⊂ War is peace. Freedom is slavery.⊃
Black as the devil, hot as hell, pure as an angel, sweet as love.

 
Dual Luxe
The devil's voice is sweet to hear.

Umbra Viatores
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Reagok :
1

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 16, 2017 7:21 pm
Következő oldal


To: Olivia

A világ egy pöcegödör. És az a legrosszabb, hogy nem mindig volt az. Az apokalipszis előtt a világ maga volt a korrupt édenkert. Minden csodálatos volt a maga beteg módján. Az apokalipszis óta azonban csak egy üres pusztaság. Az emberi civilizációnak már már teljesen vége hála az angyaloknak. Erre jött az a havibajos szuka és még rá tett egy lapáttal. Azt értem, hogy nem bírja az embereket. Még azt is megértem, hogy minket sem bír meg a tollashátú bagázst sem. De a teremtés többi állata miért van útban neki? A vérszomjam éppen ki tudtam elégíteni azzal, hogy pumákat figyeltem a vadonban ahogy szarvasokra vadásznak. De neeeem nem találhatok nyugalmat, mert az a vérbajos szuka igen Amaráról van szó még a nyuszikákat is meg öntözte egy alapos szökő árral. Az események ilyen alakulása arra késztet, hogy fel adjam az eddig olyan nagyra értékelt önállóságomat.
Már csak azért is mert az a eldugott Colorádói farm ahol eddig rejtőztem pár száz szerencsétlen ember közt megbújva szintén elpusztult. Szerencsére a két kedvenc öltözetem túlélte az esetet. A lakóbuszomba pakoltam őket és mindent mi még hasznos lehet és délre vettem az irányt.
Így most itt vagyok ebben a városban. Nehéz eldöntenem vannak-e még itt igazi emberek vagy mindenki ember öltönyös pokol ivadék.
Minden esetre egy igényesebb szórakozóhelyfélét keresek, magamnak ahol kicsit mérgezhetem a kedvenc viseletem. Az alkalomhoz illően fel is öltözőm, majd a szórakozó helyre besétálok. Mivel fényes nappal van és délelőtt nem sokan lézengenek erre. Gondolom a bulipatkányok az esti órákat preferálják jobban.
- Egy tekilát! – Lépek a pulthoz italt rendelve. Talán itt délen nem hiánycikk a dolog.

Olivia
'Cause we're hot like hell
avatar☩ Faj :
démon
☩ Reagok :
1

Utolsó Poszt Szer. Szept. 27, 2017 9:04 pm
Következő oldal


A hely a város gazdag embereinek van fent tartva, három szintes épületről van szó. Az első szinten azok a vendégek szórakoznak akik a normális szórakozásra vágynak, minden este más bulival, finom pincérekkel. A másodikon egy sztriptízbár helyezkedik el, ahol hölgyek, urak örömüket lelhetik benne. A harmadikon egy BDSM szórakozásra alkalmas helyiségek foglalnak helyet. Itt leginkább a legvadabb bulik szoktak lenni, mindenki mindenkivel szórakozik. Ha be térsz ide, a pénztárcád tömve van, az egész hely karmazsin vörös, és lágy fekete keveréke, luxus berendezések mindenhol, egy két szoba is akad, ha valaki esetleg kettesben szeretne tovább szórakozni. A tetőtéren található Olivia irodája, a belepés szigorúan csak engedéllyel oda!
 
Dual Luxe
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás: