságtól. – Bár akkor már inkább csinálnék a tollakból párnát. Tudod, csak ami hasznos – vigyorgok rá egy újabb kör italt tartok felé koccintás gyanánt.
- Jó, rendben – emelem meg végül a kezem, még mielőtt koccintanék. – Ígérem, hogy egyszer elmegyek majd és jókislány leszek. De! Végig velem maradsz és te tartasz vissza, ha bárki beszól nekem! – kötöm az ebet a karóhoz. Szívesen meglátogatom, csak hát… vannak feltételeim. Tartok olykor a nagy számtól, na.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Dark Haven Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Jan. 17, 2020 12:18 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Natalie


- Hisz' ismersz. Tulajdonképpen ez a két dolog éltet. A balhé és a pia. - sóhajtottam, félig viccnek szánva a mondatot, félig komolyan gondoltam. Oké, tulajdonképpen teljesen komolyan gondoltam, de kénytelen voltam félig viccnek beállítani. Nem lelkesedtek az emberek, ha hasonló dolgokat mond egy nő, még ebben az elcseszett világban sem. Natalie persze más volt, ugyanakkor előtte is volt egy álcám, amit felöltöttem.
- Akarsz fogadni? - teszem fel a játékos kérdést, miközben koccintunk, majd emeljük is a szánkhoz a poharainkat, mint a szomjazók. S olyan érzés is, mintha több hét telt volna el az utolsó italom óta. Egyáltalán nem voltam függő, vagy alkoholista, ahogy az emberek nevezték, viszont nem is tagadtam meg magamtól az alkoholt. Ez oldott fel, ez volt az egyetlen, ami életet lehelt belém, vagyis... inkább csak előhozta belőlem, amit már mélyen magamba temettem. A hegek sosem gyógyulnak be, de nem voltam hajlandó remete életet élni.
Az a bizonyos meleg, iszonyúan kellemes érzés, ahogy a whisky átjárja az egész testem... Beleborzongtam, lehunyt szemmel élveztem ki az utóízt, amit a borostyán színű ital hagyott maga után. Eleinte nem szerettem ezt az italt, túl erős, túl... intenzív, nem is kezdőnek való cucc. Aztán valahogy a kedvencemmé vált, mert ez az ital váltotta ki a lehető legjobb érzést a világon. A szexen kívül.
- Talán egyszer mégis megteszed. Hidd el, nem kár értük! A kutya nem venné észre, ha egy-két szárnyassal kevesebb röpködne. - vontam vállat, majd elvigyorodtam, mert nem, nem akartam háborút kirobbantani a vadászok és az angyalok között. Nem rejtettem véka alá, mennyire nem csípem a madárkákat, de a háborúból elég volt. Gyűlöltem, legszívesebben magam is vadásznak álltam volna, viszont az emberekhez sem tartoztam.
- Egy angyalt ajándékba? Kiteheted a szárnyait a falra. - viccelődök, vagy gúnyolódok, ahogy éppen veszi, de utóbbit is csak játékosan, jópofán. - Nézd, egy napot igazán kibírsz vadászat nélkül, nem? Az a kocsma az otthonom. Ha én jól érzem ott magam... te sem fogod másképp. - tártam elé a kész tényeket, amikkel nem tudott vitatkozni. Nyilván viszketni fog a tenyere, hogy vadászhasson, egy napot azonban igazánki lehet bírni. Sajnálnám, ha emiatt nem jönne el.

349 szó ■  Hiperaktívspeedesang  
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Dark Haven Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Dark Haven Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Szept. 18, 2019 3:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Party night
Karmael & Nat
──────────── ────────────
Szószám; 581 • Zene; Remastered »
«It pays to get drunk
with the best people»
A züllödt és a problémás életmódról akár regényt is tudnék írni, ha nagyon akarnék. Sose voltam egy könnyen kezelhető gyerek, sőt mi több! Hiperaktív voltam, örökmozgó és folyamatosan a tilosba jártam. És ha ez nem lett volna elég, akkor a baj is folyamatosan megtalált. Ha őszinte akarok lenni, talán egy icurka-picurkát kerestem is, de rengetegszer magától talált meg. Nem is csoda, hogy csak úgy továbbadtak rajtam, mégsem érzem azt, hogy ez baj lett volna.
A vadászok tudták, hogy miként vezessem le a felesleges energiámat, noha a figyelmemet ritkán tudták megszerezni, bár lássuk be, hogy azért az nem ártott, főleg nem az én esetembe. Mai napig nem értem, hogy miként tudtam megjegyezni ennyi mindent. A latin, a mitológia. Rejtély.
A lelencek között találtam meg Wallenberget és Dylant…
Dylan, ki a világomat jelentette, jelenti még mindig. Nincs már velem, tovább kellene lépnem, mégis képtelen vagyok. És itt jön a züllödt időszak. A hiánya mardos, űrt hagyott bennem. Egy ideig az alkohollal akartam betölteni, közben pedig jött Alex. Ő kisegített, ám az űr továbbra is ott van. Nem tudok tőle szabadulni, bárhogy is kívánom. Nehéz és…
Néha nekem is kell a szünet, néha nekem is le kell vetnem a gondtalanság álcáját és hol máshol tehetném ezt meg, mint itt? Ahol, aki ismer, tudja, hogy milyen is vagyok valójában és soha semmi bajuk nincs, ha részegen az asztalon táncolok, vagy a világ legmelankolikusabb dalát éneklem a zenegéppel együtt, vagy csak a sarokba pityeredem el a rekeszek mellett, közben pedig tagadok mindent. De itt békén hagynak, nem sajnálnak, nem néznek rám szánakozóan, nem sajnálnak, csak hagyják, hogy kiengedjem magamból.
- Egy jó kis balhéba, bármikor benne vagy, mi? – villannak meg szemeim játékosan, szemöldököm fel-felvonom, ajkamra kaján vigyor ül ki. – Ingyen pia és kaja, már megéri a hülyének is – nyújtom ki éppen hogy csak a nyelvemet, majd húzom is vissza, ahogy Bob visszatér a két pohár itallal. Hatalmasra tágult pupillákkal nyúlok feléjük, ajkaimat tágra nyitom, nyelvemmel megnyalom azokat.
Az egyiket sugározó mosollyal nyújtom a szőke szépség felé.
- De csak mert vélhetőleg én vagyok az egyetlen, ki képes téged leinni – emelem felé a poharam, koccintás gyanánt- Cheerio – köszöntöm, ezzel a városban is. Nem állítom, hogy szeretem, hogy a két város között már szabad az átjárás – azok a fránya angyalok – de vannak azért jó hozadékai is. Mint például Ő. Már csak miatta is megérte az egész, mintha az ember megtalálta volna a lelkitársát. Vajon miket művelhettünk volna, ha egymás mellett nőttünk volna fel?
Nem várok én sem sokáig és már le is húzom az italt.
- Még egyet! – intek csak Bobnak, lábaimat a bárszéken vetem keresztbe. Nem fordulok a pultos felé, minden figyelmemet a lánynak szentelem.
- Ó, drágám, ebben nem kételkedem, de hidd el, hogy nem jó buli, ha én elmegyek abba a városba. Önvédelemből még a végén mindenkit megölnék – emelem fel kezemet védekezőleg. Nem titok, hogy ki és mi vagyok. Vadász. Vadászösztönökkel. – Tudom, tudom, nem szörnyűek, csak ez olyan, mintha az oroszlánnak akarnád megtanítani, hogy ugyan már ne ölje meg az antilopot, lehetnek barátok is! – forgatom meg a szemem, majd elnevetem magam. Még így is én vagyok az egyik legliberálisabb az összes vadász közül. Én tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki rossz, nem mindenki velejéig romlott. Az angyalok között is vannak jók, a félvérek, nephilimek meg nem tehetnek arról, minek születtek.
- De kössünk üzletet! – ajánlkozok, ne mondhassa, hogy nem tud megnyerni magának. – Mit kapok, ha elmegyek? – vonogatom fel újra csak a szemöldököm. Az újabb italt már nem húzom le egyszerre, csak meglötyögtetem a pohárba egyenlőre.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Karmael


Dark Haven Original
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
6
☩ Multi :
the redhead: Jael
☩ Play by :
the fantastic Candice King
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Szept. 17, 2019 3:46 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
To Natalie


Ritkán hagytam el a várost, vagy úgy egyáltalán a kocsmát, New Yorkba azonban néha ellátogattam. Megvolt az előnye annak, ha nincsenek szárnyaid, nem kell rejtegetned őket, így könnyedén beolvadhatsz az emberek közé. Ettől függetlenül sosem éreztem magam embernek, már angyalnak sem egy ideje, bukott voltam, amit akár külön fajként is számon tarthatnának. Mégis volt néhány ember, akikkel könnyedén szót értettem, ilyen volt Natalie is, ő valahogy nem nézett rám furcsán a furcsa életmódom miatt. Mindenki züllöttnek, problémásnak látott, s igazuk is volt, ám ha tudták volna, miért alakult ki ez bennem... Néha még mindig éreztem a szárnyaimat, afféle fantomvégtagként, sokszor a fájdalom is belémhasított, valószínűleg sosem fogom elfelejteni azt az érzést, mikor megszabadítottak tőlük. Erősebb lettem valamilyen szinten, mint a szárnyas brigád, bár nem fizikailag.
Ez a hely elfeledtette velem mindazt a rosszat, ami történt, odahaza is ezt éreztem a kocsmában, amit szinte sajátomként tartottam számon. A füst egy csöppet sem zavart, sőt, a szivar füstje sokkal kellemesebb volt, mint a cigarettáé. Én az alkohol rabja voltam, de ez egy vele járó aroma volt, amitől igencsak otthonosan éreztem magam. Szinte fellélegeztem, ahogy betértem a friss levegőből a helyre, amit mások talán egy ocsmány lyuknak tartottak volna. Nem is kellett sokat várnom, hogy a nő is felbukkanjon, valahogy sejtettem, előbb vagy utóbb ő is megérkezik. Ma van a whisky-s nap, ezt egy igencsak ittas állapotban lévő ember már megállapította, így nem volt kétségem sem afelől, Natalie is itt lesz. Egy kaján vigyorral az arcomon köszöntöttem, mellé csupán egy biccentés járt, nem is kellettek szavak. Félretoltam az üres felespoharamat, amit addig ujjaimmal forgattam a pulton. A bál, igen, tényleg, hallottam valamit. Meglepődés nem is látszott az arcomon, mikor feleltem neki.
- Persze. Ki nem hagynám! - mosolyogtam továbbra is, kissé izgatottan, bár az inkább az ital miatt volt, mintsem egy flancos, puccos bál miatt. Eszem ágában sem volt elmenni, s elvegyülni a sok fura ember, angyal, s mindenféle teremtés között. Angyalok társaságára főleg nem vágytam, arra meg végképp nem, hogy újra belefussak az átkozott szőke szépfiúba. - Azért reméltem veled is találkozom. Egy ital veled maga a főnyeremény! - incselkedtem, bár valójában tényleg egy élmény volt vele lógni. Ahogy megkaptuk az italunkat, azonnal belekortyoltam, s elöntött az a bizonyos jóleső érzés, amit soha máskor nem érez az ember. Ilyet nem. - Meg persze emiatt is érkeztem. Tudod, valamikor eljöhetnél az én helyemre is, tetszene. - utaltam a kocsmára, ahol ő még nem fordult meg, de talán épp itt volt az ideje.

409 szó ■  Hiperaktívspeedesang  
■■○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

I'm gonna live like tomorrow doesn't exist
Like it doesn't exist


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Natalie Rossmyra


Dark Haven Tumblr_pt7lne0Ai81smfjeeo1_250
Dark Haven Tumblr_pwsxfpwbOQ1smfjeeo5_250
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
346
☩ Rang :
Szemtelen fehérnép
☩ Képességem :
☩ Play by :
Meghan Ory
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 7:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Party night
Karmael & Nat
──────────── ────────────
Szószám; 556 • Zene; Remastered »
«It pays to get drunk
with the best people»
Kevés autentikus hely maradt már New Yorkba, ahol az ember a régi korok letűnt szépségét csodálhatnák meg. Amit pedig ez alatt értek, azok a jó öreg krimók, amikről még Abigail és George beszélnek. A régi idők, amikor még a feketék és fehérek sem lehettek egy helységben sem. Amikor a borbély szalonok a virágkorukat élték, ahol még számított a kellem és a jellem, ahol a férfiak még el tudtak értelmes dolgokról beszélgetni. A nők addig pedig a saját fodrászuknál ültek, vagy épp a pasztellsárgára festett konyhájukba lopták a napot.
Oly kor, melyet nem élhettem meg, oly kor, melybe soha nem is éltem volna, mégis egyetlen jó tulajdonsága volt. A new yorki belvárosi lakások pincéjébe berendezett kocsmák. Ahova az utcáról bármikor be tudtál menni, a szivar füstjét pedig szó szerint vágni lehet a levegőbe. A zenegépből ősrégi zenék szólnak, még bakerit lemezt kell behelyezni, hogy valóban működjön.
Ilyen hely a Dark Haven is, ahova nem szívesen jár le az ember. A megmaradt populáció egy töredék része jár ide, vagy a balhézósabbak, vagy az idősebb korosztály. Csak tíz lépcsőfokot kell lemennem, hogy a tölgyfából készült ajtót könnyedén lökjem be. A reteszek nyikorognak, ezer éve nem olajozták meg. Ma este mégis itt van a legnagyobb buli. A lejátszóból bömböl az AC/DC régi slágerei – újak nem is igazán lehetnek, lévén már egyikük sem él. Kíváncsi lennék, hogy őket példának okáért hol érte a halál. Koncert közben, vagy épp próba alatt? A turnébuszba, otthon családi ebéd közben? Oly sok mindenről nem tudunk hála Gabrielnek.
Ahogy belépek a dohányfüst rögtön megcsap, orromat felhúzom, arcom enyhe fintorba tör ki. Nem, nem a dohány miatt jöttem, hanem mert a város legjobb whiskyjét itt lehet kapni. Oh, de még milyen jókat. S ha az információm nem csal – és az sose szokott – ma tudtak New Jersey-ből szerezni egy újabb adaggal. Ajkaimat megnyalom, elhaladok a country táncot járó népség mellett. A hangulat már felhőtlen, habár az éjszakába már benne vagyunk. A munkám mégis nemrég ért véget, haza menni nem akarok, nincs is most nagyon hova. A vadászbázis kanapéját meg irtóra unom már.
A berendezés is egyszerű. Lényegében minden bútort sötét színűre lakkozták. A falak egykor fehérek voltak, először csak besárgult, de vélhetőleg a sok kocsmai verekedés miatt, mára már teljesen sötétek.
A beépített panelek tetején vékony lámpasort építettek be, ez világítja meg a boxokat, az asztalokat. A fény emiatt nem a legtöbb, viszont ad egyfajta hangulatot a helynek. Oh és ez a sör illat. Mélyen szippantok a levegőbe. Nem sok káros szokásom van, de az, hogyha tehetem felöntök a garatra, na az nagyon megy.
És tudjátok még, hogy kinek megy?
Fény az éjszakába, a legputrisabb helyeken is úgy tündököl szőke hajával, mint ahogy az égen ragyog az esthajnal csillag.
Könnyed léptekkel sétálok mellé, a pulthoz és lekönyökölök mellé.
- Bob, két pohár whiskyt – kacsintok a pultosra, hogy tudjapontosan mire is gondolok. Nem a pancsolt és vizezett fajtát kérem. Átverni pedig nem fog, nem lenne benne haszna. Tudja, hogy én vagyok az, aki megvédi a kis popsiját.
- Csak nem a bálra jöttél? – fordulok a szőke nő felé széles mosollyal az ajkamon. Nem gondoltam volna, hogy ma ilyen jó társaságom lesz, persze csak ha kívánja a társaságom. – Elég sokan jöttetek ezúttal a városba – jegyzem még meg, csak hogy ő is tudja: figyelek ám mindenre. Az ő társaságának mégis örülök. Egyszer-kétszer összefutottunk már hasonló helyen, remekül lehet vele szórakozni. Kikapcsolni, úgy ahogy mással nem tudnék. Egy pillanatra képes vagyok felejteni.


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Heroes aren't always the ones who win

They are the ones who lose sometimes. But they keep fighting. They keep coming back. They don't give up. That's what makes them heroes.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Dark Haven VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
810
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Ápr. 13, 2018 4:28 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Jan. 06, 2018 7:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halkan elnevetem magam, mikor közli, hogy tévedek.
- Nem figyeltél eléggé a szóválasztékodra. Azt mondtad, "született". A születéshez először szaporodás kell. Márpedig úgy tudom, hogy démon-démonnal nem tud szaporodni, hála a jó égnek, különben már rég elszaporodtatok volna, mint a patkányok. A születés, és a teremtés között naaaaaagyon sok különbség van. - vigyorodom el, mintha csak megtudtam volna fogni valamivel. Persze ez nem így van, mivel ettől még mindig nem tudtam meg, hogy ő melyik csoportba tartozik, de már amúgy is az arányok nagyobbikánál maradtam. Túl esek a magam üveges részén. A férfi nyakára kenem a likőrt, s onnan nyalogatom le. Persze ahogy az előbb is, úgy most is végig borzongatja egész testemet az érzés. Mintha csak ő csinálná ezt velem. Ahogy látom rajta, hogy élvezi, s próbálom úgy is csinálni, főleg, hogy közben tekintetem pimaszul pásztázhatja a csőcseléket mögötte. Amint az utolsó cseppel is végeztem, pörgettem. Rajta volt a sor, s a hasamat választotta.
- Azt lehet locsolni. - vigyorgok, mire felkel, s lábaim alá nyúlva, hátam megtámasztva felemel, feltesz a pultra. Elfekszem, kecsesen nyúlok el a lapon, hagyom, hogy felhúzza a pólóm. Figyelem, ahogy rám önti az italt, és azt, ahogy az megmarad köldököm és annak tájékán, amúgy lefolyik rólam főleg oldalt. Amikor neki áll a dolognak, halkan elnevetem magamat néha, mikor éppen csiklandós részhez ér, de amúgy kellemes érzéssel tölt el a játéka. Néha figyelem mit csinál, néha csak visszahajtom a fejem a pultra és behunyva a szemeimet, élvezem az érzékiséget, amíg csak tart.
* * *
szavak: xx - Neffex - Backstage - egyéb: Ezt a zenét is megszerettem. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 08, 2017 3:36 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nagyon sokat tudsz rólunk... - somolygok. - Vagy úgy gondolod, hogy sokat tudsz. - rázom meg végül a fejem. Lehet ő természetfeletti, félvér, ettől még vannak vakfoltok a jelek szerint. - Ugyanis vannak olyan démonok, akiket maga Lucifer teremt meg. - osztom meg vele az információt, bár azt még mindig nem, hogy én is ilyen vagyok. Hogy az én atyám Lucifer maga. Akárhogy is, nem ismeretterjesztő előadást akarok neki tartani hosszabb távon, ahhoz a hely se lenne a legjobb, meg nagyon kedvem se lenne hozzá. Nem azért néztem ki magamnak... inkább azért, hogy legyen egy jó görbe new york-i napom különleges társaságban. Elvégre magam sem mondanám átlagosnak... ennek első lépcsője pedig az ivós játék lesz, amibe bele is fogunk. A lánynál a kezdés joga hamarosan, amivel él is, választunk felületet, fogyasztási módot is és mehet a menet.
Ahogy keni az itókát, már akkor sem rossz könnyed érintése, de ami utána jön, az még jobb. Ettől tud élvezetes lenni ez a játék. Örömmel fogadom ajkait a nyakamon, közben kicsit megsétáltattam ujjaimat gerince mentén. Tetszik, amit- és ahogy csinál, neki pedig jöhet egy kis "jutalom", ha lehet ezt így nevezni, mert a velem való érintkezés felkavaró tud lenni számára, jelen helyzetben is, ahogy ajkai nyakamat érintik, biztos vagyok benne, hogy tovább borzolja érzékeit. Viszont ez csak még apró kóstolgatás, így hamar véget ér, helyette pedig Lightbane pörget, kétszer is, majd nálam a "labda", mire elmosolyodom. - Aki mer, az nyer... szóval én a hasadról fogyasztanék. - kacsintok rá, majd a lánynak is van lehetősége választani, hogy locsoljunk, vagy nedvesítsünk, nyilván fogja is mondani, ha pedig ez megvan, a játék kedvéért és a mókát fokozandó felfektetem őt a konyhapultra és a felsőjét hasáról felhúzva majd mehet a menet... akármit is választott, az biztos, hogy ajkaim és nyelvem játszadozva és érzékien fogja bejárni fehér bőrét és persze olyan pontokat választok, amiről érzékelem, hogy rá a legnagyobb hatással lenne.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Dec. 02, 2017 10:19 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Szavaira felvonom a szemöldökömet, kissé hitetlenül.
- A démonok nem születnek. De ha nem akarod elmondani, honnan van a test, hát nem kell. Csupán kíváncsi voltam. - mosolygom. Igazából ha kiszámolom, hogy a démonok nagyjából 10 százaléka lehet teremtett, akkor körülbelül 0,1% esélyem van arra, hogy találkozzak egy ilyennel. Szóval ha ezt vesszük figyelembe, akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy szerzett a test, mondjon bármit. Maradok inkább a statisztikánál. Persze az üveg nálam állt meg, mire választottam rajta egy pontot. A nyakát választottam, ő pedig a locsolás helyett a nedvesítést. Szóval felé fordultam, tenyerembe öntöttem kicsit az italból, aztán oda nyúlva finom, masszírozó mozdulattal kentem össze nyakának oldalát az alkohollal. Ezután oda hajoltam, vállaira támaszkodtam, és apró csókokkal, nyalintásokkal és szívásokkal tisztogattam meg az érintett területet. Amint elég tisztának értékeltem a nyakát, kis mosollyal húzódtam el, és pörgettem meg az üveget. Kétszer is, mivel egyszer senkire sem mutatott. Végül csak sikerült úgy csinálni, hogy végre valakin álljon meg, most ő volt a szerencsés.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 28, 2017 4:51 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Lehet, hogy sikerült egy jó fogást csinálnom. - hergelem picit a leányzót, ha már ennyire kíváncsi. - Vagy lehet, tényleg nem igaz... - teszem még hozzá játékosan. - Bár az is megeshet, hogy nem szereztem, hanem így születtem. - adok még egy tippet, amiről persze én tudom, hogy teljes mértékben igaz is. A játékos kérdések után pedig egy tényleges játék következik, amihez alkohol is társul. Itt nem a berúgás az elsődleges cél, annál messzebb mutat a játék, ugyanakkor jó móka és a halandóknál még a gátlásokat is jobban oldja. Megpörgetem az üveget s az a lány felé néz. Ez a véletlen műve, nem befolyásoltam a dolgot, nem vetettem be erőim. Egyrészt minek tenném, hiszen akármi is lesz, az nekem jó eséllyel win-win szituáció. Másrészt meg ha beavatkozom, akkor lehet én kezdem a dolgot. Lightbane kezdhet és "lő" is, egész jól. Helyes, nem rakja magasra a mércét első körben. - Rendben, akkor a nyakam. - bólintok egyetértően. Jó választás volt a félvér, a fekete tollak jól hirdették, hogy kellően érdekes társaságra találok benne. - Legyen nedvesítve, az elázás még várhat. - kuncogok, tudva, hogy én berúgni ettől nem fogok. Az ő szervezetének pontos határait persze nem ismerem, de azért, ha ilyen helyre jött, csak bírja a dolgot. Szóval lehetőséget adok a lánynak, hogy végrehajtsa a választott feladatot, míg kaján vigyorral figyelem, hogy a többi kis nyomorultat mennyire piszkálja ez az egész. Nem hatnak meg különösebben és ők is tudják, hogy fájdalmas lenne, ha beavatkoznának. - Ügyes volt, most te pörgethetsz. - mondom végül, miután Adéla végrehajtotta a feladatát, mely kellően hergelő indítás volt. Lesznek még itt dolgok...
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Nov. 26, 2017 10:29 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Persze a játék, hiába más, mint amiket eddig játszottam, jónak ígérkezik. Ő is megmondja, hogy ez adja meg a dolog izgalmát, és ízét. Egyetértek vele, bólintok is egyet hozzá, hogy lássa, nyugtázom a dolgot. Megkérdezi, miért számít a testének származása egyáltalán. Én pedig az utolsó kortyot a számhoz emelem a pohárral.
- Csak tudni akarom, honnan származik a gazdatest. Túl...tökéletes. Tudod, ez az a dolog, amire azt mondják, hogy túl szép, hogy igaz legyen. - mondom kis mosollyal, majd megpörgeti az üveget. Az persze felém fordul. Közben eszembe jut, hogyha akarja, akkor irányítani tudja a játékot a képességeivel, de... sebaj. Irányítsa csak akkor. A vigyort látva halkan elnevetem magam és elgondolkodom, honnan igyak róla.
- Legyen mondjuk a nyakad. - pillantok az említett területre. Se nem túl rámenős, se nem visszafogott. Amolyan tökéletes szürkezóna, főleg, ha az agyát próbálom meg húzni vele. Eszembe jut megint, hogy miket vált ki az érintése és lelkileg felkészülök arra, hogy elnyomjam ezeket. Egy egyszerű mozdulattal huppanok fel a pultra fenekemmel, majd átrakva lábaim átmászok rajta. Ezután felkapom az üveget.
- Választhatsz. Locsolva, vagy nedvesítve? - kérdezem mellé állva, kis mosollyal. Ha locsoljuk az italt, akkor tiszta alkohol lesz az inge, és vélhetően ő maga teljesen, miközben oda hajolva inni próbálok majd. Ha nedvesítjük, akkor könnyebb lesz csak úgy lenyalni vagy csókolni róla. Szemem sarkából a kocsmatöltelékekre pillantok. Szinte látom, ahogy ráng a szemük az idegtől, hogy Moloch ilyesmiket csinál velem. Már csak a közönség piszkálásáért is megéri.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:32 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Azt gondoltam, hogy tartogat meglepetéseket a New Yorkba tervezett utam, de arra nem fogadtam volna, hogy egy félig angyal leányzóval fogok ivós játékba bocsátkozni egy kocsmai verekedés romjain. Persze egyáltalán nem bánom a dolgot, mert legyen bár vadóc Lightbane, akkor is szemre való leányzó szép kék szemekkel és tejfehér bőrrel, ruganyos izmokkal és jó mozgással. Egy ilyen ragadozóval nem a legrosszabb peogram egy ilyen "békés tengelyakasztás". - Rendhagyó a dolog, de ez adja meg az izgalmát.- a maga nemében előjátéknak is mondható nem, elvégre lehet inni, nyalni, vagy hasonló módon fogyasztani a másikról az alkoholt, testi közelséggel és egymás hergelésével jár. - Rendben. - kacsintok rá, majd megpörgetem az üveget, hogy a szája a lany felénézve állapodjon meg. - Nálad a labda.- villantok lehengerlő vigyort, majd persze testes kerdésére is kitérek. Nem lövök le minden poént előre, nem arulom el, hogy született vagyok. Lehet majd később egy más helyzetben. - Az, hogy más testét bitorlom és ez mondjuk nem saját. - mosolygok hamisan. - De miért érdekel? - hátha valasza révén valami újat is meg tudok róla. - Mellesleg ha már test, a tied kellemesen formás. - eresztek el egy elég arcbamondós bókot, de így is gondolom. Ahhoz tökéleted, hogy a figyelmem felkeltse és rá szentwljem az időmet. Ha jó lesz, talán azt is megmutatom mire képes egy magamfajta hatalmú és gyakorlatú démon.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 6:02 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Csendben figyelem őt, miközben magyarázza a játékszabályokat. Ami meglehetősen egyszerű. Ez nem is egyfajta játék, ez csak amolyan szórakozás. Nem egy billiárd, vagy ilyesmi. Itt nincs nyertes. Ha van is, ő lesz az, mert én egy idő után biztosan kifogok dőlni az italtól.
- Nincs javaslatom. Ismerek ivósjátékokat, de azok nem ilyenek. Azoknál az ivás a büntetés körülbelül. - mondom mosolyogva. Iiigen.. Ez a "ha kimondod ezt meg ezt, akkor innod kell" volt a szabály, vagy valami hasonló. Persze a végén mindenki másnaposan, a várost körbe okádva ébredt fel általában. Volt, aki jobban bírta, volt aki kevésbé. Vicces éjszakák voltak.
- De egyébként játszhatunk ilyet. - somolygok az orrom alatt élénken nézve őt kék szemeimmel, aztán kérdésemre nem kapok választ. Legalább is nem olyat, mint vártam. A "honnan veszed" tagadásra utal. Ha azt kérdezné "honnan tudod" akkor nem tagadás volna. Egyszerre vigyorognék és döbbennék meg. Valahogy el is bizonytalanodok saját tudásomban. Szó szerint nem mondja, hogy nem az övé, se azt, hogy az övé. A levegőben lógva hagyja a dolgot, de a mondata még is hajaz valamerre.
- Mi nem szükségszerű? - kérdezem felocsúdva a gondolataimból.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 5:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Nincs nagy titok, hogy mi zajlik tulajdonképpen. Eleve adott volt egy pozitív értelemben vett kezdő feszültség köztünk, most ez fejlődik tovább szépen, fokozatosan, részben akcióimnak hála. Letámadhatnám jobban is, szerintem ő sem bánná különösen, ha ez történne, de érzem, hogy egyikünk sem vágyik a fél másodperces tornádó-hódításra. Inkább egy kis ügyeskedés kell, macska-egér játék. - Egyszerű... fogunk egy üres üveget. - nyúlok egy sörösüveg után, aminek a tartalmát egy húzásra lehajtom, hogy üresen fektessem el a pulton. - megpörgeti egyikünk, és aki felé az üveg szája néz, az megmondhatja, hogy honnan és hogyan akar italt fogyasztani a másik testéről. - összegzem az egyszerűsített szabályokat. Nincs kedvem kockával meg papírokkal kínlódni, hogy melyik szám mi és hogy... egyrészt be kellene szerezni hozzá dolgokat, másrészt meg fölösleges pepecselés. Szóval jó ez így, ha játszani akar. - Ennek szerintem nincs nyertese, de várom a gondolataid. - teszem hozzá vigyorogva, míg eljátszom egy tincsével, majd kérdésére megsimogatom az arcát. - Honnan veszed, hogy szereztem? - szalad fel a szemöldököm. - Ez nem feltétlenül szükségszerű. - de nem árulom el, hogy tényleg nem szerzett, talán, ha megérdemli. Lehet még akkor se. Egyelőre várom a válaszát, hogy mi legyen a játékkal. Az talán adhat némi időt párosunknak, hogy ne essünk egymásnak.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Nov. 25, 2017 4:18 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halkan elkuncogom magam, ahogy megjegyzi, hogy látszik rajtam, mit szeretek. És azt is elmondja, hogy az üldözésnek is meg van az izgalma, de szavaiból kihallom, hogy a lassú becserkészést is szereti. Végül is, most is ezt csinálja. Az érintésen keresztül átadott vággyal, az ivós játékkal. Tudom, hogy mire megy ki a játék. Hogyne volna teljesen egyértelmű? Egészen odáig, hogy ujjai fekete tincseimmel játszanak. Elégszer csábítottam én is, hogy felismerjem az ilyen jeleket. Meg aztán nyíltan ki is mondja, hogy szívesebben teperne le máshogy, kevésbé erőszakos módon.
Habár izgatja a fantáziám, hogy milyen is lenne vele, egy incubussal, csak azért sem akarom megadni neki azt, amit akar. Játszani fogok vele, ameddig csak futja erőmből. Bár ha minden érintése ilyen idegőrlően izgató lesz, félek, hogy hamar befogom adni a derekamat.
- Na és milyen szabályai vannak ennek az ivós játéknak, ha netán játszanánk? Ha már játék, gondolom van egy cél, egy szabály, egy nyertes és egy vesztes. - sorolom mosolyogva, hagyva, hogy ujjaival a hajamat piszkálja.
- Mit kap a nyertes? - Arcát fürkészem, annak határozott vonalait, éleit. Szemöldökének vonalát, ajkát, bőrének tökéletességét. Hogy is szokták mondani? "Arcát, mintha angyalok faragták volna." Ez esetben ezt határozottan kétlem.
- Hol szerezted magadnak ezt a testet? - kérdezem nyugodtan. Tisztában vagyok azzal, hogy a démonok 80, de leginkább 90%-a parazitaként megszáll egy embert, s addig küzd a gazdatesttel, amíg uralni nem tudja. Ezután a gazdatest tudata lassan elrohad, átadja helyét a parazitának, ami nélkül életben sem marad hüvelye. Soha nem találkoztam még saját testes démonnal, New Yorkban főleg kishalak, vagy kisebb halak járnak. Moloch erős, de róla sem gondolok többet, mint a legtöbbről, akikkel "találkozom".
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 11:08 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


-Az látszik. - bólintok a szavaira. Minek is kendőzné, mikor pontosan láttam itt a kocsmában, hogy miként is megy ez nála. - És nem is hibáztatlak, az izgalom, az adrenalin, a hajtás és üldözés hamisítatlan íze mámorító tud lenni. - folytatom, de azt nem teszem hozzá, hogy ezt lényegesen lassabb körülmények között is át lehet ám élni. Minek is tenném, mikor már tudom, hogy az nem az ő világa? Ellenben én jó démonként elég széles repertoárral és probléma megoldó képességgel bírok, a lassú, cserkészős vadászatot is kifejezetten tudom élvezni. Sőt, van, amiben az az egyik legínyencebb falat. Közben ellátom a sebeit némi mágiával, rossz lenne, ha a későbbiekben ez bármiben is hátráltatná. Mellé egy kis apró "útravalót" is kap. - Több lehetőség is van: az ajkaidról, de egy kis feles poharat a dekoltázsodból is le lehetne húzni... vagy, netán a köldököd is benne lehet a játékban. - kacsintok rá, a kis ivós játékot fellibbentve, amit fiatalok szeretnek művelni, vagyis leginkább szerettek, mielőtt a világ le nem állt és amíg voltak mondjuk egyetemek és egyetemi bulik. - Na, akkor az eddig tartott. - vigyorodom el. A bunyó sem volt unalmas és ez a beszélgetés sem az, meg minden bizonnyal a folytatás sem lesz. Az említett személy biztos a társa, de lehet több is, egyelőre sokat nem tudok róla, de ő se rólam. Pont ez a szép az egészben. - Nem, nem akarok veled verekedni. Az említett ivós játék jobb, vagy az, hogy kevésbé erőszakos módon bírjalak sikongatásra. - jelentem ki sztoikus nyugalommal, majd én is kortyolok egyet, aztán ujjaim sötét fürtjein kalandoznak el kicsit. Ő akart izgalmat az unalomhoz, a játék pedig nem unalmas.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 10:16 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next   
   

   

   
   
Moloch x Adéla
Im ready for kick some ass, bitches! And you?
* * *
Halvány mosollyal hallgatom a magyarázatát az állatvilág ragadozóiról.
- Értelek. Bár én el nem tudom képzelni, milyen lehet így vadászni. Én inkább ajtóstul rontok a házba. Szeretem, ha fél tőlem a vad. Ha űzni kell. - mondom, de csak lötybölöm az italt a poharamban és közben hallgatom, ahogy arról beszél, nem mindig szükséges ilyen feltűnőnek lennie. Én pedig csak halkan nevetek rajta, majd az italomra tekintek. Nem igazán akarok pityókás lenni egy olyan démon közelében, aki befolyással tud lenni rám. Bár... Franc essen ebbe! Hát nem arról prédikáltam eddig, hogy egyszer élek?! Persze közben örömmel konstatálom, hogy érintése nyomán az oldalamban lévő, szúró fájdalom is enyhült. Nem tudom, hogy teljesen meg is gyógyított-e, vagy csak a fájdalmon enyhített, ezért felhúzva pólómat megnézem a lilás foltot a bal bordáimon. Amint visszaengedem a felsőm, le húzom a poharam tartalmát. Ezután rá pillantok, és mintha csak a velőmbe látna, letörli ajkamról az italt, közben pedig egy igen provokatív mondatot tesz hozzá. Az érintésétől ismét libabőrös leszek, ha előhívnám a szárnyaim, még azt is felfújnám. A mondat az érzés miatt fél másodperc késéssel ér el hozzám.
- Jah, nem rossz egy "emberi lőrétől". Képzelem, hogy honnan ízlene jobban. - pimaszkodom egy kis mosollyal.
- Bár azt hiszem, a fantáziám talán különbözik a tiédtől, szóval megoszthatnád. - A sikeres keresésemre elvigyorodok.
- Baromira unatkoztam. Kellett egy kis kicsapongás. Fura, de Darkbane nélkül néha elveszettnek érzem magam. Veled amúgy, inkább nem verekednék, ha nem baj. Nem vagyunk egy súlycsoport. - mutatok gyors mozdulattal először rá, aztán magamra a mutató ujjammal.
- Remélem te se akarsz birkózni velem. Vagy is nem a szó szoros értelmében. - nevetek halkan, miközben újra töltöm a poharakat és az ajkamhoz emelve rejtem el a kis vigyort az arcomon.
* * *
szavak: xx - Zene - egyéb: Remélem megfelel. Very Happy - credit
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Nov. 24, 2017 9:34 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Nem feltétlenül mondanám, hiszen a vadonban vannak a nagy ragadozók, akiknek nem kell óvatosnak lenni, a csúcson, de vannak kisebb, viszont nem kevésbé veszélyes jószágok is. Például egy nyest. Óvatos állat, nem nagy jószágra megy, de kemény vérengzést tud csapni. - ha már vadon, akkor marad a hasonlat és az talán jól tudja érzékeltetni, hogy mit értek jelen esetben az óvatos alatt. Akárhogy is, a lány megérdemelne némi vállveregetést azért, hogy itt nekiállt aprítani, helyette azonban inkább a gyógyítás lesz a jutalom. Mindenképpen több haszna van, ha teljes a testi épsége. Az ajkai gyógyítását kéri, amit meg is teszek, bár a többi apróbb fájdalmát is orvosolom a varázslattal, mert, bár nem gondolta komolyan, amiről meglepett arca is tanúskodik, nem végzek fél munkát. Meg ha már lúd, legyen kövér. Persze így abból is kap hangyányi demonstrációt, hogy mire vagyok képes abban az esetben, ha nem az ökleim használom. Tetszik, amit rajta látok és érzékelek. Határozottan kellemes. Még úgy is, hogy tudom, a lány veszélyes szerzet. Nem véletlenül mert bemerészkedni ide. Ugyanakkor nincsenek ártó szándékaim, már megmutattam, bár démon vagyok, szóval ez harmatos lóherényit sem ér, ha arról van szó. Másrészt látta már, hogy mire vagyok képes és ezek után úgy látom, hogy kétszer is meg fogja gondolni mennyire álljon belém. Arról nem is beszélve, hogy akkor megint az egész bárt magára szabadíthatja, ami velem kiegészülve lehet az utolsó dal lenne számára... szóval én maradok a békés hangnemnél, amit amúgy is szeretek megtartani. Félreértés ne essék, szeretem az erőszakot, az inak szakadását, a csontok reccsenését is, de a legtöbb móka "békésebb" dolgokban van számomra. Ambivalens, de én így is, úgy is otthon érzem magam. - Csak ha szükséges. Van, ahol már nem kell, és vannak esetek, amikor nem fontos kitűnni és tekintélyt parancsoló antréval operálni. - mosolygok rá, majd újabb kortyot nyelek, mintha csak víz lenne az. - Nem is olyan rossz ez az ital. - kacsintok. - De van, ahonnan pikánsabb lenne. - teszem még hozzá, majd a száján megülő alkoholcseppet letörlöm egy ujjammal könnyed, de kellően gyors mozdulattal, majd lenyalom onnan, majd szemtelen vigyorra húzódnak ajkaim. - Gondolom azért jöttél ide, hogy keress egy kis bajt magadnak. Jó hírem van: tényleg találtál.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 28 felhasználó van itt :: 7 regisztrált, 0 rejtett és 21 vendég
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
6