Omnen dimittite
spem, o vos intrantes!
Staff, és tagok által keresett karakterek

 
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Róma VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
813
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Nov. 11, 2019 8:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
Szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Róma Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Aug. 09, 2019 7:41 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Szemlátomást nem nagyon foglalkozik a férfi azzal, hogy a démon szövegel neki. Pontosan jól tudja, hogy egyrészt ez nem más, mint olcsó időhúzás, másrészt meg figyelemelterelés. Vérrel és verejtékkel tanulta meg, hogy az ilyeneknek nem adózhat, egy harcos nem pazarolhatja az értékes másodperceit locsogásra. Neth pedig észreveheti, hogy odakint már nem nyüszög a szolga. Elhalkult minden, a nap tétova fénycsóvái sütnek be, egy-egy madár kéretlen csiripelésén kívül a kettejük hangja töri csak meg a csendet.
- Rád meg egy alapos verés - közli még hidegen, ahogy rohan felé, hogy péppé verje. Nem használ semmit, a puszta kezén és öklén kívül. Na meg a lábán. Az utóbbit a démon sikeresen fogja  meg, ám a kezét már nem tudja megállítani, így a jobb egyenes beköszön az állára.
Mégsem tétlenkedik, nem engedi meg Neth-nek, hogy összeszedje magát, hiába tántorodott el tőle, könnyedén utoléri. Egyet szökken felé, melytől lendületet véve emelkedik a magasba. Két lábát felhúzza, jobb öklét pedig újra a magasba tartja. Ezúttal a magasból támad a szédelgő férfira, kitérni ki tud előle, ám ha meg is teszi, akkor is mellette landol a férfi, ha így tesz, akkor egy félmozdulattal talpát a combjába süllyeszti, megrogyasztva, majd a torkát ragadja meg és kezdi el a fejét ütni.
Ha pedig sikerül a levegőből támadnia, akkor is az arcát éri, de a célja az, hogy a földre kerüljön. Fölé magasodva pedig ugyanazt a mutatványt végrehajtsa, mintha mellé érkezne. Csak verni akarja, ki belőle a szuszt, még akkor is ha tudja, hogy ez értelmetlen, hiszen… Egy démon.
Mégsem hagyhatja büntetlenül azt, amit tett. Hogy betért ide, hogy itt van, hogy letézésének tényével bemocskolja eme helyet.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Hétf. Júl. 29, 2019 7:27 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 513 Credit:


Látszólag nem foglalkoztatja, hogy a férfi szinte már elvakult a dühtől. Látta a férfin, hogy sikerült teljes mértékben kihozni a sodrából, de ezt csak egy gúnyos mosoly jelezte arcán. Imádta ezt játszani. Az agyukra menni, előhozni vágyaikat, megvesztegetni, ígérni, üzletelni. Hiszen mindent is akart ebbe beletartozott az emberek lelke is. Bár a Pokol zárva volt és az emberek nem képesek meghalni ez nem foglalkoztatta. Az alkukat direkt úgy kötötte, hogy amint kinyílik a Pokol kapuja a vérebek egyből induljanak is az eladott lelkekért. Ezt tervezte most is.
- Na de kérem. Mi ez a rasszizmus? - pillant a férfira miközben az gyűlölködve ejtette ki faji hovatartozását amit egy jól irányzott köpés követett a padlóra. Arra a csodásan feltakarított padlóra.
- Látom szereted dolgoztatni az alattad állókat. - mutat a nyáltócsára majd az ajtó felé aminek túloldalán valószínűleg mg mindig ott nyavajgott a leharcolt szerzet.
Döbbenet ül ki arcára ahogyan figyelemmel követi a férfi reakcióját az erejére. Mintha nem hatna rá, mintha nem is történne semmi, mintha csak állna vele szemben és szuggerálja. Amaz csak dühös tekintettel haladt felé, ki lehetett olvasni a szeméből gondolatait, terveit. Ölni akart. Ez a vágy hajtotta.
- Te aztán klinikai eset vagy. - ráncolja össze szemöldökét ahogyan a férfi egyre közelebb és közelebb ért hozzá. - Orvos látott már? Ha nem akkor Rád férne na meg egy vödör nyugtató. - vonja meg vállait továbbra is oda-oda szúrva megjegyzéseivel mintha neki sem kéne mitől tartania. Pedig nem volt képzett közelharcban. Mindig a mágiát és a telekinézist használta, soha nem merészkedett közel ellenfeleihez azonban ez a férfi már kartávolságon belül tartózkodott.
- Oh így máris más a leányzó fekvése. - sóhajt egy nagyot majd felkészül az ütés blokkolására. A jól megszokott, csodás és hőn szeretett telekinézissel oldaná meg a helyzetet amikor megpillantja a lába is mely felé tart szélsebesen. Gyorsan kellett döntenie. A lábat tartotta meg a levegőben az ököl nyíl egyenesen csapódott állának. Halk reccsenés jelezte, hogy vagy az állkapcsa tört el vagy pedig egy-két foga bánta a dolgot azonban ennyiben nem állt meg a történet. A rúnákkal felerősített ütés akkora erővel bírt, hogy elvesztette egyensúlyát is, a föld felé kezdett dőlni és a rúgásról is elfeledkezve próbálta meggátolni a padlón való elnyúlást így végül a rúgás csak súrolva oldalát, de érte.
Lihegett, apró kis világító pontokat látott maga előtt, szájából ömlött a vér és végül két örlőfogat köpött az eddig makulátlan padlóra. Sajgott az egész arca, lüktetett a feje az azt ért ütéstől, oldala is enyhén sajgott.
- Mennyi spenótot eszel Te naponta? - erőszakolja ki a továbbra is gúnyos szavakat vérző száján. Végül nehezen, de sikerül kiegyenesednie. Szédült, nagyobb terpeszbe állva tudott csak egyenesen megállni.
Mivel a kapzsiságban rejlő ereje csak feltüzelte a férfit letett annak használatáról. Helyette a mágia beli tudását vette elő. Rontást próbált meg a férfira küldeni, betegséget, egyenesen a tüdejét célozva. Megpróbált tuberkulózist gerjeszteni benne bár nem volt benne biztos, hogy sikerrel jár, de volt még egy terve, de azt csak a legvégső esetre tartogatta.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Róma Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 27, 2019 11:21 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
A férfi immár eszelős. Nem válaszol Nethnek, hiszen a dühe hajtja. Betörtek a hajlékába és úgy viselkednek benne, mintha nem az Övé lenne. Mintha nem ő lenne itthon, hanem a démon. Neth. Ez pedig dühíti. Soha, de soha nem engedett be ide embereket, ha nem akarta. A város megmaradt polgárai pedig soha nem is jöttek közelebb, hisz a haragjával kellett volna szembe nézniük. Attól pedig a halandó emberek tartottak.
Így egészen addig, amíg a telekinézissel meg nem állítja az esést.
- Démon – feltételezi, hiszen ilyen pökhendi egy angyal csak nem lehet. Vagy mégis? Nem érdekli. Maga mellé köpi a felgyülemlett nyálát, nem érdekli, hogy a padló olyan lesz, majd feltakarítják.
Most fontosabb dolga az, hogy eltakarítsa innen Netht.
- Megfogod ezt még bánni – teszi hozzá, mintha látszólag nem hatna rá Neth ereje. Lehetséges lenne ez? Tényleg nem hat rá?
Bármennyire is terjeszti az energiát, csak dühös tekintettel halad felé.
- Hogy mit akarok? – ordítja nyálát fröcsögtetve. – A halálod! Senki ember, démon fia nem teheti be ide büntetlenül a lábát – hatalmában állna bármit megadni? Ez kell most a férfinak. Mert neki az kell, hogy megölje ezt a betolakodót.
Ahogy elé ér, nem is vár sokat, rögtön indítja jobb kezét, egy horgos ütéssel és mellé a lábát is, hogy a veséjét rúgja. Karján felizzik több rúna is, mely plusz erőt kölcsönöz neki.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Júl. 23, 2019 2:45 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 413 Credit:


Nem értette, hogy a férfi mitől olyan feldúlt. Hiszen nem kezdett rombolásba, nem ölte meg a szolgát sem pedig könnyedén megtehette volna, csak egy csettints lett volna annak kivégzése. Feltűnt neki az ökölbe szorított kéz és az is, hogy a férfi egyre közelebb lép hozzá, de nem tulajdonított neki nagy figyelmet. Nem félt tőle bár lehet kellett volna hiszen testét számos ismeretlen rúna tarkította és a fizikuma is edzettebb volt mint Neki bár Ő soha nem a fizikai erejét használta hiszen soha nem volt erre szüksége.
- Pontosan azt hiszem, hogy azt teszek amit akarok. Természetemből adódik. - legyint egyet nemtörődöm módon miközben megvillantja a férfinak ébenfekete szemeit. Talán elhamarkodott volt talán nem, de úgy érezte jónak ha már fenyegetőzésnél tartunk tudja, hogy mivel van dolga. Azonban a férfi továbbra is csak közeledett és közeledett, mintha nem is érdekelné az, hogy mivel van dolga, mintha nem is tartana tőle és ez kellemetlenül érintette a kapzsiság démonát.
- Akarja? - csillannak fel szemei a szó hallatán. Ez az egyetlen apró és kicsi szó fogta meg az egészből. A mellette becsapódó ütésre még szeme sem rebbent. Gúnyos vigyor terült el az arcán miközben leporolja a vállára hullott törmelék morzsákat. Azonban még mielőtt újabb mondatba kezdhetne a férfi közel hajolt hozzá vicsorogva majd megragadta a torkát. A gúnyos vigyor átváltott bárgyú mosolyba jelezve, hogy ezzel a fajta erőszakossággal semmit sem fog elérni.
- Úgy beszél mintha megöltem volna azt a szerencsétlen porhüvelynek sem való roncsot. Pedig nem tettem. - forgatja meg szemeit ezzel is tovább hergelve a férfit szándékosan. - Na de ott tartottunk, hogy azt mondta, hogy akarja. - kacsint rá azonban mg mielőtt folytathatta volna közölték vele, hogy nincs szívesen látva és elhajították mint a szemetet.
A telekinézis csodás lehetőségeinek tárháza állt rendelkezésére így a levegőben sikerült a saját testén alkalmazva megállítani magát ezzel meggátolva a csúnya koppanás a csodás márványpadlón. Hangtalanul ér a talpa a földhöz. Megigazítja öltözékét, még le is porolja azt látványosan mintha bármi is összekoszolhatta volna.
- Ezek szerint nem az-az alkudozós típus. - sóhajt egy nagyot majd a Lucifer által ráruházott erőt veszi elő a kis titkos zsebéből. A kapzsiság. Megfertőzi az emberek elméjét, felerősíti a vágyat és ez a férfi az utolsó sejtjéig az volt legalábbis annak érezte így megpróbálta ezt a természetfeletti mérget bejuttatni annak tudatába miközben sátáni vigyor terült el az arcán.
- Na mondd csak mit AKARSZ még? Ha úgy nézzük hatalmamban áll bármit megadni. - tárja szét maga előtt karjait mintha nem lenne mitől félni még úgy sem, hogy az előbb lett a torkánál fogva elhajítva.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Róma Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Vas. Júl. 21, 2019 12:15 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Az épület tulajdonosa szemmel láthatóan nem örül annak, amit lát. Sőt. Haragjába öklét szorongatja, fenyegetőleg lép egyre közelebb és közelebb a férfihoz.
- Azt hiszi, hogy csak úgy betörhet és azt művelhet, amit csak akar? – kérdezi fennhangon, ahogy egyre közelebb lép. Láthatóan nincs nála fegyver, de Nethnél sem lát. Fizikai fölényben érzi magát a csenevész test láttán, még akkor is ha tudja, nem emberrel van dolga. Reménykedik a félvérben, de nem lehet biztos benne. Mégsem tart tőle, vajon ez mitől lehet?
- Az a szolga tehet arról, hogy ez a ház pont úgy nézzen ki, ahogy Én akarom! Én! Nem úgy, ahogy te, vagy bárki más – üvölti, és már a trón mellett is van. Kezét továbbra is ökölbe tartva , csap el Neth feje mellett, ökle a trónszék hátát éri. Fából készült ülőalkalmatosság megreped, a rá festett arany díszítések leperegnek, a démon vállára. Vészesen közel hajol a férfihoz, vicsorít rá, még halk morgást is hallat. Szemmel láthatóan nem szereti, ha a territóriumába lépnek.
Másik kezével megragadja Neth torkát.
- Nem tudom, hogy ki küldött, vagy miért jött, de ebbe a házba nem szívesen látott vendég – sziszegi fogai között és ha nem történik más, úgy a legtöbb erejét felhasználva ránt egyet a démonon. Félrelép a trónszék mellé és könnyed mozdulattal hajítja a paldóra, a tócsa közelébe. Ha nem állítja meg magát, akkor a fényesre suvickolt márványon csúszik pár métert Neth.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 10:21 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 357 Credit:


A pompa, az arany, a csoda mely védte a helyet teljes mértékben elvakította. Kapzsisága még soha nem volt ilyen élénk mint jelen pillanatban. Nem érdekelte senki és semmi csak az, hogy megszerezze ezt és csak a magáénak tudhassa. Ezért is volt annyira zavaró számára a leharcolt kinézetű szolga.
Siránkozása közel sem hatotta meg. Számos embert hallott már könyörögni, de egyik sem tudta meghatni csak tette amit tennie kellett. Így volt ez most is. A férfi a földön csúszva távozott a teremből míg a vödör tartalma pedig a korábban fényesre sikált padlóra ömlött és folyt amerre látott. Az ajtó becsukása még Őt is meglepte. Nem szándékozott ennyire kizárni Őt hisz biztos volt benne, hogy elég nyomatékosan a tudtára adta, hogy távoznia kell miután kitessékelte.
A padlón elterülő mocskos víz látványára undor ül ki az arcára. Bemocskolta a ezt a pompás helyet így végül egy lomha kézmozdulattal és egy kis mágiával vagyis telekinézissel azt is megpróbálta kitessékelni a helyiségből pontosan oda ahol valószínűleg az öreget is küldte.
A trónt nem élvezhette oly nyugodtan mint ahogyan azt Ő maga gondolta. Váratlanul csapódik ki mellette az ajtó ahonnan egy férfi lép elő. Öltözéke szokatlan volt számára teste azonban figyelemfelkeltően izmos volt: Bár ami a legjobban felkeltette érdeklődését, hogy rúnák borították a gondosan felépített izomzattal megáldott emberi testet. Egyet kettőt még maga is felismert, de a legtöbb ismeretlen volt számára. Úgy vélte saját készítésűek.
- Koszos víz mint láthatja. - mutat az éppen kifelé folydogáló mocskos lére. Ügyet sem vetve arra, hogy valószínűleg a trón s az épület jogos tulajdonosa áll most vele szemben. A trónból nem állt fel. Továbbra is ült. Lábait keresztbe tette, teljesen kényelembe helyezte magát.
- Azt én is kérdezhetném, hogy maga kicsoda. - tárta szét karjait egy gúnyos vigyorral arcán. - Véletlenül kerültem erre a helyre, de mivel megtetszett azt láttam jónak ha elfoglalom. - vonta meg vállait. Hiszen nem félt. Lehet kellett volna, de elvakította a vágy.
- A szolga? Nos Őt kitessékeltem. rontja az összképet. - mutatott végig a csodásan kialakítot helyiségen.
- Viszont ha Ő a maga szolgája akkor valószínűleg az épület is az Ön tulajdonban volt eddig.reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Róma Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 7:06 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
Neth úgy hatol be az épületbe, mint a kés a vajon. Senki nem állja útját, az a kis piszokfolt mégis zavarja. Olyannyira, hogy akár telekinézist is alkalmaz arra, hogy kitessékelje a teremből.
- Ne, ne, ne, kérem, ne! – könyörög a férfi, ahogy próbál kapaszkodni bármibe. Hirtelen érte az idegen támadása. A megkopott alumínium vödör felborul, a víz a szélrózsa minden irányába folyik, a koszos szennylé, most még csúfabbá teszi a helyet, mint a férfi. Ki próbál kapaszkodni, de nincs más, csak a márványpadló. – Ne, ha a gazdám megtudja, megöl, kérem! – könyörög, ám sokat úgy tűnik, hogy nem segít. A férfi hamar kint találja magát és még az ajtó is bezárul előtte. Hogy ezt Neth okozta volna e? Meglehet, ám biztos nem lehet benne.
Mégis kintről egyszerre hallatszódik be a szolga nyöszörgő sírása, mint ahogy a madarak kedves csiripelése. Groteszk, ám Neth-et ezt mit sem zavarja. Zavartalanul ül bele a trónba, mintha csak a sajátja lenne.
És ekkor csapódik ki mellette az ajtó.
- Mégis mi folyik itt? – rohan be egy tógába öltözött férfi. Különös viselet ez, még a világvége közepén is. Számára mégis kényelmes. Fekete szövet a jobb vállánál bukik át a hátára, és egy ékes bőrszíj fogja össze a derekánál.
- Ki maga, és mégis mit keres itt? Hol a szolgám? – szemei kutakodnak, ám a felborult vödrön túl nem talál semmit. Így szikrázó égszínkék szemeit visszavezeti a démonra. A férfi termete magas, szikár. Haja göndör, orra fitos, álla gödrös. Szemei érdeklődve tekintenek a világra, izmai arról árulkodnak, hogy napi rendszerességgel gyúrja azokat. Testén több rúna is található egyet-kettőt még a démon is felismerhet, néhányuk azonban ismeretlenek még számára is. Saját készítésűek lehetnek.


Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 6:09 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth && Welonth
Background noise szószám: 342 Credit:


Hetek óta csak kóvályog a világban. Elveszítette céljait és érdeklődését minden iránt. Az, hogy az emberek nem halhatnak meg elvette tőle kedvenc foglalkozását. Bár mint a kapzsiság démona nem csak az emberi lelkek megszámlálhatatlan seregére vágyott. Erőt, hatalmat, vagyont mindent akart, ami másé. Volt amit megtudott szerezni és volt amit nem. Ilyen a pokol és annak trónja. Korábbi lakhelye befagyott, a földre száműztek megannyian. Maga lett volna a paradicsom ha nem szól közbe az a bizonyos apró tény, hogy az embereket nem lehetett megölni így a lelküket sem lehetett megszerezni. Meggyengült, megtört. Végül pedig a világ körül kezdett el utazni, hogy erre megoldást találhasson. Hiszen olyan nincs, hogy valamit nem szerezhet meg hiszen kell neki, akarja.
Talán így jutott el Rómába is. Vagy már csak céltalanul kóválygott maga sem tudta. Megannyi földrészt és várost bejárt, de mindenhol ugyanaz fogadta. Vagy kihalt, élettelen táj vagy emberek amelyek még olvasni sem tudnak már és saját ürülékükben fetrengenek. S bár első ránézésre ebben Róma sem különbözött ahogy haladt előre egy építményre lett figyelmes mely ugyan abban a pompában tündökölt mint a nagy háború előtt- Mintha elkerülték volna a csapások, mintha valami fenséges erő védte volna. Szemei ismét a kapzsiság lángjaiban égtek. Nem tudta mi okozhatja ezt a csodát, de magáénak akarta tudni. Meg akarta szerezni hiszen ezzel lehet a Poklot is meg tudná nyitni és olyan pompában tarthatja mint amilyen az volt korábban.
A palota belseje pont annyira volt csodálatos állapotban mint  külseje. Sehol egy porszem, sehol egy romos, megrepedt fal. Mintha megfagyott volna az idő akkor amikor ezt a területet háború perzselte fel. Gyönyörködve haladt az építmény falai között. érezte, hogy ez kell neki. Ez egy státuszszimbólum lehetne zsebében azonban a gyönyörködésben egy nem oda illő, toprongyos ember jelenléte zavarta meg. Rontotta az összképet. Undor jelent meg arcán majd játszi könnyedséggel és egy kis telekinézissel kitessékelte a gyönyörű helyiségből a rozoga vénembert. [i]Nem kell ide ilyen ocsmányság.[i] futott át agyán mikor megpillantotta a trónt. A vágy hajtotta. Meg akarta szerezni így gondolkodás nélkül sietett oda és foglalt helyet egy elégedett vigyor kíséretében.


reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
DragonLady


Róma 1adba1f715ae74aa6775e53c13026a57
☩ Reagok :
109
☩ Képességem :
Róma Tumblr_n341f9iseU1tsqtcto2_400
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Júl. 20, 2019 10:16 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


This is the end
Neth&&WelonthFür Elise  • Credit:
A város dicsfénye eltűnt az évtizedek alatt. Az egyikori fényűző város mára kopott és elhagyatottá válik. Alig él itt már csak egy maroknyi ember, kiknek valahogy sikerült Gabriel pusztítása elől elmenekülni. Újranépesíteni a várost? Nem sikerült nekik. A vezetők száma is mindössze egy, a lakók nagy része pedig lent él a város nyugati részén. Mégis vannak nagyravágyó emberek, kik bemerészkedtek a városba, az elmúlt idők dicső épületeit foglalták el.
Ilyen a Quirinale-palota, mely mégis meg tudta tartani fényét. Bárki ránéz az épületre, mintha az idő vasfoga nem érintette volna meg a falát, a ablakait, ejtóit. Ugyanúgy áll, mint huszonnyolc évvel ezelőtt. De mégis miként lehet ez?
A belső terében pedig nem taláni egy apró porszemet sem. Minen aranyozott keret, festés úgy pompállik, mint megépítése idején. A márványpadló fényessége bizonyít arról, hogy bizony itt még enni is lehet. Aki erre jár és körbejárja az épületet magányra lel. Egyértelmű jelek bizonyítják, hogy él itt valaki, mégsem találni senkit. A közbeszéd szerint egy régi mágnás család sarja foglalta el a házat, ki nem volt hajlandó behódolni az új világnak. Gazdagságban született és azt is kívánja megtartani.
A néptelenség ma azonban elmarad. Aki körbejárja a helyet, láthatja hogy az egyik csarnokban a márványpadlót egy szakadt, tépett ruhákat viselő férfi mossa. Teste vékony, az éhezéstől, csontjai kilátszódnak. Arca fakó, haja fénytelen, csomókban van már csak meg neki. Szemei beesettek, ahogy orcája is. Látni rajta, hogy egykor jóképű lehetett, ma már bozontos szemöldöke is a múlté, göröngyös álla is felszívódott egészen az állkapcsáig.
Egy szerény aluminíium vödörbe mártja a koszos kendőjét, és azzal suvickolja a termet, melynek végén egy trónszék várja gázdaját. A nap aranyló fénye elönti a termet a régi festményeken megcsillan, az aranyfoglalatok szemkápráztatóak. Egy csöppnyi fényűzés a legsötétebb órákban is.

reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Hell or Heaven


Róma VQSi8OZ
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
813
☩ Rang :
Staff
☩ Képességem :
Admini erők uralkodnak bennem
☩ Multi :
Raiden, Cassael
☩ Play by :
Jason Momoa, Misha Collins
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szomb. Ápr. 07, 2018 9:43 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


***
szabad a játéktér


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○Bad Boys
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
728
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Pént. Dec. 01, 2017 8:44 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anutem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Fejem hasonlóan hajtom félre, akár ő. Mintha egymás tükörképei lennénk így. Annyi különbséggel, hogy az emberek más nembe sorolnak minket. Mi meg más kasztba.
- Atyánk nem táplálta belénk az érzelmeket, épp azért, hogy parancsait megkérdőjelezés nélkül hajtsuk végre. Nem, nem hinném, hogy ezelőtt bárkiben lett volna bármilyen… Érzelem, maradjunk akkor ennél a kifejezésnél.  Tény, hogy a Sötétség mindannyiunkra hatással van. De Atyánk iránti hűségünk miatt nem engedhetjük meg magunknak, hogy érezni véljünk - ugyanis kitartok az álláspontom mellett: nem érzünk. Megtanulunk, s azok, kik sokáig élnek emberek közelében, kik huzamosabb ideig ki vannak téve a mindennapi érzelmek megfigyelésének és hatásának is, az előbb utóbb átveszi ezeket. Én is, magamon is látom, mégsem hiszem, hogy érzenék. Megtanulhatunk, reflexszerűvé válhat, azonban ez nem valóságos.
Tekintetem az egyre közelebb lépő harcosra emelem.
- Egy harcos nem attól lesz harcos, hogy mily… ha jól sejtem azt kívánod mondani, hogy számodra nem volt harcoshoz méltó az a cselekedet? Mert nem volt benne kihívás? Azon a gyermekek, kiket akkor megöltetek félvér gyermekek voltak. Az egyiptomi embereket abban az időben rengeteg démon szállt meg. Atyánk nem akarta, hogy sokan tudjátok ezt. Ha haragból, dühből forgatja kardját egy harcos az nem más, mint szimpla erőszak. Mi a jó képviselőinek kellene lennünk - s lám, újabb bizonysága, hogy elméletben mennyire is ott vagyok a pályán, s…
Mh, nem várt fejlemény, amikor átkarol. Egy halk Oh kicsusszan a számon, majd egyre elkerekedőbb szemekkel hallgatom szavait, s tán neveletlenség, de a végén is mintha egy kissé elnevetném magam. Halkan, s amúgy sem sokáig, hiszen még különösebb dolgot tesz.
Csókját nem tudom viszonozni, nevethetnékem lassan a tetőfokára hág. Kezeimet a férfi mellkasára csúsztatva próbálom eltolni magamtól.
- A megerőszakolás pszichológiája az embereknél igen egyszerű. A férfiak többnyire azért hajtják végre, hogy a nő felett átvegyék a hatalmat, megalázzák. Nem csak testi, hanem lelki terrorba is tartsák őket. A megaláztatás érzésével azonban nehéz együtt élni, sokat képtelenek is. Csakhogy, itt a bökkenő. Azt mondod, hogy letéped ruháim és magadévá teszel? - újra elnevetem magam. - Az emberek egyik kedvenc, de igen találó fogalma velünk kapcsolatban a nemtelenség. Bennünk nincs szégyenérzet. Ha meztelenül is állnánk egymással szemben, sem jelentene semmit, ruháinkkal csak felvesszük az emberek évezredek alatt kialakult szokását - nevetek továbbra is képtelenségén. Habár még mindig ez lehetne az egyik legkegyesebb, mely az utóbbi időben történt velem. Na jó, nem vicces, sokan tényleg túl sokáig élünk az emberek között, hogy tán úgy is véljünk gondolkodni. Oh, szép világ, mi lesz veled, ha visszaállsz régi kerékvágásba.
A dolgok azonban gyorsan változnak körülöttünk.
- Mi? Hogy? - értetlenkedek egy pillanatig, majd látva, ahogy előhúzza a kardját. - Oh, hogy ezt komolyan gondoltad - lehelem elhalóan, majd a sújtó kardtól függően mozdulok el. Ha vízszintesen vág, akkor egyszerűen csak lehajolok, de ha függőlegesen, akkor kitérek jobbra. Azonban ha átlósan, akkor csak szép lassan lépdelek hátra, amíg egy idő után - gondolom - el nem esek egy kőben. Vagy egy kő hirtelen rá nem zuhan kardját tartó kezére. Tényleg!
Ez jó ötlet, már csak keresnem kellene…○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 30, 2017 6:01 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Elvigyorodom. Szegény szegény teremtés. Félre billentem a fejem és úgy nézek a szemeibe.
- Biztos vagy benne? Nincs olyan a teremtésben, akit ne érintett volna meg Amara sötétsége. Te is és én is változtunk. Bárhogy is mondod, hogy az érzésekhez lélek is kell, én már biztosan érzek. A szívem meg telt vágyakkal és álmokkal. Némelyik sötét és csodálkozom kitől való. Vajon Amara plántálta belém vagy mindig is bennem voltak csak nem vettem észre őket? – Mondom és közelebb lépek hozzá. Alaposan végig mérem az alkatát. Majd megint közelebb lépek hozzá. Nem sok választ el minket. – Emlékszem mikor atyánk parancsára elsőszülött gyermekeket gyilkoltam Egyiptom földjén. Sosem jutott eszembe azóta, elvégre egy isteni parancs volt, mi pedig végre hajtottuk kérdés és érzelmek nélkül az angyal társaimmal. Ma pedig érzéseim vannak ha eszembe jut. Düh és harag. Nem nem azért mert ártatlan embereket kellett ölni. Nem különböznek ők egy angyal számára semmiben sem egy oroszlántól. Hanem azért vagyok haragos mert nem volt semmi kihívás és harcoshoz méltó a dologban. – Mondom és át karolva a derekát magamhoz szorítom őt.
- Tanítalak. De nem fogsz neki örülni. Támadni foglak, és meg próbálom letépni a ruhádat. Az összeset. Amint ez meg van a magamévá teszlek. Akár bele egyezel akár nem. – mondom neki, és bizony keményen a fenekébe markolok. – Remélem ez kellő motivációt ad majd neked, hogy egy pillanatra se fogd vissza magad, és úgy forgasd a pengédet, mintha az életed múlna rajta. – Mondom és további biztatás gyanánt egy csókot próbálok neki adni. Ha hagyja magát akkor ki élvezem az ajkainak minden érintését, ha ellenkezik és nem hagyja magát akkor el engedem és el lépek tőle. – Napnyugtáig kell kitartanod. (vagy nap keltéig attól függ nappal vagy éjszaka van-e) – Mondom neki és el hátrálva tőle előrántom lángoló angyali kardomat. – Első lecke! Ha az ellenfél erősebb nálad akkor menekülj! – Mondom és felé sújtok a kardommal.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
728
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 23, 2017 8:38 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anutem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Mosolyogva hajtom le a fejem. Szabadkoznék, de eme tett még mindig furcsa számomra. Habár az emberek ezt így szokták meg, és igyekszem minél jobban elvegyülni közöttük. Talán most a legszerencsétlenebb felfedni előttük valódi kilétünk. S megfigyeltem, hogy ők kedvelik az ily tetteket, csakhogy megmagyarázzanak vele dol…
S még folytatnám is gondolatom, ha nem arra figyelnék fel, hogy közelebb lépve hozzám átölel.
- Oh… - szalad ki a számon. Kezeimet tehetetlenül emelem fel. Most mit is kellene tennem? Kezeimmel viszonoznám gesztusát mire elenged.
Ezt most megúsztam. Vagy nem? Ilyenkor mi van?
Csendben hallgatom szavait, hol mosolyogva, hol a földet figyelve. Néha tekintetem elréved egy-egy erre röppenő madárra. Emlékeimbe elmerengek a nevek hallatán. Egyiknél másiknál halk kuncogás is elhagyja ajkaimat. Érintésére azonban megrezzenek.
- Igen, tudom az elméletet. Pontosan tudom, hogy mit kellene tenni, végignéztem, leírtam mindent. De lásd be, hogy ez vajmi kevés, ha nincs hozzá tapasztalat. Bármikor, amikor… - aztán csak nagyot nyelve nem folytatom. - Ha most megtámadnál csak hagynám neked. Nem tudnék védekezni, nem ismerem a mozdulatokat a karomban, a testemben. Ez nem feltétlen olyan, amit csak elmélet alapján meg lehet tanulni. Ebben az esetben a gyakorlat sokkal többet számít, mint az elmélet. Olyan ez… mintha elméletben pontosan tudnád, miként készül egy kard. Azonban magadtól meg tudnád csinálni? Egyedül? - kérdem furcsa hasonlatommal egyetemben. Fejemet gyengéden rázom meg. - Félre ne érts. Nem áll szándékomban ártani testvéreimnek, sem pedig senki másnak.
Mellkasomra helyezett tenyerére lepillantva egy pillanatra elmosolyodom.
- Nem emberek vagyunk - tudatom vele, melyet manapság a legtöbben elfelejtettek. - Azt mondod, hogy szívemben kellene éreznem? - húzom el ajkaimat. - Csak hogy nekünk nincsenek érzéseink. Mindent mit annak gondolunk, csak érezni véljük. Atyánk nem véletlenül teremtett minket ilyennek. Az érzésekhez lélek is párosul, de mi ilyennel nem rendelkezünk. Ezt sose felejtsd el. Jelenleg rá vagyunk kényszerítve, hogy a Földön éljünk, de nem ez a mi otthonunk, nem ez a mi közegünk - hajtom le aztán fejem. Meglehet szavaim nyersek, de őszinték. Talán ezen kellene változtatnom, nem pedig… - Az angyalok régebb óta forgatják a kardot - hajtom enyhén oldalra a fejemet mielőtt szavaimat félreértené. - A felsorolt hadvezéreid sokszor kaptak hol angyali, hol démoni segítséget. Ezért is kérem egy testvérem segítségét nem pedig egy emberét - meg ugyan kiét? Ők is el vannak foglalva saját maguk bajával jelenleg. Habár mindig el is voltak, ez egy olyan emberi tulajdonság, mely a szabad akarattal jár. Az önzőség.
- A Sötétség próbára tesz minket, de én nem vagyok hajlandó behódolni nekem. Hitem megingatatlan, amíg élek hinni fogunk Atyánkban, s abban, hogy neki is vannak döntései, melyek ha nem is tetszenek el kell fogadnunk.

Heroes§§ szószám 434 §§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 22, 2017 4:53 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


- Biztos rossz statisztikákat néztem. - Vonom meg a szárnyaimat egykedvűen arra, ahogy ki javít mennyien is éltek az emberek. Viszont a tudása elgondolkoztat. El is raktározok a fejemben egy két kérdést, hogy feltegyem neki később. Majd meg is oldódik a rejtély. A fő mennyei bürokrata. Ha nem tévedek talán sosem hagyta el a mennyek országát. Most pedig a mennyek ki löktek magukból mindenkit. Gondolom nagyon nehéz lehet most neki. Oda lépek hozzá és ha nem tiltakozik meg ölelem testvérien. Majd a karjaimból ki engedve el lépek tőle és komoran a szemébe nézek.
- Olyat kértél tőlem amiben te sokkal jobb vagy mint én csak nem ismerted még fel ezen képességed. – Mondom neki biztatóan. – Ha nem tévedek te ismered az emberi történelmet, úgy ahogy talán csak a teremtő. – Jegyzem meg és végig simítok az arcán, az ujjam hegyével.
- Az emberek az évezredek alatt egy dolgot biztosan a tökélyre fejlesztettek, még pedig a háborút. Te pedig kedves az emberiség összes hadvezérét ismered. Jobban is mint azok saját magukat. Mindent tudsz a hadászatról, és a kis és nagy csapatos taktikáról, mert tudod amit ezek az emberek tudtak. Most pedig már Amara jóvoltából érezzük is azt ami őket hajtotta. – Majd a mellkasa közepére bökök neki a mutató ujjammal a szívtájékára. Nem erősen csak gyengéden.
- Nézz a szívedbe, és rá jössz, nem csak a hadvezéreket ismered, hanem a hadvezérek katonáit is. Szun-Ce, Rommel, Hanibal, Napóleon, Oba Nobunaga. Mind semmik lennének a katonáik nélkül. A harcosok akik a harcmezők tapasztalatait finomították folyamatosan. Tudod pontosan, hogy forgatta a rapirját az olasz Capo Ferro mester. Hogyan harcolt két kézzel a Japán Miyamató Muszashi. Tudod a görögök birkózó technikáit, vagy a kínai kungfu-t. Minden tudás a fejedben van. – Mondom és a tenyerem a mellei közé simítva a szívére teszem. – Nem a tudással van gondod. Hanem nem rendelkezel egy harcos szívével. Az egyedüli amit én meg taníthatok neked, hogy ezt a tudást használni is akard, mint egy ember.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
728
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 22, 2017 9:23 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anutem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Ajkaim vidám mosolyra kunkorodnak a szegletekben feltevését hallva. Nem, azt nem főzte bele, de ezt már felesleges is megemlíteni. Csak felesleges szócséplés lenne. Mindazonáltal nem tudok, csak igazat adni - avagy elhinni - a férfinak szavait. Sose ettem még emberi étket, nincs rá túl nagy szükségünk. Most meg oly kevés van, nem tudnám előlük elvenni ezt…
- Évtized - javítom ki akaratlanul is gyorsan. Végül csak nagy levegőt veszek, mielőtt folytatnám. - Reméljük, hogy csak évtizedek és Atyánk hamarosan hazatér. Vagy a két testvér belátásra tér - tekintek le egy pillanatra saruba bújtatott lábamra, szemöldököm felvonva. Az utolsó mondatot, már inkább csak magamnak jegyzem meg.
- Kicsit túlszámoltad. Pontosabban 5 330 943 460 fő élt azon a napon, amikor Gabriel úgy döntött, ahogy. Beleszámítva az abban a pillanatban meghaltakat és születetteket is - ha már az emberiség történetének lejegyzője vagyok, illik tudnom a Föld pontos lakosságát napra pontosan, bármely korszakban. Nem csak a nagy hadvezérek, tudósok, angyalok életét jegyeztem le… Az apró emberek életei is ugyanúgy fontosak a bolygó alakításában - Ma már alig pár millióan maradtak - kalandozok el újra eredeti terveimtől, melybe ő rángat vissza, válaszolva fel nem tett kérdésemre.
Szemöldökömet csak összevonom most azonban.
- A teremtés Atyánk dolga. Úgy értem nekünk nincs jogunk az ő szerepét játszani és új fajokat létrehozni, az engedélye nélkül. Ha a Föld sorsát úgy határozza meg, hogy el kell pusztulnia végül, akkor azt is el kell fogadni - kezdek bele, de úgy érzem, hogy ez nem az a politika amivel most megnyerem magamnak a harcost. Félbehagyva mondandóm megadóan megrázom a fejem. Inkább rátérek arra, amiért idehívtam.
- Mint már rájöhettél nem vagyok egy katona alkat. Mellesleg a nevem Ophilia, egykoron a Mennyek irattárának az őrzője voltam - aztán csak legyintek. Most csak egy dologra szabad koncentrálnom. - Az erőmet nem sokszor kellett használnom, azt is csak minimálisan. S mióta a Sötétség ellepte a Földet az a kevés erőm is gyengült. Te vagy az egyik legjobb hadvezér az ipharemek közül. Az egységeidet precízen képezeted ki mindig is. Szeretném a segítséged kérni. Szeretném ha megtanítanál miként védjem meg magam tőletek. Harcosoktól - bököm ki végül nehezen. No nem az esik nehezemre, hogy segítségek kérjek… Hanem amiért. Eddig a pillanatig hittem abban, hogy testvér nem tudna ártani testvérnek, minden ami történt csak egy rossz álom, egy kósza képzelet, átmenet csupán.

Heroes§§ szószám 390§§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 21, 2017 6:11 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


A történetére a szakácsnőről nem igazán reagálok. Elvégre angyalként ha úgy nézem ezek a felsorolt állatok nekem ugyan olyanok, mint a tehén vagy a malac. vagy akár az ember. Amennyi embert megöltem már isteni parancsra az alapján, tényleg egyszintre tudom őket helyezni a szúnyogokkal.
- Attól még finom volt, hogy belefőzte még a szűzlányok hónaljszőrét is. –Jegyzem meg hiszen ami finom az finom.
Amire inkább felvonom a szemem az az, hogy a segítségemet kéri. Egészen ledöbbent a dolog.
Ma már nem divat más angyal segítségét kérni.
- A helyszínnel nincs semmi probléma. Elfeledve sincs. Hiszen a teremtő nem feledheti a saját teremtését. Mondjuk inkább úgy, hogy most kevésbé forgalmas a környék még pár évtizedig. Ha nem évszázadig. – Majd körül nézve a romokon elvigyorodok. – Elvégre Noé óta nem telt el sok idő és mégis a sok háború és betegség ellenére hip hopp 11 miliárdnyian lettek, mikor is kitört a balhé. – mondom neki majd közelebb lépek hozzá és az aggodalomtól csillogó szemekbe nézek.
- Nem ígérem, hogy segítek. De rád szánom az időm és meg hallgatlak. Szavaidtól függ és a kérdéseimre adott válaszaidtól, hogy fogok-e neked segíteni. Mostanában kezdek logisztikai terveket csinálni az emberiség kihalására, és a pótlásukra Rovar emberekkel. Talán a kaptár társadalom eredményesebb lesz majd. – Vonom meg a vállam, noha az utolsó pár mondatom nem gondolom komolyan. Helyette azon pörög az agyam, vajon ő kinek az oldalán áll, és kinek lehet a sakkfigurája a nagy játszmában.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
728
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Csüt. Nov. 16, 2017 8:15 am
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anutem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Megkönnyebbült sóhajt hallatok, amikor látom, hogy idézésem sikerült. Magam sem gondoltam volna. Az elméletét ugyanis tudtam, de hogy ez működik-e még. Abban nem voltam teljesen biztos. Sosem… kellett még senkit sem megidéznem, szerencsémre. Igazából azt sem tudom, hogy most mi vett rá erre. Vagyis de.
Kissé félrehajtott fejjel figyelem, ahogy rám tekint. Halvány mosollyal honorálom tettét, ám a szemeiben látom, hogy nem ismer fel. Nem ő lenne az első. Néha kissé furcsának tűnhet, hogy mindenkit úgy kezelek, mintha már ősidők óta ismerném - ami valljuk be így is van - de az alanyoknak fogalmuk sincs az én kilétemről.
Egy kérdés ott motoszkál a fejembe: ő járt már az irattáramba? S a válasz a meglepőbb: nem emlékszem.
- Oh ne… - suttogom halkan, pont akkor, amikor a harcos egy kőhalmon foglal helyet. Észleltem már nem egy testvéremnél, hogy amint a materiális világba jött az emlékei elkezdtek elkopni, de nem hittem volna, hogy ez velem is megeshet. Na jó, ha ennek vége le kell mennem alfába. Nincs más választásom. Tudásom nem fogom feladni.
Gondolataimból Anutem hangja zökkent ki. Zavartan tekintek rá.
- Amikor elkezdett dolgozni a környék tele volt kószáló állatokkal. Majd azok szépen elkezdtek fogyatkozni - idézem magam elé a régi képet, melyet fentről szemléltem. Heuréka! Nem mindent felejtettem el! - A bolognai ragujáért sorban álltak a népek, egyszerűen képtelenek voltak rájönni, még a mesterszakácsok is, hogy mitől olyan finom a hús. Pedig nem egyebet használt hozzá, mint patkányt, macskát, néha még kóborló kutyákat is. Egeret, madarat, bármit képes volt felhasználni, aminek volt némi húsa. Ki tudja, talán egyszer embereket is kipróbálta volna - vonom meg a vállam, hangom tárgyilagos. Ezek csak tények. Ebből azonban levonhatja, hogy… ha mást nem a helyet ismerem. Meg még őt is.
Szembefordulva vele, kezeimet összekulcsolom magam előtt. Kósza szellő játszik hajammal, de ez most nem tud kizökkenteni.
- A segítségedet szeretném kérni. Sajnálom, hogy ily messzire rángattalak, de a világ eme része feledésbe merült - térek a tárgyra tüstént, hogy miért is idéztem meg testvéremet. Arcomról eltűnik a vibráló mosoly, izmaim megfeszülnek, s egy újabb különös érzés jár át. Furcsa, ilyen meg sem történhetne velünk… az érzelem. A félelem, harag, riadalom, feszültség számunkra idegennek kellene lennie. Tenyerem most mégis izzad, gyomromban mintha ezernyi pillangó lejtene táncot.
Szavaimat most mégsem folytatom, szemlélem korábbi mondatomra miként reagál. Lehet, hogy baklövést követek el? Attól még meg kell próbálnom.

Heroes§§ szószám 390§§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Vendég
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
avatar


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Szer. Nov. 15, 2017 5:44 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  NextOlyan történik velem ami földre jövetelem óta nem sokszor. Megidéznek. A dolog olyan pofon egyszerű, hogy nem is értem miért nem idézget senki más angyalokat. Mármint ha logikusan végig gondoljuk az angyalok ki irtották az emberiség nagyját. Az emberek tuti nem akarnának meg idézni minket. A démonok is köpnek ránk, néha szó szerint. A többi természet feletti apánk hátára sem kíván minket, mert beképzelt bunkóknak tartanak. Azonban nem értem még mindig. Miért nem idéz angyalokat senki? Ebben a mai világban ez az egy biztos módja lenne annak, hogy angyalokat öljünk. Fel állítasz egy csapdát, megidézed a szárnyas célpontodat, és amint megjelenik BAMM. Zárul a kelepce és a mennyei szárnyas szárnya szegetten extra szellőző nyílással a homlokán távozik a teremtésből. Olyan egyszerű. Persze a csapdákra lehet készülni. De abban is biztos vagyok, hogy ez az ötlet csak nekem jutott eszembe. Nekem is csak mondhatni foglalkozási ártalom, hiszen csak a mennyei seregek egyik tábornoka lennék, vagy voltam. vagy vagyok. A franc sem tudja mi most a jogállásom a politika miatt. Minden esetre szim szim szaladin egyik lábam itt a másik ott és hopp.
A colosseum.
Nohát milyen dramatikus egy helyszínre lettem idézve. De legalább nem a sivatag közepére a nagy piramis tetejére. Meglátom a megidézőmet is. Egy szőke angyal lány. Nagyot nyújtózok a szárnyaimmal, majd kényelmesen helyet foglalok az egyik kőhalmon amin régen a barbárok ültek miközben a keresztényeket az oroszlánok elé vetették. Még mindig az angyali angyal lányt figyelem. Gondolkozom, hogy türelmetlen pöcs módjára sürgetően választ követeljek tőle miért idézet meg, vagy pedig várjak türelmesen. Vagyok aki vagyok szóval most próbálok nem túl tapló lenni.
- Tudod ebből a városból igán a jóféle olasz Pasta hiányzik. Paradicsomos szósszal. Sajnálom, hogy már nincs meg az a sarki kajálda. A Vatikánba menet régen mindig megálltam ott. Maria istenien csinálta a pennét.
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear
Ophilia


Róma Mektupp
☩ Történetem :
☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
728
☩ Play by :
Blake Lively
Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt Kedd Nov. 14, 2017 3:12 pm
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


Anuthem & Ophilia
A cél módfelett fontos, de ami igazán számít: az Út, amelyen odajutsz


Talpam alatt megcsikordulnak a kaviccsá porladt törmelék. Nem zavartat a szokatlan hanghatás. Tekintetem lassan körbejárja az egykori hatalmas épületet.
Róma.
Senki sem gondolta volna, hogy a több évezrede fent álló birodalom, város egykoron eltűnik a süllyesztőben. Emberek nélkül a várost visszafoglalta a növényzet. Bármerre is tekintek mindenhol a zölden burjánzó fák, bokrok, virágok fogadnak. Közöttük bújnak meg a túlélő leleményes állatok. Madarak ádáz harcot vívnak a lombok szintjén, hangjuk engem bűvölnek. Ajkaimra halvány mosoly kerekedik.
Megfelelő karbantartás nélkül az épületek elvesztik egyensúlyukat, átadják magukat a tehetetlenségnek. Talpamat remegés rázza meg. A város északi részén égig nyúló porfelhő kapaszkodik fel. Egy újabb épület csak.
Az ókorban épült kolosszális építmény azonban még tartja magát. Habár a flóra őt sem kímélte. Repedéseibe beette magát az akác, az inda, a borostyán. Gyökerük könyörtelenül tör utat. Lépteim mégis lassan az egykori lejáró felé vezet.
Minden oly békés itt, oly csendes. Idáig nem jut el testvéreim csatározásai. Amerikában vívják háborújokat a démonokkal a Sötétséggel és persze egymással is. Látó és életkörük beszűkült, nem képesek annál a két-háro, városnál tovább látni. Pedig a világ tágas, ezt pont nekünk kellene tudnunk.
Ezért is vagyok itt.
Átlépve egy gyökeret megállok a kolosszeum közepén. Nagy levegőt véve hunyom le szemeimet.
- Anutem - ejtem ki a harcos nevét. Mégis ki gondolná, hogy itt vagyok? S hogy ide kívánok idézni valakit? Társaink eszébe sem jut, hogy elhagyják a kontinenst. S ezt kell kihasználnom jelen pillanatban.
Túl sok idő telt el azóta, hogy leérkeztem. Túl sokan használtak már ki.
Várok pár pillanatot, ám nem történik semmi. Hát persze, így mit sem ér az egész. Felkapva egy fadarabot ékes énoki szavakat írok egy körbe. Majd megállva előtte újra kiejtem testvérem nevét, határozottabban.
- Anutem - tán ő nem ismer engem, tán azt sem tudja, hogy ki vagyok, hogy ki hívja. Én annál jobban ismerem. Tudom, hogy nem esett áldozatul testvéreim harcának. Reményeim belé vetem, hogy szívét nem fertőzte még meg a sötétség. Szükségem van a segítségére.

Heroes§§ szószám 323 §§


○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
darkness cannot drive out darkness

only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that.
Ajánlott tartalom
reveal your secrets

Choose Hell, or Heaven
If you live it right, nothing to fear


Hell or Heaven Frpg

- CAELO VEL IN INFERNO -
Utolsó Poszt
Következő oldal Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  Árnyak Mögött
Belépett TagjainkFajaink létszáma

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 38 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 27 vendég :: 1 Bot
• Fajaink száma •
Arkangyal
8/4
Leviatán
8/1
Angyal
7
Démon
13
Bukott Angyal
3
Ember
2
Félvér
3
Harcos Angyal
4
Vadász
9
Nephilim
7