We're gonna rule the world We don't give up
So we'll keep on starting the fires We own the future The story that they sold us

 
Dual Luxe
SUNSETS ON THE EVIL EYE THE HUNT FOR A LITTLE MORE TIME

Hell or Heaven
avatar☩ Keresett személy :
☩ Reagok :
410

Utolsó Poszt Kedd Jún. 05, 2018 9:54 am
Következő oldal


***
Szabad a játéktér


✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖ ✖

Utolsó Poszt Vas. Márc. 11, 2018 5:32 pm
Következő oldal


☽ Light cannot exist without Darkness
Zene • szószám: xXx • Credit:
 
Ruby
Lucifer

Mondjuk úgy, hogy bizalmatlan vagyok. Nagyon. Mióta a kis démonkáim a maguk útját járják, mióta az az eset történt régen... Hát mondjuk úgy, szeretem figyelni őket. Mammon előadása Drake-el különösen kitudott hozni a sodromból, s most, mikor szélnek engedtem az egyik legfontosabb kisgidácskát, az megint elszelelt a hegyekbe és eltűnt a radarról. Ó Atyám, sosem idegesítettek még ennyire ezek a semmirekellő kölkök. Kezdem érteni, mit érzel. A lényeg a lényeg, utána kell járni a dolgoknak. Ehhez pedig kell valaki, aki nem én, és akire ezt rábízhatom. Egy Mammonhoz közelebb álló démonra esett a választásom. Kattant a csaj, de mit érdekel. Csak találja meg. A zsúfolt helyiség egyik VIP, magasított padlózatú, elkerített, kanapékkal teli helyén ücsörgök. Se démon, se angyal nincs mellettem. Kényelmesen hátra dőlve, valami lőrét iszogatva figyelem, ahogy a nép iszik. Michael és Gabriel válasza nélkül hiába állnának mindennap katona rendben, csak idegesek lennének tőle, szóval megadtam a New Orleans környékén állomásozó seregeknek a pihenőidőt. Egyelőre. De félszem, félfül mindig a figyelésé! Melyik mesében is volt ez...? Na mindegy. Mintha látnék egy szőke kobakot közeledni a tömegben...

Utolsó Poszt Hétf. Okt. 16, 2017 7:21 pm
Következő oldal


To: Olivia

A világ egy pöcegödör. És az a legrosszabb, hogy nem mindig volt az. Az apokalipszis előtt a világ maga volt a korrupt édenkert. Minden csodálatos volt a maga beteg módján. Az apokalipszis óta azonban csak egy üres pusztaság. Az emberi civilizációnak már már teljesen vége hála az angyaloknak. Erre jött az a havibajos szuka és még rá tett egy lapáttal. Azt értem, hogy nem bírja az embereket. Még azt is megértem, hogy minket sem bír meg a tollashátú bagázst sem. De a teremtés többi állata miért van útban neki? A vérszomjam éppen ki tudtam elégíteni azzal, hogy pumákat figyeltem a vadonban ahogy szarvasokra vadásznak. De neeeem nem találhatok nyugalmat, mert az a vérbajos szuka igen Amaráról van szó még a nyuszikákat is meg öntözte egy alapos szökő árral. Az események ilyen alakulása arra késztet, hogy fel adjam az eddig olyan nagyra értékelt önállóságomat.
Már csak azért is mert az a eldugott Colorádói farm ahol eddig rejtőztem pár száz szerencsétlen ember közt megbújva szintén elpusztult. Szerencsére a két kedvenc öltözetem túlélte az esetet. A lakóbuszomba pakoltam őket és mindent mi még hasznos lehet és délre vettem az irányt.
Így most itt vagyok ebben a városban. Nehéz eldöntenem vannak-e még itt igazi emberek vagy mindenki ember öltönyös pokol ivadék.
Minden esetre egy igényesebb szórakozóhelyfélét keresek, magamnak ahol kicsit mérgezhetem a kedvenc viseletem. Az alkalomhoz illően fel is öltözőm, majd a szórakozó helyre besétálok. Mivel fényes nappal van és délelőtt nem sokan lézengenek erre. Gondolom a bulipatkányok az esti órákat preferálják jobban.
- Egy tekilát! – Lépek a pulthoz italt rendelve. Talán itt délen nem hiánycikk a dolog.


Utolsó Poszt Szer. Szept. 27, 2017 9:04 pm
Következő oldal


A hely a város gazdag embereinek van fent tartva, három szintes épületről van szó. Az első szinten azok a vendégek szórakoznak akik a normális szórakozásra vágynak, minden este más bulival, finom pincérekkel. A másodikon egy sztriptízbár helyezkedik el, ahol hölgyek, urak örömüket lelhetik benne. A harmadikon egy BDSM szórakozásra alkalmas helyiségek foglalnak helyet. Itt leginkább a legvadabb bulik szoktak lenni, mindenki mindenkivel szórakozik. Ha be térsz ide, a pénztárcád tömve van, az egész hely karmazsin vörös, és lágy fekete keveréke, luxus berendezések mindenhol, egy két szoba is akad, ha valaki esetleg kettesben szeretne tovább szórakozni. A tetőtéren található Olivia irodája, a belepés szigorúan csak engedéllyel oda!


Utolsó Poszt
Következő oldal


 
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
-
Ugrás:  
Chat Box
mennyei hangoküzenj a többieknek

fontos linkek
MINDEN AMI KELLFONTOS, GYORSAN ELÉRHETŐ LINKEKfriss írások
UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKposztok, hírek neked!
Zagan
Today at 10:03 am
☽ Zagan
Ki van itt?
ÖSSZESÍTETT LISTABELÉPETT TAGOK, FAJOK LÉTSZÁMA

Belépett tagok az oldalon


●●●●●●●●●●●●
Jelenleg 19 felhasználó van itt :: 11 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot
Fajaink száma
Arkangyal
8/7
Leviatánok
8/8
Angyal
2
Démon
12
Bukott Angyal
3
Ember
7
Félvér
3
Harcos Angyal
6
Vadász
10
Nephilim
5